Банер
БЕРЕГИНЯ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ВЛИЗА ЛИ ЗЕМЯТА В НОВОТО ИЗМЕРЕНИЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 03 Септември 2007 00:00
Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактическа синхронизация с останалите светове във Вселената. Нашата ДНК ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на Галактиката.

Цивилизацията на древните маи, които са населявали земите на Централна Америка е оставила най-точния календар на планетата. Всъщност те са имали 22 календара, които включват много времеви цикли във Вселената и Слънчевата система. За маите петият свят /петата раса/, свършва през 1987 година. Шестият започва през 2012 година. Преходът между тези години те наричат Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. Шестият свят на маите е „празен”.

Според тълкувателите това означава, че всичко ще зависи от нас как ще сътворим новата цивилизация. В древните текстове на маите за битието се казва следното: „Земята ще премине извън технологиите, които познава, отвъд времето и парите.

Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото.

Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактическа синхронизация с останалите светове във Вселената. Нашата ДНК ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на Галактиката. Всеки човек сега се изменя- някои го осъзнават вече, други още не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна- извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането.

През 2012 година плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни с плоскостта на нашата галактика(Млечния Път). Това става на всеки 26 000 години. В резултат на ставащите изменения времето се забързва. За хиляди години сърдечният ритъм на земята е бил 7, 83 цикъла на секунда, но от 1980 година този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла за секунда. Това означава, че времето бърза- вместо за 24 часа то изтича за 16, а ще стане и за 12. През времето между световете хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени.

КАКВО МОЖЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ?

Да приключим дългогодишни връзки, да променим местожителството или страната си, професията или работата. Всичко е следствие от качествената промяна в мисленето ни. Във всеки момент взимаме някакви решения и ако човек следва интуицията си и чувствата, сърцето си, а не разума, взима по-правилното решение.

Мислите повлияват на живота ни, ние сътворяваме нашата реалност чрез мисъл- форми. Ако те са негативни, това и привличаме, ако са положителни- такива хора и събития идват към нас.

Предизвикателството сега към хората е да събуди човечеството от съня му на кошмари и агресия. Другото, на което трябва да обърнат внимание хората защо им се поднася някаква информация и в какъв момент за тях. За изникнал проблем ли става въпрос или за решаването му.

В интерес на управляващите винаги е било важно хората да имат притъпено чувство за справедливост, за да бъдат по- лесно манипулирани. В периода преди навлизане в четвъртото измерение настава разширяване на съзнанието. Това ново измерение всъщност е ниво на съзнание отколкото действително място.

Когато човек живее с 12, а не със седем чакри и всички останали са като него, тогава живее в това измерение. Ето защо да се различава информацията ще стане толкова важно. Днес истината се заглушава от всевъзможни сили.

Много събития за земята идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за възможни сценарии, които са възможни в близките години.

Други успокояват, че много от хората заедно с планетата ще се преселят в друг свят. Всичко зависи от това дали човек вярва и следва интуицията си и сърцето си. Проницателният за информацията и съответно ще я приеме или отхвърли.

Този, който следва посоката за изцеление на земята от агресия и омраза, от страха, ще разпознае чуждите на сърцето му мисли. Така някои сте преминат отвъд кръга на парите и времето, като освободят съзнанието и от всякаква негативност и сте отворят вратите на новия свят- на безмерната любов.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .