Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

БАРКОДЪТ Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗНАК
Написано от Маг Селена   
Неделя, 11 Ноември 2007 00:00
По него можем да научим много за стоката, която се каним да купим Още великият Питагор е казал: “Цифрите и числата не са просто войници на математиката, които могат да се командват. Те винаги таят в себе си дълбок смисъл.” Езотериците отиват още по-далече. Те твърдят, че цифрите имат особени свойства, грубо казано, характер, който се предава на предметите и живите същества.

ОТ ЕДНО ДО ДЕВЕТ

И така, една от най-разпространените системи е EAN-13, която представлява поредица от вертикални щрихлинии. Първите две съдържат информация за страната, в която е била пусната стоката.

Следващите пет - за предприятието производител, още пет - за наименованието на стоката и нейните свойства, а последната носи информация за цената.

Под всяка вертикална линия има числа. Какво е тяхното значение от гледна точка на нумерологията?

1 - активност, властност, целеустременост;

2 - пасивност, възприемчивост, слабост;

3 - веселие, късмет;

4 - скука, липса на инициатива, печал;

5 - подвижност, енергия, предприемчивост;

6 - спокойствие, вялост, глупост;

7 - възвишеност, тайнственост;

8 - скептицизъм, повърхностност;

9 - интелектуалност, духовност, съвършенство.

Нулата не се взема под внимание, защото всички действия, описани по-нататък, се свеждат до събиране, а прибавянето на нула не променя резултата.

Как да ползваме тази информация при покупката на някаква стока?ПЪРВИ НАЧИН

Срещу всяко число от кода напишете на лист хартия значението му от посочения по-горе списък. Изберете тези, които се повтарят или са близки по смисъл.

За близки по смисъл се смятат например петицата и единицата, четворката и двойката. Това ще бъде ключът, който ще ви разкрие тайните на стоката.

Например решили сте да си купите компютър, преписали сте най-често повтарящото се число от баркода и сте установили, че вашата покупка съответства на 2 и 4 (скука и печал). Трябва ли да казваме, че е по-добре да се откажете от такава покупка?ВТОРИ НАЧИН

Всички числа от кода, както това често се прави в нумерологията, се сумират до получаването на еднозначно число. Например 5+8=13; 1+3=4.

По последното число се съди за достойнствата или недостатъците на продукта. В нашия случай 4 съответства на “скука, липса на инициатива, печал”.

Това означава, че преди да платите избраната стока, не е зле още веднъж да я огледате, за да се убедите дали наистина е толкова добра, колкото ви се е сторила на пръв поглед.ТРЕТИ НАЧИН

Числата от кода се разделят на 4 групи – страна, фирма производител, стока и качествата й, цена. Вземете който и да е баркод, съдържащ 13 цифри, например: 1, 4, 0, 5, 4, 6, 1, 9, 0, 3, 3, 2, 1. Сега да съберем числата във всяка група:

1+4=5 – енергичност;

0+5+4+6+1=16=1+6=7 – възвишеност;

9+0+3+3+2=17=1+7=8 – повърхностност;

1 – активност.

След като разполагаме с този набор от числа в кода, можем да кажем, че страната, пуснала тази стока на пазара, е лидер в производството й (5);

фирмата производител също е избрана правилно (7), но самата стока не се отнася към групата на много качествените (8),  тоест тя е за “ширпотреба- ”.

Последното число прави равносметката.

Тя показва, че страната и фирмата производител се ползват с авторитет на световния пазар, а стоката е избрана в общи линии правилно и на практика е по-добра, отколкото изглежда на пръв поглед. Ако, разбира се, не сте прекалено придирчиви.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .