Банер
11825554_1721680898043400_2978470291811099494_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Мислите раждат Звездите
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 14 Ноември 2013 15:00

Малката история за...Слънцето

Едва ли на някого му е минавало през ума, че мислите, независимо от коя или кои планети се излъчват създават Звездите, т.е. те захранват Слънчевото тяло с енергия. Всички духове на мъртвите хора отделят топлина, онази Живителна частица наречена Сутратман на санскрит. Сутратман обикновено има центростремителна сила, направление, нашите мисли - също.

Така, че една система от планети създава обособен енергиен център, който генерира огън, топлина, поради триенете на съответните духовни субстанции и ментални частици една в друга. С течение на времето този огнен енергиен център са пръвръща в Слънце, т.е. в Звезда. Неговата топлина и интензивност зависят от излъчването на нашите мисли, както и от излъчените духове след смъртта на съществата, обитаващи планетите около Звездата-Слънце.

Така, че не Слънцето излъчва само като отделна константа топлинна енергия, нито създава живота на планетите около него - процесът е обратен. По принцип огънят на Слънцето и мислите на санскрит се наричат "Тайдаси".

 

Ас-УР-ите (Ние Сме Светлина)

Тук може да видите и прочетете статията за: "Имало ли е 12 метрови великани"

В най-дълбока древност Повелителите на Слънцето са били Ас-УРите, тук става въпрос за Асите (Ас-Ур означава "Аз съм Светлина"). Ас-УРите (високите великани, титаните) са се отличавали с високо честотно излъчване в преобладаващ виолетов или ултравиолетов цвят. В зависимост от излъчването на планетарните обитатели Слънцето е придобивало съответния цвят и именно поради този факт в древността нашето Слънце е имало виолетов и ултравиолетов цвят, който е бил характерен със своята свръх-честота. Слънцето отразява, а не излъчва съответно отправената към него енергия.

За Асите можете да прочетете тук на линка: Асы – Боги, живущие на Земле

Цветът на Звездите-Слънца отразява цвета на нашите мисле-форми и тъй като човечеството вместо да еволюира, то е деволирало през хилядолетията назад във времето, и в момента е придобило жълт цвят, равностоен на цвета на нашата дегенерирала вече 3 чакра.

По принцип има Слънца с различна светлина, която регистрират съответните Октави и Числа. Те биват с: ултра-виолетов, виолетов, син, зелен, и жълт цвят. Ако има Звезда-Слънце с по-низш разряд на светлината като оранжев например или червен, тъмно-червен и сив, а дори и черен, това означава, че нейната планетарна система се обитава от низши същества.

Строежът на всяко едно Слънце в основата си е Аура, т.е. съставено е така, както е израдена нашата човешка аурична система, т.е. от аурични слоеве, които преливат един в друг със съответните си тоналности. Така например горните слоеве на нашето Слънце светят в жълто, но под тях то е синьо. Но заради понижените вибрации и качество на мислите и човешката деволюция, нашето Слънце е станало жълто - от ултра-виолетов цвят то е снизходило във виолтов, после в син, и сега вече е в жълт цвят като в него има и огромни територии, които лъчат в оранжев и тъмно оранжев цвят, дори поняка се стига до червен такъв. Някога в древността египтяните са изобразявали Слънцето в син цвят, тогава, когато Ариите са им помогнали да се издигнат на по-високо еволюционно стъпало.

Трябва да се знае, че в близкия Космос няма Виолетови и Сини Слънца-Звезди.

 

А-Ритм-Етика (Аз Съм Ритъма на Етиката)

В петък и събота петната на нашето Слънцето намаляват, защото се успокоява честотата на ритъма на нашите мисле-форми. В древността ас-УРите са контролирали и настройвали ритмичните честоти на Слънцето в зависимост от нуждите на земните обитатели. Това се е правело чрез А-ритм-етиката и Чи-слата. А-Рит-ъм означава "сияещ", А-ритм-етика означава пък "сияеща етика". Ритъма е бил обозначаван със съответно Чи-сло - така именно се поражда и А-ритм-етиката, математика е ново, изкълчено и преиначено название от извънземните рептилски нашественици. Точно така, чрез Числата и Ритмите Арийските и Славянските Волхви/Жреци също са управлявали в древността Слънцето след Ас-УРите, които са били техни Учители. Даждбог е бил Владетелят на Слънцето-Ярило.


Формулата на "Закона за придвижването на Вината"

Точно тук вече е и мястото, където трябва да дам формулата на "Закона за придвижването на Вината", този закон, който сътворяваме ние, земляните, като генерираме негативни мисле-форми и отделяме след смъртта на физическите си тела зловредни духове и енергийни субстанции.

F=0,2896 сТ

F - закона за Вината
с - скоростта на светлината
Т - температура на тялото

Именно от тази формула зависи и потенцирането честота на Слънчевото излъчване.

В заключение мога да добавя следното:

Освен чрез нашите мисле-форми и ХААРП генерираните честоти  коефициента на "законът за Вината" може да бъде както неимоверно увеличен, така и понижен. Но, когато и двата фактора са синхронични Слънцето започва да действа хаотично като се създават магнитни полета на завишено топлинно изригване или понижено такова. Тези два фактора единствено могат да причинят умирането на нашето Слънце - и никой, и нищо друго.

Ако обаче бъде елиминирана опасната синхроничност между тях и поне единия фактор спре да действа, това ще доведе до уравновесяване силите на топлинния капацитет на Слънцето и то ще хармонизира излъчването на топлинната си честота. А ако и двата фактора бъдат елиминирани окончателно, тогава Слънцето отново ще стане синьо, после виолетово и най-накрая ултра-виолетово.

Всичкото това ще се случи, то е предстоящо и неизбежно събитие, но...доста напред във времето, може би началния старт ще бъде даден едва след 400 години време, защото сегашното човешко подивяване и рептилско "вдъхновение" за НСР и налагането на новата ню ейдж религия, които излъчват единствено честоти в цветовия диапазон на червения и тъмно-червения цвят, няма да позволят Новото Възраждане на нашата Слънчева Звезда - Ярило.

По настоящем се води свирепа и крайно разрушителна агресивна война за надмощие на Чернобог и Бялобог - тъмните и Светлите Сили, не само на планетарно ниво, а и на Галактическо ниво.


Автор: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .