Банер
202030255321[1].jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Пробуждане на Родовата Памет
Написано от Маг Селена   
Вторник, 14 Януари 2014 08:55

"Върни се към своите корени, и ще отвориш вратата към Божествения Свят."

Заповед на Бог Ра-М-Хат.


С идването си на този свят всеки от нас е получил всичко необходимо за един дълъг и щастлив живот. Всички Знания и Мъдростта на Предците са скрити в нашата Родова памет, затова всеки от нас знае всичко, още от момента на раждането си, трябва просто да си го припомни. А за да може да си го припомни е необходимо да разтвори Сърцето си и да развие своето съзнание, да прозре същността на нещата - техния ОБРАЗ, отвъд тяхното проявление…

Единствено чрез ОБРАЗ-а е възможен достъпът до огромната информационна банка, където се съхранява информация за всичко. Въображението ще помогне да се настроим точно за изпълнение на поставената задача. Концентрацията на вниманието ще позволи да пребиваваме в нужното състояние необходимото време. Навлизането в състояние на немислене ще отвори вратите към подсъзнанието и на зададения въпрос ще дойдат нужните отговори под формата на ОБРАЗИ. Всички тези навици се явяват необходими ключове за пробуждането на Родовата памет.


В естествените природни условия, Родовата памет се пробужда сама. Пробужда се чрез гласа на майката, чрез родния език, чрез пеенето на птиците, чрез народните песни, чрез обикалянето в хоровода, чрез твърдата и бавна походка по родната Земя, чрез общуването с природата и чрез много други неща. Възниква естествено чувство на единение със своя Род, ясно усещане за принадлежност към него и осъзнаване на тясната взаимосвързаност на поколенията. Човек, пробудил Родовата си памет, придобива огромна вътрешна сила и увереност в себе си, разбира своята отговорност за живота и благополучието на близките си, способен е да проявява напълно естествена сърдечност и доброта. Такъв човек е невъзможно да бъде манипулиран и е невъзможно да бъде склонен на компромис със Съвестта му. Невъзможно е такъв човек да бъде победен или да бъде сломен Духът му.

Но налаганият от обществото начин на живот прави невъзможно естественото пробуждане Родовата памет. Причините за това са множество – деформиран език, разрушение на естествените природни ритми, замяна на живия дом с мъртви железобетонни стени, въздействие върху човека на множество неблагоприятни фактори, унищожаване на правилното образование…

А доколкото Родовата памет е смълчана, човек се лишава от естествената връзка със своя Род, със своите корени, лишава от достъпа до Знанията и Мъдростта на Предците, лишава се от ориентирите в живота и от самата естествена опора, която му е била дадена по силата на неговото рождение. Такъв човек се превръща в бучка пластилин, от който можеше да оформиш каквото пожелаеш. Всичко, което остава да се направи за целта е просто да му се предостави определена информация с цел формирането на необходимите възгледи и модели на поведение. Затова е възникнала и необходимостта от така нареченото "образование“, през чиито воденични камъни е бил премлян всеки от нас.

Затова е възникнала и необходимостта от подмяна на самото понятие ОБРАЗОВАНИЕ. Според съвременното разбиране "Образованието“ е процес на обучение от странични педагози на всички без изключение индивиди в специално създадена за целта система от институции, с цел формиране на личност, ориентирана в съответствие с определени социални еталони, като например добродетелен християнин, енергичен предприемач и т.н. В действителност ОБРАЗОВАНИЕТО е извайване на ОБРАЗ, т.е. творчески процес, който предполага необходимост от изпълнение на определена вътрешна работа от човека, наличие на личен стремеж, създаване на намерение, прилагане на умствени усилия и още много неща. Т.е. това е напълно и изцяло съзидателна дейност.

Ето защо е така важно да се пробуди Родовата памет и се възстановят връзките на човека с Рода. Това ще позволи да се разкрият заложените в човека потенциални възможности, самопознанието и приобщаването към знанията, Мъдростта и духовния опит на предците.

Но преди да се пристъпи към пробуждането на Родовата памет, е необходимо да се разбере какво е паметта, какви видове памет съществуват и къде се пази тя.

Паметта е една от психичните функции и от видовете умствена дейност на човека, предназначена за съхранение, натрупване и възпроизвеждане на информация и натрупания от човека опит. Способността да се съхранява информация за събитията от външния свят и реакциите на организма позволява многократното й използване в сферата на съзнанието за последваща дейност.


Основни видове памет:

1. Моментна памет:
Характеризира се със запомнянето на току-що получена информация без осъзнаване и осмисляне на тази информация. Времето на съхранение на получената информация е от 0,1 до 0,5 секунди.

2. Кратковременна памет:
Получената информация се съхранява 15-20 секунди и не се запомня съзнателно, но е готова за възпроизвеждане.

3. Оперативна памет:
Информацията може да се съхранява няколко дни, необходима е за изпълнение на определена работа, след което се изтрива.

4. Дълговременна памет:
Срокът на съхранение на информацията е дълъг, може да бъде многократно възпроизведена по всяко време. В качеството на носител на паметта могат да влязат невронните връзки на главния мозък, водните клъстъри вода в течните среди на организма, белтъчните и кристални структури на организма. Невронните връзки на главния мозък се формират активно у детето до 5 годишна възраст, като създава неповторими гънки в кората на главния мозък, които сами по себе си представляват резонансни контури, осигуряващи обмена на енерго-информационните сигнали с околния свят. Многочислените експерименти показват, че паметта се съхранява не в някакъв определен участък от мозъка, а е разпръсната по целия му обем. Обяснение на този факт е било дадено през 1960-те години, когато неврофизиолозите прилагат принципа на холографията към механизма на запомнянето, което позволило да се разглежда мозъка как холографска структура.

Водните клъстъри се формират благодарение на ковалентните и водородните връзки под влияние на психо-емоционалното състояния на човека и от външни полета с различен произход. Белтъчните структури се формират в процеса на различни биохимични реакции, в това число свързаните с проявяването на емоции, и започват да се проявяват като макромолекули с определени резонансни честоти. Кристалните структури, като например, например, мозъчния пясък от епифизата, съдържат различни соли (калциеви, магнезиеви и др.) и примеси (стронций, цинк, магнезий, натрий, желязо, сяра и др.), и се явяват носители на холограмите, задаващи ритъма на пространство-временното съществуване на организма, и са способни в течение на продължително време да съхраняват веднъж записаната в тях информация, което обяснява, защо при възрастните хора е така трудно да променят чертите на своя характер или моделите на поведение. Информацията, която се съхранява на гореизброените носители, може да бъде презаписана с помощта на определени методи и енерго-информационни въздействия.

5. Генетичната, Родовата памет
Тя е наследствена информация за отделно взет човек, отразена в неговата ДНК и предаваща се по наследство. В ДНК е записана програмата за построяване на човешкия организъм в пространството и времето под формата на многоизмерен, образно-вълнови код, а освен това ДНК съдържа информация за всички хора, принадлежащи към отделния Земен Род на човека. При това, на равнището на ДНК е представена само част от информацията, основната част от информацията обаче, се съхранява в информационно поле, което наричат морфогенетично. Всеки човек притежава индивидуално морфогенетично поле.

Информацията в морфогенетичното поле се съхранява от солитоните – особени вълни, които могат да съществуват много дълго и които могат да запомнят условията на своето възбуждане. Материален носител на морфогенетичното поле се явява физическия вакуум. При това морфогенетичното поле постоянно се мени, отразявайки динамиката в развитието на човека. Всички чувства, желания и фантазии, постъпки, емоции и т.н. се фиксират в полето на човека. Развитието на човека довежда до съответни изменения на равнището на ДНК, което пък се оказва възможно благодарение на транспозоните. Транспозоните са блуждаещи гени, които принадлежат към своята ДНК и менят единствено своето пространствено разположение в съответствие с измененията морфогенетичното поле. Откриването на транспозоните и особеностите на тяхното поведение потвърждават хромозомната теория за наследствеността.

Презаписът на информация на равнището на морфогенетичното поле е невъзможен - веднъж записана, тя се съхранява вечно, затова няма значение колко време е изминало от момента на случване на някакво събитие и жив ли е или не интересуващия ни човек. С помощта на мозъка човек може да се настрои на честотата на морфогенетичното поле точно така, както настройваме радиоприемника на определена радиовълна, което позволява, при съблюдаването на определени условия и точна настройка, да получим необходимата информация за Предците ни.

6. Расова памет.
Това е съвкупността от индивидуалните морфогенетични полета на хората, принадлежащи към една или друга етническа група, народ и т.н., и обединени в общо морфогенетично поле. Расовата памет съхранява информация за всичко, което се е случвало със всички включени в Расата Родове през цялото време на съществуването им, целия им уникален опит от победи, грешки и тяхното преодоляване.

7. Хрониките Акаша.:
Съдържат в себе си целия човешки опит и цялата история на възникването на Вселената. За определяне на Хрониките Акаша най-точни биха били образните аналогии с "Всемирна библиотека“, "Вселенски компютър“ или "Божествен Разум“. При това всеки пространство-времеви участък, всяка песъчинка от Мирозданието е свързана с всичко съществуващо и съдържа в себе си пълната информация за цялата Вселена, включително информация за миналото, настоящето, и бъдещето, което намира обяснение с въвеждането на понятието за Холографската Вселена. Съдържащата се в Хрониките Акаша информация постоянно се обновява едновременно със случващите се във Вселената събития. Материален носител на Хрониките Акаша се явява физическият вакуум, абсолютното нищо, съдържащо в себе всичко.

И така, Родовата памет е информация, която се съхранява на равнището на индивидуалното морфогенетично поле на човека, съдържаща пълна информация за ВСИЧКИ Предци на човека, принадлежащи към даден Земен Род, и достъпът до която е възможен при съблюдаване на определени условия и изпълнение на точна настройка. Едно от основните условия е необходимостта от отсъствие на каквито и да е, предизвиквани от различни причини изкуствени изкривявания в ДНК структурата на човека.

Важно е да се разбере, че съществува голяма разлика между естествено възникващите изменения в структурата на ДНК в резултат от развитието на човека, водещо до изменение на неговото морфогенетично поле и съответните премествания на транспозоните вътре в ДНК, и изкуствено предизвиканите изменения в ДНК, свързани с привнасянето в ДНК на чуждородни фрагменти. Ако в организма на човека по един или друг начин попадат фрагменти, чуждородни за ДНК, и организмът поради различни причини не може да се защити от тях, тези фрагменти се вграждат в ДНК и променят нейния образно-вълнови код.

Това води до затихване на резонансите между структурите на ДНК и свързаното с нея морфогенетично поле. При появата на неголеми изкривявания в структурата на ДНК частичното затихване на резонансите би ограничило достъпа до морфогенетичното поле като цяло, но и в този случай е възможно частично пробуждане на Родовата памет. Ако изкривяванията в структурата на ДНК са значителни, ще настъпи пълно затихване на резонансите, което ще направи невъзможно пробуждането на Родовата памет. Все едно и също, някой да реши да отвори вратата на библиотеката си не със своя ключ, а с чужд.

Този проблем действително е много сериозен и е невъзможно да се реши с помощта на обичайно прилаганите методи. Въпреки това, проблемът може да се реши с прилагането на Родова трансформация:

Родова трансформация е емоционално-чувствена трансформация на самия себе си, с преход в други пространство-времеви отношения. Прилага се в случаите, когато традиционно прилаганите методи се оказват неефективни с оглед решаването на проблема. Включва няколко основни етапа:

1. Откриване на първопричината на проблема (кога и при какви обстоятелства е настъпила);
2. Навлизане в специално душевно състояние;
3. Приемане и осъзнаване на своята отговорност за всичко случило се;
4. Корекция на светогледа, т.е. реално изменение на своето отношение към случващото се и изменение на начина на живот;
5. Изпълнение на Родовата Трансформация.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
За да бъде приложен безопасно метода на Родовата трансформация и да бъде успешно решена поставената задача са необходими задълбочени познания и разбиране на причинно-следствените връзки в сферата на възможните варианти. Изискванията, чието изпълнение е задължително за всеки, решил да приложи метода на Родовата трансформация са:

Строго съблюдение на правилата за техниката на безопасност.
Твърдо намерение да реши възникналия проблем.
Наличие на специални знания и развити до необходимото ниво навици за работа с подсъзнанието.


С оглед на казаното става ясно, че за пробуждането на Родовата памет далеч не е достатъчно голото желание да я пробудим. По тази причина даже традиционно прилаганите начини за пробуждането на Родовата памет, като например изпълнението на обред, изпълнението на народни песни и танци, съзерцаването и взаимодействието с природните стихии и множество други, при все цялата им сакралност и ефективност сами по себе си не гарантират предоставяне на достъпа до Родовата памет. Затова много често, след участие в подобни мероприятия, у човека освен тържественото чувство за съпричастност към случващото се, остава и чувство на неудовлетвореност, предизвикано от отсъствието на очаквания резултат. Изхождайки от казаното, нашата задача се състои в това да се научим да се включваме към Родовата памет по свое собствено желание, т.е. да го направим управляем процес, не зависещ от случайни фактори.


Основните етапи при пробуждането на Родовата памет:

1. Разтваряне на Сърцето, подготовка на съзнанието и тялото, привеждане в норма на здравословното състояние.
2. Формиране на намерение за пробуждане на Родовата памет.
3. Изключване на факторите, възпрепятстващи пробуждането на Родовата памет.
4. Отстраняване на изкривяванията в ДНК структурата.
5. Приложение на различни методи, способстващи за пробуждането на Родовата памет.


И така, най-напред е необходимо да разтворим своето сърце. Защо е нужно това? Нашите Предци са знаели много добре, че сърцето се явява не само най-важния орган в тялото на човека, но и основа на целия ни живот. Колкото по-сърдечен става човек, толкова повече укрепва емоционалното му равновесие, повишава се умствената яснота, подобрява се качеството на живота. За разтварянето на сърцето допринася най-важната Заповед, на която са учили децата от най-ранна възраст – "Научи се да живееш в мир със самия себе си и с Природата около теб“.

Само чрез ума е невъзможно да осъзнаем и постигнем заложения в дадената Заповед дълбок смисъл. Сърцето се явява източник не само на добродетели, но и източник на безусловно знание, когато вече не са необходими никакви доказателства. В този случай, човек е способен да прояви своите най-добри качества единствено, ако е с открито сърце. Истинската любов, внимание и грижа може да бъде дарена единствено чрез сърцето. Сърцето ни свързва с опита от целия ни живот и позволява да открием достъпа към Родовата памет.

Ето защо е така важно да се научим да разкриваме сърцето си и да възприемаме околния свят именно чрез сърцето, пребивавайки в състояние на любов. И именно затова повишеното внимание в различните източни школи към по-долния енергиен център Дан-Тян (коремната чакра във Ведическата традиция) се явява задънена улица, която не позволява да се разкрият в най-пълна степен способности и възможности на човека.

Това, което е било добре известно на нашите Предци, в наши дни е намерило потвърждение в резултат от проведените многобройни научни изследвания. Оказва се, че сърцето у зародиша при човека започва развитието си преди мозъка. В Института по Математика на Сърцето е доказана пряка връзка между сърцето ума, тялото и духа. Бил забелязан фактът, че сърцето е способно да реагира на събитията много преди те да са настъпили. Т.е. първата реакция на приближаващото се събитие идва именно от сърцето, после реагира мозъкът и едва след това се проявяват реакциите в организма. А едва след като усети реакцията на тялото, човек напълно осъзнава случилото се събитие. По такъв начин, именно сърцето, а не мозъкът, има пряк достъп до информационното поле извън границите на времето и пространството, и именно то се явява главен приемник.

Сърцето притежава свой вътрешен мозък и нервна система. При това главният мозък послушно се подчинява на посланията, постъпващи от сърдечния мозък, след което започва да генерира мисъл, която по определен начин структурира информационното поле. Това позволява да се настроим на нужната вълна, и в резултат на резонанса да получим информация, съответстваща на тази вълна. По такъв начин, мозъкът се явява само част от механизма на мислене на нашия ум, а самият обмен на информация между сърцето, мозъка и останалата част от тялото се осъществява с помощта на няколко биологически системи за комуникация.

Разкриването на сърцето у човека се осъществява по естествен начин в резултат на самоосъзнаването като малка клетка от огромния Вселенски организъм, която е свързана чрез невидими нишки с всичко съществуващо, както и в резултат на осъзнаването на това, колко мъдро е устроен заобикалящия ни свят, което може да породи неописуемо чувство на възторг и единение с Мирозданието. Разкриването на сърцето се случва и като резултат от следването на морално-нравствените норми на поведение, както и благодарение на извършване на добри дела, безкористие, или благодарение на проявена скромност, почитане на родителите, Предците и т.н.


За разкриване на сърцето може да помогне следното упражнение:

1. Изберете време и място, когато и където никой няма да ви безпокои. Заемете удобна поза, затворете очи и се отпуснете. Отпускането трябва да е дотолкова дълбоко, че да престанете да усещате тялото си, то сякаш се е разтворило и е престанало да съществува за вас.

2. Започнете бавно да вдишвате и издишвате. Обърнете внимание, първоначално вашето внимание трябва да е фокусирано в главата, в областта на третото око. Леко, без да бързате, преместете вниманието си от областта на главата надолу, към сърцето. После започнете да следите с вътрешното си зрение как вашето дишане минава направо през сърце.

3. Спомнете си за някого, към когото изпитвате силна любов – любимия човек, собственото дете и т.н. Започнете да се съсредоточавате върху любовта, която изпитвате към него, представяйте си го с любов, спомняйте си всички детайли на общуването с него и започнете да пребивавате в това състояние. При появяването на странични мисли меко им позволете да си тръгнат и върнете своето внимание отново към дишането през сърцето и към любовта ви към този човек.

4. Сега погледнете на себе си отстрани. Седите отпуснати и изпълнявате упражнение. Вземете любовта, която изпитвате към другия човек, и я изпратете към самия себе си. Прочувствайте вълните на тиха радост и щастие, които сега ви обгръщат.

5. След това изпратете тази любов към други хора. Отначало на тези, които първи ви дойдат наум, после и на всички останали, включително и към тези, които по някаква причина сте влезли в малко по-сложни отношения. Помнете, че всички хора около нас носят в себе същата частичка от Всевишния, която ще открием у всекиго, т.е. на равнището на Духа всички сме Едно. По такъв начин, всички заобикалящи ни хора се явяват наши преки духовни роднини, затова и като го разбираме ще е по-лесно да преминем от обикновената доброжелателност към истинската безусловна любов. Запечатайте в паметта си това състояние и пребивавайте в него постоянно.

По-нататък е необходимо да се научим да работим с нашето подсъзнание. Живеем и се развиваме в океан от информация, при това нашите сетивни органи, мисловната ни дейност, моделите на поведение и свързаните с тях емоционални проявления претоварват съзнанието ни с непрекъснат поток от информация. Затова, за да успеем да получим необходимата информация от информационното поле, е необходимо да умеем да спираме целия този буен поток, да умеем да влизаме състояние на умствена тишина и да се настройваме по определен начин, като при това да запазваме чистота на помислите, ясен ум, твърдо намерение и любящо сърце. Полученият навик за работа с подсъзнанието позволява да се прилага образен език за общуване за получаване на информация от информационното поле.

Но също и физическото тяло трябва да е подготвено. Задължителни за случая са нормалното функциониране на мозъка и ненарушеността на биополето на човека. От това, доколко добре функционира мозъкът, ще зависи, доколко добре ще може да излъчва и да приема енерго-информационни сигнали, а от това, на свой ред ще зависи направо възможността за получаване на информация от морфогенетично поле на Рода.

Необходимо е да се диагностицираме, за да открием и отстраняване на евентуални деформации биополето, преди всичко в областта на главата, доколкото наличните деформации в тази област могат сериозно да нарушат нормалната работа на мозъка и да направят невъзможно пробуждането на Родовата памет. Освен това, със времето всяка деформация на биополето може да доведе до появяването на различни отклонения в здравословното състояние. Диагностиката на биополето може да бъде изпълнена с помощта на метода АУРАГРАФИКА, или с помощта на други методи, позволяващи да се получи нагледно визуално изображение на биополето на човека в реално време. Тази работа всеки може да извърши и сам след преминаване на съответен курс на обучение.

Признаците на деформация на биополето в областта на главата са: зле работещо въображение, невъзможност за продължителна концентрация на вниманието върху избран обект, лоша памет. Възможните причини са: нарушение на мозъчното кръвообращение, нарушения в работата на невроните на главния мозък, пространствено разбалансиране, негативно енерго-информационно въздействие от страна на враждебно настроени хора, различни авторски програми с негативно съдържание, наследствени причини, влияние енерго-информационни "включвания“ от различен произход и т.н.

Решението на проблема:
откриване на първопричината за появяване на деформацията на биополето или на съвкупността от причини, корекция на светогледа, възстановяване на цялостността на биополето чрез съответни методи и последващо изграждане на защита с помощта на специално предназначени за целта устройства.


Освен това е необходимо да се формира твърдо и ясно намерение да се пробуди Родовата памет. Важно е да се осъзнае, какво дава пробуждането на Родовата памет:

1. Човекът, пробудил Родовата памет, придобива огромна вътрешна сила и увереност в себе си.
2. Човекът, лишен от Родова памет, неизбежно деградира.
3. Силата на Рода става достъпна за твоята сила, ако твоето сърце пребивава в хармония с нея.
4. Наследявайки кръвта на Предците, човек наследява Знанията и Мъдростта, които са притежавали Предците.
5. Всеки, който е единен с Рода, получава достъп до духовните първоизточници на всичко съществуващо.

Следващата крачка трябва да е изключването на различните фактори, възпрепятстващи пробуждането на Родовата памет, и възстановяването, при необходимост, на предизвиканите от тях деформации на ДНК.

Пробуждането на Родовата памет се възпрепятства от:

Включването към църковния егрегор !!!

Причината: изпълняваният в църквата ритуал на кръщение се явява черномагическо действие, предназначено за извеждането на човека от Рода и блокирането на нормалната работа на неговите енерго-информационни центрове. Привързването към чуждороден егрегор се извършва чрез кичурчето коса, което се запечатва във восък и последващото измиване с баяна вода. Всички опити да се разкъса връзката с чуждородния егрегор с помощта на обичайните методи са опасни и безрезултатни, тъй като отказът от връзката с егрегора означава отказ от частица от самия себе си – кичура коса. А доколкото косата на вълново равнище е свързана със самия човек, то това би довело до задвижване на програма за самоунищожение.

Решение на проблема: Разкръстване по метода на Родовата трансформация.


Кръвосмешение

Причина: междурасовите бракове водят до деформиране на ДНК структурите, в резултат на което включването към информационното поле на Рода става невъзможно. Освен това, при родените в междурасовите бракове деца е снижен имунитетът и отслабен, нараства възприемчивостта към инфекциозни заболявания, влошена е работата на ендокринната система, има и нарушения в дейността на висшата нервна и умствена дейности.

Решение на проблема: търсене на индивидуално решение съотносно случая.


Употреба на ГМО продукти

Причина: ГМО (генно  модифицирани организми) – това са хранителни продукти, създадени чрез генно инженерство. Употребяването на ГМО продукти се отразява негативно на работата на стомашно-чревния тракт, води до постепенно понижаване на имунитета, развиване на онкологичните заболявания и т.н. Освен това, постоянната употреба на ГМО продукти води до хоризонтален пренос на ДНК, т.е. ДНК не се храносмила изцяло, и малка част от нея се интегрира в ядрото на клетката, след което става част от хромозомата. Това води до деформиране на ДНК, провокира развитието на безплодие и прави невъзможно пробуждането на Родовата памет.

В днешно време продуктите с ГМО присъстват практически във всички видове основни хранителни продукти, преди всичко в брашното, захарта, сладкарските и хлебните изделия, в месото на животни, които са употребявали ГМО продукти и т.н.

Решение на проблема: отказ от употребяването на ГМО продукти, изпълнение на Родовата трансформация.


Донорство

Причина: кръвта и трансплантираните органи имат собствена биохимическа памет и енергетика. В резултат на преливане на кръв или пресаждане на орган, от донора към реципиента се осъществява взаимно влияние на индивидуалните програми и информации един на друг, в резултат на което се променят черти от характера и навици, настъпва деформация на ДНК структурите, което би възпрепятствало включването към информационното поле на Рода. Освен това, между донора и реципиента възниква непрекъсната енерго-информационна връзка, затова има голям риск да боледуват от "споделени“ болести. В случай на смърт на единия от тях, настъпва влошаване на здравето при другия по необясними от гледна точка на съвременната медицина причини.

Решение на проблема: изпълнение на Родова трансформация.


Проведено ултразвуково изследване (УЗИ).

Причината: ултразвукът поразява клетките на мозъка и внася срив в работата на ДНК. По време на ултразвуково облъчване двойните спирали на ДНК се разплитат и даже разкъсват. Ако е било проведено дори само едно ултразвуково изследване, или пък в домакинството са използвани ултразвукови мини-перални устройства, и различни устройства за прогонване на хлебарки, мишки и т.н., то човек е получил доза ултразвуково облъчване. Нарушенията в структурата на ДНК правят невъзможно пробуждането на Родовата памет.

Решение на проблема: изпълнение на Родова трансформация.


Попадане в организма на чуждороден геноматериал

Причина: Ако организмът е отслабен, при попадане в него на фрагменти от чуждородна ДНК, той не е в състояние за се защити, и те се вграждат в ДНК, като променят нейния образно-вълнови код. Попадането в човешкия организъм на фрагменти от чуждородна ДНК може да стане по различни начини:

1. Чрез телесен контакт с други хора чрез ръкостискане, прегръдка, целувка (нашите Предци са приветствали непознатите обикновено с полагане на длан върху сърцето си);

2. Чрез лекарства, съдържащи чужд генетичен материал;

3. При вярващите в резултат на физически контакт чрез докосване и целуване на култови предмети, като например икони, кръстове, мощи, камъни, статуи и т.н. Все тези предмети съдържат генетичен материал от по-рано докосвалите ги хора, и освен това, върху въпросните предмети е възможно да са нанесени специални смеси и масла, съдържащи чуждородни и опасни за здравето компоненти.

Решение на проблема: изпълнение на Родова трансформация.


Изопачаване на езика

Причина: изопачаването на езика прави невъзможното възникване на естествена резонансна връзка чрез звука (вибрациите) със съответните речеподобни структури на ДНК, сами по себе си представляващи вълнови код на достъпа до морфогенетичното поле на човека и неговата Родова памет. За да има такъв достъп, вибрационната съставна на нашата речи трябва да е познаваема и разбираема за ДНК, да й е съзвучна.

В действителност това не е случая понастоящем. Многовековната дейност, насочена към превръщането на образния Праезик в безОбразен и неговото постоянно опростяване, е довела до деградация на езика. Извадени от употреба, или изопачени БОУКЪВИ, носещи в себе си кода на строежа на живата материя. Вместо тях са предложени лишени от смисъл букви, в резултат на което езикът е станал мъртъв и чуждороден за нашата ДНК. По тази причина използването на съвременния език прави невъзможно възникването на съзвучие (резонанс) с речеподобните структури на ДНК и получаване на достъп до Родовата памет.

Решение на проблема: използване на ОБРАЗИ за взаимодействие със сферата на безсъзнателното и постепенно завръщане към използването в делничния живот на Праезика.


Безнравствен начин на живот, непристойно поведение

Решение на проблема: чрез осъзнаване и корекция на светогледа, замяна на нежизнеспособните модели на поведение с жизнеспособни, Работа с подсъзнанието. Промяна на навиците.


Наркозависимост

Причина: хронично заболяване, предизвикано от употреба на наркотични вещества.
Решение на проблема: откриване на първопричината, изпълнение на Родова трансформация.


Отсъствие на Съвест, "съвместна вест“ на човешката душа и Светлите Богове.

Само при наличие на съвест се формира структурата на човека – Тяло–Душа–Дух-Съвест, явяваща се своеобразен портал за включване към Родовата памет.

Решение на проблема: отваряне на Сърцето, осъзнаване на целта на идването в този свят и смисъла на живота.


Въздействие на чуждородни програми

Причина: въздействие чрез телевизия, радио, преса, Интернет чрез подготвена по  специален начин информация и различни похвати и методи на въздействие върху подсъзнанието на човека с цел внедряване на определени идеи или представи, позволяващи да се оказва тайно въздействие на психичните структури на човека и да се измени неговото психично състояние или поведение в желаното направление. Научно-техническите изобретения направиха възможна невероятната преди скорост на предаване на информации, при това едновременно за многомилионна аудитория, но при това направиха също толкова възможна интензификацията на информационно-психологичната война, изразяваща се в манипулацията на индивидуалното и обществено съзнание.

Решение на проблема: Работа с подсъзнанието. Защита от манипулирания.


Ваксинация

Причина: До 5 годишна възраст се осъществява активно формиране на невронните връзки в главния мозък на детето. Ваксинирането на децата в този период води до повреждане на невроните на главния мозък, до развитие на аутизъм и, като следствие, до нарушение на развитието на детето. Аутизмът не е болест, а нарушение на развитието на детето, затова и не може да бъде излекуван с помощта на обикновените медикаменти. Аутизмът води до нарушения във физическата, умствената и емоционална сфера на детето, предизвиква сериозни проблеми с паметта и вниманието, което представлява значително препятствие за пробуждането на Родовата памет. Особена опасност носят следните компоненти, влизащи в състава  на ваксините:

1. Живакът, използван във ваксините под формата на диетилживак, се явява невротоксин и по степен на токсичност се класира на второ място след урана - радиоактивно вещество. В съчетание с алуминий и формалдехид токсичността на живака многократно нараства. Именно в главния мозък, състоящ се основно от мастни клетки, се натрупва голяма част от живака, което води до развитие на аутизъм при децата.

Многокомпонентните ваксини, като АКДС, също предизвикват регрес в развитието на децата, което дава основание да ги смятаме за най-важна причина за аутизма. През последните години количеството на зарегистрирани случаи на аутизъм нарасна трикратно и съставлява средно 1 случай на 1000 деца.

2. Много ваксини съдържат бактериални и вирусни ДНК и микроорганизми, като например маймунски раков вирус, цитомегаловируси, мутирали вируси от кучета, маймуни, патици, прости едноклетъчни (например, акантамеба, която наричат "амеба, мозъкоядец“). При това ваксините се въвеждат направо в кръвта, като подминават естествените защитни бариери на организма, в резултат на което той не само бива тровен, но и се извежда от строя имунната система, чуждородни бактериални и вирусни ДНК се вграждат в човешката ДНК, като променят изначалната й структура.

3. При производството на някои ваксини, в качеството на изходна суровина се използват трупни органи и кръв от хора, умрели от тежки заболявания, от които се отделят ваксинните вируси, или пък за целта се използват болни, генетично дефектни животни - например, мишки със специални „ракови линии (AKR), изначално предназначени за провеждането на онкологични експерименти. След размножението на вирусите ги дезактивират (т.е. убиват) с формалдехид - мощна протоплазмена отрова, мутаген и канцероген, който обикновено се прилага за балсамиране на трупове. При това самият формалдехид не изчезва, целият остава в обема на ваксинационната доза.

Решение на проблема: изпълнение на Родова трансформация.


Затлачване на организма

Причина: нарушение на нормалното функциониране на организма вследствие на отравяне с ендогенни шлаки, появяващи се поради нарушение на обмена на веществата, и екзогенни шлаки: алкохол, тютюнопушене, замърсена вода и въздух, хлебни продукти с мая, месо, носещо ниски вибрации и отгледано с прилагане на антибиотици, хранителни продукти с изкуствени добавки и консерванти, битова химия, пасти за зъби с флуоросъдържащи компоненти, електромагнитен смог и т.н.

Решение на проблема: корекция на здравословното състояние, очистване на Душата и тялото, преход към здравословно хранене, отказ от употребата на месо и хлебни продукти с мая, употреба на биологически активна вода.

В случай на необходимост – изпълнение на Родова трансформация.


Срив на естествените биоритми

Причина: в периода от 00:00 до 2:00 часа, при наличие на пълнен мрак в стаята, епифизата (шишарковидната жлеза) изработва максимално количество мелатонин. Мелатонинът е най-мощното антистресово и антиоксидантно вещество, което взима участие в биохимичните реакции в организма. В резултат на нощното бодърстване, съзнателно или принудително, неизбежно започват да страдат функциите на ума и разума, което с времето довежда до нарушения в работата на нервната система, отслабване на концентрацията на вниманието, развиване на хронична умора, отслабване на силата на волята, поява на безпричинна раздразнителност и други проблеми.

Решение на проблема: независимо от от обстоятелствата, да си лягаме да спим не по-късно от 22:00 часа. От 22:00 до 2:00 през нощта е необходимо задължително да се спи.


Ниско равнище на жизнената енергия

Причини: преразход на жизнена енергия по различни причини.

Решение на проблема:
- Съхранение на жизнената енергия. Да се поеме лична отговорност за всички собствени действия, ще изчезнат съжаленията, унинието.

- Да се следят и контролират собствените мисли, слова и постъпки.
- Да се свали бремето на стресовете, което ще позволи да се възстанови нормалната проводимост на нервната система и да се отстранят психическите комплекси и блокировки.

- Да се излючат вредните навици или да бъдат преобразувани в по-целесъобразни.
- Да се отстранят енергийните вампири и "включванията“ от различно естество.

- Да се преобразува наличната негативна енергия в позитивна ("Няма от какво да направим доброто, освен от злото“). При поява на негативно чувство трябва да предизвикаме у себе си блаженство и да го наложим върху негативната емоция (разтваряне на негатива в благодат).

- Да се избягва стремежа към съвършенство, към идеалност.Всяко решение да се взима по веднъж и повече да не се изразходва енергия за съмнения по отношение на избора.

- Да не се следват правила, схеми, догми.Да се оценява всеки път ситуацията по-новому.
- Неприятностите да се преживяват в момента.

- Да се избягва вторичната психика на препреживяване на отминали събития. Това водит до постоянно понижен жизнен тонус и заболявания въз основа на негативни психични състояния.


2. Получаване на жизнена енергия:

- С помощта на правилното дишане (Жива) и хранене.
- Чрез взаимодействие с природните стихии: въздух, вода, земя, огън, а също с минералното, растителното и животинското царства.
- Чрез взаимодействие с хората (думи, мисли, емоции).
- От висшите енерго-информационни планове посредством молитви, медитации, труд за общото Благо.

Наличието на който и да е от гореизброените проблеми или комбинациите от тях, както и неизпълнението на изложените по-горе условия, прави невъзможно пробуждането на Родовата памет. Едва след като всички проблеми бъдат отстранени, а условията изпълнени, може да се пристъпи към пробуждане на Родовата памет чрез:

- участие в Обреди;
- народни танци, песни;
- родна реч, изначално Слово и Образ;
- почитане на Предците ("Поменете Предците в мислите свои“);
- изучаване на Заповедите на Боговете и Родната Вяра;
- посещение на древни градове;
- съзерцание на Артефакти;
- славене на Боговете;
- химни на Боговете;
- единение с Природата;
- съсредоточено съзерцание и проникновение в същността на предмета;
- занятия по Славянска гимнастика и руски бойни изкуства;
- психофизически упражнения и труд;
- съзерцание на обережни орнаменти и народни шевици;
- съзерцание на свастични символи;
- съзерцание на произведения на изкуството;
- запознаване с героичното минало на народа ни;
- народни приказки;
- медитативни практики на включване към информационното поле на Рода;
и още много.


В заключение няколко напътствия:

Съхранявайте чистотата на своите помисли и стремежи.

Въздържайте се от афиширане на своите планове за Пробуждане на Родовата памет сред недружелюбно настроени по отношение на вас хора, тъй като информацията, която носят мислите на другите хора влияе върху окончателната реализация на замисъла ви. И обратно - колкото повече привърженици споделят вашите убеждения и стремежи, толкова по-скоро ще можете да пробудите своята Родова памет.

На всички въпроси, които животът ти поставя, си длъжен и можеш да отговориш сам.

Така да бъде и така ще бъде!
Слава на Рода!




Превод от руски:: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)
Източник: drevoroda.ru

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .