Банер
08_Iskushenie.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Какво представляват кемтрейлсът и ХААРП?
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 30 Май 2013 14:25

Ще започна с това, че живеем в ада на началото на Третото хилядолетие, за който е говорел Нострадамус, а и не само той. По настоящем тече тотален геноцид над цялото човечеството налаган чрез най-свирепи и свръх жестоки и садистични методи, чрез оръжия, за които 98% от човечеството дори и не подозира нищичко, защото е необразовано и невежо в областта. Що се отнася до кемтрейлите мога да кажа, че това са така наречените следи в небето, но не онези, които оставят по принцип самолетите от изгорелите авиогазове, и които изчезват веднага след опашките им. Думата „кемтрейл“ идва от английската „кемикъл трейл“, т.е. „химически следи“. Тя няма никакво отношение към други форми на разпръскване в атмосферата, свързано със селскостопанската авиация, както и облачното засяване, авиорекламата и противопажарното въздухоплаване. Терминът се отнася конкретно до въздушни следи, които са причинени от систематично, почти денонощно понякога, изпускане при големи височини на химически субстанции, предимно от военни самолети, които не се откриват в обикновените кондензационни следи. Кемтрейлите, за разлика от тях, не изчезват с часове, много дълги часове при това, в зависимост от какво съдържимо химическо вещество са съставени. По принцип кемтрейлите са предназначени за контрол на времето, но това е само бегъл претекст за нещо съвсем друго, при това много зловещо. Става въпрос за вид „тайно“ климатично оръжие, чрез което предимно се унищожават всички видове растения, а по-конкретно земеделските култури, като в същото това време се редуцира и броя на човечеството. За пръв път то е било използвано по време на Виетнамската война под названието на проект „Маков цвят“ от американските военни, които определено постигнали успехи в създаването на изкуствени климатични условия. През 1966 год. до 1972 г. Американската авиация е разпръснала хиляда тона дефолиант, вещество, което предизвиква опадането на листата на растенията, като след това загива и самото растение. Така във Виетнам били унищожени гори, зърнени култури, много ферми за животни, като били отровени почвата и хората. Всъщност, кликата на световните олигарси подготвят своята почва за въдворяването на НСР като за целта искат да наложат насилствено засяването на ГМО навсякъде по света. Но това е само една малко част от всичкото онова, което може да се постигне с климатичното оръжие Кемтрейл. Тук искам да отбележа, че по принцип климатичното оръжие се използва в две направления – ХААРП и химически следи, като те самите се съчетават едновременно с тектоничното, бактериологичното и психотронното оръжие. Отбелязани са случаи в последно време за отравянето на хора, които дълго време са били на открито и са били под въздействието на токсичните аерозоли. Има свидетелства за пръскането на големи градове по време на митинги...

П.Ч. - Какви токсични вещества съдържа кемтрейла?

Селена: - Кемтрейлите съдържат силно отровни тежки метали, всякакви химически реагенти, дефолианти, както и различни видове щамове на вируси и бактерии. Вирусите са свързани с новите нанотехнологии и се разпръскват под формата на нановируси. Така се контролира редуцирането на човечеството под формата на тежки и неличими болести, като в същото това време явлението носи големи печалби на фармацевтичните компании и техните притежатели, те печелят благодарение на нашата бавна смърт – това е истината. Не е безизвестен факта, че олигарха Рокфелер е собственик на Световната Здравна Организация! Част от състава на химическите реагенти и тежките метали в съдържимото вещество на кемтрейлите са: барий, кадмий, арсен, олово, стронций, в това число алуминиеви влакънца и редица още неизвестни нам химични вещества. При системното пръскане, което се прави по принцип, е достатъчно да се поеме само един от тези химически реагенти, за да бъде убит човека – при това чрез бавна и мъчително агонизираща смърт. Трябва да отбележа, че разпрашаването на „химическите опашки” става не в йоносферата, откъдето се манипулира климата и се предизвикват бедствия, и катаклизми (височина от 100 км), а в тропосферата (на височина до 12 км), което подсказва, че разпрашаването на бария на такава височина е предназначено само за манипулация на съзнанието на хората. Напълно е вероятно така световното правителство да иска да обезопаси властта си от народни бунтове. Има още един момент, който трябва да се отбележи – това е дезинформацията на хората за причините на климатичните аномалии и въздействие на кемтрейлите.

П.Ч. - Как влиза в нашето тяло и ни разболява?

Селена: - Всичките тези вещества влизат в тялото ни предимно чрез вдишване и чрез кожата. Няма друг начин, пък и този е съвсем достатъчен. Най-зле е при малките деца, защото обикновено тежките метали падат ниско долу, утаяват се ниско долу над земята. Децата биват най-много поразявани...Наскоро направихме един експеримент с 50-на доброволци като проведохме биохимични изследвания с модерна технология. Оказа се, че на 100% всички до един сме със завишени стойности на арсен, олово, кадмий и пестициди. Пестицидите нямат нищо общо за сега с кемтрейлите, защото те се съдържат в зърното, тъй като то се обработва с химикали за да не мухлясва, а от там преминава във всички хлебни изделия. Ядем отровен хляб...

Барият е химически активно вещество. Природният барий е в смес от седем стабилни изотопа. Има радиоактивни изотопи на бария, най-важен от които е 140Ba, който се образува при разпада на урана, тория и плутония. Всички съединения на бария са отровни. Хлористият барий BaCl2 също е силна отрова. Въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. Барият, съдържащ се в питейната вода, може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвно налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черният дроб, бъбреците, сърцето.

Какво предизвиква наличието на наднормени стойности на арсен? След поглъщане, той се разпространява в черния дроб, бъбреците, белите дробове, далака, аортата, кожата и ноктите. В исторически план арсенът често се е използвал за убийства и самоубийства. Контактът с арсен е пряко свързан с раковите заболявания. Освен това при контакт с арсен може да се наблюдава гадене, повръщане, анорексия, коремна болка, мускулни спазми, диария, парене в областта на устата и гърлото, чеснов дъх, отпадналост и умора. Чести последици са: коремни болки, анорексия, чупливи нокти, диария, гадене, хронична анемия, парене в устата/хранопровода/стомаха/ червата, обърканост, конвулсии, дерматити, сънливост, подтискане на ензимите, косопад, главоболие, хиперепигментация на ноктите и кожата, увеличен риск от рак на черен дроб /бял дроб/, кожа, лека температура, нервност, инфекция на дихателните пътища, трудно преглъщане, сладък метален вкус.

Какво предизвиква наличието на наднормени стойности на оловото: има доказателства, че контактът с олово може да доведе до умора, раздразнителност, проблеми с паметта, забавени реакции, загуба на концентрация, сърдечно-съдови проблеми, бъбречни проблеми, коремни болки, спазми, запек, анорексия, загуба на тегло, проблеми с черния дроб. При продължително и концентрирано излагане на токсините от оловото може да се причинят необратими мозъчни нарушения, припадъци, кома и дори смърт, ако не се погрижим своевременно. Особено податливи са децата, при които необратимо е застрашено физическото и психическото развитие.

Какво предизвиква наличието на наднормени стойности на кадмий: алкохолизъм, оплешивяване, анемия, артрит, костни заболявания, рак, сърдечно-съдови заболявания, кариеси, церебрален кръвоизлив, диабет, храносмилателни нарушения, емфизема, уголемяване на сърцето, увреждане на растежа, главоболие, висок холестерол, хиперкинетично поведение, хипертония, хипогликемия, импотентност, безплодие, бъбречни болести, проблеми със запаметяване, увреждания на черния дроб, проблеми с простатата, шизофрения, остеопороза.

А що се отнася до стронция всички знаем какво може да причини той на човека, стига само да се сетим за...Хирошима.

П.Ч. - От какво се причинява болестта моргелонс?

Селена: - Болестта моргелонс се причинява предимно от съединенията на бария. Барият се отлага в костите и в малки количества, и в другите органи. Доза от 0.2-0.5 г. бариев хлорид натравя човека, а при 0.8-0.9 се стига до смърт. Един от независимите изследователи на „химическите опашки” и болестта на Моргелон, моргенолозата, С.И. Карником доказа, че тя е предизвикана от поражение върху еритроцитите в кръвта, вследствие натравянето със бариеви съединения. Страдащите се оплакват от усещане, подобно на лазене на буболечки върху кожата си или под нея. Те също така чувстват умора и имат болезнени язви по различни части на тялото.

Унищожаването на природата и човечеството се постига като споменах вече и чрез бактериологично оръжие на базата на модифицирани нано-вируси и бактерии. Затова напоследък хората измират повсеместно от рак. На всичкото отгоре въпросните нано-вируси и бактерии могат да въздействат съвсем избирателно и чрез тях да се избиват определени раси и етнически групи. Всички видове грипове и бактериални инфекции, от които боледува човечеството напоследък, са в резултат предимно на кемтрейлите, те биват разпръсквани чрез специални аерозоли в небето от самолетите. Мнозина хора ще възкликнат: „Но на кого всъщност му е притрябвало всичкото това, този свиреп световен геноцид, с каква цел?!“ Отговорът се крие в „златния милиард“, към който се стреми глобалната хунта на тайното световно олигархично правителство, а това ще рече, че от човечеството трябва да остане само 1 милиард като бройка – за по-лесен и достъпен контрол над него.

П.Ч. - Откога се пръска в небето?

Селена: - В българското небе се пръска активно от момента, в който беше даден коридор на НАТО, още през 1999 год. Но активното разпръскване на кемтрейли над България започна някъде от 2003 година насам. Обаче историята датира много по-назад във времето...Химическото въздействие чрез разпръскване на реагенти, дефолианти, нано-вируси и бактерии в атмосферата започва след Втората Световна война. През 1946 г.химикът Винсент Шафер от корпорацията „Дженеръл електрик“ пуснал от самолет над г. Грейлок един килограм и половина сух лед и предизвикал необичаен снеговалеж. По-късно метеорологът Бернард Вонегът, брат на Курт Вонегът, открил че покриването на облаците с частици от сребърен йодид предизвиква същия ефект. А около 1951 г. над САЩ 10% от селското стопанство се овлажнявало по изкуствен начин. Така, че в небето се пръска още от началото на 40-те години.

П.Ч. - Какво точно представлява технологията ХААРП?

Селена: По принцип ХААРП е едно от най-мощните климатични геофизични оръжия, бих казала дори най-мощното. Наименованието му идва от абревиатурата на израза „Високочестотна активност в авроралната област – програма“. Всичко започва от лабораторията на Никола Тесла, която се намира в селището Плетсвил, в щата Колорадо през 80-те години. Компанията „Атлантик“ патентова откритието „Методи за промяна в слоевете на атмосферата, йоносферата и магнитосферата на Земята“. Това е ново откритие, което доусъвършенства програмата ХААРП. Първата голяма база на ХААРП се разполага на Аляска, а втората е инсталирана в Гренландия в края на 2012 г. Тя заема огромни участъци от земя, върху която са разположени мрежи от антени, които образуват гигантски излъчватели на свръхвисоки честоти. ХААРП освен антени има и радар с некохерентно излъчване, лазарни локатори, магнитомери, мощни компютри за обработка на сигналите и управлението на антенното поле.

ХААРП влияе разрушително не само върху цялата природа и всичко живо в нея, тя влияе върху цялата атмосфера и йоносфера. Когато е в активен режим се нарушава цялото равновесие в околоземната среда. Тя нагрява йоносферата и създава изкуствени плазмени образования, плазмоиди, които са подобни на гигантски кълбовидни мълнии. Действието на това геофизично оръжие е меко казано страшно, защото атмосферата, йоносферата и магнитосферата могат да бъдат превърнати в изключително мощно и невиждано по размери, и мащаби бойно оръжие, и по-конретно бих казала...невиждано по размери бойно поле. Искам само да допълня, че това геофизично оръжие може да предизвика мащабни аварии в елекрическите мрежи, в нефто- и газопроводите. И не само това, може да наруши напълно морската и въздушни навигации, да извади от строя бордовата електронна апаратура на космическите апарати, ракети, самолети; да срине окончателно работата на всички видове въоръжения и техника от всякакво естество.

П.Ч. - Какви бедствия може да причини?

Селена: Всякакви – гамата е толкова богата, че един нормален разсъдък не може да я побере. Създадените от системите на ХААРП плазмени решетки, или още „лещи“ могат да достигат при съответна мощност в обхват до 100 километра в радиус. Ще изредя основните им разрушителни въздействия: дребни неприятности с времето до обилни валежи от всякакво естество, особено киселинни дъждове и снегове с цел мащабни наводнения, движения на лавини, камъни и кални маси в неустойчиви зони, където могат да образуват големи свлачища; чрез ХААРП се създават големи разушителни водни вълни – цунами, въздушни вълни - създаване на невиждани по сила торнада, урагани, тайфуни - дори там, където те са меко казано несвойствени. Невиждани по сила земетресения, предизвикване на изригването дори на супер-вулкани, невиждана суша с цел увреждане на посевите, освен това чрез ХААРП се създават и огромни по мащаби пожари. ХААРП може да предизвика изкуствена „магнитна буря“ и да насочи излъчванията във всяка една точка от планетата, но нещата не свършват до тук...

При вълни с различен диапазон ХААРП може да влияе върху психичното състояние на хората. Чрез изкуствено предизвиканите магнитни бури тя влияе върху работата на главния мозък и сърдечно-съдовата система, предизвиква паника и изкуствени състояния на страх, безразсъдност, възбудимост, неувереност в себе си, висок праг на агресия, апатия сред облъченото население. Чрез ХААРП се правят също така и изкуствени революции в прекия и преносния смисъл на думата. Като такива мога да посоча „Оранжевата революция“ в Украйна, „Революцията на Розите“ в Грузия, също така масовите безредици в страните от Близкия Изток, в Алжир, Египет и Либия през 2011 г., и не на последно място в България през февруари и март, 2013 г. - съвсем пресни събития.

Според думите на специалистите излъчването на ХААРП само в Аляска надвишава излъчването на самото Слънце от 100 хиляди до един милион пъти – сами можем да си представим за какво иде реч. Този нов вид оръжие заплашва дори и самите си създатели – американците. Излъчвателите на ХААРП са изключително голям и абсолютно опасен проблем за цялата земна цивилизация, с тях САЩ застрашават цялото човечество.

П.Ч. - Случаят Фукушима с ХААРП ли беше предизвикан?

Селена: - Да, разбира се. Това там се случи именно чрез образуването и насочването на съответните плазмоиди, за които вече говорих, и които генерираха мощни разрушителни земетръсни вълни, а от тях после беше възбудено и жестокото цунами. Това са войните на земните светове...а по-точно това е една невиждана и зловеща световна война на невидим, скрит фронт.

П.Ч. - Кои страни в света разполагат с тази технология?

Селена: - С този вид страшни оръжия разполагат преди всичко САЩ, които държат в страх и респект всички останали държави по света. Базите им на ХААРП са разположени основно в двете точки – на Аляска и в Гренландия, но те имат и така наречените дъщерни бази по цялата планета. Русия обаче е една от най-застрашените страни, които могат да се окажат жертва на могъщото въздействие на ХААРП. Ето защо от там вече се чуват все по-силни гласове, че ако международната общност не вземе под собствен контрол американската програма ХААРП, Русия ще има готовност да даде адекватен отговор. След това се нареждат Япония, Китай и...всички останали страни. Така беше сринато еврото в Европа като тя беше засипана с обилни снеговалежи и залята с невиждани наводнения.

П.Ч. - Водят ли се в момента климатични войни?

Селена: - Много меко се изразяваш, не само че се водят, те се водят непрестанно, ежесекундно. Нека погледнем Земята...навсякъде гъмжи от дъждове и големи наводнения, невиждани снеговалежи, драстични колебания в температурите, създава се невероятен ефект на суша, вихрят се всякакви метежни торнада, ураганни бури, тайфуни и смерчове, непрекъснато има земетресения и изригват много често вулкани. О, не – това не са естествени проявления, в никакъв случай – просто ХААРП танцува свирепия си танц. Това е жестока световна война за преразпределение на силите, но...в крайна сметка, ако този зловещ и повсеместно разрушителен процес не се овладее незабавно бих казала, ще се случи просто най-непоправимото – да загине цялото човечество, да бъде разрушена дори цялата Земя. И това ще се случи тогава, когато ескалира войната в околоземното пространство с астероиди, тя ще бъде крайната мярка, която ще приложат олигарсите-социопати за да спечелят каузата, която по настоящем започват за губят. Вече е имало такива прецедентни случаи назад-назад в древността преди много-много хилядолетия...Нека си припомним древната Мидгард-Земя и по-конкретно Да,Ария, на която са живели Славяно-Ариите, нека си припомним след нея Лемурия, Атлантида...И нас ни чака същото, ако кликата на световните олигарсите не бъде вразумена и контролирана по някакъв начин.


Интервю на Петър Чергаров

в-к "Новинар"Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .