Банер
11825554_1721680898043400_2978470291811099494_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Лепенка с микрочип заменя подкожните инжекции
Написано от Катерина Найденова   
Сряда, 12 Септември 2007 00:00
В същото време обаче се разбра, че идентификационните чипове причиняват рак

Компютърният гигант Hewlett-Packard (HP) разработи медицинска лепенка, която може да замени подкожните инжекции или хапчетата при ваксиниране на пациентите и др. лечения.

Лепенката разполага с 90 000 микроигли на квадратен инч, микропроцесори и топлинен елемент.

Лекарствата, които се съдържат в нея, са затоплят и след това се инжектират посредством микроиглите.

Процесорите следят количеството лекарство, постъпило в организма, и подават необходимите дози през определени интервали от време.

Микрочиповете могат също да инжектират различни дози в зависимост от жизнени показатели на пациента като повишено кръвно налягане или ускорен пулс.

Тези функции на процесорите зависят от начина им на програмиране, информира TechNews.bg.

От HP Labs казват, че дори е възможно да се направи комбинация от различни лекарства, които да се доставят на организма по различно време.

Познатите никотинови лепенки работят, като оставят кожата да приеме химикали. Лепенката на HP, прониквайки под кожата чрез микроигли, може идеално да доставя необходимите дози по много по-контролируем начин.

Технологията и оборудването, използвано за направата на редовете от микроигли, са заимствани от производството на мастиленоструйни принтери на HP.

Топлинният елемент е същият, който се използва в главите на инкджет усторйствата.

Подобно на IBM, "Майкрософт" и др. водещи компании, HP продава лицензи за ползване на своите изобретения.

Засега този подход е доста успешен за компютърния гигант. Приходите от подобна дейност са се увеличили десетократно, откакто отделът за лицензи на HP започна да функционира преди повече от четири години.

Ирландската компания Crospon, която наскоро си осигури финансиране от 2,3 млн. евро, ще произвежда, промотира и продава иновативния продукт на HP, а също така ще поддържа технологията, съгласно споразумение между двете компании.

Новините около чиповете и тяхното използване не са само положителни.

Експерти-онколози твърдят, че идентификационните чипове, които работят в радиочестотния диапазон причиняват рак, поне при животните.

Чиповете, които понастоящем се имплантират в американските войници водят до образуване на злокачествени тумори на лабораторни мишки и плъхове. В някои случаи образуванията обгръщали имплантантите.

Учените посочват, че съществуват съществени различия между животните и хората. Лабораторните мишки, примерно, се разболяват много по-лесно.

Въпреки това, заключението е, че влиянието на чиповете трябва да бъде много по-подробно изследвано, преди да започнат да се поставят в по-едри животни и евентуално - хора.

Устройствата, които понастоящем се имплантират на хора, се правят от VeriChip и в момента са поставени на около 2000 души по целия свят.

От компанията обаче искат да увеличат значително мащаба на проекта и да следят медицинските показатели на около 45 млн. американци.

Директорът на VeriChip Скот Силвърман заяви, че до него не са достигали никакви сведения, според които чиповете причиняват злокачествени тумори при животни.

"Милиони домашни любимци имат такива имплантанти и досега нямаме сигнали  за каквито и да е проблеми", допълва той.

Силвърман обаче явно е пропуснал доклада на токсиколога-патолог Кийт Джонсън от 1996 г., друго германско изследване от 1997 г., както и още две от САЩ и Германия.

Изводите от всички тях е, че идентификационните чипове, които работят в радио диапазона, причиняват рак при животните.

Очевидно обаче финансовите интереси са способни на предизвикат по-свободни тълкувания на "истината".



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .