Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Въведение в "Забранените" технологии I
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Понеделник, 03 Септември 2007 00:00
Поради необичайния отзвук и живия интерес, предизвикан от статията "Тестатика", която e е само една от Забранените технологии, ще разширим запознанството ни с тях. И така ето едно по-пространно въведение към темата:

Metaline Falls, WA 99153, USA
Telephone: *509*446 2353
Email: support@free-energy.ws Този е-мейл адрес е защитен от спам-ботове,Трябва ДжаваСкрипт поддръжка,за да го видите
Website: http://www.free-energy.cc


(Оригинално заглавие :"Free Energy".Явно за "цивилизованият" свят "Свобода"="Пари" са едно и също!А Статуята на Свободата я виждат дигнала пачка $$-IYI)

Още в края на 80-те години на XIX в. научните списания в областта на електротехниката предсказваха,че ще бъдем свидетели на “безплатно електричество” в близко бъдеще. Невероятни открития относно природата на електричеството ставаха ежедневно.Никола Тесла демонстрираше “безжични мълнии” и други чудеса,свързани с високочестотни токове.Както никога цареше една възбуда и вълнение за идното бъдеще.

energy.jpg

В разстояние на 20 години щяха да се появят автомобили,самолeти,филми,звукозапис,телефона,радиото и широкоизползваеми камери.Викторианската епоха отстъпваше пътя на нещо абсолютно ново.За първи път в познатата ни история,обикновения човек беше подтикнат да съзре една утопична визия на бъдеще,изпълнено изобилно с модерен транспорт,работа,дом и храна за всекиго.Болестите ще бъдат прогонени,също и беднотата.Животът ставаше по-добър и този път за всеки щеше да има “парче от тортата”.

Тогава,какво стана?Къде се дянаха тези революционни енергийни открития всред тази технологична експлозия?Нима цялото въодушевление за “безплатната енергия” в началото на миналия век беше отречено от “истинската наука”?
НИВО НА ТЕХНОЛОГИЯТА В ДНЕШНО ВРЕМЕ

Отговорът на този въпрос е “Не”.Всъщност,вярно е точно обратното.Впечатляващи енергийни технологии бяха разработени редом с другите открития. Оттогава насам, бяха създадени множество методи за произвеждане на енергия при невероятно ниска цена.Но нито една от тези технологии не бе “отворена” за открития пазар като продаваем артикул.Защо се получи така,ще разберем след малко.
Но първо,бих искал да ви опиша няколко от технологиите за “безплатна енергия”,които за момента познавам и които са доказани като съществуващи и работещи отвъд всякакви съмнения.Общото,свързващо всички тези открития,е малкото количество енергия необходима за контрол или освобождаване на големи количества различен вид енергия. Много от тях някак “прихващат” невидимите етерни полета - източник на енергия,удобно игнориран от “модерната” наука.
1. Лъчиста Енергия
Усилващият (Magnifying) предавател на Никола Тесла,Устройството за Лъчиста Енергия на Хенри Морей,ЕМА мотора на Едуин Грей,"Testatika Machine" на Пол Бауман-те всичките използват “лъчиста енергия”.Тази натурална енергия (по погрешка наричана “статично” електричество) може да бъде събрана направо от околната среда или извлечена от обикновено електричество по метод,наречен “фракционация” (fractionation).Лъчистата енергия може да извършва същите чудеса,както обикновеното електричество,при цена по-малко от 1% от стойността му.Тя не се държи точно като електричеството и това е допринесло за неразбирането й сред научните среди.
Комуната "Methernitha" в Швейцария понастоящем има шест работещи модела на безгоривни,самодвижещи се устройства,които прихващат тази енергия.
2. Мотори с постоянни магнити
Др. Роберт Адамс (Нова Зеландия) е разработил удивителни форми на електрически мотори,генератори и отоплители,които използват постоянни магнити.Едно такова устройство извлича 100 Вата електричество от източника,генерира 100 Вата за да презареди източника и произвежда 140 BTU топлина за две минути!
Др. Том Бердън (САЩ) има два работещи модела на електрически трансформатор захранен с постоянни магнити.Използва 6 Вата входно напрежение за контролиране пътя на магнетичното поле излизащо от постоянните магнити.Чрез прекарване на магнитното поле,първо през една бобина и после през втора,извършвайки това бързо напред-назад като “пинг-понг”,устройството може да произведе 96 Вата изходно напрежение без нито една движеща се част.Бердън нарича устройството Неподвижен Електромагнитен Генератор или НЕГ. Жан-Луй Наудин е пресъздал устройството на Бердън във Франция.Принципа на този вид устройство е бил първоначално открит от Франк Ричардсън (САЩ) през 1978г. Трой Риид (САЩ) има работещи модели на вентилатор с особена магнитна конструкция,който се нагрява,докато се върти.Нужно е точно същото количество енергия,с което се завърта и обикновен вентилатор.Отвъд тези разработки,множество откриватели съобщават за работещи механизми,които произвеждат въртеливо движение само с постоянни магнити.
3. Механични Отоплители
Има два класа машини,които трансформират малки количества механична енергия в големи количества топлина.
Най-доброто от тези напълно механични разработки е въртящата се цилиндрична система,разработена от Френет (САЩ) и Перкинс (САЩ). При тези машини един цилиндър се върти в друг с разстояние 1/8 инча разстояние между тях. Разстоянието между цилиндрите е изпълнено с течност,като вода или масло и това е “работната течност”,която се нагрява,докато вътрешния цилиндър се върти.Друг метод използва магнити,монтирани на колело,които създават големи въртеливи течения в алуминиева плоскост, нагрявайки я.Тези магнетични отоплители са били демонстрирани от Мюлер (Канада), Адамс (НЗ) и Рийд (САЩ).
Всичките системи отдават 10 пъти повече топлина от стандартните методи,използвайки същото количество входна енергия.
4. Супер Ефективна Електролиза
Водата може да бъде разложена на водород и кислород с помоща на електричество.Познатите ни учебници по химия твърдят,че за този процес е нужна повече енергия,отколкото може да бъде покрита от при-комбиниране на газовете.Това е вярно,но само при най-неефективното й използване.
Когато водата бива бомбардирана със собствената си резонансна честота,използвайки система разработена от Стен Майер (САЩ) и отново,наскоро,от Ксоген Пауър Инк,тя се разпада на газовете водород и кислород с помощта на много малко електрическа енергия.Също,използването на различни електролити (добавки,които правят водата по-добър проводник на електричество) променя ефективността на процеса многократно.Знае се също,че дадени определени геометрични структури и повърхности работят по-добре от други.Приложена за задвижване на двигатели (като твоята кола) при цена,единствено за използваната вода.
Още по-удивителен е факта,че през 1957г. специалнаметална сплав е била патентована от Фрийдман (САЩ),която спонтанно разлага водата на водород и кислород без нужда от външен електрически източник и без да предизвиква химически промени в самият метал.Това означава на практика,че тази специална смес може да произвежда водород от вода, безплатно,завинаги.
5. Имплозионни/Вихрови двигатели.
Всички индустриално произведени двигатели използват отделянето на топлина за предизвикване на разширяване и налягане,за да извършат работа,както твоят автомобилен двигател.Природата,за да свърши работа,използва обратния процес на охлаждане,за да предизвика всмукване и вакуум,както при торнадото.
Виктор Шаубергер (Австрия) е първият построил работещи модели на Имплозионни двигатели през 1930 и 1940г.По-късно,Калум Коутс (Callum Coats) е писал нашироко върху работата на Шаубергер в книгата си "Живи Енергии (Living Energies)" и в последствие няколко учени са построили работещи модели на Имплозионно-Турбинни двигатели. Това са безгоривни двигатели,които произвеждат механична работа от енергия,извлечена от вакуума.Има също и по-прости модели,които използват вихрови движения,за да прихванат комбинацията от гравитация и центробежна сила и произведат непрекъснато движение във флуиди.
6. Студен синтез (Cold Fusion)
През март 1989 двама химици-Мартин Флайшман и Стенли Понс от университета Brigham Young, Юта (САЩ), съобщават че са възпроизвели синтез на атомно ниво с помощта на просто настолно устройство.Твърденията биват “развенчани” като несъстоятелни и 6 месеца по-късно обществеността загубва интерес.
Както и да е-студения синтез e реален.Не само няколкократно е било документирано излъчване на топлина в повече,но е била описана ниско-енергийна трансмутация на атомни елементи,причинявайки дузина най-различни реакции.Тази технология определено може да произведе евтина енергия.
7. Топлинни помпи използващи слънчева светлина
Хладилникът в кухнята ти е единствената “машина за безплатна енергия”,която имаш.Това е топлинна помпа, задвижвана от електричество.Използва се една единица енергия (електричество),за да се придвижат три единици енергия (топлина).Това й дава Коефициент на Полезно действие (КПД) около 3. Твоят хладилник използва една единица електричество,за да изпомпа 3 единици топлина от вътрешната част на хладилника към външната.Това е обичайната употреба и е до момента възможно най-неефективният начин за използване на тази технология.Ето защо: топлинната помпа изкарва топлината от “източника” към “погасителя” на топлина или мястото,което абсорбира топлина.Източника на топлина очевидно трябва да е топъл и охладителя да е студен,за да работи този процес максимално добре.В хладилника това е точно обратно.“Източника” на топлина е вътре в кутията,която е студена и охладителя на топлина е стайната температура на въздуха в кунята ти,който е по-топъл от източника.Ето защо КПД остава нисък за кухненския ти хладилник.Но това не се отнася за всички топлинни помпи.
КПД 8 до 10 се достига лесно с помпи,използващи слънчева енергия.При подобно устройство,топлинната помпа извлича топлина от слънчевия колектор и я прекарва в голям подземен абсорбатор,който остава около 12.78°C; механична енергия бива извлечена при трансфера.Този процес е подобие на този на парния двигател,който извлича механична енергия между бойлера и кондензатора,с разликата,че използва течност,която “ври” при доста по-ниска температура от водната.
Подобна система,тествана през 1970 г.,произвеждала 350 hp, измерени с динамометър,в специално създаден двигател от само от 100 квадратни фута (100 фута = 30.48000 метра) слънчев колектор.Количеството енергия,необходимо за задвижване на компресора е било по-малко от 20 hp.Така тази система е произвела над 17 пъти повече енергия от входящата.Би могла да захрани малка къща,използвайки същата технология,която поддържа храната студена в кухнята ви.
В момента съществува топлинна помпа с индустриални размери,построена на север от Кона (Хаваи),която генерира електричество от температурните разлики в окенската вода.
Има десетки други системи,които не съм упоменал.Много от тях са работещи и добре тествани,също както гореспоменатите.
Дори и този кратък списък е достатъчен,за да ме разберете: безплатната енергия е тук и сега.Тя предлага на света екологично чиста енергия,в изобилие за всекиго,навсякъде.
Днес е възможно да спрем продукцията на “парникови газове” и закрием всички атомни електростанции.Днес можем да обезсолим неограничено количество морска вода при допустима цена и доставим прясна вода и до най-отдалечените места на планетата.Цената за транспорт и производство на почти всичко познато може драматично да падне.Храна ще може да се отглежда в парници през зимата,във всяка точка на планетата.
Всички тези чудеса на безплатната енергия,които могат да направят живота на планетата толкова по-лесен и по-добър за всекиго,са били отлагани от десетилетия.Защо?Кой е заинтересуван от това отлагане?

НЕВИДИМИТЕ ВРАГОВЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ
ЗА БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Съществуват 4 гигантски сили,които заедно са работили създаването на тази ситуация.Ако речем да обвиним някаква “конспирация” за подтискането на тази технология,само ще създаде суеверно разбиране и ще прехвърли вината за това извън нас.
И така,освен “ненастояващото общество”,кои са другите три сили възпрепятстващи достъпността на технологиите за безплатна енергия?
1. Паричен монопол
В общоприетата икономическа теория съществуват три класа индустрия: капитал, стоки и услуги.В първия клас,капитала,има също 3 подкласа: натурален капитал,валута и кредит.Натуралният капитал е свързан със сурови материали (като златни мини) и източници на енергия (като нефтени кладенци и водноелектрически централи).Валутата е свързана с печатането на книжни “пари” и сеченето на монети;тези неща обикновено са грижа на правителството.Кредита е свързан с отдаването на пари за лихви и увеличаване икономическата им стойност чрез кредитни сметки.Оттук можем да видим,че в една икономика енергията функционира по същия начин,както златото,печатането на пари от правителството или даване на кредити от банката.
В САЩ и в повечето страни по света,има наличие на “паричен монопол”.Аз съм “свободен” да спечеля колкото си искам “пари”,но ще ми бъде платено само в банкноти на Федералния Резерв.По никой начин,дори да искам,не може да ми бъде платено в златни сертификати или някаква друга форма на “пари”.Този паричен монопол е единствено в ръцете на малък брой частни стокови банки и тези банки са притежание на най-богатите фамилии в света.Техният план е евентуално да контролират 100% от всички капитални ресурси в света а оттам да контролират и живота на всеки един чрез достъпността (и недостъпността) на стоки и услуги.Един независим източник на богатство (устройство за безплатна енергия) в ръцете на всеки човек по света би съсипало техните планове за световна доминация,завинаги.А защо това е истина не е трудно да видим.
Понастоящем икономиката на една нация може да бъде забавена или забързана с повишаване или занижаване на лихвените проценти.Но ако един независим източник на капитал (енергия) се появи в икономиката и всеки бизнесмен или човек може да увеличи капиталите си без да взима заем от банката,то централно управлявания контрол върху нивата на лихвите просто не би имал същия ефект.Технологията за безплатна енергия ще измени стойността на парите.Най-богатите фамилии и кредиторите не желаят каквато и да е конкуренция.Това е.Те искат контрола върху източника на пари да е в техни ръце.За тях безплатната енергия не е просто технология,която трябва да бъде крита.Тя трябва да бъде забранена завинаги!
И така,най-богатите фамилии и централните банкови институции са първите,които работят по отлагане достъпността на безплатната енергия до обществото. Мотивацията им е въображаемото “божествено право да владеят”,алчност и ненаситната жажда за контрол върху всичко, освен себе си.Оръжието,което досега са използвали за това отлагане включва заплаха,“експерти” провокатори,изкупуване и погребване на технологии, убийства и опити за убийства (!!!) на откривателите,смазване на личността,палеж и широк набор от финансови стимули и демотивация на възможните поддръжници.Те също подкрепят широкото приемане на научната теория,че безплатната енергия е невъзможна (законите на термодинамиката).
2. Национални правителства
Втората сила,работеща за отлагане достъпността на безплатната енергия за обществото са националните правителства.Проблема в случая не е толкова свързан със съперничеството при печатане на валута,но с поддържането на “национална сигурност”.
Според тях,света около нас е джунгла и от хората може да се очаква да бъдат жестоки,нечестни и подли.Работа на правителството е “да осигури сигурна защита”.За целта се използва “полицейска сила” от управляващия клон на правителството за да подсили “властта на закона”.Повечето от нас,които са съгласни с властта на закона го правят,защото вярват,че това е правилният начин и е за наше добро да го следваме.Ала винаги има няколко индивида,които вярват,че е за тяхно добро,когато не се придържат доброволно към социалния ред.Такива хора правят избора да работят извън “властта на закона” и се смятат за аутсайдери,криминалисти,разрушители, изменници,революционери и терористи.

По пътя на пробата и грешката повечето национални правителства са открили,че единствената външна политика,която работи е политиката наречена “каквото повикало такова се обадило”.Което означава за теб и мен,че тези правителства се третират едни-други по начина по който биват третирани.Съществува постоянна измамна игра за позиции,за влияние в световните афери,където “най-силната” партия печели.В икономиката това е наречено “Златното правило”,което заявява,че “този със златото съставя правилата”.Същото е и с политиците,но е в по-Дарвинов стил - “оцелява най-силния”.
В политиката обаче “най-силния” е станал израз за най-могъщата партия,която иска да унищожи и най-мръсните. Абсолютно всеки достъпен метод се използва за изпреварване на “противника” и всеки друг е “противник”,независимо дали се смята за приятел или враг. Това включва насилствено държане,лъжа,измама,шпионаж,кражба,убийство на световни лидери,скрити войни,съюзи и смяна на съюзника,договори,чуждестранна помощ и присъствието на военни сили където е възможно.
Както и да ви харесва,това е психологическата и моментна площадка,на която националните правителства оперират. Едно национално правителство никога няма да даде на противника предимство ей така-безплатно.Никога!Това е национално самоубийство.Всяка индивидуална активност,вътре или вън от страната,която се интерпретира като даване на противниково превъзходство по който и да е начин,ще бъде третирана като заплаха за “националната сигурност”.Винаги!
Технологията за безплатната енергия представлява кошмарът на националните правителства.В техните очи безплатната енергия ще даде неограничена военна мощ в ръцете на всички правителства за един финален опит за абсолютно владичество и доминация.Помислете?Не мислите ли,че Япония ще се чувства заплашена,ако Китай притежава безплатна енергия?Как смятате,дали Израел ще си седи мирно и спокойно,ако Ирак се добере до безплатна енергия? Смятате ли,че Индия ще разреши на Пакистан да разработи безплатна енергия?Не смятате ли,че САЩ ще се опита да спре Осама Бин Ладен,ако той сполучи да си набави безплатна енергия? (това за САЩ и Бен Ладен е спорно,амa нейсе...-IYI)
Наличието на неограничено количество енергия при сегашното положение на нещата върху планетата ни ще доведе до неизбежно “пренареждане” на “баланса на силите”. Би могла да възникне глобална война за отнемане на предимствата на неограничената енергия от “другите”.Всеки ще я иска и в същото време ще гледа да направи така,че никой да не се добере до нея.
И така.Националните правителства са втората сила,работеща в насока потискане на безплатната енергия като публично достояние.Мотивацията им е “самосъхранение”.Това самосъхранение работи на 3 нива: първо-чрез лишаване на външни врагове от уникално преимущество;второ-чрез предотвратяване на индивидуализирани действия (анархия),които могат ефективно да предизвикат официалните власти в страната; и трето-чрез съхраняване на притока на доходи,добит от таксация на енергийните източници,които се използват в момента.
Техните оръжия включват възпрепятстването на публикуване на патенти в името на “националната сигурност”,легални и нелегални нападки с криминални обвинения,ревизии,заплахи,подслушване на телефона,арести, палежи,кражби на собственост по време на доставка и редица други заплахи,които правят невъзможно построяването и разпространението на машина за безплатна енергия.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .