Банер
unnamed.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

НЕПРОБУДНОТО ЗАЧАТИЕ
Написано от Маг Селена   
Събота, 04 Август 2007 00:00
Според световната научна статистика на 5 000 000 жени една от тях зачева и ражда чрез така наречената латентна сперма

Историята на правото е изпълнена с най-различни странни казуси и прецеденти. Един от тях е случаят от 1698 г. с една знатна дама от германския град Рощок. Информацията за него стига до нас, благодарение на професора в Юридическия факултет на университета в Рощок Йохан Клейв, който старателно описал уникалния иск на Мари де Монделон.

Г-жа де Монделон се обръща с молба към съда да потвърди като наследник на съпруга си своя невръстен син. В този иска нямаше да има нищо странно, ако майката не твърдеше, че е заченала сина си по време на сън, при който й се бил присънил нейния съпруг. В нощта на зачатието обаче съпругът й - Жером Огюст де Монделон, бил много далече от дома си. При това германският благородник отсъствал от Рощок през последните 4 години от живота си и дори починал в чужбина. Малко преди неговата кончина, твърди г-жа де Монделон, той се явил в съня й, за да изпълни съпружеските си задължения и да остави наследник на фамилията.

Съдът се опитал да отклони абсурдния иск на г-жа де Монделон, но неговият отказ бил обжалван в парламента на град Гренобъл, тъй като лекарят и акушерката на родилката категорично заявили, че зачатието по време на сън е не само възможно, но и доста често срещано явление. Въз основа на тези свидетелства парламентът на Гренобъл уважил молбата на Мари де Монделон.

На времето този случай предизвикал научни дебати сред преподавателите и студентите от Юридическия факултет на Сорбоната в Париж. В крайна сметка правистите се обединили около мнението, че членовете на парламента на Гренобъл са взели това странно от юридическа гледна точка решение, тъй като са влезнали в деликатното положение на г-жа де Монделон.

Днес решението по случая със знатната дама от Рощок също предизвиква само насмешка. Факт е обаче, че и в съвременната медицинска практика са описани и други случаи на безпрецедентни и необясними от научна гледна точка забременявания. Една от тях е бременността на московчанката Олга Л., която е документирана надлежно в една от женските консултации на Северния московски окръг.

Според лекуващите лекари Олга Л. не би могла да забременее и да износи здраво дете, тъй като страдала от заболяване, което на популярен език е известно като "детска матка". Грешка при поставянето на тази диагноза не би могла да бъде допусната, тъй като "детската матка" се установява много просто и категорично - при визуален преглед.

След като разбрал, че не може да има деца от жена си, съпругът напуснал Олга Л. Три месеца по-късно изоставената съпруга се явила в женската консултация, където лекарите установили, че тя е с 8-седмична бременност. Справката в документацията на руската медицина показала, че за цялата нейна история има описан само един подобен прецедент. Той също се случил в Москва, но през 1920 г.

Най-любопитно е обаче твърдението на самата Олга, която била категорична, че е забременяла по същия начин като г-жа Монделон преди 300 години. Московчанката разказала на смаяните доктори, че след като била изоставена от съпруга си тя плачела безутешно в продължение на близо месец. Една нощ тя заспала изтощена от мъката и сънувала, че съпругът й се е върнал при нея и я моли за прошка. След това обяснение зарадваната Олга приела любовните ласки на съпруга си. Докато се любела в съня си Олга чула, че някакъв глас й нашепва в ухото: "Тази нощ ти зачена своя син…"

На следващата сутрин Олга Л. не би обърнала внимание на съня си, ако не се беше събудила абсолютно гола под завивките. Иначе тя била сигурна, че предишната нощ била заспала с дрехите си, тъй като била изтощена от мъката и плача. Освен това московчанката споделила с лекарите, че почти не се изненадала, когато усетила първите признаци на бременността.

След като написали диагнозата "бременна осма седмица" лекарите вкарали Олга в болница и я наблюдавали внимателно, докато не родила нормално момче. При това без очаквания разрив на матката. Според родилката и близките й детето било точно копие на съпруга на Олга, който категорично отказал да припознае сина си.
Съвременната медицина няма обяснение за начина, по който се раждат деца без мъжка намеса.

ИДЕНТИЧЕН СЛУЧАЙ
Дева Мария също заченала непорочно.
В евангелието си Матей описва, че преди раждането на Исус Майка Му Мария носела в утробата си Светия Дух, при това още преди да се е омъжила за съпруга си Йосиф.
Като праведен мъж, след като научил за преждевременната бременност на Мария, Йосиф запазил в тайна вестта и искал да се раздели с жена си. Само че в този момент му се присънил Ангел Господен, който му казал: "Йосифе, сине Давидов! Не бой се да приемеш Мария, твоята жена, защото родилото се в Нея е Светия Дух."
Щом се събудил Йосиф постъпил така, както му казал Ангелът Господен. Той приел жена си и не я познал, докато не родила първенеца си - Светия Син, когото нарекла Исус
.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .