Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Геополитическият танц на ИН и ЯН върху Балканите
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 27 Юни 2013 08:44

Добър ден на всички - приятели и неприятели!

Като ме гледате какви ги върша напъследък из Фейсбук пространството със сигурност си казвате: "Тази Селена напоследък съвсем изперка, ама окончателно, нали?! Къде й отиде духовността и чистата ясна светлина, къде се потурчи?!" Реших да ви светна: нека никой не си въобразява, че аз съм само едната Светлина, никое човешко същество не може да бъде само това - това е привелегия единствено на нашия съвършен изначален Първоотец, а всичко останало е просто негово подобие.

А аз съм само един човек, един от многото човеци, които се опитват да нанесат еднакво в себе си и около себе си някакъв възможен баланс и хармония, до колкото е възможно, сред дивия кипеж на смесените измерения 3D и 4D - защото не можеш да убиеш нито ИН, нито ЯН, тъй като те двете са несъизменно съществуващи и успоредно сътворяващи в потоците на Космичния порядък. Няма ли я ИН, няма да го има и ЯН. Така, че аз не ликвидрам проявлението на нито един от тези два потока в себе си, които са еднакво творящи и преобразяващи не само човешкия индивид, ами...целия необозрим Космос. Така, че напоследък аз танцувам танца на ИН и ЯН - опитвайки се чрез тяхното свастично движение да дам правилната насока за действие както на себе си, така и на другите, свързани с мен. Къде успявам, къде не...

Да, точно така е. Нещото, което се опитвам да правя напоследък всъщност е: да покажа онзи хоризонт на надеждата, който блести ослепително далече зад пределите на нашата страна и...ни мами, чака ни, проявява велико търпение и разбиране, докато ние нехаем и продължаваме да водим жестоки ежби и битки за надмощие помежду си. Продължаваме да се мятаме като риби на сухо в страха и отчаянието си, не виждайки изход...а изход има. Но страхът в нас и еуфоричните емоционални потоци нажежени до бяло от подстрекателите на палачите, както на народа ни, така и на цялата ни страна, ни затварят, затулят очите да го видим.

Е, разделяй и владей - олигарсите-социопати бръкнаха в малките ни български мозъчета и ги насториха така, че да живеем в измамните илюзии на мнимо единение, настроиха ги така, че да реагираме едниствено и само според техните желания и отчаяни последни опити да запазят поне в известна степен властта и влиянието си над цяла Европа, и предимно България, защото тя е възлова, пресечна точка на Балканите и на свирепите им хищнически апетити за подчинение на целия свят по Земята на тяхната болна воля и нацистка доктрина, еквибристичните похвати на която продължават да действат безотказно.

Нещото, което се опитвам да правя е: да вдигна мръсно-черната завесата, която спускат пред всички нас кръвосмесените еврейско-български олигарси, впрочем, те дори не са и това, те просто са една умопобъркана сган, която е вклещена яко в капаните на американските еврейски социопати за да им служи безотказно. Вклещена заради техните дракониански апетити да нагълтат всичко което могат, и което...не могат. Да имат, да се сдобиват с богатства, до...пълно задавяне, до пълно овластяване и пълен откат да правят каквото си искат, и както си могат. И...настъпи тотален хаос, който изглежда само като хаос в страната ни. А не е.

Няма нищо по-сигурно и по-ефикасно от реда в хаоса.

Така, че театъра който се разиграва на нашата българска политическа сцена до тотално траги-комично изстъпление е много филигранно и нарочно изпипан. Няма да говоря за партии, за мен те не съществуват, няма такива поради простата причина, че нито една от тях не се различава по нищо от другата, нито една от тях не се бори за някаква благоденстваща и светла кауза, която ще съживи страната ни, която ще нахрани народа ни, апетите на който придобиха измеренията на умопобърканите "партийни" властимащи, тъй като взеха да се про-дават и да пре-дават съ-наръдниците си за по-малко от 30 сребърника, защото има кой да им ги подхвърли като отровни трохи на масата.

Ние имаме една башибозушка кръвосмесена еврейско-българска хунта, която вече умира в страховата си агония да не изпусне нишката на Ариадна към...най-голямата лапачка и тотално овластяване за окончателното въдворяване на свирепата нацистка диктатура в тази част на Балканите - решаващия удар на американските социопатични олигарси.

Да, ама...не. Русия неочаквано взе, че ги изпревари...

Видно е, Балканите се разделиха на две половини - ИН и ЯН. ИН вече губи своето надмощие и компактно присъствие тук, на Балканите и отчаяно се мята като риба на сухо за да запази своето предишно статукво, поне - ако може завинаги. Да, ама...не. Сърбия влезе в съюз с Евразийския блок, същото сториха и в Кипър, съвсем скоро ще го сторят и в  Гръция, ако през тези дни това вече не се е случило. Чехия също обърна своя взор към заревото на Великата Бяла Мечка, Унгария - не изостана от нея. Италия вече се прегърна в добри взаимоотношение и взаимопомощ с Русия, Франция подаде и стисна руската БРИКС десница. Не на последно място Великобритания предпочете да ползва ресурсите на Русия - газ и нефт, въпреки апетитно подмамващите еквилибристични подходи на умиращите еврейско-американски социопати, които се гърчат в отчаяна предсмъртна агония. Няма да говоря за обхвата на огромния потенциал на Евразийския блок, който все повече и повече нараства.

Каква е всъщност картинката в момента ли и защо ви пиша всичките тези пледоарщини?! Ще ви кажа: остават Полша, Румъния и България, които стоят в измамното единение на "силата" все още именуваща се НАТО. Те разцепват Европа от Евразия, те са разделителната погранична линия, буферната зона на световното разделение. Остава също така и общата ни границата с Турция.

На този линк можете да видите по-подробно за какво става въпрос

Това е най-оспорваната зона в момента от двете сили - тази на Великата Бяла Мечка и онази на достатъчно проскубания вече еврейско-американски олигархичен орел-лешояд. Това е най-свирепата част на планетата ни в момента от последната схватка между силите на Тъмнината и Силите на Светлината. Последния танц на ИН и ЯН за тяхното единно и балансирано уравновесяване.

И ако България вдигне робската си глава и отправи своя взор към Великата Бяла Мечка, която я чака още от 2011 год. да го стори, не че в едни момент няма да се случи неизбежното ръкостискане, то със сигурност везните на еврейско-американските олигарси ще увиснат в...тяхна загуба буквално на мига. Затова е този невъобразим хаос в България, затова мутрите и гърчавите еврейско-български кръвосмесители са се хвалани за гушите, те играят онзи театър, постановката на който се движи от пресечения връх на еврейско-американската социопатска пирамида.

Политическите кукли в нашата страна обезумяха, защото са в патова ситуация - ама от всички страни. От разцеплението в техните редици, което разбира се не е случайно, защото единението на партиите няма да доведе до желания резултат на еврейско-американските безумци за окончателното и тотално налагане на нацистката диктатура на НСР ние не можем да очакваме нищо друго, освен...насилственото налагане на свирепите и унищожителни мерки на българските силови мутренско-нацистки социопати - те са най-идеалните изпълнители на пъклените замисли на еврейско-американските проскубани орли-лешояди.

От друга страна разцеплението на народа ни е на най-високо ниво в целия свят - всеки един българин има свое лично мнение и изразява своя различна позиция от всички други, останали около него, защото е окрилен от своята мания за мнима свобода и право на избор, от своята мания на нарцистично величие, не напразно раздухвани от хитрите еврейско дракониански-социопати. Но...право на избор може да има само един премерен, хармонизиран, балансиран и орагнизиран наРОД с нормалното разбиране на всяка една първопричина и всяко едно произтичащо, и последващо събитие от тази първопричина.

Защото само в този случай може да съществува онова Единение, което може да доведе до едно ясно начало и един още по-ясен край на каквото и да било предстоящо събитие или начинание. И докато българското население си играе на орел, рак и щука, същата тази траги-комедия се развива и на политическата арена. И питам се - кой печели от всичкото това?! Има само един-единствен отговор - НИКОЙ. Нито озъбените луди мутри, нито охахавените и блуждаещи като свободни радикали така наречни партийни групировки, нито който и да било от така наречения народ. Не печелят дори и еврейско-американските налудни социопати-лешояди.

А Великата Бяла Мечка, титуляра и предводителя на Евразийския блок стои и гледа, и ...чака, и ще дочака. По-важното е обаче докато тя чака какво ще остане от нас, все още така зовящите се българи - пепел и бунища, или жарка гореща жарава, която да лумне в огромна клада за да освети като маяк страната ни. За да сложи край един път и завинаги на властта от продажници и разрушители на Бълг-Арийската ни земя и РОД.

На този линк можете да прочетете за цялостното изграждане на Евразийския блог и Великата Бяла Мечка, Русия!

Но...дори да дочака пепел и бунища, тя, Великата Бяла Мечка ще ги възроди отново, обаче нас няма да ни има...с цялото ни налудно, маниакално нарцистично "българско величие". Ще позволите ли това да се случи или...ще се опитате, поне, да проявите грам нормален разсъдък и да спрете да предавате съ-народниците си за по 1-2 сребърника?! Ще излезете ли от вцепенението и ескалацията на еуфорчно-емоционалните си транс-изблици, да поспрете поне за миг, да се огледате, да си поемете дъх и да прочете тези мои редове, които надявам се, да ви дадат малка просветителна искрица за цялото положение в страната ни или...ще ни предадете заедно със себе си в ръцете на еврейско-американските палачи?!

Прочетете: Китайският Дракон и Руската Мечка подрязаха ноктите на американския орел

Автор: © Селена Суварна-Вишудха
27.06.2013 г.




Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .