Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИСТИНАТА ЗА ДУХОВНИТЕ ПОСВЕЩЕНИЯ И КОНТАКТИ
Написано от Маг Селена   
Петък, 19 Януари 2007 00:00
Нищо не идва даром – и нищо даром не се дава!
  • Маг Селена, можеш ли да ми разкажеш как стигна до нивото на контактите си с Висшата Духовна Йерархия? Те спонтанно ли се появиха в теб и има ли някакъв инцидентен фактор, който да ти е „отворил канала“ към нейните представители?



- Това е един много бавен и трудоемък процес, изпълнен с изключително тежки изпитания. Изпитания, които биха довели много хора до психиатрията или до края на живота им. Не искам никой да си въобразява, че дарбата е нещо, което ти се поднасят „свише“. Някои хора или пък колеги могат да възприемат нещата по този начин, но това е абсолютна заблуда! Още повече, че такова понятие дарба няма. Всъщност това е духовно познание и опит, трупани през всичките прераждания, като за достигането им са положени усилия за самоусъвършенстване! Нищо не идва даром – и нищо даром не се дава! А що се отнася до „отварянето на канала“ той никога не ми е бил затварян, за да бъде отварян по някакъв начин! Него го има всеки един обикновен човек, но не всеки го използва и в повечето хора той е закърнял. Хората не го използват защото ги мързи, защото не желаят да полагат усилия в тази насока, защото искат да получават всичко наготово в сферата на окултното и духовното. Има една древна поговорка: „Всяко незнание се заплаща!“ Тя не е особено популярна, защото не е и много изгодна ... Можеш да си платиш в пари, което е за предпочитане, можеш и със здраве, можеш и с куп душевни страдания ... А можеш и с много труд, старание, търпение и смирение. Аз съм минала през всичките тези етапи!!!


- Маг Селена, какви бяха твоите първи контакти? С кого? Много твои колеги говорят, че контактуват с извънземни, други твърдят, че контактуват с Планетарни духове, с мъдреци от Шамбала, с Ангели, с Дева Мария, с Исус Христос. Ти имала ли си подобни контакти?


  • - Подобни контакти?! Никой от колегите ми в България не може да контактува с представители от такъв висок ранг!!! Те или лъжат, или преписват от книги, където се говори за тях, или просто имат много тежки психиатрични диагнози – да речем шизофрения например. Много хора в халюцинациите си виждат какво ли не, което обикновено е на религиозна тематика! Моите първи контакти бяха с природните духове, едва после дойдоха контактите с духовете на мъртвите. За да контактува с представители от високите духовни рангове човек трябва да притежава много висока духовна и морална чистота и да бъде посветен, като самите посвещения са няколко на брой. Ако той не се доближава до тези критерии, подобен контакт изобщо не може да бъде осъществен! А това за контактите с извънземни на някои български „феномени“ е пълна фантасмагория. Такива хора обикновено казват, че имат инпланти в главата си ... или пък пишат на някакви неразбираеми драскулки, които представят за извънземна писменост!!! Но ако това е така, дотолкова, доколкото наистина са възможни подобни контакти, инпланта рано или късно бива засечен, защото той причинява голяма болка. И той не е в енергиен вид, той просто е абсолютно материален – вижда се, пипа се и се открива при скенерни снимки, чрез ядреномагнитен резонанс, дори при най-обикновени ренгенови снимки ... А що се отнася до така наречената извънземна писменост, то такава съществува, но тя не е под формата на неразбираеми драскулки! С очите си съм виждала такива писмености ... съвсем истински! В България не познавам такива контактьори, но има психично болни хора или мошеници, които заблуждават невежия човек. Не отричам обаче, че в България е пълно със всякакъв вид и род медиуми, които контактуват с духовете на мъртвите. Но нека не забравяме, че те също се делят на различни видове, рангове, нива и т.н. Най-честите контакти от подобен род се осъществяват с така наречените „псевдоучени духове“. Това е истината! Останалата информация, която бива поднасяна на така наречения обикновен българин, за контакти с представители от Висши рангове и разни извънземни е лъжа и измама.


- Защо мислиш така?


- Аз не мисля – аз го знам. И мога да го обясня като явление! Така например „псевдоучените духове“ са от най-нисшия ранг. Техните знания са обширни и могат да подадат на контактьора или медиума голямо количество информация, която ще звучи като достоверна, но никога не е истинска и никога не е пълноценна. Защо ли?! Защото тези духове са постигнали само някакви успехи в земните си животи, поради което познанията им са прекалено ограничени. И информацията, която „свеждат“ на контактуващия с тях е само смес от няколко истини, и безброй най-нелепи заблуждения. Между тях може да има духове-знахари, духове-лечители, духове-поети, духове-музиканти ... С тях трябва да се внимава много, защото са и твърде опасни! Тук искам да поясня нещо много важно: има „феномени“, които контактуват със собственото си подсъзнание или неосъзнато съзнание. Обикновено такива феномени се хора преживяли тежка травма, клинична смърт, кома. Но медиумите и контактьорите в по-големия си брой не различават и не познават този процес, поради което започват да „бълнуват“ с отворени очи и в пълно съзнание за контакти с извънземни и Възнесени учители от Висшата Духовна Йерархия ... Та това са такива големи изключения! Дори ще спомена широко популярни имена на авторитети, които са били в тесни контакти с последните споменати от мен – Елена Блаватска (Упасика), Елена Рьорих (Урусвати), Николай Рьорих, Алиса Бейли, Ани Безант. Те са така наречените още Посланици на Бялото Братство – тук не става въпрос за Бялото братство на Петър Дънов!


- Добре, маг Селена, а ти как стигна до контактите си с Висшата Духовна Йерархия тогава?


- Чрез съновиденията си, най-напред, като посредник ми беше именно Елена Блаватска. Но нека да не забравяме и двете, че моят мозък функционира с целия си капацитет при дадени обстоятелства и ситуации! Това вече е и доказано с въпросните изследвания, които ми бяха направени, и които са коментирани не един път в медиите. Това е другия фактор, който ми помага много в тези контакти и ми дава достъп само до по-низките стъпала на Висшата Духовна Йерархия! За останалите фактори споменах още в първия ти въпрос към мен. Но аз съм все още в началото на стълбицата във Висшата Духовна Йерархия!!! Какво ще рече това ли?! Ами минала съм двете си посвещения – първото е на духовно стремящия се човек, второто - на ученика, и съм в началото на третото – това на Посветения. В третото си духовно посвещение човека среща истинския си Духовен Учител (от плът и кръв), който вече го въвежда и обучава във високите духовни техники и науки. В моя живот този Високо Посветен Учител, както вече се знае, е Махариши Шибендо Лахири! Така, че на мен тепърва ми предстои още много-много работа, която може би няма да мога да свърша в настоящия си живот! Следващата степен на посвещение е четвъртата, като в нея човека се освобождава от преражданията. Петата степен на посвещение е тази на АРХАТА (тази степен е била достигната именно и от Е. Блаватска),шестата на АДЕПТА. АДЕПТИТЕ – това са именно Възнесените Учители – Ел Мория, Кутхуми, Иисус, Серапис Бей, Иларион, Павел Венецианец, Сен-Жермен, Джуал Кхул, с който съм контактувала в съновиденията си. Ще спра до тук! Човек трябва да е стигнал поне до третото си духовно посвещение, за да има възможността за контакт с Висшата Духовна Йерархия. Това е истината!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .