Банер
08_Iskushenie.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Духовното наследство на Славяните и Ариите - 1 част
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 31 Януари 2013 13:44

Уважаеми читатели! Това пред вас не е приказка, нито пък съчинение по "зададена тема". Доверяват ви се сведения за далечния произход на нашата Земя. Те са били скрити не само от руския народ, а от всички останали, за да не знаят и разберат хората за Истината на своето Велико Минало. Често сте слушали за съществуването на древни книги на различни народи: Тората - на евреите, Библията - на християните, Корана - на мюсюлманите, Ригведа - на индусите, Книгата на Промяната - на китайците. А какво е било при русите в древността?! Къде са нашите книги?!

Дойде и нашето време - потомците на Великите Свещени Родове на Славяните и Ариите, да се докоснем до Изначалното Познание, на много древното и много богатото Наследство на Предците, до нашите красиви древни традиции и самобитност на една неповторима култура. Наследството на нашите Предци, Ведическите познания, съхранени в Общината на Право Славните Староверци. Предлагаме на вашето внимание материал взет от животворящия източник - Славяно-Арийските Веди.

Мястото и ролята на нашата планета Земя е в космическото противостоене на Доброто и злото. Отворете сърцата си! Заслушайте се в гласа на Родовата памет и ще я почувствайте като гордост за вас, Арии и Славяни, той ще засегне Душата ви, изправете плещи и вдигнете високо глава.

Няма думи на Земята по-точни и по-дълбоки по съдържание, които да могат да разкрият мирозрението и нравствената позиция на човека, произнесъл тези слова, които отделят хората - Деца Божии, от представителите на силите на Тъмнината.

Не е важно от кой древен източник е взета родната и полузабравена Мъдрост, важно е това, че нашите Предци са я съхранили до наше време, и тя е станала достъпна за всички онези, които са решили да се върнат към своите корени, да се докоснат до Наследството на своите Предци, а не до чуждата история.

Всеки народ гледа в своето бъдеще през призмата на миналото, твори в настоящето въз основа на Духовните Култури, които е възприел от Предците си. Ако един народ има свое, подчертавам, свое минало, такъв народ престава да съществува.

Нас са ни приучили да гледаме на света чрез християнството, чрез марксизма-ленинизма, чрез учебниците с измислената история. Но има и Славяно-Арийски поглед на всичко възникнало и случило се във Вселената и на Земята.

В Древните Рунически Летописи на Древноруската църква Право Славните Староверци-Инглинги е известно, че в нашата Вселена тече непрекъсната борба на Светлите Богове с тъмните сили, съществуващи и пребиваващи в Пъкления свят (тъмния демонически свят).

Първата Велика Асса, Великата битка на Силите на Светлината и тъмнината, възникнала поради причината, че
Белобог не позволил на Чернобог да направи достъпен Пъкления свят за Светлите Светове на Древните Знания. Великата битка обхванала много Земи от Световете на Яв (материалния свят) и Нав (духовния свят).  Белобог, обединявайки Светлите Сили победил плъховете на тъмните светове. Така, че силите на тъмнината не могли да проникнат в Земите на Светлите Светове, а от Боговете Защитници е била създадена Граница разделяща Светлината от тъмнината. Граница са прокарали и по Земите в Световете на Яв, в Световете осветени от жълтите Звезди и Слънца, в това число и нашето Ярило-Слънце.

Но част от Древните Знания, въпреки усилията на Чернобог, все пак са попаднали в низшите светове. Някои реалности от световете на тъмнината, според констатацията, започнали издигане по пътя на Светлите сили - по Златния Път на Духовното Развитие. Обаче не успели да се научат да различават Доброто от злото.

Заради това нищожните форми на живот се опитали да наложат своята власт в пограничните светове на тъмнината в чертозите/владенията на Сварожич Кръга, в който попадали Чертозите на Макош (съзвездието на Голямата Мечка), Ради (съзвездие Орион) и Раси (съзвездията Алфа и Бета Лъв), а също така и един от Ръкавите на Галактиката Свати, където се намира и нашето Ярило-Слънце.

Древното название на нашата планета е Мидгард-Земята. Тя се върти около Ярило-Слънцето, което се намира в съзвездието Зимун (Малката Мечка) в качеството на осма звезда. Съзвездието Зимун се намира в галактическата Звездна Система на име Свати (няма аналог в съвременната астрономия).

Галактиката Свати е във вид на левостранен Свастичен кръст - Коловрат. В долната част на единия на Ръкавите на Свати се разполага съзвездието Зимун. Ярило-Слънцето се нарича Трисветило, тъй като огрява три свята: Яв, Нав и Прав (всеобщия закон управляващ световете).

В Чертозите на Расите се намира системата от Златните Слънца (Бета Лъв). На Земите на дадената Слънчева Система съществува биологичен живот като този на Мидгард-Земята. Родовете на Славяните и Ариите, живеещи в системата на Златното слънце, наричат свое Слънце още и Даджбог-Слънцето, и Яровеликото Слънце, тъй като по излъчване на светлинен поток то е по-ярко, и по-голямо, по размери и маса от Ярило-Слънцето.

Една от Земите, въртящи се около Златното Слънце се явява Ингард-Земята. Нейният период на въртене е 576 денонощия. Ингард-Земята има две луни. Голямата Луна била с период на завъртане 36 дни, а Малката Луна - на 9 дни.

Мидгард-Земята в много далечни времена се намирала в пресечната точка на осем Небесни Космически Пътя, които свързвали обитаваната Земя с девет Звездни Системи на Светлите Светове, където живеели нашите Предци - Ариите и Славяните.

Затова в древните времена нашите предци първи са заселели Мидгард-Земята, където съществували само животните и растителния свят, а човекът като жизнена форма отсъствал. При това Ингард-Земята от системата на Златното Слънце в съзвездието Бета Лъв се явява Древната Космическа Прародина на повечето Славяно-Арийски Родове, преселили се на Мидгард-Земята.

Силите на тъмнината влезли в битка със Силите на Светлината са се стремили към завладяването на природните ресурси на Земите от Светлите светове, а после и към унищожението на самите Земи (поради тяхната безполезност след това). Тъй като всяка Земя се върти около "свое" Слънце (Звезда), то унищожението на Земята неизбежно щяло доведе до нарушение на хармонията в цялата слънчева (звездна) система, а от там в перспектива и до унищожение на Слънцето (Звездата) като източник на светлина.

Например, сега е настъпило Лято 153 370 от Асси Деи (битката на Светлите Богове със силата на тъмнината край планетата Дея), в резултат на което петата планета Дея от системата на нашето слънце била разрушена. Вместо нея между орбитата на Марс и Юпитер сега се намира пояс от астероиди. Около Дея по онова време са се въртели две луни: Фатта и Лютиция.

Светлите сили далече от Границата, прокарана през Земята (планета) на Очевидния Свят не пропускали жители от тъмните светове нагоре по Златния Път, тъй като еволюционното им ниво разрушавало хармонията на Висшите Светове. Всичкото това довело до началото на Нова Велика Асса, по времето на която силите на тъмнината били изгонени от всичките Земи на Световете Яв, които се намирали в Чертозите Макош, Ради и Раси.

Но в резултат на това, поради отдалечеността им, чрез Света на Хората, живеещи на Земята в нашия Ръкав на Галактиката Свати, станало възможно издигането на тъмните Духове и Души по Златния Път на Духовното Развитие. Особено важна роля започнала да играе нашата Мидгард-Земя, намираща се по средата между Светлите и тъмните. Ето защо на нея сега се е концентрирало противостоенето На Светлите и тъмните Сили, в което участват хора от различни Светове, Земи и Народи.


Кои сме ние Славяните и Арийците? Как сме попаднали на планетата Земя?

В една от битките от Втората Велика Асса космически кораби от типа на "Вайтмар", превозващ преселници, се повредил. Вайтмар се нарича междугалактически кораб или "Голяма Небесна Колесница" и е способен да пренесе в "утробата" си до 144 космични кораба от типа "Вайтман".

"Вайтман" - това е космически апарат или "Малка Небесна Колесница", който е приспособен за пътешествия непосредствено между Земята и различните слънчеви или звездни системи, и кацането на тях.

Повреденият Вайтмар се намирал през това време в системата Ярило-Слънце. Двете Земи - Орея (Марс) и Дея (от нея е останал пояс от астероиди) - от нашата слънчева система били заселени и на тях били разположени станции за космическа навигация и свръзка.

Но тези населени Земи са се намирали през това време доста по-надалеч от Вайтмара, от колкото неизследваната и незаселена Мидгард-Земя. Освен това Мидгард-Земята имала две луни, които практически съвпадали по параметри с луните на Ингард-Земята, откъдето бил родом част от екипажа.

Заради това на Мидгард-Земята бил изпратен космически апарат-разузнавач, който е успял при третия опит да достави на борда на Вайтмара проби от въздуха, водата и земята. Анализите показали пригодност за живот на Мидгард-Земята. Вайтмара останал на орбита около Мидгард-Земята, а на Мидгард са се приземили една част преселници.

Екипажът на Вайтмара се сътоял от представители на четирите Рода на съюзните Земи: до,Арийци, х,Арийци, Расени и Святоруси. При това, пилотите били представители на до,Арийците. Х,Арийците отговаряли за космо-навигационните изчисления. Святорусите се занимавали със системата за жизне-обезпечението на кораба и завеждали ремонтно-възстановителните работи. Расените отговаряли на кораба за обслужващата система.

Всички членове на екипажа били хора с бял цвят на кожата и ръст повече от 2 метра. Най-високи били х,Арийците. Хората от всеки Род имали различия не само в ръста, но и в цвета на дъговата обвивка на очите (ириса), в цвета на косите и в кръвната група.

До,Арийците имат сребърен (сив, метален) цвят на очите и светло-руси, почти бели коси. При х,Арийците преобладават зеленият цвят на очите и светло-руси коси. Небесният (син, метличино-син, езерен) цвят на очите и коси от белезникав до тъмнорус били на Святорусите. Расените имали огнени (кафяви, светло-кафяви и жълти) очи и тъмно-руси коси. Цветът на очите им зависел от това, какво Слънце по спектър осветявало хората на Земята, където те са се родили.

Арийците са се отличавали от Святорусите и Расените още и по това, че умеели да разпознават къде е лъжливата информация (Кривда) и къде вярната - Правда. Това било свързано с факта, че Арийците са притежавали опит от войната с тъмните сили при защитата на земите си.
На Земята-Орея (Марс) пристигнал Вайтман, който взел една част пасажери от станцията на Орея за прехвърляне на друг Вайтмар и продължение на пътя. Част от преселниците останали на Митгард-Земята, защото много им харесало, тъй като на нея по това време нямало други хора, а съществували само животни и прекрасни растения.

Освен това, когато дошла помощ, на някои преселници вече са успели да им се родят "земни" деца. След ремонта

на Вайтмара те продължили своя космичен път, Боговете се върнали "на небесата". Всички, които са останали на Мидгард-Земата са започнали да наричат себ си "Аз Съм", т.е. "Аз съм Божи Син/Дъщеря на Бога". Азите или Асите са същността на Боговете, живеещи на Земята.

Преселниците помнели своята Древна Прародина и наричали себе си като "Даджбогови Внуци", т.е. потомци на тези Родове, които са живяли под сиянието на Даджбог-Слънцето. След време живущите на Мадгард-Земята започнали да се наричат Великата Раса или Расичи, а останалите на Ингард-Земята - Древната Раса.

Първопредците или Асите, както те са наричали себе си, в резултат на принудителното кацане на космичния им кораб се оказали на прекрасната наша планета и са останали да живеят тук завинаги. Започнало усвояването на Земята от представителите на Великата Раса Славянска и Ариите. Континентът, на който било избрано място за преселението на Мидгард-Земята бил наречен от звездните пътешественици Даария - Дар от Бога. Той се намирал на Северния полюс на Земята.

Различните автори, пишещи на Славянска тема, наричат тази страна Хиперборея, Арктика и т.н. По това време земната ос била разположенена перпендикулярно на плоскостта на нейната орбита около Ярило-Слънцето и затова Слънцето винаги огрявало Асите, творящи добри дела на Земята. Не напразно най-добрите хора в професията и досега ги наричаме асове (летец-ас, водач-ас, т.е. лети, води като Бог).

Свещената Страна Даария била разделена от реки на четири части: Раи, Туле, Свага и x'Appa. Има копия на картата на Даария, която била копирана от Герхард Меркатор през средните векове от една стена на египетските пирамиди в Гиза.

Всеки от Славяно-Арийския Род имал за преживяване своя територия (провинция) ограничена от двете страни с реки. Всичките четири реки се стичали във вътрешно море. В морето се намирал остров, на който се извисявала гората Мира (Меру). На планината бил построен град Асгард Даарийски и Великото Капище (Храм). Асгард се превежда като Града на Боговете, живущи на Мидгард-Земята.

Нашите Първопредци са фиксирали събитията протекли през периода от живота на Даария и провели отброяване на времето на тези събития. По този начин са запазили връзката на времената и събитията в продължение на много-много стотици, хиляди години.

Например, известно е, че Мидгард-Земята, до момента на заселването на Даария, е имала 2 Луни. По-близката до Земята Луна била Леля. Периода на обиколката й около Мидгард е било за 7 дена. А голямата Луна - Месяц - е имала период на завъртане 29,5 дени.

Друг пример. През септември, 2003 година, е настъпило Лято 604 378 от момента, в който нашите Предци са зафиксирали рядко събитие - в небето на Даария са светели 3 Слънца. Съгласно древните летописи преди 300 000 години външния облик на Мидгард-Земята е бил съвсем друг, Даария се е свързвала с Евразийския континент чрез планински провлак, който в Евразийския континет преминавал в Рипейските (Уралските) гори.

Пустинята Сахара е била море. Индийският океан - суша. Там се е намирал материка.
Гибралтарски пролив не е имало. В Руската равнина, където сега се разполага Москва, е имало море. Река Волга се е вливала не в Каспийско, а в Черно море.

На територията на Западен Сибир е съществувал големия остров Буян, обкръжен с вода от Източните и Западните морета. През остров Буян течала река Ирий Тишайший (Иртиш). Полуостров Сахалин и Корея, а също така и Японските острови не са съществували, тъй като те са били продължение на Евразийския континет.

Животът на Рода на Великите Раси и Потомците на Рода Небесен на Мидгард-Земята, коренно се е променил в резултат на катастрофа от космически мащаб. На свой ред катастрофите често били в следствие от борбата на Светлите Богове с тъмните сили.

Първият Велик Потоп на Мадгард-Земята е станал в резултат на унищожението на нейната луна Леля, върху която са се съсредоточили представителите на Тъмните сили от Пъкления Свят Кащей за нашествие на Мидгард.

Светлият Бог - Даджбог Тарх, Перунов Син, дошъл от Ингард-Земята не позволил на Кащей да нападне Мидгард-Земята. Той нанесъл удар по Леля и унищожил силите на Тъмнината, но за сметка на това разрушил луната Леля.

И така, както Леля имала 50 морета и се намирала близо до Мидгард, то на нея са се стоварили солените води и парчета от унищожената луна. Даария се скрила под водите на Великия потоп, а ударите на парчетата от Леля са изместили оста на Мидгард-Земята, която започнала да прави махало-образни движения.

Окончателното затопляне на материка не настъпило веднага. Даария ту се е спускала в океана, ту се издигала над него, но в края на краищата Свещената Прародина на Славяно-Арийските народи потънала под водите на Северния ледовит океан.

На повърхността останали някои високопланински части на Даария, например съвременна Гренландия, Земите на Франц Йосиф и някои други острови.

Обаче потомците на Родовете на Великите Раси и Рода Небесен не загинали заедно с Даария. Хората били предупредени от великия Жрец на име Спас за предстоящата Небесна Битка и гибелта на Даария. И те навременно започнали да се преселват на Евразийския континет.

Били организирани 15 изселвания от Даария. В течение на 15 години нашите Предци са се преселвали по горния провлак на Уралските гори между Източните и западните морета на Евразийския континент.

111 810 години назад (през 109 807 г. до н.е.) настъпило пълното преселение на потомците от Родовете на Великата Раса и Рода Небесен от Даария. Част от Расичите се спасили като се издигнали на Вайтман в околоземна орбита.

Другите са се преместили/телепортирали чрез Звездна Врата (Портал) на Между-светове в Чергозите/Пределите на Мечката във владенията на до,Арийците. Основната част на нашите Предци останала да обживява новата територия на Мидгард-Земята (Урал и Сибир), където тогава съществувал субтропическия климат.

В чест на спасението от Великия Потоп от 16 Лято бил определен праздник ПАСХЕТ, който в превод от х,Арийската Руническа писменост означава: "Путём АСы Ходяше ЭТим", т.е. Пътя, по който вървяха Боговете. Нашите предци са прославяли Родът Небесен за спасението от Великия Потоп.

На Славяно-Арийският обряд са се удряли боядисани варени яйца едно в друго като този празник напомня за победата на Даджбог Тарх Перунов над Кащей. Разбитото яйце наричали Яйцето на Кащей, което напомня за разрушаването на Луната Леля, а цялото и здраво яйце наричали Силата на Тарх Даджбог.

И така, нашите Първоотци са произлезли не от маймуните, и не от Адам и Ева, а са дошли милиони години назад във времето на Земята от Космоса.

Древните Славяно-Арийски Богове са били техни Бащи, а те - Техните деца, изпълнени с Древната Вяра и славещи своите Богове и Предци.

Великият Потоп е заставил нашите Първопредци да изоставят Свещената Страна Даария и да се преселят на Евразийския континент.


(следва продължение)
Превод от руски:: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)
Източник: darislav.com
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .