Банер
643414d05daa1ae5ae5b089f4bcbfbfa.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Мъжете гледат на автомобила като на част от себе си
Написано от Румяна Алексиева   
Вторник, 17 Юли 2007 00:00
Мъжете шофират с една ръка, защото са физически отпуснати и освободени и гледат на автомобила като на част от себе си, съобщи в. "Дейли мейл", като цитира изводи от британско изследване, поръчано от BMV.

Жената, която шофира, гледа на колата си като на нещо отделно от себе си и затова е по-склонна да държи волана с две ръце.

Изследването е осъществено от д-р Иън Макръри от Университета на Източен Лондон и д-р Питър Марш.

То показва също, че мъжете говорят за колите си сякаш говорят за себе си.

Жените изразяват директно чувствата си, виждат колата като отделна личност и затова често кръщават возилата си.

Двамата специалисти са проучили също къде мъжете шофьори поставят свободната си от волана ръка.

46% я държат върху лоста за смяна на скоростите. Това правят само 31% от жените. 27% от мъжете отпускат свободната си ръка в скута си, което е характерно за 39% от жените.

Д-р Марш отбелязва: "Мъжете мразят да говорят за връзките си, но връзката им с колата е различна, защото те се идентифицират с нея".

Изследването, озаглавено "Тайният живот на колите и какво разкриват те за нас" е установило също, че мачовците четири пъти по-често пеят, когато отиват на работа, отколкото когато се връщат вкъщи.

Те имат чувството, че колата им е защитен пашкул, продължение на душ кабината. Чашодържателите в колата пък издават работохолика, който не иска да губи и секунда.

Цветът на колите напоследък се променя. Преди 10 години преобладаваха черни, сребристи, сини и сиви автомобили, а сега шофьорите повече налитат на "експресивни" цветове като неоново розово.

 Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .