Банер
СВЯТОГОР.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Мегапотоп създал Британските острови?
Написано от Катерина Найденова   
Сряда, 25 Юли 2007 00:00
Вероятна причина за отделянето на полуострова е разливането на гигантско езеро


Според най-новите сонарни изследвания (посредством триизмерна карта) на Ламанша, Островът е бил отделен от континентална Европа от гигантски апокалиптичен потоп преди около 200 000 години.

Получените изображения показват дълбоки процепи по дъното на канала, който е част от Атлантическия океан и отделя Британските острови от северна Франция.

Според изследователите най-вероятният причинител на дълбоките "рани" по океанското дъно е спонтанно освободено голямо количество вода.

Основната теория, анонсирана и пред читателите на журнала "Нейчър" е, че опустошителният поток е дошъл от някогашно гигантско езеро, намиращо се на територията на днешното Северно море. Най-вероятната причина за разливането на езерото е бил друг природен катаклизъм - земетресение

Според Санджив Гупта и Джени Колиър от "Импириъл колидж" в Лондон потопът е едно от най-значимите меганаводнения в новата история на Земята. Събитието е променило безвъзвратно британската история.

"Ако това не се беше случило, Британия може би завинаги щеше да остане полуостров, издатина на Европейския континент.

Островитяните едва ли щяха да бъдат такава консервативна и самобитна нация със силно открояващи се традиции и оригинални хрумвания", споделят учените.

"Меганаводненията" за съжаление са част от реалността и на съвременната цивилизация. Те обаче за пореден път са предизвикани не от разливи, а от поройните дъждове.

Именно англичани в момента са потърпевши от тези бедствия. Стотици хиляди останаха без питейна вода и ток в резултат на сериозните наводнения през последните дни.

Около 150 хил. домове в графство Глостършър са без вода, след като пречиствателните инсталации на компанията "Севърн трент уотър" бяха сериозно наводнени.

Половин милион души в същото графство са път да останат и без електричество.

Гордън Браун председателства днес среща на правителствената комисия за извънредни ситуации (COBRA), в която влизат няколко министри. Министър-председателят ще посети наводнените райони.

Метеоролозите очакват още проливни дъждове, но не точно в най-тежко засегнатите през изтеклите дни райони в Средна Англия.

Очаква се пороите да се изместят към Южна Англия по течението на Темза, а това означава потенциална заплаха за Лондон, посочи Би Би Си.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .