Банер
11159479_1431582307144449_5697124142955877164_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КОГА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ДА ПОТЪРСИМ МАГИЧЕСКА ПОМОЩ
Написано от Маг Живин   
Сряда, 07 Май 2008 00:00

- Маг Живин, в свои писма наши читатели нерядко задават въпроса кога е най добре да се прилага магията – преди да предприемем някакви мерки по отношение на желанието си или в последствие, когато установим, че не можем да се справим без странична помощ.


МАГ ЖИВИН: Най-добре е да се прибягва до помощта на магия само в краен случай, а не по повод и без повод. Трудно е да се отговори общо на толкова конкретен въпрос. Обикновено самият конкретен случай подсказва какви са необходимите стъпки за най-правилното му решение. Понякога е необходимо начинанието ни да се „подсили“ свише още преди да сме пристъпили към осъществяването му. Тогава може да се пристъпи смело към магическо подпомагане.

Такъв беше случаят с господин В., който се канеше да започва собствен бизнес. Уж всичко му беше наред, но усещаше някаква вътрешна несигурност. По време на магическия анализ, установих някои съществени пропуски от негова страна, които в бъдеще щяха да доведат до преждевременното прекратяване на начинанието му. Именно това му подсказваше неговата интуицията. За щастие това бяха неща, които можеха да се компенсират с магическа подкрепа. Направих необходимите магически действия и бизнесът му бързо потръгна и се разви.

За жалост мнозина не се вслушват в интуицията си, в своя вътрешен глас, било поради прекалена самоувереност, било поради прекалената сила на желанието си, било поради друго и в последствие се налага да се внасят магически корекции, които да нормализират нещата, стига разбира се да е желателно...


- В какъв смисъл да е желателно?


МАГ ЖИВИН: В чисто житейски. Има много неща, които искаме и са постижими за нас. Това са да речем желателните за нас неща. Има много други, които искаме, но не са за нас. Те не спадат към графата желателни.


- Значи има неща, които са ни забранени?


МАГ ЖИВИН: Не бих казал забранени. Никой нищо не може да ни забрани. Но все пак има естествени ограничения за всеки от нас. Те са кармично заложени в пътя ни. Не, че не можем да избегнем тези ограничения чрез хитрост, подлост, коварство или магия, но просто не си струва. Крайният резултат от опита ни да „прескочим сянката си“ обикновено е доста разочароващ. Такива са житейските закони.

Всеки човек е съвкупност от дадености в динамично равновесие и развитие. Когато внесем в този сложен комплекс нещо излишно, нещо чуждо, нещо което не е на мястото си, обикновено механизмът на равновесието се разрушава и цялата система на човека излиза от строя. Това трябва да знаят както човекът, който поръчва магията, така и човекът, който я прави. Защото магията не действа на моралните равнища, нито на кармичните, а в сферата на свободната воля. И както можем да си утежним кармата чрез не чак дотам обмислени желания и действия, така можем да си вгорчим живота и съдбата до невъзможност, чрез неправилни или неправомерни магически въздействия. А има хора, готови да ви „помогнат“ да постигнете желаното независимо дали впоследствие ще е добре или зле за вас...


- Искате да кажете, че трябва добре да преценяваме кое е за нас и кое не, за да не се налага да ни вадят после с магия от затруднението, в което сме влезли с магия.


МАГ ЖИВИН: Именно това се опитвам да кажа. Имах наскоро подобен случай. Госпожа Р. ме потърси за помощ, защото животът й се беше превърнал в ад. Допреди година нямала никакви съществени проблеми. Имала добра работа, куп приятел и приятелки, собствено жилище, кола и много добри перспективи за бъдещето си. Точно тогава се запознала с едно „лошо момче“ и решила да се жени за него. Целият й свят се въздигнал да спре тази връзка. Приятелите се намесили да й налеят ум и разум, но тя се изпокарала с тях и прекъснала всякакви контакти. Скарала се и с родителите си. Накрая й останала само една пречка - „лошото момче“ изобщо не искало да се жени за нея.

Тръгнала по „алеята на величията“ в окултния бизнес и след като опитала безрезултатно при всички бели, черни, световно признати, смугли и всякакви други феномени с техните безотказни „арабски, френски, азърбайджански, турски, цигански“ и прочие магии, стигнала до някакъв ходжа в някаква затънтена паланка. Правил магии ходжата, струвал и след три месеца сватбата се състояла. След още два започнали проблемите. „Лошото момче“ заложило на комар колата й и я изгубило. След като се разделила с возилото, госпожа В. влязла в дългове, за да покрива дълговете на съпруга си. При първия опит да му намекне за дом, семейство, работа и прочие, отнесла първия здрав пердах. После домът й се превърнал в нещо средно между хан, игрален дом и приют за пълни отрепки. Всяка вечер разпивки, дандании и ако не участвала активно в прислужването – бой. След около месец на този режим загубила работата си – не можела да домакинства по цяла нощ и да работи пълноценно на другия ден. Решила да „сплаши“ съпруга си със заявление за развод, но отнесла такъв бой, че лежала близо две седмици в „Пирогов“.

Жената беше накрая на силите си. Направих каквото трябваше и не след дълго младоженецът си намери нова изгора, която вече му беше лика-прилика и се пренесе да живее при нея. След около два месеца оформиха напълно документите за развода, но жената беше дотолкова травматизирана, че й бяха нужни три месеца пълно възстановяване в дома на родителите й, преди да се върне към що-годе нормален ритъм на живот. Смятам, че тази история е достатъчно показателно потвърждение на думите ми.


- Защо никой не се е опитал да спре тази жена от погрешната стъпка, да я предпази по някакъв начин?


МАГ ЖИВИН: Ситуацията е много проста - трудно е да предпазиш някого, който изобщо не иска да бъде предпазен. От друга страна има множество хора, като започнете от чистите мошениците, минете през психично обременените „феномени“ и стигнете до алчните и безразлични за живота ви „всеядни“ магьосници, които светкавично се възползват от подобна ситуация, за да понатъпчат джоба си от вашето нещастие.


- Много отблъскващо, как е възможно подобно нещо!?


МАГ ЖИВИН: За съжаление такива са реалностите, в които живеем. Няма на кого да се сърдим. Сами сме си ги направили такива. Кой е създал тези изчадия? Хората, които ги търсят и им заплащат, не друг. Ще ви го обясня с простите закони на пазарната икономика. Търсенето определя предлагането. А потребностите са тези, които определят търсенето. А ценностната система и културата пък са тези, които определят потребностите.

Не съм склонен да съдя духовните нагласи, ценностната система или културата на обществото ни, но в крайна сметка няма защо да се изненадвате, че най-съзвучни с общия фон и най-успешни са онези, които откровено лъжат или просто ви мътят главите и обещават глупости. „Лекуват“ всичко нелечимо с всякакви средства, правят всичко, което дори не сте се сетили да пожелаете, поднасят ви изпепеляващи любови, осигуряват ви здрави дечица отличници, които ще идат на Запад и ще се оженят за най-богатското чедо, спасяват душите ви, смазват враговете ви, пропъждат съперниците ви, предпазват ви от всичко лошо и ви изсипват в скута рога на изобилието – банкови сметки, бмв-та, селски имоти, морски имоти, още два апартамента и за внучето още два. Звучи направо като обобщаващ фолк-текст. Но пък точно това се цени, търси и продава! Ценностна система „Всичко за един лев“. Да ти е жал да си извадиш магията, защото ще я нацапаш, но кому да се сърдиш?



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .