Банер
semargl1.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Духовното наследство на Славяните и Ариите - 2 част
Написано от Маг Селена   
Петък, 26 Юли 2013 14:00

Тук на линка можете да намерите: Духовното наследство на Славяните и Ариите - 1 част


И така, на нас ни стана известно, че 111 810 години назад е станал Великият потоп, и нашите Първопредци са се преселили от Свещената страна Да,Ария, намираща се на Северния полюс на Земята, в Евразия.

С окончателното преселение на Родовете на Белите хора на Евразийския континент започнал втория период от живота на Мидгард-Земята.

След напускането на Да,Ария, Родовете на Великата Раса и потомците на Рода Небесен отначало тръгнали на юг от Рипейските (Уралските) планини, където и са се разселили. След това основната част от Родовете на нашите Велики Предци са заселили остров Буян и Източно море, населвайки брега на река Иртиш (Ирий Тишайший). След пълното затопляне Да,Ария, Западното и Източното море отстъпили и рода на Великата Раса и Рода Небесен заселили земите, които в миналото са били дъно на Източното море.


Заради небесната чистота на водата в Тишайския Ирийски благодатен край, заселилите се мъдри Аси я нарекли Беловодие. Образът на х'Арийската Руна "Ирий" е бял и олицетворява Небесната чистота на водата. Река Ирий се възприема в преданията на нашите Предци като земно отражение на Небесния Ирий (Млечния път) и се почита като Свещената река на Рода на Великата Раса. Оттук идва и сакралното название Беловодие - Свещената Земя на Рода на Великата Раса и Рода Небесен. "Страна на Светлите Духове", "Страна на Живия Огън", "Страна на Живите Богове", "Земята на Святата Раса" - това са различните сакрални названия на тази обитаема територия.

Абревиатурата РАСА разкрива следното: "Родовете на Асите от Страната на Асите". Затова съществува и още едно название на територията от Рипейсикте планини до морето х'Арийско (о.Байкал) - Асия (Азия) или страната на Асите.

Свещените Земи са имали и друго разпространено название - Петоречие. Въз основата на древната Руническа Летопис на Древноруската църква на Православните Староверци-Инглии може да се стигне до следния извод: Петоречие и Боловодие са синоними оказващи една и съща територия.

Петоречие - земя, измивана от пет реки: Ирий, Об, Енисей, Ангара и Лена. Всички реки на Беловодие носят своите води на север, по направлението към древата Прародина на Великата Раса - Да,Ария. По-късно Родовете на Великата раса са се разселили по реките Ишим и Тобол, и Петоречието започнало да се нарича Седемречие.

Като развитие на земята в източните Рипейски гори всяка земна част е получавала съотвестващо име. На север, в долното течение на Об, между Об и Уралските планини се намира Сибир. В Южен Сибир по бреговете на Иртиш се разполагат собственостите на Беловодието.

В Източен Сибир от другата страна на Об се намира Лукоморие. Южно Лукоморие се разполага Югория, който достига до Ирийските планини (Монголски Алтай). Лукоморие, Сибир, Беловодие и Югория се намират под покровителството на Богинята Тара. На изток от х'Арийско море (о.Байкал) се намират земите под покровителството на Бог Тарх.

По този начин, Даджбог Тарх Перунович и Богиня Тара Перунова охраняват безкрайните земи на изток - от Уралския хребет до Тихия океан, на които е било дадено още едно наименование - Велика Тартария - земята на Тарх и Тара.

Расичите - да'Арийци, х'Арийци, Расени и Святоруси - живеели съвместно на една територия. Те живеели в мир, облагородявали земята, насаждали градини и гори, съзиждали съвместно Величествени Капища (Храмове) и Градове.

Родовете на Великата раса и Потомци на Рода Небесен са си помагали един на друг по братски. Именно от тук идва и понятието "Бялото Братство", за всички творчески актове Съвестта и чистите помисли били мерило за всеки.

Това Братство притежавало не само чисти помисли, но и бяла кожа, която потвърждава единството на формите и съдържанието на Бялото Братство. Съзидателната дейност на Расичите позволила усвояването на Земята Святата Раса.

Възниква въпрос. Ако Земята са започнали първи да я усвояват Белите хора на РАСА, то откъде тогава са се взели хора с други цветове на кожата?

Наследството на нашите Предци говори за това, че и останалото Земно Човечество, така както и Белите хора, има своя космически произход.

По време на живота в Да,Ария Расичите са разрешавали да се заселват на Мидгард-Земята представители на хора с друг цвят на кожата. Те са идвали на Мидгард-Земята по различно време и от различни Чертози (Звездни Системи). Въпреки, че те са имали различен цвят на кожата са принадлежали към един генотип хора.

Съюзници на Бялата Раса в битките със Силите на Тъмнината били хората с жълт цвят на кожата от Чертога на Великия Дракон. Расичите им разрешили да се заселят на територията на Евразийския континент, намиращ се на изгрев Ярило-Слънце.

Другият съюзник, хората с червения цвят на кожата от Чертога на Огнения Змей, определили място на зЗмята, лежащо на залез Ярило-Слънце. Част от червенокожите хора се настанили на голям остров в Западен (Атлантически) океан.

Расичите са спасили в древните времена хората с черен цвят на кожата, загинали на различни Земи (планети) Чертози на Мрачната Пустош, разрушени от Тъмните Сили. Нашите Предци са ги преселили в африканския континент на Мидгард-Земята.

Във връзка с това, че чернокожите хора са преживели на предишни Земи, които са имали по три луни, за по-добра аклиматизация на чернокожите жители е била преместена 142 995 години време назад на Мидгард-Земята, от разрушената Земя-Дея една от нейните бивши Луни - Фатта.

Луна Фатта била привлечена между пътищата на Леля и Месяц с период на въртене около Земята за 13 дни. От този момент Мидгард-Земята станала с три Луни.

С течение на времето владенията на Великата Страна на Черните Хора започнали да обхващат не само Африканския континент, но и Индостан, на който намерили място за живот негроидните племена на дравидите и нагите.

Има сведения, че на материка Рантха, намиращ се на остров Шри-Ланка (Цейлон) са живяли зеленокожите хора-амфибии, способни да живеят във вода.

Те дълго време са провеждали генетични аксперименти чрез кръстосване на хора и животни, опитвайки се да създадат нов човек и да увеличат своя живот. В резултат в онези дни на Земята са съществували звероподобни видове хора или "бестии".

Последни на Мидгард-Земята, преди около 6 хиляди години на тълпи под ръководстовто на Рава(и)на дошли от Галактическия Изток, от Земята Едем и Нод, "сивите" същества, които заели без разрешението на Белите хора свободните земи на остров Шри-ланка. Бог Перун ги нарекъл Чуждоземци, тъй като те се явяват като представители на Пъкления (Тъмния) свят, от които някой от тях още преди 40 000 години започнали да проникват на Мидгард. Те имат сива кожа и очи с цвета на Мрака (черни очи, на практика без ирис).

"Сивите" са носители на генотип отличаващ се от генотипа на останалите земляни и в самото начало са били двуполови (хермофродите, които в зависимост от Луната са променяли пола си). Наследствеността при "сивите" се предава по майчина линия.

"Сивите" има способността, смесвайки се със хората, да приемат тяхната външност, но са си оставали "тъмни" по своята вътрешна същност, т.е. без Божествен дух и съвест. За да не се различават от хората, "сивите" са разкрасявали своята кожа на лицето и никога не са показвали своето "зверско" тяло без дрехи.

Произхода и началото на живота на тези същества на Земята е достатъчно точно описано във Вехтия Завет на християнската Бибилия... "Сивите" започнали да се съединяват, смесват на физическо генетично равнище и в най-тънките планове с дравидите и нагите, с хора от друг цвят на кожата. Техните човешки потомци били вече еднополови, но с психо-структура на хермафродити (педераси, лесбийки и травестити).

През Лято 5029 (104 778 г.пр.н.е.) от Великото Преселение на Да,Ария в Беловодие при сливането на Ирия и Оми е бил построен Асгард Ирийский. В този град издигнали Храм на Първичния Огън (Великото Капаще Инглии). В него са се съхранявали огромни количства Духовни ценности на Святата Раса. Именно и заради това в началото Древния Град бил Духовен център на Славяните и Ариите. Точно Беловодие определило църковните Традиции, Култура и Вяра на цялото Бяло население на Мидгард-Земята.

Градът бил разрушен от джугарите (китайците) през 1530 г. пр.н.е. Храмът сам се разпаднал три години по-късно, тъй като в него вече е отсъствала Енергията на Човека. Във връзка с изменението на релефа на местността и понижението на темпетатурата на Световния океан поради Великия потоп, климатът в Северното полукълбо станал по-студен от колкото преди. От Север в определен период от времето започвал да духа Да'Арийския вятър, който на третата година покрил земята на Расичите със сняг. Вече не била достатъчна храна за хората и животните. Заради това е започнало Великото Преселение на потомците на Рода Небесен на Рипейските планини, които защитавали западните граници на Святата Земя.

Територията, която заели  потомците на Рода на Великата Раса и рода Небесен на Евразийския континет на запад от планината Урал след преселването от Да'Ария се наричала Велика Расения.

Влиянието на Расичите започнало да се разпространява от Урал да Атлантика, и от Скандинавия до Северна Африка. В някои древни чуждоземни текстове името "Расения" се изписва чрез латински букви като (Ruthenia) под названието "Рутения", а после - преминало за кратко време под името Рус. Може да се предположи вече, че думата "Расения" преминава с времето под друго название - Расея (Русия).

По времето на преселението в Расения един от х'Арийските Родове начело с Великия Вожд Ант дошъл на Западния (Атлантически) окена и с помощта на летателни апарати (Вайтмани) прекосил до остров в океана, на който живеели безбрадати хора с кожата на цвета на племената на Свещенния огън (хората с червен цвят на кожата).

Островът и досега се нарича Земята на Антите или Атлан (на гръцки - Атлантида). На тази Земя Великият Вожд построил Капище Тризъбеца на Бога на Моретата и Океаните (Бог Ния), който покровителствал хората, защитавайки ги от Силите на Злото. Атлан се превърнала с течение на времето в процъфтяваща страна.

баче по едно време културата в Страната на Антите изпаднала в застой. Часта от Антите, нарушили закона за чистотата на рода и кръвта, и се смесили с червенокожите хора. Великият прогрес замаял главите на вождовете и жреците - кръвосмесителите на Родовете.

Мързелът и пожелаването на чуждото обсебили техния разум. И те започнали да лъжат Боговете и хората, започнали да живеят според техни си закони, нарушавайки Мъдрите Завети на Първопредците и Закона на Бога-Прародителя Единен.

Тази част от жреците се опитала да използва за свои цели Луната Фатта за да подчини праведните жители на Атлани (Атланти) и останалите жители на Земята. Именно поради причина на неумелото използване на Природните Сили, Луната Фатта била разрушена преди 13 013 год. Нейни парчета са паднали на Земята. Един от нейните късове попаднал в океана и предизвикал огромна приливна вълна, която е надвишила три пъти височината на земята. Това предизвикало именно гибелта на Атланите, на Атлантида, и другите острови в Западния окен, както и затоплянето на гореспоменатия материк Рантха в Маряна (Индийския) океан. Сега това е Марианската падина.

Праведните Анти, били предупредени за тези действия от техните Жреци, и Расичите с помощта на Вайтмани ги превозили на север в Африка, на територията на днешен Египет.

Расичите също помогнали на хората с цвета на кожата на Свещения Огън, червения, своевременно да се преселят на южноамерикнаския континент, когато се случила катастрофата с Атланите.

На територията на Египет по същото това време била създадена от Деветимата Бели хора (Боговете дошли от Север) държавата Та-Кеми. Четири от първите династии (фараони) на тази държава били представители на Рода на Великата Раса.

В древно-гръцките източници белите хора, които живеели в Та-Кеми, са се наричали кимерийци. В държавата, с изключение на белите хора, живеели многочислени племена с цвета на кожата на Мрака (негроидните народи), племена с кожата на Залязващото Слънце (предци на семитските народи, в частност на арабските).

Поради силните суши част от Антите (кимерийците) са се заселили в долното течение на река Дунав и са се установили в Северното Причерноморие между река Дунав и Днепър. Съвременното название на тези потомци на Антите се съотнася към Украинците (Славяни, живеещи в края на Земята).

В резултат на космическата катастрофа живота на Расичите на Мидгард-Земята претърпял поредни изпитания.

При удара си в Земята най-голямото парче от Фатта променило наклона на Земната ос, която от вертикална се наклонила под 30 градуса, и на наблюдателя на Мидгард-Земята Ярило-Слънцето се наложило да преминава през други Небесни Чертози (Съзвездия) на Кръга Сварожин (Кръга на Бог Сварог).

Освен това, е имало промени на континенталните плочи, което е предизвикало мощни земетресения, изригвания на вулкани, грамадни цунамита, процеси на планински образувания и промени на повърхността на Земята.

Особено силно пострадали хората от Святата земя на Великата Раса от действията на вулканите и пепелта, която попаднала в атмосферата, тя станала непрозрачна и отровна. Отровната вода на потоците донесла много смърт за децата на Великата Раса и потомците на Рода Небесен поради жажда и отравяне.

Климатът рязко се изменил в посоката на силно охлаждане. Полюсът на студа се преместил от запад на изток, отвъд Урал. Настъпилото захлаждане провокирало настъплението на ледниците към Евразийския континент и земята на Расичите (последния Ледников Период).

Заледяването било забележително важно събитие в живота на Родовете на Великата Раса и Рода Небесен на Земята. Нашите Предци дори започнали да водят летоброенето от Великото Захлаждане.


(следва)

Превод от руски:: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)
Източник: darislav.com

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .