Банер
1536688_876453355711666_3156722124647366143_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Геополитиката - фактора, който ще наложи новото преразпределение на света
Написано от Маг Селена   
Неделя, 20 Януари 2013 12:30

Какво е в действителност понастоящем в общи линии световното положение в икономическо, политическо, екологично и...духовно направление?! 

Единственото нещо, което налага и дава реалната представа за развихрилите се през последните 20 години климатични войни, това е водещата геополитика на Земята. След като сглобих този глобален пъзел вече мога да кажа следното: през това столетие, и най-вече до неговата втора половина, водеща държава от световно значение и ниво, си остава отново САЩ. Тя е достатъчно мощна, силна и добре разположена в геополитическо отношение за целта. Единственият й опонент това е...Русия. И за да не позволи на Русия да си върне предишната мощ, сила и влияние върху Земята в качеството си на световен лидер, САЩ започна да води една от най-ожесточената, най-опасна и незабелижима Война на Световете - Климатичната Война. 

Това е причината в Пакистан, Индонезия, Афганистан, Мексико, Чили и Индия, а не на последно място през последните месеци Австралия и Бразилия, да бъдат така активно ХААРП-ирани чрез генериране на земетресения, поройни дъждове и снеговалежи, кемтрейли, както и урагани, тайфуни и торнада - при това на съвсем необичайни за целта места по целия свят. Активирането на супер-вулканите също е в резултат на цялата тази активно-масова ХААРП-ираща дейност. Посочените от мен държави са обект на внимание на САЩ, но то не е съсредоточено само в тези, бих казал, по-скоро локални точки и райони, на които не позволява да се стабилизира тяхното вътрешно икономично положение. Ако то бъде стабилизирано, те стават конкурентно способни, като някои от тях ще преминат напред във времето на страната на Русия.

Европа също не бива да се стабилизира по никакъв начин за да не вземе надмощие над САЩ. За целта се ХААРП-ират главно Великобритания, Германия, Франция и Испания, Италия. Този Западен блок за сега е елиминиран като сигурен конкурент на САЩ.

От друга страна опасни контуренти за САЩ са Китай и Япония, но Япония вече е достатъчно дестабилизирана икономически, за да предприеме каквито и да било стабилни мерки по отношение на водещо световно лидерство. Остава само Китай, който е насочил хищно поглед към...Сибир. Дали Китай ще спечели - да, ама не, защото Китай е най-жестоко ХААРП-иран от въпросния щатски лидер и поставян в зависимо икономическо положение от САЩ. Така, че на сцената остават две конкуриращи се за световно лидерство държави - САЩ и Русия. 

Но тъй като Русия все още е достатъчно дестабилизирана вътрешно, за да предприеме каквито и да било мерки за установяване на световно лидерство, не й остава нищо друго освен да запази своя суверинитет, да се стабилизира и да не позволява да се превземат окончателно нейните важни буферни зони, а по-конкретно: Полша, Украйна, Румъния, Югославия, Албания и Македония, Чехословакия. Така Полша става зависим обект поради ХААРП-иране и от двата полюса - Европа и САЩ, както Украйна, Румъния, Югославия, Албания, Македония и Чехословакия биват ХААРП-ирани еднакво от същите тези две сили, като ги поставя в постоянна икономическа и политическа зависимост от тях.

Не на последно място Русия ХААРП-ира също така ожесточено САЩ, както той атакува всичките онези нейни буферни страни и зони, които могат да преминат на страната на Русия.

Какво остава в крайна сметка ли?! Има какво. В Русия все повече се наблюдава стабилизиране във вътрешната й
 политика и икономика, което ще доведе отново до приобщаването на страните, които бяха отделени и изолирани от нея през последните 20 години. Т.е. Русия се съвзема и скоро ще започне да процъфтява повече и от преди.

Да не пропусна разбития и разорен ислямистки свят от САЩ, както и разбития Египет, които отдавна вече не са сериозна заплаха за тях. Африка е най-слабата зона в случая, която би могла да представлява каквато и да било опасност за САЩ. За Гърция като ярък представител на Балканите - да не говорим, тя беше поразена от Европа, защото не се подчиняваше на нейните политико-икономически интереси. Остава единствено Иран, който не би предприел каквито и да било агресивни действия нито срещу Русия, нито срещу САЩ, защото ще бъде поразен за отрицателно време и от двете. Най-стабилна в момента е Турция, но тя няма да се намеси така активно в арената на световните действия за новото преразпределение на силите в света, защото няма широк океански излаз.

Успоредно с това благодарение на замърсената екология, ХААРП-ирането и промените на природно-климатичните среди и пояси, ледовете в Арктика скорострелно се топят и разкриват нейните тамошни плодоносни райони и богатства. В момента всички погледи са установени и насочени в тази посока като всяка една държава, която има излаз по вода до Арктика е целеустремила апетитния си интерес към нея. Древната ПанГея до не повече от 50 години ще е разкрила вече голяма част от своята прелест и богатства скрити под нейните ледове.

Точно тук искам да разкрия защо САЩ ХААРП-ира така жестоко Сибир?! Много ясно - Сибир е най-благодатната зона за в бъдеще на Земята, която тепърва ще започне да се развива и разкрива като такава пред света, а още повече, че в нея са разположени и Славянските народи, дошли от Север, от древна ПанГея. Освен това Русия вече е побила флагчетата си преди САЩ в дадените региони за владения в Арктика. САЩ е след нея. На Север се появяват нови земни зони с богати залежи на природни богатства и скъпоценности, както и огромни площи земя за развитие на модернизирано със свръх-технологии селско-стопанство.
 
И така...през втората половина на този век могъществото и властта на САЩ ще започнат скорострелно да залязват и слизат от сцената, поради своето икономическо изтощение от воденето на нескончаеми климатични войни и всички други такива от всякакво естество, като през следващото второ столетие Русия започва да се формира, изправя и възкачва като най-могъщ и единен световен лидер. В разтопена Арктика вече ще има нови заселници, предимно от Русия.
 
И в крайна сметка Русия ще се възроди окончателно като даде път за развитие и разгръщане на първичната Славянска Култура и наследство, дошли от Хиперборея, ПанГея и...Плеядите. Т.е. истинската и същинска Шеста Раса представлявана изцяло от Славяно-Арийска Раса ще наложи развитието и разгръщането на новата Златна Епоха през следващите столетия и...хилядолетия върху новата Гея.

Какво ще стане със Старата земя ли?! Поради високото покачване нивото на водата от топенето на ледовете в Арктика земите в Северо-западните части на Европа ще потънат под водата, същото ще стане в голяма част и с Япония, и не на последно място с Америка. Същото ще се случи и със земите в южните части на Средиземноморието. Това, което ще остане от всичките тези земи, поради глобалното затопляне на планетата ни, ще се превърне в бедстващи пустинни райони, а на един по-късен етап от времето в тях ще настъпи Малък ледников период. Докато земите на Север, в разгърналата се нова Гея ще процъфтяват под живителния флаг на Златната Епоха.

Това е най-възможния сценарий за развитието на планетата ни през настоящото столетие, съвсем накратко -  това е моето много сбито изложено виждане, без каквито и да било детайли, относно световното развитие и преразпределение на водещите лидерски сили, фактори, и Раси на Земята, в най-скоро време, през току-що зародилия се период на Златната Епоха.
 
По-подробно можете да прочетете в "Астрологичен календар на на бъдещето":
 
както и в "Хронология на бъдещите събития на човечеството":


Автор: Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .