Банер
IMGP2847-copy.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

10 неща, които парите казват за вас
Написано от Румяна Алексиева   
Събота, 23 Юни 2007 00:00
Отношението ви към парите издава характера ви.
Може да научите много неща за себе си от отношението, което имате към парите. Парите говорят - и то доста силно, а това, което казват, го чуват много хора - вашият любим, приятелите ви, колегите, семейството.
Поведението ви с парите – как харчите или как спестявате – е оформено с годините. То се отразява на финансово ви състояние вече като голяма жена, на това дали сте богата, бедна или от средната класа. Самото финансово състояние в голяма степен се влияе от “фискалното” поведение на родителите ви и от това как сте се чувствала като малка – добре обезпечена или израснала в лишения.
Ето 10 неща, които парите казват за вашия емоционален свят:
1. Ако сте екстравагантно щедра, винаги настоявате да платите сметката, когато сте с приятелки в някой луксозен клуб, ако винаги искате най-нов модел кола и избирате най-луксозни места за почивка, то за вас парите са власт и сила.
2. Ако правите подаръци, които са извън финансовите ви възможности, като купувате на другите това, което не си позволявате за себе си, то парите за вас означават проява на любов.
3. Ако харчите повече, отколкото печелите и си купувате най-доброто, то вие се опитвате да си купите с парите самоуважение.
4. Ако имате пари, но никога не си позволявате да си купите нещата, които искате, то за вас да пестите означава, че се чувствате недостойна за това, което парите могат да ви купят.
5. Ако избягвате да харчите на всяка цена, а единствената ви цел е да спестите колкото може повече, то за вас парите означават безопасност и сигурност.
6. Ако избягвате да харчите за относително евтини екстри и удобства, защото знаете, че другата седмица може да закупите стоката на разпродажба, то за вас парите означават лишение.
7. Ако купувате каквото ви се прииска и след това се тормозите с дни за постъпката си, то парите за вас означават вина.
8. Ако обичате да харчите, но сте си определили специален фонд “И аз съм човек”, то за вас парите означават свобода.
9. Ако обичате да харчите парите си, за да си доставяте радост, когато можете, то парите за вас означават любов към себе си.
10. Ако живеете “според кесията си”, инвестирате разумно за по-добро бъдеще и спокойни старини, ако можете да си купите нещата, които желаете и да покривате сметките и кредитните си вноски, то вие имате изключително “здравословна” връзка с парите. За вас парите са средство да живеете възможно най-добре - както днес, така и утре.
Каквото и да е поведението ви спрямо парите, би било добре да си дадете сметка, че е точно такова. Отношението ви към парите може да окаже влияние върху другите отношения в живота ви – затова е важно да отделите малко време и да преосмислите поведението си.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .