Банер
jQsjxWRg8tE.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Откриха договор на Хитлер с дявола
Написано от Маг Селена   
Неделя, 08 Юли 2007 00:00
Писменото споразумение между фюрера и дявола било открито в стар сандък в руините на изгоряла къща в покрайнините на Берлин. Писмен Контракт с ДяволаПодписаният на 30 април 1932 г. контракт превърнал Хитлер от неудачник във фюрер, смятат германски окултисти.

В Берлин бил открит договор, сключен от Адолф Хитлер с дявола, съобщава руското издание Vlasti.net. Контрактът, датиран от 30 април 1932 г. бил подписан от двете страни с кръв. Според него, Сатаната щял да даде на бъдещия фюрер практически неограничена власт, с единственото условие той да я използва, за да върши зло. В замяна Хитлер обещал да му даде душата си след 13 години. Четири независими експерти по езотеричните науки изучили открития договор и потвърдили, че подписа под него действително принадлежи на Адолф Хитлер и е идентичен с тези на подписаните от него документи през 30-те и 40-те години на миналия век. Дяволският подпис също съвпадал с тези от други подобни съглашения с владетеля на Ада, известни на историците.

“Уверена съм, че документът е истински. Той може да даде отговор на загадката, как Хитлер успява да стане пълновластен ръководител на Германия, след като до 1932 г. е бил смятан за неудачник. Той е бил изгонен от Университета, два пъти се е провалял на приемните изпити за Академията на изкуствата и дори лежал в затвора. От един момент обаче съдбата му коренно се променила – той буквално се “катапултира” в креслото на властта и от януари 1933 г. вече ръководи страната. Според мен, това може да бъде обяснено само със съюза със Сатаната. А на 30 април 1945 г., точно 13 години след сключването на договора, Адолф Хитлер се самоубива, ненавиждан от цялото човечество”, коментира д-р Грета Лайбер, изучаваща различните видове договори с нечистите сили.

Писменото споразумение между фюрера и дявола било открито в стар сандък в руините на изгоряла къща в покрайнините на Берлин. Как се е оказало там, остава неясно. В момента документът се съхранява в столичния Исторически институт. “Дяволът действа точно така – избира неудачник, измъчван от честолюбие и жажда за светски удоволствие и обещава да изпълни желанията му. Сделката завършва с множество беди за обкръжението му и пълна катстрофа за “продалия” се срещу тези обещания. А историята на Хитлер напълно се вписва в тази схема...”, посочва в заключение д-р Лайбер.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .