Банер
1506010_481197848657286_1271106509_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Сблъсъкът на двете водещи сили на планетата ни
Написано от Маг Селена   
Сряда, 17 Юли 2013 11:32

Или...психологията как се манипулира българския народ...

Как се манипулира един народ ли?! Ами много лесно, бих казала дори абсолютно елементарно...или така, както може да се манипулира един човек. Обикновено това става по следния начин: винаги се търси слабото място на индивида/народа. За да можеш да определиш и стигнеш до неговите скрити слабости. Кои са скритите слабости на един човек/народ - те винаги са свързани с неговото лично Его. 

Естествено неговите емоции, които обикновено са свързани с безпокойството, тревожността, несигурността, свръхчувствителността, нетърпението, агресивността, импулсивността, екстравагантността, влечението към удоволствията - сексуалност, хранене, склонност към крайности, лекомислие, подигравателно отношение или подминаване на детайлите, повишена взискателност, максимализъм и чувствителност, безкомпромисност, инстинкт за притежание, стремеж към налагане и привличане на вниманието, властолюбие и стремеж към върховенство...мога да продължа да ги изреждам още много дълго.


Защо великите манипулатори, които владеят и управляват цялото човечество се базират именно на човешките емоции?! Защото те насаждат дълбоко в психиката на човешкото същество комплекси като: комплекс за малоценност, за вина, за превъзходство, комплекс за изоставеност, за отхвърленост. От тук можем да преминем и към някои по-сериозни комплекси от тежката артилерия като нарцисизма, комплекса на Каин, мегаломанията, комплексите на Електра и Едип, параноята, садистичния комплекс и мн. др.

А всички комплексарски натрупвания водят до един основен проблем, една основна болест: стремежът към притежание или налудната алчност.

Нека да се спра на няколко основни фактора, които са смазали самочувствието на българина, като водещия е един-единствен - робството...

Като се започне от римското владичество, после византийското и стигнем след това до турското, българина винаги е бил роб през всичките тези столетия, че дори и хилядолетия. А, май пропускам нещо, нали...Тук някои български русофоби ще ревнат гръмогласно: "Ами да, пропускаш "руското робство", и ще имат в предвид социализма и комунизма, онзи тоталитаризъм, който налагаше ограничения в мисленото на всички нива. Но...само дето ние никога не сме били под "руско робство"...Дори не сме били нито под римско владичество, нито под византийско, нито под  турско, защото всичките те са плод само на една единствена раса - "сивата". Онази същата, която насилствено, хитро и подло се е внедрила и възцарила на планетата ни, дошла от необятните селения на Космоса, от съзвездието Орион, от онова Орионско съзвездие, което е било под свирепото  владичеството на Орионската императрица.

По настоящем представителите на "сивата раса" се афишират под присъствието на еврейските ционисти и циганите, независимо от факта на коя географска ширина се намират те...

Българинът не е бил роб само тогава, когато е населил за първи път нашите земи,  а още по-точно казано нашата планета. А за да видим кога се е случило това вече наистина трябва да се обърнем назад към хилядолетията и да надникнем в страниците на древното Славяно-Арийско Ведичество. И точно тук стигаме до основния момент, чрез който българина може да бъде манипулиран най-ефективно...защото стигаме до неговия подсъзнателен спомен на родовата му памет скрит дълбоко в генетичните корени на неговата древна хаплогрупа R1а1.

Как се прави това ли?! Ами пак много лесно, дори елементарно - стига да имаш необходимата база и познания за целта. В случая коя е необходимата база във вътрешните нагласи на българина - веднага ще кажа, неговия неистов стремеж към свобода, защото той много дълго е живял в робство, наложено му от "сивата раса", и продължава да живее и до ден днешен в него. Стремежът към свобода бива предхождан от еуфорично-емоционално приповдигне на пси-състоянието при всяка една народност, всеки един човек. Неговия механизъм е един и същи. Тогава кой е най-лесния начин в този механизъм за гъделичкането на емоционалните и неустойчиви български пси-настройки за стремежа към свобода и справедливост?! Както се казва: "Елементарно, Уотсън!", защото веднага ще се спрем на...емоциите, а емоциите ни хвърлят в еуфоричните състояния.

И...еврейските ционисти безпогрешно са улучили най-слабото място на българина - неговата комплексираност, неговото чувство за малоценност, натрапено му през всичките хилядолетия от владичеството на "сивата раса". И както знаем ИН не може да същестувва без ЯН, поради което в дълбоко скритото подсъзнателно ниво на българина дреме...нарцисизмът, провокиран именно от неговия комплекс за малоценност. Ето ти тебе къде била кукичката на раздора! Недоумявате, нали?!

Затова ще обясня...

Почти всички знаем, че вече сме в Новата Епоха на Сатьтя Юга, Златната Епоха - същата тази, в която владичеството на Орионската императрица ще приключи. Само дето някои си мислят, че сме влезнали в нея на 21.12.12., но това далеч не е така, защото отново е поредната заблуда и заслепение наложени ни от "сивата раса" на еврейските ционисти под формата на новата им религия Ню ейдж. А иначе...ние влязохме в Епохата на Вълка/Кучето, или още по-точно казано в "Денят на Сварог" още през 1992 год. Така гласят древните ръкописи на Славяно-Арийското Ведичество. Но какво общо има това с "кукичката на раздора" и българския нарцисизъм, ще кажете вие?! Много общо имат...

Вече писах в "Геополитическият танц на ИН и ЯН върху Балканите"

за факта, че остава една изключително важна стратегическа гранична линия към Русия: "...Полша, Румъния и България, които стоят в измамното единение на "силата" все още именуваща се НАТО. Те разцепват Европа от Евразия, те са разделителната погранична линия, буферната зона на световното разделение. Остава също така и общата ни границата с Турция."

Полша е заклет враг на Русия, но...там ледовете излеко взеха да се разтопяват, да се пропукват – просто не е за вярване. Румъния е на същото това дередже, но...тя вече е първата страна в света сключила договор по толерантност с Русия. Остава България. Ето точно тук вече идва ред на...великия български нарцисизъм, или гъделичкането по дълбоко внедрения от робството на "сивата раса" комплекс за малоценност. Значи...трябва да се включат незабавно всички механизми на емоциите за да бъде въведен индивида български в еуфорично състояние за насочването му към определено действие. Е, няма проблеми. Ами да започваме...

И тогава вече еврейския ционизъм се развихря с пълна сила и лекота в България...Всички знаем, че СМИ е в ръцете на олигарсите и те диктуват какво ще се пише или предава по тях, нали?! Какво улеснение само!? Да се действа, бързо... Всички знаем, че и най-великите учени, и умовете им също, са под владичеството на "сивата" еврейска раса. Ето, точно от тук трябва да се започне, незабавно при това, защото Русия набра много голяма скорост и те губят със сигурност почвата под краката си. 

Така от няколко месеца например, а може би вече става година, НАСА и учените изведнъж взеха да правят невероятни разкрития и открития! О, Боже - ами българския народ е най-древния и велик народ, той е основа на основите на всички народи; той е най-стария на планетата ни, всичко е българско - до последната прашинка. Това не беше ли расизъм между впрочем или нещо се бъркам?! А това не е ли налудно смехотворно, тъй като в България българите вече са малцинство...

Така започнаха да излизат наяве древните Славяно-Арийски ръкописи, които според измислените учени от еврейските ционисти са само и единствено притежание на българите. Цялата наука на Руниката (Славяно-Арийската писменост), която съдържа 6 основни азбуки излезе, че е българска  - само и единствено?! И видиш ли, "проклетите" руснаци са си я присвоили - о, Боже! Така започнаха да се представят всички древни находки от разкопките не само в България, като български... и т.н. извратени "исторически" пошлости, като се разпалва и раздухва отявлена, и жестока русофобия в България. До тук - добре. Получава се, още повече, че имаме и най-добрите отявлени български предатели, които служат на невидимия фронт в разпалването и поддържането на този зловещ огън - вярата в илюзиите, които биват създавани от "сивата" еврейска раса.

Какво следва по-нататък?! Е, как какво - ами революция, и то "духовна", да не си помислите, че е криминално-мутренска, продиктувана от "сивата раса" на олигарсите социопати?! Защо всичкото това ли?! Защото това е най-добрият начин да надъхаш в омраза един народ срещу неговия древен генетичен корен, срещу неговите съ-братя и сестри, т.е. срещу най-опасния враг на САЩ - Русия. Така се роди и първата ХААРП революция в България през февруари, но затова вече говорих в едно от интервютата си "Какво представляват кемтрейлса и ХААРП": http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/1943-2013-05-30-14-36-40.html

Давам накратко основен цитат и от книгата "Тайните оръжия срещу човечеството":

"При вълни с различен диапазон ХААРП може да влияе върху психичното състояние на хората. Чрез изкуствено предизвиканите магнитни бури тя влияе върху работата на главния мозък и сърдечно-съдовата система, предизвиква паника и изкуствени състояния на страх, безразсъдност, възбудимост, неувереност в себе си, висок праг на агресия, апатия сред облъченото население. Чрез ХААРП се правят също така и изкуствени революции в прекия и преносния смисъл на думата. Като такива мога да посоча „Оранжевата революция“ в Украйна, „Революцията на Розите“ в Грузия, също така масовите безредици в страните от Близкия Изток, в Алжир, Египет и Либия през 2011 г., и не на последно място в България през февруари и март, 2013 г. - съвсем пресни събития."

Така стигаме до поредния въпрос...Тогава кого да се използва в случая за реализирането на следващата поредна революция в България и как да се инсценира тя?! Излишен въпрос, защото този, който може да се използва не беше и все още не е слезнал от политическата сцена - ами мафията, ами "мутрите". Няма проблеми - ето ви финасирането и започвайте. Така се правят революции. Но зад гърба на всяка революция стои някаква основно причина - е, и за това няма проблеми. Така последваха преждевременните избори, а после поредната провокация в тях: назначаването на Делян Пеевски. И се роди юнската революция...И започна велико надцакване за участие в българските протести. Българинът зина: "Оставка" иии...свобода, кога?!

Най-лесно се управляват масите с робски манталитет.

Обаче...какво се случи междувремнно! А, ами Русия нахлу в България, о ужас, о Боже, "Южния поток" дойде, че и се подписа договор с него - наблизо се зададе "руското" робство, буквално кацна на дясното ни рамо и мига с две очички! Ами сега - и този АЕЦ "Белене", и този Станишев, този "Олигарски"/Орешарски - така се разиграват като на конци зомби-куклите с промити мозъци, които никога не са били научени да мислят свободно със собствените си умове през времето на хилядолетното им робство. И никой не се замисли дори само за миг, че падне ли това правителство идва веднага старото, с цел тоталното налагане на еврейско-ционистката диктатура на НСР не само в България, ами по целия свят...никой не се замисли, че това ще е окончателното погребение и изтребление на българите до крак.

И никой от тези "велики българи" не се замисли дори за миг, че там, където има подкупи има предателство; а там където има предателство има унищожение на всички нива - като се започне най-напред от предателите. Никой не помисли, че за да се раздават така пари на ръка с такава невиждана щедрост има нещо много нередно - напротив, всички се надпреварваха да участват в парада на собствената си погибел, който беше разигран в сатанинската масовка на Олимпийските игри в Лондон; дори символиката на България присъстваше в тях, но слепотата и невежеството на българина, ръководен от неговия див нарцисизъм не забелязаха това, напротив...радваха се. 

Никой българин, участвал в тази инсценирана юнска "духовна" революция не се посвени да ограничи налудния си праг на алчност и да спре да печели пари за почивка от протестите, за да отиде на някой скъп круиз...Мизата в наддаването за участие в тези протести в понеделник, на 15.07.2013 г. достигна до 150 лв. на човек, лично на мен ми предложиха точно тази сума, за да участвам в предателството на народа си, в предателството спрямо човечеството...

...защото възцари ли се НСР окончателно, милост не очаквайте.

Свирепата нацистка доктрина ще бъде задействана на мига. Дори в Европейския съюз тя вече действа, остава само да се нахлузят по челата и ръцете ни нано-чиповете, нооо...това е подробност, само една мъничка подробност и тя ще се случи, ако не изтрезнеем. Така например в Европа се узакониха еднополовите бракове, о, Боже, каква "велика свобода" само, какво невероятна "демокрация", нали?! Вече са плъзнали в Германия публичните содомични домове, педофилията ще си е съвсем законна, инцестията също, нооо...това според "великия българин" наш, "основоположника на всички раси по света", е...свободата, демокрацията.

Възцаряването на сатаниските ритуали веднага се развихриха по този повод, дори това се случва и в България, нужно е само да се поразровите из нета за сатанинските секти в Бургас и ще настръхнете от ужас...Да не говоря пък за децата ни, на които през последните години промиха мозъчетата още в детската градина, в най-продуктивната им крехка възраст - тази преди 7-та им годинка; да не говоря за факта, че трябва да тръгнат на училище още на 4 годинки; да не говорим за факта, че още сега ги отнемат под формата на най-различни претексти и причини от родителите им, които дават от своя страна основателни поводи за целта чрез невежото си поведение и духовен упадък...

Така се затрива една водеща РАСА, хилядолетия наред...та чак до сега. Обаче вече е дошъл мигът за крайното надмощие: "Да бъде ли или да не бъде" НСР?! И това се решава сега, в нашата страна, в нашата България, решаваме го ние, българите... 

Да се върнем към основния въпрос...как се манипулира българския народ?! И най-вече - защо?!

Защото ние сме една малка и срината из основи на всички равнища страна, почти мъртва, територията на която трябва да се използва за арена на велики сблъсъци  - тези на "сивата" раса и на Славяно-Арийската РАСА, т.е. САЩ и Русия.

Най-великите духовни водачи в лицето на Рудолф Щайнер, Елена Блаватска, Елена и Николай Рьорих, Алис Бейли, дори Джиду Кришнамурти са казали, че тази епоха ще бъде Епохата на Шестата Раса, а Шестата раса е Славяно-Арийската Раса, а не тази на индиговите деца, както представиха нещата в ню ейдж религията еврейските олигарси. Дори това го тръби и небезизвестния Петър Дънов, че Шестата Раса е Славяно-Арийската РАСА, че Русия ще е водещата в днешната епоха....казали са го и Ванга, и Слава Севрюкова, казал го и Павел Глоба, а вече милиони пъти го твърдя и аз. Е, естествено е да се пречи на Русия по всички начини и възможни методи да не става световен ръководен фактор, защото наистина Славяно-Арийската РАСА вече се възражда и "сивата" еврейско-ционистка бавно си заминава. Но...от всички нас зависи дали ще й дадем достатъчно сили и енергия за да я задържим на власт и да ни унищожи из корен.  Сивата драконианска раса го е правила не веднъж и с други планети...

От там нататък е ясно - или Райското възраждане на планетата ни под знака на "Денят на Сварог" като водеща сила ще бъде Бялата Раса, т.е.Русия, или...окончателното възцаряване на НСР под егидата на "сивата" еврейска Орионска императрица в цялата му дива свирепост и тотално унищожение на всички нива.

Ние решаваме, но...масовото българско овчелюдие преди всичко държи съдбата на всички народи в ръцете си. И, да, ние сме избрания народ, точно онзи, който трябва да реши съдбата на цялото човечество, и в частност на собствената си страна, сега, тук и веднага  - правото на избор и свободната воля са в нашите ръце, а в каква насока ще ги използваме - това вече е една неизвестна дилема...все още.


Автор: © Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .