Банер
202030255321[1].jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Митът за човека риба съществува и днес
Написано от Петя Петкова   
Четвъртък, 28 Юни 2007 00:00

"Морски мъж" – така наричат от древни времена до наши дни жителите на африканската държава Мавритания някаква предполагаема чудновата и огромна риба. Те я смятат като най-свещен дар на морето. Известно е, че риболовът в тази страна е един от най-важните поминъци на населението.

Почти всеки рибар (а жителите на селата от атлантическото крайбрежие са предимно такива), е убеден, че във водите на морето живее огромна двуръка и двунога риба човек. Но се смята за лоша поличба, ако някой улови това чудо риба. Местните хора твърдят, че през нощта "морският мъж" плува близо до брега и може да бъде съзрян на лунна светлина. Именно затова мавританците никога не излизат на риболов нощно време – защото не искат да нарушават спокойствието на "морския мъж". Мрежите и въдиците обикновено се хвърлят сутринта и уловът се събира по залез слънце.

Чуждестранни изследователи проучват тези митове и легенди на местното население за легендарния човек амфибия, но все още няма категорични доказателства, че "той" наистина съществува…



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .