Банер
10369601_723667421039571_6902133006729156366_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Слънчевият изгрев. Развиделяването. Епохата на Вълка.
Написано от Маг Селена   
Сряда, 30 Юли 2014 14:04

Слънчевият изгрев. Развиделяването. Епохата на Вълка. Настъпва нашето време Славянско...

През 10 948 година преди новата ера, с Епохата на Девата, е започнало следващото Денонощие на Сварог, настъпила е Галактическата Вечер и човешкото съзнание е започнало да „заспива“. При настъпването на Галактическата Вечер се е случил Великият Потоп, в който е загинала Атлантида и практически цялото население на планетата. Стотици са легендите и митовете за тази страшна трагедия у различните народи, а американските индианци водят свой календар от настъпването на тези събития – според техния календар сега е 13 653 година. Магнитните полюси са сменили местата си (спрямо земната кора, а не космичната си ориентация). Успели да се спасят изключително малък брой праведни хора, съхранили част от древните Ведически Познания.

От 4 468 г преди н.е., от Епохата на Ястреба, започва Галактическата Нощ на Сварог, която продължава до наши дни. Началото на Нощта на Сварог е белязана от събития като пристигането от тъмната източна страна по Земята ни на потомците на Адам през 3662 г пр.н.е. Също така и силното земетресение от IV в. пр.н.е., довело до всеизвестния, описан в даже Библията, потоп и до образуването на Босфора и Дарданелите.

През 392 година от н.е. настъпва Епохата на Лисицата (покровителството на Богинята Марена), съпровождаща се с разцвет на лъжата и измамата – неин символ е кръстът. Това е най-мрачното време, което винаги предшества развиделяването. За него Славяно-Арийците са били предупредени в „Перуновата книга на мъдростта“, в която Бог Перун разкрил пред жреците и старейшините на Родовете от Свещената Раса тайната мъдрост как да се подготвят за тъмните и тежки времена, когато ръкавът на нашата Свастична Галактика ще премине през пространствата, подвластни на силите от най-мрачните Светове на Пъкъла.

В „Перуновата книга на мъдростта“ е казано, че много хора ще погинат от метал и огън. За 7 жизнени кръга (1008 години от кръщението на Русия, до наши дни) земите на Родовете от Великата Раса ще бъдат обгърнати от мрак. В индийските източници периодът на тежките времена е 900 години. Това е период на войни и упадък на Вярата на Предците, през който властта над Земята принадлежи изцяло на Чернобог и Марена.

За настъпването на тези люти времена в "Книгата на Велес“ се казва така: „Множат се там греховете. Няма почит към старите от младите и баща си не слушат децата, братята се бият помежду си, отдават се на въжделения, отдават се на тежки пороци, смесили са се всички съсловия, почитат в тези земи силата и не славят Светлите Богове, отхвърлят Всевишния.“

Началото на Светлите времена, тоест развиделяването, започва през Свещеното Лето 7521-во от Сътворението на Света в Звездния Храм или през 2012 година от Рождество Христово. При индианците Мая календарът на Нощта на Сварог също приключва на 22 декември, 2012 година. И както се казва в древните писания, трябва да очакваме невероятни промени, свързани с прехода. Остава само да предположим, че следващото събитие, което ни очаква, ще е грандиозен военен конфликт с възможна употреба на ядрено оръжие или природен катаклизъм.

А най-вероятно и едното, и другото – така настъпва развиделяването, Епохата на Белия Вълк, санитаря на Природата, под покровителството на един от Праотците на Славяно-Ариите – Бог Велес (има такова предсказание във Ведите): „ще придойдат води върху Земята и ще я очистят от скверното“. Но праведните хора ще бъдат предупредени и спасени от нашите Светли Богове, и ще се възроди Ведическата Вяра на Предците. За тъмните хора, ще настъпи краят на света, а за светлите – ще е край на мрака и настъпването на тези събития може да се състои в срок не по-дълъг от един жизнен кръг (144 години).

Понастоящем в Славянския свят интензивно се обсъжда темата за скорошното настъпване на Деня на Сварог. Времето, когато всички нечисти, „тъмни“ и враждебни на Славяните и на целия Бял Род сили ще напуснат Земята, и на нея ще се възцари рай, блаженство и мир. По думите на онези, които говорят за това време, нашата Слънчева система минава през редица различни Чертози (съзвездия). В определен период от време тя може да е по-далеч или по-близо до него. Центърът на Галактиката е Духовна Сила и колкото по-близо до него е Мидгард-Земята, толкова по-духовни и прекрасни са хората, и времената на нея. Колкото по-далеч от центъра, толкова по-зле.  

Според космическите периоди Земята ни е посещавана от различни извънземни и звездни цивилизации. Едни от тях може да са наши Роднини, други напротив – паразити и злодеи. Когато настъпва времето на „тъмните сили“, нашите Роднини се оттеглят от Мидгард-Земята и на нея се възцаряват паразитите, които обучават останалите на планетата души на противоборство, лъжа и измама. А когато отново идва времето за преобразяване, „тъмните“ се оттеглят с бой и напускат планетата, а Светлите Богове се завръщат отново.

Тази идея се е установила в умовете на Русичите и била възприета така да се каже с възторг. Та нали тя ни дава надежда за скорошно избавление от паразитите и обозримо светло бъдеще, което аха-аха и ще настъпи, или е вече настъпило. Успоредно с това, в езотеричните кръгове се застъпва и една близка идея, че при смяната на епохите, случваща се на Земята в течение на 2012 година, в Космоса ще протекат сходни събития. Земята ще навлезе в нова епоха на Доброто и Всеобщата Любов.  

Множество "езотерични" източници твърдят открито и откровено, че не е нужно да се прави нищо особено – просто да се изпитва Любов и да се дарява тази Любов на хората, и на планетата. Но при това не се дава никакво практическо обяснение на същността на понятието Любов, един вид „обичайте и толкова“.

Към тези "духовни езотерици" се причислява предимно ню ейдж нацистката религия и изопачения нео-шаманизъм. Тези две духовно-окултни форми са идеалната платформа за развитието на фашизма и разгръщането на неговата обемна и повсеместна световна шизофрения - най-жестокото пси-манипулиране и пси-пренастройване на човешкото подсъзнание в безропотно робство. (добавено от Селена-Волхвиня Ярослава)


Не се и споменава, че вместо да се размятат гръмки лозунги за любов към планетата, е по-добре да се почисти от отпадъци близката гора или близкия извор. Че е по-добре наместо да говорим за Любов към хората, да нахраним сираче или  бездомник. Говори се за любов към животните, но не се казва, че любещият НИКОГА няма да убие и изяде този, когото обича, което правят езотериците-месоядци, при това без да спират да говорят за всеобщата Любов. Не се обръща внимание на МНОГО и ВАЖНИ аспекти и подробности, които извеждат към ГЛАВНОТО. При това вниманието ни се акцентира върху заблуждаващите съзнанието и душата общи фрази, и красиви думи за всеобщата любов.

У човека подсъзнателно се изгражда програмата - „каквото и да правя, всичко ще бъде наред! Космическите гадини и паразитите така или иначе ще напуснат Мидгард-Земята, защото ще дойдат нашите Богове и ще накажат злодеите“. У човека подсъзнателно се изгражда програма за НЕУЧАСТИЕ.

Именно това е необходимо на демоните, окупирали планетата ни. На тях им е необходимо да е внушено на хората, че всичко ще е наред, и че не си струва човек да се тревожи, защото ще дойдат Боговете, които са истинските стопани на планетата и ще изхвърлят оттук всички паразити. Така се приспива бдителността и общото жизнено равнище все повече се влошава.

Златният Век, времето на духовното развиделяване и хармония настъпват единствено тогава и там, където в обкръжението, страната, или територията си хората изпълват Сърцето си истинните Добро и Любов, а не с празни разсъждения и бездействие. Когато човек говори за голямата Космична Любов, а след това отива в магазина и си купува глава от прасенце за вечеря, той е или лицемер, или „спящ“.

Тук няма дори намек за пробуденост или Космична Любов. Човекът, в чието сърце има истинска Любов не на животно, и на клонка няма да посегне без нужда. Мнозина от днешните Славяни говорят за Любовта към Рода и как са готови да дадат живота си за него, но при това с осолена ненавист и цинизъм плюят в лицето на същите тези християни, които макар и заблудени, и не помнещи собствените си Родови корени, са все пак наши Роднини и Славяни!

Та за каква Любов към Рода можем да говорим, ако сме неспособни на Любов дори към онези, чиято Душа е наранена и оплетена в мрежите на лукавството и полуистините. На тях трябва да се помага, а не да бъдат подлагани на натиск и настройвани против нас! За каква любов към съРодниците може да става въпрос, когато Родноверците се отричат от онези Братя-Славяни, които вярват в Космическата Прародина и ги наричат космодрумци?

Каква Любов към съ-Родниците може да има, когато подобни проклинат своите съ-родници, живеещи в Родовите имения и ги кълнат с думи, от които чак демоните в преизподнята потреперват?! Това е позорът ни! Духовната ни нищета и озлобление – навикът да виним всички за собственото ни несъвършенство и бедствено положение. И какъв златен век може да настъпи за такива хора, носещи в света толкова ненавист, злоба и агресия?

Денят на Сварог ще настъпи само тогава и само за човека, който е заживял според Обичая, въплъщавайки Обичая Разбирателство-Любов отначало в живото си Сърце, а после в света около себе си, като го преобразува!

Денят на Сварог за Славяните ще настъпи не през 2012 година, а когато разберем какво е Любов, Добро и истинна Духовност. Никой и никога няма да реши проблемите ни вместо нас. Боговете няма да дойдат в помийната яма, в която сме превърнали планетата си. Да, демоните действително унищожават и ликвидират всичко добро и светло. Да, те са се впили като гадини и паразити в телата на нашите наРоди. Но кой им е позволил да го направят? Кой се явява най-главния виновник за всички безчинства и гадости, върлуващи по планетата ни? Нима вирусът на СПИН е виновен, че човекът, когото унищожава води разпътен живот? Не. Вината за това е единствено в човека. Същото е и с паразитите. Те се появяват там, където има всички предпоставки за нормалното им и охолно съществуване. Те са само следствие. Причината е единствено в самите нас. И никакви кървави революции или терори не ще унищожат паразитите.

По-точно, могат да бъдат неутрализирани за известно време, но без да бъде унищожена самата причина за внедряването на паразитите, няма да изчистим Земята и себе си от тях. А причината е в самия човек. В духовната нищета и ненавист, която носят понастоящем хората. Най-прост пример – при убийството на животно в пространството се отделя огромно количество страх, болка и ужас, с които се хранят астралните твари и паразити. Всяка кланица за денонощие изхвърля навън огромно количество от тази зараза, върху която налитат стотици и хиляди астрални твари. Доколкото на Земята от много отдавна работи индустрията на смъртта и ужаса, от най-далечните кътчета на Вселената към Майчицата Земя, като към хранилка са придошли демони, които гледат на нея като на обществена столова. И кой е виновен? „Гладните псета“, събрани от миризмата на мърша или стопаните, които хвърлят гнилото месо на кучетата? Отговорът е очевиден.

Точно такъв неразумен стопанин е и днешното човечество, направило от земята нехигиенична помийна яма. Ако в най-кратки срокове не натрупаме критична маса от хора, които го осъзнават, разбират и вече действат, или са готови за действия по въпроса, Боговете наистина ще дойдат. Но не в облика, който някои ни рисуват, за да ни лишат от волята за съпротива – т.е. в облика на брадати дядовци, напуснали незнайно защо планетата и оставили я в ръцете на неразумните си чада, а в облика на страховити стражи, които ще прочистят Майката-Земя не само от демони, но и от всички тези, които са помагали на тези демони и са ги плодили с тучното си безволие и райска глупост.

Денят на Сварог ще настъпи тогава, когато се върнем към онази нравствена основа, която са имали предците ни и сме имали ние в предишни наши въплъщения. Тоест към високата духовна чистота и нравственост. Към Канона на Целомъдрието и Истинността. Тези основи са се съхранили в нашата Родова Памет под форма, известна ни като „неповторимата Руска душа“, „Славянско Радушие, саможертвеност, безкористност...“ Всички тези и други прекрасни черти на народното самосъзнание са били в основата на нашия Родов Дух. Сега всячески се опитват не само да отрежат връзката ни с Предците, но и да унищожат тези ориентири в самите нас, като насаждат култ към секса, порнографията, користта, която се е просмукала в Славянството.

Множество космически цивилизации и даже светове, които съществуват едновременно с нас на планетата, независимо през какви Чертози преминава сега тяхната система, живеят в Доброто и истинската Любов. Защото със Сърцето си избират този път и не допускат кривдата в себе си и в своето пространство. Дори и сега бихме могли да върнем Обичая на Рода на Мидгард-Земята. Но, разбира се, за целта ще трябва здраво да се потрудим. Но пък няма да го направи никой друг, освен тези, които са готови на дело да върнат сиянието на Разбирателството-Любов на Майчица Русия!

Денят на Сварог може да настъпи утре, а може да не настъпи никога! Всичко зависи единствено от мен и от Теб – четящия тези думи. Всеки от нас може да го направи още сега, за да приближи светлото време и очистването на Майчицата-Земя:

- Да престанем да плодим болката, ужаса и страха по нея, като се откажем да ядем месо. При това, ако не употребявате в храната си мъртво месо, но продължавате да го готвите за близките си, отговорността ви може да се окаже много по-голяма, тъй като заради собственото безволие продължавате да унищожавате своите съРодници, като спонсорирате с парите си убийството на животни и техните страдания, следователно страданията на самата планета и охранването на демони и паразитни твари.

- Да престанем да се нахвърляме върху Родствениците си по сайтове, форуми и в живота, независимо кои са – Инглинги, Родноверци, Езичници или Родови помешчици. Когато Свентовит и нашите Божичи-Вои започнат прочистването, на всички подобни дрязги, както и тези, които са ги устройвали, ще бъдат смятани за враждебни и братоубийствени. Отношението към подстрекателите ще бъде съответно действията им.  Ненавиждащите Славянството и подклаждачите на междуславянски ежби се причисляват към демоните и внедрените агенти, чиято задача е да всяват смут в Славянския стан.

- Да доказваме своята Любов към Майчицата-Земя в реални дела – почистване на горите и Природата на Родната земя, водоемите, изворите, полята... Общините да се нагърбят с шефство над Местата на Силата в своя регион и да ги почистват от отпадъците на посетители, туристи, почиващи.

- Да престанем да поддържаме маскираните „влъхви“, занимаващи се с търговия в рамките на Славянството, установяващи такса за духовна помощ, обред, използващи алкохол и наркотици в своите представления. Да се разпознае подобен „служител“ е много лесно. Материали по въпроса са събрани в статията „За Влъхвите и „влъхвите“.

- Настройват ни едни срещу други. Опитват се да създадат непоносими условия в градовете. Внедряват сред нас свои пастири, за да ни разделят на изповедания и групировки, като разпалват междуславянски разкол, внедряват се в сайтовете и форумите ни, като всяват хаос и заливат всичко с отровна помия!

Води се информационна война.

Нашата задача е да предоставяме правилната и нужна информация. Хората се пробуждат и проявяват интерес към Родната култура и към своите корени. Къде най-напред ще потърсят – точно в интернет, който е най-бързото и масово средство за разпространение на информация. Ако сте администратор или модератор на Славянски ресурс, вие отговаряте за качеството на информацията, която предоставяте на хората. Мнозина, след като посетят форумите ни и видят целия бардак и отровна помия, в които са се превърнали, безкрайните изяснявания на отношения между съродниците под надслов „Чии веди са по-древни“ и „Чий Сварог е правилния“, просто излизат и не се връщат, след като се сблъскат с така мръсотия в славянските среди. Престанете да се държите като бесни кучета, сръфали се за подхвърлен кокал. Всеки от администраторите и модераторите отговаря за случващото се в съответния сайт или форум. Ако не можете да поддържате ред в дома си, сте лош стопанин. Не създавайте сайт, ако няма да го наглеждате или ако ще създавате хранителна среда за пустословие и междуславянски разкол. Това е нашият позор, заради който ликуват враговете, когато разказват как се ядем помежду си.

В древността, по времето на Ведическата Рус, Паметта за която се е съхранила в Сърцата на много Русичи, постигнали Светлината, Боговете се проявявали при Обредите чрез силите на Природата и чрез енергии, които били видими за присъстващите.

И сега Боговете се откриват пред тези, които са постигнали своя Дух и са съхранили Съвестта и Светилото на Обичая в Душата си. След такива Обреди действително се чувства Божията енергия и животът се променя. Тези, които понастоящем се зоват с гръмкото име ВЛЪХВИ, нямат такава сила и съзнателно или не, въвеждат хората в заблуждение. Ако към Боговете се обръщаха истински Влъхви, имащи връзка с Родовете и със самите Богове, то чрез Обредите си те биха връщали Родовата памет на присъстващите стотици Руси, биха изцелявали душевни рани и биха пробуждали Витязи.

Превърнали сме цветущата някога планета в адска помийна яма и свърталище на най-страшните космически престъпници, във воняща на гнило отходна шахта, от която вече се отвръща самият Космос. А много от нас все още вярват в своята хубост и в това, че ще бъдат спасени от Боговете поради простия факт, че вярват в идването на тези Богове. Приятели, не е важно на какъв език и под каква форма се славят Боговете! Важна е именно нашата вътрешна духовна същност, това какво представляваме като енергийна същност. А онова, което се случва днес с планетата е отражение на вътрешните ни светове, ярък индикатор за „менталния бардак“ в главите ни. Ще се намери ли днес достоен Русич, истински Син на Боговете, който ще се натовари с отговорността за всичко допуснато тук? Ще поеме отговорността и веднага ще започне да действа, преобразувайки своя вътрешен свят и като следствие – и окръжаващия свят. Такива хора засега са единици. Та нали е много по-просто да висим по форумите и да обвиняваме за всички наши беди сивите, евреите, правителството, шпионите-провокатори и кого ли не, но не и любимите нас.

Практически всеки блудник в Славянството говори възвишени думи за възраждането на силите на Рода, но не разбира или не иска да разбере, че възраждането на Рода, Семейството, Расата започва едва тогава, когато той е готов за срещата със своята Единствена, с която ще може да привлече Душите на Роднините от именно своя Род, когато чрез живота си стане въплъщение на канона за ЦелоМъдрие и бъде готов за въпросната среща!... Всички ние сме свикнали да се смятаме за добри, бели и пухкави, представители на йерархията на светлината, както казват ню ейджърите, и воини на рода, както се назовават интернет бойците от световното еврейство и сивите масони.

Необходимо е да се молим на всички космични сили да не идват в скоро време тук, за да пометат всичко по планетата, а да ни дадат последен шанс, за да можем да пооправим поне малко от малко!

В кои ли светове биха ни допуснали – такива мръсни и жалки, ако хвърлят само един поглед на света ни, превърнат в обор?! По-скоро биха затворили за нас всички планети и биха ни сложили под карантина за още хиляди години, ако не се опомним още сега, когато вече сме надвиснали над самата пропаст. Земята вече е започнала битката за своето очистване. Битката за своя живот с техногенните паразити, които безсрамно експлоатират и унищожават нейните недра. И ще й е абсолютно безразлично колко „Слава на Боговете“ сме произнесли и колко масони сме изобличили по форумите. Земята се нуждае от свеж въздух, от нашата истинска и Реална помощ в почистването и преобразуването й, от това да престанем да бъдем преносители на чумата на изтреблението, да престанем да тровим възДуха с вонята на химическите отрови и да извършваме други непотребни действия.

Добре разбирам, че фанатиците от Славянството, жертви на течащата информационна война, до които е „достигнала“ информацията за световното правителство и масоните, и които сега виждат тези масони във всяка сянка могат да нарекат всичко това провокация и информация от сивите, та Славяните да не вярват в Деня на Сварог, както и на соите пастири, вещаещи скорошното прииждане на Боговете. Приятели, всичко това вече е било – идването на месията, вярата в спасителя и т.н. Но какъвто си е бил хаосът на Земята, такъв си е и останал. Обръщам се към онези, които не са изгубили нишката на Светлината в себе си. Към Витязите на Рода, съхранили поне малко от Собствената си Сила и не попаднали в мрежата на приспивното релаксационно лукавство. Сега, както никога, Майчицата-Земя се нуждае от нашата Помощ. Нашите Предци трябва да могат да разчитат на нас, а не ние на тях. Цялата надежда е в пробудилите се представители на Рода.

ВЪЗРОДЕТЕ СВОЯ МОГЪЩ ДУХ И СИЛА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА, Е И ЩЕ БЪДЕ В ИСТИНАТА, НРАВСТВЕНАТА И ДУХОВНА ЧИСТОТА НА РУСИЧА!

Витязи, вие които сте готови и искате да се трудите в прослава на Рода! Не се поддавайте на сладки и упойни думи за скорошното идване на Деня на Сварог. Той няма да настъпи, докато не отворим Сърцата си за Него! Кой ще помогне на Родовете ни, ако не самите ние? Всяко забавяне и задръжка са необходими на коварния враг, който иска да спечели още време, за да се укрепи. Времето може да струва скъпо и не тече за нас. На страната на Русия е самата Майчица-Земя, стенеща под игото на тварите. Да помогнем на  Майчицата-Земя, като осъществим предназначението си достойно...

Денят на Сварог настъпва и започва от нашето осъзнато пробуждане, от нашите реални дела в Прослава на Рода, от истинската Любов и Добро отношение към нашите Приятели животни, от разбирането на тези прости и непреходни истини.

Превод от руски:: © Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)


 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .