Банер
360089-e1328879401623.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Златната треска оборва науката
Написано от Kora   
Четвъртък, 01 Март 2007 00:00
Златната треска оборва науката
В началото на 1848 г. в Калифорния, на около 40 мили североизточно от днешния град Сакраменто, един дърводелец правел рамка за пилене на дървета, задвижвана с вода. Поради това, че ручеят бил плитък, решил да изкопае малко от дъното. Така открил няколко златни самородни слитъци и поставил началото на калифорнийската “златна треска”. Територията, където се търсело златото, бързо се разрастнала на стотици квадратни мили около началното място. Златото се криело в реките, които извирали от планините Сиера-Невада, носейки водите си през централната част на Голямата калифорнийска долина и се вливали в океана при Сан-Франциско. Технологията за добиването му ставала все по-сложна и скоро станало ясно, че основният източник на жълтия метал се намирал в скритите слоеве пясък на дълбочина няколко стотин фута – в коритото на много древна река. Там пясъкът бил твърд като бетон, и се наложило да бъде взривяван и разкопаван с кирка. Заедно със златото на бял свят се появили много необичайни артефакти и човешки останки. Започнали да говорят за отдавна изчезнала цивилизация, съществувала преди милиони години. Някои златотърсачи започнали да събират находките: черепи, кости, каменни оръжия и оръдия на труда, а също и други останки от културна дейност. През декември 1851 година лондонският вестник “Таймс” отпечатал историята на търсач, който изтървал парче кварц с вградени зърна злато. То се разчупило и вътре се открил вкаменен, слят с камъка, ръждясал, но съвсем прав железен пирон.
През 1989 г. Смитсоновският институт издава отчет, в който се отбелязва, че повечето находки са открити в залежи от пясък с възраст между 38 до 55 милиона години. Учените признали, че те много трудно биха могли да бъдат обяснени по традиционния начин и не пожелали повече да се занимават с тях.
В книгата на една от източните школи по чигун “Чжуан Фалун”, написана от Ли Хунчжи, в главата “Чигун принадлежи на праисторическа култура”, се казва: “Много смели чуждестранни учени вече открито признаха съществуването на праисторическа култура, принадлежаща на предшестваща ни цивилизация. Или преди сегашната цивилизация имало и други, при това не една. И археологическите находки говорят за това, че всичко намерено се отнася към различни периоди от развитието на човечеството. Затова се смята, че всеки път, когато човечеството е било подложено на съкрушителните удари от природни бедствия, само незначителна част от хората оставали живи. Те се завръщали към първобитния живот. Постепенно се появявало новото човечество и навлизало в нова цивилизация. След това то отново вървяло към гибелта си и отново се появявало ново човечество. Така се редували едни след друг великите цикли. Физиците казват, че в движението на материята има закономерности, но промените на цялата ни Вселена също се подчиняват на определени закони”.
Може би скоро учебниците ще бъдат пренаписани, стига и нашата цивилизация да не бъде доведена до първобитно ниво.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .