Банер
ЦАРЕВНА ЛЕБЕДЬ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН КОТАРАК-ГАДАТЕЛ
Написано от Маг Селена   
Петък, 27 Юли 2007 00:00
Котаракът Оскар, който живее в един от американските домове за стари хора направо задмина всичките си роднини. Всички сме се наслушали за чудесните способности на животните и особено на котките, да предсказват природните катаклизми - например, земетресенията. Но котаракът Оскар, който живее в един от американските домове за стари хора направо задмина всичките си роднини.

Уникалността на Оскар се състои в неговата особена дарба – той може да предсказва скорошната смърт на обитателите на дома.

Удивителната способност на котарака била забелязана за първи път от лекарите. Сега е достатъчно Оскар да влезе в някое от отделенията на местната болница и докторите веднага се втурват да звънят на роднините на човека, когото котаракът-ясновидец избирал. В компетентността на Оскар нямало никакви съмнения – за две години на своята "работа" той безпогрешно предсказал 25 смърти.

Естествено, такова поведение на кортарака не можело да не заинтересува сериозните учени. Доктор Дейвид Дос, професор по медицина, заявил в интервю, че Оскар никога, ама никога негреши. "Той безпогрешно отгатва кой от нашите пациенти скоро ще умре". Докторът подробно описва феномена на котарака - ясновидец в медицинското издание на New England Journal of Medicine.

Невъзможно е да се каже, че Оскар обича да го държат на ръце. Но когато той почувства, че смъртта се приближава към някого, той се "лепва" за него до самата му смърт. По думите на лекарите, котаракът се свивал на кълбо в краката на пациента и почвал силно да мърка. На възрастните хора им било приятно такова внимание от страна на пухестия всеобщ любимец, а и членовете на техните семейства се радвали, че в последните минути от живота си техният роднина не е бил сам.

Гериатричната щатска клиника Steere House Nursing and Rehabilitation Center, ъдето "работи" котаракът-чудо, се намира в гр. Провидънс. Пациенти на центъра са основно възрастни хора, които страдат от болестите на Алцхаймер и Паркинсон. Оскар живее там вече две години – окакто попаднал в клиниката още като съвсем малко коте.

След около половим година от пребиваването на котенцето в клиниката, персоналът забе; язал, че Оскар всяка сутрин, подобно на лекарите, обикаля всички болнични палати. Тези пациенти, при които Оскар се спирал и започвал да съска, в скоро време умирали. Но тази зависимост на била забелязана веднага. зЕдва след 13 "предсказания" на Оскар доктор Джоан Тено разбрала, че котаракът поставя свои собствени диагнози, които се потвърждават в 100% от случаите.

Сътрудниците на клиниката се отзовават с голямо уважение за своя "колега" - според техните думи Оскар се отнася с голяма отговорност към изпълнението на задълженията си и е истински професионалист. Пациентите не знаят за способностите на котарака и винаги се радват да видят симпатичния пухест всеобщ любимец. Членовете на семействата на болните изпитват благодарност към Оскар, макар че по време на прощаване с близките си някои от тях молят котаракът да се махне от стаята. Това хич не се харесва на пухестият предсказател – той стои зад вратата и сърдито мяука.

Учените са на едно мнение че причината за таланта на Оскар не трябва да се търси в сферата на паранормалните явления, а по-скоро в биохимията. Възможно е той да предсказва смъртта благодарение на своя тънък нюх, а може и да прави изводи въз основа на неосъзнатото безпокойство на медсестрите, които са осведомени за здравето на пациента.

Каквато и да е причината, неотдавна Оскар бе удостоен с особена чест – сътрудниците на клиниката сложиха негов портрет на почетната дъска с формулировката "за състрадание и грижа".



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .