Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Румънски затворник подаде жалба срещу Господ
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Вторник, 17 Юли 2007 00:00
Павел Мирчя съди "така наречения Бог, който пребивава на небето"

   Затворник от Тимишоара, осъден на 20 години за убийство, подаде жалба срещу "така наречения Бог, който пребивава на небето" посочвайки следните провинения: измама, укриване, злоупотреба в службата, трафик на влияние и приемане на неприлични, непристойни полезни облаги, съобщава Православие.бг.

   Затворникът Павел Мирчя отправя обвинението си срещу Бог, чийто представител в Румъния е православната църква, а в Тимишоара - митрополията. Той смята, че при кръщението му в църквата са сключили договор с Бог за опазване от злото.

   До този момент, според Мирчя, условията на договора не са спазени от страна на Бог. От негова страна Бог е получил различни неща и молитви. Затворникът обвинява Бог, че го е оставил в ръцете на дявола и си иска парите, изхарчени за служби, които не са имали никакъв ефект.

   Делото, заведено срещу Бог от един затворник се разгледа, независимо, че не беше намерен адрес, на който да се изпрати призовката, след това процесът е прекъснат. Павел Мирчеа обаче не се предава и иска обезщетение от представителите на Църквата - два милиона евро от Банатската митрополия, тъй като според него, ако Господ го беше пазел от изкушения, така както бил обещал, е нямало да стигне до затвора.

   Затворникът има да излежава още 13 години и смята, че това е достатъчно време, за да намери стратегия, чрез която да спечели битката с Бога - вътрешната или тази в съда.

Заб. IYI. аз бих предложил на г-н Мирчя да потърси г-н Слави Трифонов,тъй като последният има телефонния номер на обвиняемия... или поне имам подозрение за това

 В прегръдката на ДяволаIYIДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .