Банер
БАБА ЯГА.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

"Забранените” археологически находки
Написано от Kora   
Неделя, 25 Февруари 2007 00:00

НАСА публикува снимката на ядрения реактор в Габон, чиято възраст е около два милиарда години
Човечеството много трудно се разделя с устойчивите си представи за света и историята. Майкъл Бейджънт е написал книгата “Забранената археология”, която описва откритията, разбиващи устоите на съвременната наука и поставящи пред учените много неприятни въпроси. Затова, след намирането им, фактите се изнасят на научни когреси и конференции, описват се старателно и още по-старателно се “забравят”. Това съвсем не може да се нарече научен подход, но всичко, което няма обяснение и влиза в конфликт с теориите за развитието на човека и света, просто се скрива. Така е по-удобно и по-лесно.
Естественият атомен реактор в Окло
В държавата Габон, западна Африка, близо до екватора, през 1972 г. е открит уранов рудник, който преди 1900 милиона години е работел като естествен, природен ядрен реактор, състоящ се от 6 реакторни зони, където протичали процеси на разпад. Установено било, че е работел в режим на забавено кипене в продължение на стотици хиляди години. Съдържанието на изотопа на урана U-235 е по-малко от стандартното и съответства на това, което се получава в пещите на съвременните ядрени електростанции.

«Запрещенные» археологические находки

 

Шестте реактора в рудника по някакъв начин са се саморегулирали, защото в противен случай излишната мощност щяла да доведе до изпарение на водата и спирането на действието им.

 

 

 И ако все пак може да се обяснят протичащите в тях процеси с геологичните особенности на местността, да се допусне възможността по някакъв начин в резултат от дейността им да се образуват около 6 тона продукти на делението и 2,5 тона плутоний и дори да се приеме, че реакторът е работил около 600 хиляди години, произвеждайки приблизително 13 000 000 киловатчаса енергия, то неизбежно остават няколко малки, неприятни въпроса от рода:

По какъв начин в продължение на повече от 500 хиляди години се е запазвала тектоничната стабилност в тази област, след като наоколо всичко буквално е вряло и кипяло? Достатъчно е било минимално повдигане или спад в повърхността на земята и ядрената реакция веднага би била прекъсната.

 

Кой и как е използвал произведените мощности?

 

Огромната радиация в това място би трябвало да причини страшни мутации. Това ли е била причината за еволюционния скок и дали някой не е построил този реактор, за да стартира живота на Земята?

 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .