Банер
10421136_10203031138486948_6274200599784135316_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Открити са кълба с антиматерия
Написано от Петя Петкова   
Четвъртък, 28 Юни 2007 00:00

Една от най-загадъчните мистерии в историята на човешкото познание е откриването на странни металически кълба в недрата на африканската мина ”Уондърстоун” недалеч от Отосдейл, Южна Африка. Работниците, разкопаващи залежите от пирофилит са открили кълба на възраст около 3 милиарда години - епоха, когато единствените форми на живот са били обитаващите първите океани бактерии и синьо-зелени водорасли. Кълбата са леко сплескани и са опасани с три равни паралелни вдлъбнатини.

Според професор Андреас Бишоф от университета в Потефстръм предполагаемите артефакти всъщност са конкреции (минерални образувания) на желязната руда лимонит, но те не са толкова плътни и никога не се срещат като отделни изолирани сфери и нямат симетрични жлебове.

Най-удивителното се случило след като едно от кълбата станало експонат в южноафриканския музей "Клерксдорп". Сфероидът, поставен под прозрачна стъклена кутия, изведнъж започнал сам да се върти около своята ос, като направил пълен оборот за 128 дни. Всички останали учудени от изумителното поведение на кълбото. Професорът геолог от Йоханесбургския университет Джон Уотсън потвърдил феномена като смутено заявил, че това е неразрешима загадка и няма никаква представа за какво явление става въпрос.

Аномалното околоосно въртене на праисторическите сфероиди привлякло вниманието и на изследователя Джон Хънд от Питърсбърг. Когато завъртял едно от кълбата върху стъклен плот, открил, че то е перфектно уравновесено спрямо центъра на тежестта. Хънд занесъл артефакта в Калифорнийския университет, където учени от НАСА разкрили, че постигането на този ефект със съвременните човешки технологии е невъзможно в земни условия и може да се осъществи само в условията на нулева гравитация.

Експерти твърдят, че сферите, създадени безброй векове преди появата на разумни същества, изглеждат като изработени в завод от специално закалена стомана.

Известният маг от Совето, Кредо Мутва също вярва, че сферите са изкуствени творения, дошли от Космоса. Южноафриканските шамани сангома са дотолкова впечатлени от магическите сили на сферите, че се осмеляват да откраднат една от тях, съхранявана в музея "Клерксдорп"…

Друго, не по-малко интересно кълбо е открито и в Украйна. То било извлечено на повърхността на земята с екскаватор, който копаел глина за тухли. Кълбото имало яйцевидна форма и структурата му напомняла черно непрозрачно стъкло с голяма здравина. Работникът, който го открил, се опитал да го счупи с чук, но не успял. Учените определили, че възрастта на глината, където открили кълбото, е около 10 милиона години. По аналогия може да се смята, че на такава възраст е и кълбото.

Находката в Украйна била подложена и на други изследвания. Рентгеновата снимка показала наличие вътре в кълбото на своеобразни форми, при това открили и кухина, запълнена с неизвестно вещество. Анализът на ъгловите и линейните параметри на кълбото и ядрото му довел до извода, че неизвестният конструктор на изделието е използвал не десетичната, а някаква друга система на изчисляване. Съвсем неочаквано завършил и опитът да се определи плътността на намереното кълбо. Изчисленията определили плътността като отрицателна. По мнението на учените този парадокс е обясним, ако се предположи, че кълбото представлява хранилище на запаси от енергия, създадена от антиматерия.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .