Банер
full1285617342.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЗЛОЧЕСТИЯТ КРАЙ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ВЕЧЕ ФАКТ
Написано от Администратор   
Понеделник, 01 Януари 2007 00:00

- Маг Живин, живеем в епоха на разтърсващи разкрития за миналото и бъдещето ни. На нашите читатели прави впечатление, че избягвате да давате мнения и прогнози по наболели теми. Това случайно ли е?

МАГ ЖИВИН: Вижте, аз съм магьосник. Не ми е работата да давам прогнози, а да ги осъществявам. Не че не мога да се понапрегна и да доловя нещо „световно важно”, за да го съобщя на читателите. Да речем как целият свят ще се промени към добро, всички ще пърхаме с розови криле и ще се храним с амброзия, и че тази световна промяна ще започне точно в Европа, и то в България, в еди коя си паланка, защото там са заровени скрижалите на Новата Ера, костите на три-четири извънземни и завета на Хан Кубрат. Мога да ви разказвам как България е първоизточникът на целия световен прогрес и как ще играе много особена роля в Европейския съюз и няма да ви излъжа. Ние я играем още сега – натискаме се со все сили, а те не ни приемат – и това ако не е особена роля, здраве му кажи. Мога да ви разправям и още глупости, но докато главите ви са пълни с тях не остава място за другото – за вашия живот, любов, хляб, щастие и други важни за мен неща.

- Тоест, според вас глобалните прогнози са нещо несъществено?

МАГ ЖИВИН: В никакъв случай. Несъществено го правят от една страна „великите местни гледачки” с налудничав поглед, панбългарски и световно несбъднати видения, а от друга страна самите хора, които не желаят да се вслушат, когато им предсказват нещо реално сбъдваемо, което може да ги предпази от неприятности. Кое е вярно и кое не можем да отсъдим след като се е случило. Но при някои ясновиждащи прогнозите са повторяемо точни. Добрите ясновидци и медиуми долавят катаклизми, инциденти и други дълго преди случването им, и предупреждават – за наводненията, за земетръсите, за убийства на деца или обществено значими личности. Но през това време всички са заети я с поредните служебни и професионални интриги и боричкания кой да е отгоре, я с политическите прения по телевизията, я с жизнено важния проблем за досиетата, я с шифъра на Леонардо и дали Христос има внуци, я с някоя друга мистерия незнайна. Няма лошо! Такава е най-общата нагласа сред хората – гледаш накъдето ти щракнат с пръсти, докато стоиш пред празната ясла и се опитваш да изтикаш живота от главата си с поредната чаша силно ферменитрала и гарантирано тройно дестилирана 45 градусова амброзия с розови мишки и слонове на сутринта.
Иначе има някои доста сериозни трудове в областта на прогнозите за злочестия край на човечеството, с не по-малко сериозни изчисления и схеми – че щял да настъпи през декември, 2012 година. Други не по-малко сериозни учени изчисляват, че грешката при подобни изчисления за глобални катаклизми може да варира между плюс-минус 12000 години и плюс-минус 16 000 години. Това са дреболии! Ако питате мен, злочестият край на човечеството е вече факт. Не е въпросът дали можем да извъртим някоя технология, та да излетим в космоса и да опоскаме още няколко планети до шушка, както постъпваме понастоящем със Земята, а защо сме се изчерпали още преди да разкрием положителния си потенциал. Поредната задънена линия в еволюционното развитие... Нали сте виждали в учебниците по биология – змиите са се развивали дотук и после край, птиците дотам и край, хомо сапиенс дотук и край? Време е за нещо по-читаво. Но пък нещата не са и чак толкова мрачни! Вземете например мен. Четох, че човекът на бъдещето ще е плешив и без зъби. Като се замислиш, само едни зъби ме делят от бъдещото съвършенство, но с времето и този ми недостатък ще отпадне. Значи гледаме ведро напред!

- Прогнозите ви не са ли малко черногледи?

МАГ ЖИВИН: Това не са прогнози. Просто констатирам факти. Ако видите чиния с червясало ястие ще повярвате ли на някое световно неизвестно провинциално величие в ясновидството, което ви убеждава усърдно, че след три дни на слънце това ядене ще е прясно и ще благоухае? Всъщност, затова и не „давам прогнози”. Хората искат нещо ей така, да им светне пред очите. Затова и си трая, когато в публичното пространство се сипят розови делири и глупотевини изумителни. Когато ме разпитват много настойчиво, се оправдавам, че „не разбирам, не виждам, не зная, не съм дорасъл...”, а истината е, че по тези теми глобални и световни, както казваше Ванга, „не говорам”.

- Значи вие не виждате изход и светли хоризонти пред човечеството?

МАГ ЖИВИН: Изход винаги има и дано се възползваме, преди да са ни дръпнали шалтера. Изходът е в намирането на някакъв динамичен баланс и хармония между духовното и материалното ни съществуване в човешки облик. Понастоящем балансът между стомаха и мозъка е силно изместен към стомаха, като мозъкът се ограничава предимно до стомашно-осигурителни функции. Ако осигурим равноправие и на двете, може би ще престанем да се размножаваме и държим като вирус и дори може думата човек действително да звучи гордо, а не като диагноза. Наясно съм, че обективната реалност тук е друга - грубостта, насилието, лъжата, алчността и произтичащата от тях грозота са критерий за преуспяване, като преуспелите хора са смятани за най красиви, изтънчени и т.н. Шантава работа! Но пък от друга страна гледам ведро на света с наличните ми „три очи” и действам като магьосник – преценявам най-лошите шансове като вече постигнати и работя неуморно и безотказно за постигането на нещо по-добро..., доколкото мога. И Господ да ми е на помощ!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .