Банер
10599179_10203574076624485_4834538729582980488_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Появата на Двуногите Врагове
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 07 Ноември 2013 12:21

Встъпление от преводача: "След унищожението на първата Луна Леля от Даджбог силите на Ариите са били разклатени поради настъпването на ледниковия период. Луната Леля е била взривена поради основната причина, че на нея е имало база на Орионските представители под водачеството на сивата раса на Кащей, най-приближения военен пълководец на Орионската Кралица. По този начин е бил предотвратен първият сериозен опит за завладяването на Мидгард-Земята (тогавашното име на нашата планета) от Орионската бандитско-драконианска паплач. Базите на Луната Леля са били унищожени и Кащей е бил победен, но...не чак до там. Още по време на тези сражения легионите на Кащей, веднага след смъртта си, започнали да обсебват изтощените тела на Белите Арийски воини. Впоследствие, когато те са били вече възстановени от битките не са били същите хора...така е започнал изначалния упадък на Великата Бяла Раса на Ариите и Асите."


От къде всъщност са се появили двуногите врагове!?


Сред членовете на общините на Арийската Раса не всички са имали желанието да се трудят с пот на челото заради хляба насъщен - след взривяването на Луната Леля (обяснение от превода). Такива хора са се опитвали да наставляват по Пътя на истината другите, но далеч не винаги това се е получавало. И е настъпвал моментът, когато са ги изгонвали от общините или рода. Изгонвали са не само тунеядците, но и убийците, насилниците, крадците и лъжците.  

Разбира се, веднага бивали изгонвани тези, които са извършили сериозни престъпления, такива като убийства и изнасилване. Някой от изгонените са загивали от кучешките зъби и ноктите на хищниците, а някои от студ и глад. Но една част от изгонените не загивала. Оживелите след изгонването от своите родове и общини са се обединявали един с друг и често са се превръщали в крадци. Тези банди от из-гои (изгонени гои - думата "гой" означава Живот, Жизненост, дълъг живот и още здрав живот,  а в частност здрав, як мъж - бележка на преводача). Нападали селищата, големите и малките, и ограбвали жителите им (в зависимост от числеността на бандата), отнемайки от тях силата от храна, дрехи, коне и др.

С времето такива банди са ставали все повече и повече и мирните жители били принудени да се научат да им дават отпор. Постепенно се е сформирала постоянна група, основното занимание на която е било да защитават селските земи и селищата от въоръжевите банди на из-гоите. Владеенето на оръжието за тях е станало професия, те станали професионални воини - варяги. Навиците и уменията за владеенето на оръжията са започнали да се предават на най-способните и достойните за целта. Всички останали са давали част от своите продукти за изхранвянето на варягите и техните семейства.

С течение на времето е станало норма родовете да дава една десета част от продуктите на своя труд на съхранение при дружината. Тази форма е довела до времето, когато за бандите на из-гоите са настъпили тежки времена. Добре организираните и обучени дружини са започнали да ги разгромяват, така, че са принуждавали из-гоиските банди да напускат родните си краища и да се отправят към неизвестни земи. Там те нападали туземните племена и народи, убивали болшинството от силните и здрави мъже, а жените вземали като трофеи за себе си.

Голяма част от из-гоите са били мъже, поради което между тях винаги е имало недостатък от жени. Вследствие на това, завоювайки други племена и народи, из-гоите вземали жените на покорените народи на другите раси - черната, жълтата или червената, те вземали съпруги за себе си от жените на тези раси, поради липсата на жени от Бялата Раса.

В резултат на това техните потомци носели в себе си признаците на две, а понякога и повече раси. С времето този процес е довел до появата на под-раси на Земята, в които ареали на обитаване расите са имали допир. Към този въпрос ще се върнем по-късно, а сега да обърнем внимание на причините за периодичната поява на голямото число от из-гои.  

Така назоваващите се "млади души" се явяват много добра "почва" за "прилагане на сила" от социалните паразити (тук става въпрос за кащейските слуги - обяснение от преводача). Другата благодатна "почва" за влияние на Тъмните Сили са служели младите поколения, които още не са успели да "реактивират" Четвъртото (Менталното тяло - бележка от преводача) и т.н. тела от своята Същност.

В този случай даже "зрелите" Същности не винаги са били в състояние да предотвратят отрицателното влияние на социалните паразити на ума и душата на подрастващите поколения. И много често Тъмните Сили нападат цивилизации, когато самата Природа облегчава тяхната задача - например, по времето на така наречените Нощи на Сварог.


Из книгата "Русия в кривите огледала"
Автор: Николай Левашов

Превод от руски: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .