Банер
11145100_865833363492897_2874140950363074563_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Как да се научим да виждаме аурата
Написано от Kora   
Сряда, 24 Януари 2007 00:00
Изучаването на биополето и реакциите е влизало в задължителните програми на много древни бойни изкуства. Умението да се чете аурата е помагало точно да се разбере какво мисли и чувства противника. Друнвало Мелхисидек в книгата си "Древната тайна на цветето на живота" предлага някои съвети.

І етап. Вземете малки плътни листове цветна хартия и един голям бяла , с размери около 60x100 см. Поставете на пода под лампа с възможност за регулиране силата на яркостта на светлината белия лист хартия, а в средата му – червеното листче. Фиксирайте погледа си в центъра му и не мигайте. Изчакайте 30 секунди. След това, продължавайки да гледате червения лист, бързо го махнете и гледайте празното му място върху белия лист. За части от секундата ще виждате цвят, допълнителен на този, който сте гледали преди това. Ако пред вас е бил червен, ще видите зелен. Вторичният образ винаги се различава от първоначалния цвят, но формата им е еднаква. Образът ще изглежда като плуващ, светещ и прозрачен. Ако направите такъв опит с 4-5 листчета подред, за което ще са ви необходими няколко минути, накрая ще получите определена чувствителност за виждане на такъв тип цветови образи – светещи, прозрачни и плуващи в пространството. Тези цветове много приличат на цветовете на аурата, но са по-съвършени, защото малцина притежават чисти и ясни цветове на аурата.

ІІ етап. Сега трябва да усвоите следния много прост начин да виждате цветове. За това ви е необходим партньор. Желателно е и двамата да сте облечени в бяло. Другите цветове могат да затруднят или леко изкривят виждането на аурата. Поставете партньора си до бяла стена, вземете лампа с регулатор за яркост и сила и осветете партньора си. След това той трябва да вземе лист цветна хартия и да го държи на разстояние 2-3 см от лицето си. Отстъпете назад и гледайте върху цвета, както го правехте по-рано: фиксирайте погледа си върху него, бройте до 30 и помолете партньора си да махне хартията. Ще видите допълнителен цвят, плуващ в пространството около другаря ви. Редувайки листовете цветна хартия, ще свикнете с цветовете след образа.

ІІІ етап. Поставете цветната хартия зад главата или раменете на партньора си на разстояние 30-60 см. След това махнете цветния лист и продължавайте да го гледате, като много бавно намалявате яркостта на лампата. Ще се приближите до онзи магичен момент, когато тялото на човека ще стане съвсем тъмно, след това изведнаж ще избухнат всички цветове и вие ще видите аурата. Цялата. Ще знаете, че това са реалните й цветове, а не допълнителните, които сте виждали по-рано - пред вас ще сияят множество променящи се багри.

Всичко, което човек мисли и чувства, ще бъде проектирано в аурата му. Като правило, цветовете около главата и раменете отразяват мислите, около гърдите и тялото, обхващащи гърба, се отнасят предимно към чувствата и емоциите, въпреки че понякога се наблюдава известно налагане на цветовете.

Като допълнение към това се откриват и физическите проблеми на тялото, които също се проявяват като цветни петна. Цветовете, породени от мислите, светят и се променят, а отразяващите емоциите, обикновено плуват или се движат. Сврзаните с болестите са фиксирани и, като правило, имат ъгли или форма, която почти не се променя или го прави много бавно. По време на придвижването на тялото цветовите петна на болестите остават като фиксирани на определени места. Понякога болестта не може да се види, тъй като светенето, свързано с нея се намира изцяло във вътрешнотта на тялото и не се показва навън, но това се случва много рядко.

Говорещата аура

В Института за човешки измерения се провежда курс по диагностициране на болестите чрез четене на аурата. От дълбока древност е установено, че след като се научите да разчитате цветовете на биополето, ще можете просто да погледнете човек и да видите болестите му. За това не са необходими нито магнитен резонанс, нито скенер, нито резултати от други изследвания. Ще е достатъчно да погледнете аурата му и да поставите точна диагноза. И това може да се прави от повечето хора, които нямат сериозни физиологически и емоционални нарушения. Когато се научите да наблюдавате цветовете на аурата, направете следния експеримент.

Предложете на група хора да си помислят, например, за колата си. (Почти всеки го свързват с колата му смесени чувства.) Ще забележите как се променят ауричните цветове около главите им.

След това ги помолете да си помислят за някой, който не им харесва. Най-вероятното е да видите мръсно-червено излъчване (цвета на озлоблението, неприязънта) обвиващо тялото до долу.

За следващото наблюдение ви е необходимо наблюдаваните от вас хора да помислят за тези, когото наистина обичат. Когато си спомнят любимия човек, в областта на гърдите им ще се появят розови тонове, а от темето на главата им ще заструи златисто или бяло сияние.

Ако ги помолите да си помислят за Бог, ще видите как човек се заобикаля със златна и виолетова сфера.

Наблюдавайки промените в аурата, скоро ще се убедите в реалността й.

Появилата се способност да виждате аурата, ще можете да "включвате" и "изключвате" по собствена воля и по нечия молба. Това е като стереоизображение: ако искате можете да гледате хартията по нормалния начин, а можете меко да се концентрирате и да преминете на друго ниво.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .