Банер
koreni.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СЪВРЕМЕННАТА МОДА ВРЕДИ НА АУРАТА И МОЖЕ ДА РАЗРУШИ ЗДРАВЕТО
Написано от Маг Селена   
Сряда, 09 Април 2008 00:00
РАЗГОЛВАНЕТО НА ЧАКРИТЕ ОТСЛАБВА ЗАЩИТНАТА ИМ СИЛА
Всяка болест възниква заради поражения на аурата или биополето. Това поражение може да е както вътрешно, така и външно. 

Само заради поражения на биополето човек губи имунитет и към него започват да се присламчват болестите. Аурата се състои от тънки тела и чакра. Когато се пробиват тънките тела, чакрата като генератор на енергия възстановява пробивите. 

Най-сериозното поражение се нанася в чакрите 

И тогава те не могат да възстановят биополето. Както знаем, човекът има седем основни чакри. От долу нагоре тяхната честота се повишава. Колкото е по-ниска честотата им, толкова по-лесно се пробива чакрата с нискочестотни енергии, което означава, че тези чакри се нуждаят от особена защита.

За разлика от хората в древността, днес жителите на нашата планета започнаха все повече да се разголват. Отначало на плажовете, а сега и навсякъде.

"Тъмните" според енергията си хора, имащи много пороци и като следствие - тежки кармични  съдове, поглъщат енергията на "светлите" хора. Именно те са способни да пробиват биополетата на светлите хора със злите си мисли и постъпки.

Чакрите им са устроени съвсем по друг начин в сравнение с тези на "светлите". С помощта им те изтеглят енергията от неволните донори. За да облекчат това изтегляне, те интуитивно отварят чакрите си за всеобщо наблюдение.

Хората стават жертва на безумната мода - да оголват все повече тялото си - т.е. да оголват долните чакри и да получават още по-силен вампиризъм. Сега наблюдаваме какво става с девойките, откривайки пъпа си. 

Ако девойката е "светла" и никому не желае зло, 

то заради невежество се поддава на модата, за ден прекаран с открит пъп, тя губи енергия, равна на три месеца от живота си. Ден след ден - и се трупа година. Може да пресметнем колко енергия ще изгуби през лятото, всеки ден откривайки пъпа си.

Откривайки това място, тя открива третия център, който се явява жизнено важен център, а така също център на късмета и материалното благополучие. И всеки ден недобрите хора, с които е пълно наоколо, ще покриват този център с погледите си.

Всичко това влита в биополето. И след няколко години девойката ще гадае защо не може да роди или защо изведнъж й се е появила язва на стомаха, откъде се е появила миомата, хернията, защо изведнъж е започнала да напълнява и т.н.

Ако си направи пиърсинг на пъпа и си окачи обица, това няма да я защити. Точно обратното, пробождането в областта на пъпа може да доведе до сериозно нарушение в работата на ендокринната и лимфната системи. Още по-лошо е, 

ако се открие областта под пъпа 

По този начин се открива за гледане втората чакра, привличайки към себе си хиляди погледи, тя неминуемо ще бъде пробита. В резултат нашата девойка задължително ще има женски заболявания, включително онкологични, може да възникне смъкване на матката и други сериозни заболявания.

Ако тези области пък отвори "тъмна" девица, тя започва да вампири хиляди очи, гледащи в нейното тяло. Тогава трябва да се пазят мъжете, гледащи в нея. Един поглед на оголената й чакра - и той ще изгуби цялата си енергия, равна на два дни от живота му. Особено, ако е почувствал някакви желания или сексуално влечение. 

При откриването на четвъртия център – 

областта между гърдите, носейки много дълбок изрез на деколтето или прозрачна блузка, без сутиен, то пробив на аурата в четвъртия център е осигурен. При "светлите" личности това води до болест на сърцето, инфаркт, хипертония, исхемична болест, аритмия и т.н.

"Тъмните" дами само вампирясват този център, поглъщайки сексуалната енергия на мъжете. Любопитните да погледнат в деколтето и голия пъп, в края на краищата, стават импотентни.

Трябва да кажем, че частите от тялото, които са открити у повечето или у всички хора, практически не привличат към себе си погледите. Именно това обстоятелство може да е спасение за посетителите на плажовете.

Но откритите напълно гърди и на плажа ще са причина за сериозен пробой на аурата и ще осигури на любителите да загарят по този начин тежки болести. Мъжете са също така уязвими, както и жените.

Тези, които обичат да ходят полуголи, също така рискуват да са пробити и да получат букет от болести. Така че новата мода на разголените коремчета до нищо хубаво не води.

А хората все повече се учудват защо расте броят на онкологично болните, на сексуалните разстройства и сърдечно-съдовите заболявания.

Ирина Тодорова



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .