НАЙ-ВИСШАТА ДАРБА НА ФЕНОМЕНАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ Е РАЗБИРАНЕТО ИМ

Маг СеленаМаг Селена е третата по величина ясновидка след Ванга и Вяра Кочовска. Тя е потомствена ясновидка. Напълно осъзнава ненадминатата си ясновидска дарба след тежкото изгаряне, което сама е предсказала за себе си. Понастоящем е засипана с лични посещения, писма и имейли по интернет на изпаднали в беда хора от цял свят.

Маг Селена притежава най-висшия ранг на високо квалифициран и духовно ерудиран окултен специалист. Години наред се е самообразовала в областта на психологията и психиатрията, била е профайлър като нещатен сътрудник към МВР още по тоталитарно време. През 1991 год. тя минава на широко профилирано обучение по биоенергетика в Асоциация "Феномени“ по официална и природна медицина, анатомия, физиология и обща патология на човека, биоенергетика и специална биотерапия, хатха йога и дихателна подготовка, радиестезия и специална психоенергометодика, акупресура, физиотерапия, диетични режими и методика на психотренинга.

Минава през експериментални клинични изпитания свързани с над 500 човека, документирани от д-р Славчев и екип от учени в срок от 3 месеца. Така маг Селена е доказала невероятната си лечителска дарба в широк диапазон на различни видове заболявания. Единствено тя през 1991 год. демонстрира за пръв път в България ясновидско майсторство от най-висша класа пред аудитория от 5000 човека в НДК.

През 1995 год. привлича вниманието на международния център "LOTUS CURE &TRANING CENTER“ и е квалифицирана от специална комисия като екстрасенс-инструктор от международна категория. Обучена и посветена в тайните на психотрониката, на медитативния автотрениг, менталното биолечение и въздействие, и придобива статут с още по-висока квалификация като прогнозист във всяка една област.

В България единствено тя през 2004 год. се подлага на специално медицинско изследване от ерудиран медицински екип, което научно доказва ясновидските й способности. През 2006 год. тя приема посвещение в крия-йога от Духовния Учител Махариши Шибендо Лахири от Индия, династичен представител и правнук на Лахири Махасая - ученик на Бабаджи. Махариши Лахири посвещава маг Селена в най-съкровените тайни на крия йога. Така тя получава едно от висшите духовни посвещения и става духовен просветител от висш порядък.

Основател и ръководител на Окултен Център "СЕЛЕНА“ - един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят, чийто патентован девиз е:

"ПРАВИМ ЗА ВАС ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ!“

Ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, работи и чрез методите на физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия. Маг Селена се връща безпроблемно назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет. Помогнала е на безброй объркани, наранени, болни и онеправдани хора както в България, така и по целия свят. С нея се консултират стотици известни личности от Испания, Германия, Гърция, Турция, Русия, Австрия, Италия, Англия, Холандия, Норве­гия, Швеция, Швейцария, Нова Зенландия и други.

КНИГА ЗА СЕЛЕНА

Срещи с Маг Селена
 
ЧОВЕКЪТ НЕ Е САМО ВИДИМА ЧОВЕШКА ОБВИВКА

Личността на човека не е дом изграден от еднакви тухли, който може да бъде разглобен, преместен и отново сглобен в първоначалния му вид.

Много пъти съм писала и говорила за кармата, но това което ще ви кажа сега, не сте го чели. Различни „специалисти“ в областта на кармата говорят всякакви небивалици и измислици относно нейните видове и нива. За жалост обаче кармата има само теоретично разделение и нищо повече, което е направено с цел да бъде по-достъпна и разбираема за хората, но не всеки „кармичен специалист“ притежава завидното умение за нейното разграничаване и правилно анализиране. Иначе тя е един цял механизъм, взаимосвързан и взаимозависим от всеки и от всичко. И това е така, защото всяка жива система, разделена на части, е нежизнеспособна, което само по себе си означава, че ако има разделение няма да има живот.


В класическата йога се различават три вида карма: физическа - телесна, вербална - словесна, и интелектуална - породена от дейността на човешкото съзнание.

продължава>
 
ИНТЕРВЮ С МАГ СЕЛЕНА

...Аз не съм дошла на този свят, за да се състезавам с когото и да било...

Селена ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, освен това анализира чрез физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия.

Селена безпроблемно се връща назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет....

продължава>
 
УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА
Димитрина Любомирова Лазова – управител на центъра, компютърен специалист по правенето и разчитането на записите удастоверява:

УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА

 

Преди време имаше един вестник “Врач на духа”, който после се преименува. Неговата главна редакторка и собственичка написа следния сензационен материал, който ви представям тук със съкращения.

 

За първи път с електроенцефалограф бе регистрирана дарбата на ясновидката Селена, да “вижда” в миналото и да прозира в бъдещето.

В интерес на истината, досега са правени няколко такива опита и то още по времето на Тодор Живков, но без резултат.

продължава>
 
БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА ДО МАГ СЕЛЕНА

1. Бонка Недева – с. Цалапица, Пловдивско

Всеки петък си купувам в-к “Врачка”, най-вече защото в него участва маг Селена, на която съм безкрайно благодарна, защото ако не беше тя, синът ми щеше да е мъртъв сега. И аз като другите нейни клиенти искам да разкажа за моя случай. Преди две години и половина реших да пиша писмо на маг Селена, защото нямах реалната възможност да отида лично при нея. Питах най-вече за здравето на децата ми, съпругът ми и естествено моето здраве. Маг Селена ми отговори пълно и изчерпателно за всеки един от нас много бързо. Тя направи поразително точна здравна диагностика до подробности на всеки един от членовете на семейството ми.

продължава>
 


За сайта
© 2016 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .