Банер
rIIV27M8qVc.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ОЧАКВА НИ МАСОВА ТЕЛЕПАТИЯ
Написано от Kora   
Вторник, 23 Януари 2007 00:00
Американските неврофизиолози вече познават механизма на телепатията и могат да обучат всеки да чете мисли без помощта на думи. Това откритие, според учените, може не само да помогне при лекуването на склерозата и старческото слабоумие, но и съществено да разшири възможностите на паметта при практически здрави хора. Съобщението бе направено от ръководителя на изследванията, докторът по биология Шон Полин от университета в Пенсилвания.
Използвайки ултразвукови скенери на мозъка, учените открили: на хората им е присъщо да извличат от дъното на паметта спомени, като подсъзнателно възпроизвеждат и свързаните с тях действия. Така успели да създадат своеобразна ”карта на паметта”, отразяваща връзката между мисълта на пациента и непроизволните му движения. Впоследствие неврофизиолозите можели да предсказват за какво ще си помисли човекът, още преди той да може да го изрече. ”Това е именно онзи феномен на телепатията, който се поддава на дешифриране, а значи може и да се управлява, да се използва в науката и медицината”, - предполага доктор Полин. – Някои спомени спят, но възникне ли необходимата асоциация, внезапно изплуват. Стремим се да разберем как хората възстановяват миналото и така да установим къде точно се нарушава този процес при болните, страдащи от болестта на Алцхаймер. Изследването ще помогне на разсеяните по-добре да си контролират мислите а и на тези, които искат да използват по-пълно паметта си, защото възможностите й са почти безгранични.
В недалечно бъдеще учените целят да обучат пациентите си да четат мисли без думи. Те смятат, че телепатията като ново ниво на развитие на цивилизацията, ще стане един от основните начини на общуване. ”Телепатът се различава от обикновения човек по това, че използва значително по-широко резервите на собствения мозък, - допълва Полин. – Той много по-лесно усвоява нова информация, запомня чужди езици, много по-бързо разбира хората. Уверен съм, че още в този век голяма част от човечеството ще започне да мисли телепатично”.
Системното изучаване на телепатията започва през 1882 г. във Великобритания върху младия телепат Джон Смит и партньора му Блекбърн, които се оказват мошеници. Опитите обаче не спират. През 1926 г. професор Л.Василиев публикува книгата си "Тайнствените явления на човешката психика", в която освен описаните случаи на спонтанна телепатия, в главата "Съществува ли "мозъчно радио"?" говори за опити да се регистрират електромагнитни полета около главата на човека. Тогава все още не съществува толкова чувствителна апаратура, но днес вече това е доказано.
В началото на ХХ век такива опити са провеждани от Вл. Бехтерев в Ленинградския институт по изучаване на мозъка, както и от инженер Бернард Кажински. Резултатите потверждават възможността да се предават мисли на разстояние. Това, както и постиженията на професор Джоузеф Бънкс Райн, кара съветското правителство през 1932 г. да възложи на професор Василиев по-задълбочени проучвания. Изводът е:"Налага се да признаем, че наистина съществува някакъв физически агент, осъществяващ взаимодействието между два организма ".
В средата на 60-те години в СССР под ръководството на академик Йосиф Ейдейман работи тайна лаборатория, чиито сътрудници се опитват научно да докажат съществуването на телепатията. По инициатива на Министерството на отбраната се създава секретен институт "п.к. №241", в който работели 12 математици, физиолози, физици и лекари. Провеждали се опити с хора и животни с активното участие на военните, скъпа апаратура, включително и подводници. Вече има възможност да се наблюдават микролептонните полета, в които се предполага че се формират мислите. Такива структури могат свободно да преминават през други тела и предмети, без да са видими от зрението ни.
За съжаление, все още се смята, че човечеството не е готово да общува телепатично. Съществува реална опасност това да стане поредното оръжие в ръцете на тоталитарната държава и милитаристите. Историята ни учи, че от това нищо хубаво няма да излезе.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .