Банер
10616142_10203031146567150_5063189959696038187_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Зодии и Подходящи Подаръци
Написано от Румяна Алексиева   
Понеделник, 08 Декември 2008 13:47

Коледа иде! Изберете зодиакално най-подходящите  подаръци за вашите близки .

zoiac Да се избере правилният подарък за определен човек си е цяла наука. Ето защо е необходимо да се подходи към този въпрос с цялата му сериозност, а именно – при избора да се ориентирате по зодиакалния знак на рожденика.
Предлагаме ви информация за предпочитанията на всеки от слънчевите знаци, която може да ви помогне да зарадвате член от семейството, ваш близък или приятел с най-добрия подарък тази Коледа.

Овенът, както никой друг, обожава да получава подаръци. Този знак обича приятното вълнение в очакване на подаръка и харесва всичко, което е ярко и цветно. Направете им изненада и няма да сбъркате. И не се престаравайте с опаковката, защото Овенът с такова нетърпение ще я разкъса, че няма дори да забележи вложеното усилие.

Овните са импулсивни и активни и затова е добра идея да им подарите нещо, което ще им икономиса време или ще им послужи в спортните занимания. Те също така обичат всевъзможни игри. А доколкото новите усещания неизменно привличат представителите на този знак, то подарък под формата на уроци по езда, например, ще бъде посрещнат с “Ура!”.

Телците харесват скъпите подаръци и обожават, когато получават по няколко подаръка едновременно. Ето защо е добре да изберете един основен подарък и няколко “спомагателни” – например цветя, кутия бонбони, бутилка вино и пр. Основният подарък може да е дреха с ръчна бродерия, картина, скулптура.
По отношение на спомагателните подаръци, те трябва да бъдат също от най-добро качество – не просто някакво вино или бонбони.

Телецът харесва комфорта, поради което непременно ще оцени подарък за бита – дори покривка за легло или спално бельо. А ако става въпрос за член от семейството, то подаръка може да бъде бижу от злато и скъпоценни камъни.

Близнаците рядко се замислят за това, какъв подарък биха искали да получат – за тях е по-важен човекът, който подарява.
Много неща могат да бъдат подарени на този знак, но те ще бъдат благодарни, ако вашият подарък ще им помогне да разширят хоризонта на знанията и уменията си. Ето защо може да им подарите хубава книга, абонамент за любимо списание или екскурзия до някое интересно място.

Не се притеснявайте, ако сте подарили на Близнака нещо, което той вече притежава. Те са хора, които обичат да имат вещи “в запас”, тъй като често губят нещата си.

Ракът често се явява колекционер. Изяснете какво именно му харесва да събира и въпросът с подаръците ще бъде изяснен веднъж завинаги. Ако не ви е известно вашият близък рак да има подобно хоби, вземете му нещо, полезно за дома и колкото по-голям е предметът, толкова по-добре.

Ракът оценява не само подаръка, но и как му го поднасяте. Ето защо би било добре да подготвите реч: не се притеснявайте и изкажете всички хубави неща, които мислите за този човек. След това му подарете цветя, нещо за масата (например бутилка вино) и чак след това пристъпете към поднасянето на самия подарък.

Лъвът обръща повече внимание на церемонията по връчване на подаръка, отколкото на самия подарък. Колкото по-дълъг и помпозен е този ритуал, толкова по-добре.

Лъвовете обичат големите букети, огромните картички и опаковки от лъскава хартия.

Избирайки подарък за лъва, обърнете внимание на възможности като спа-процедури, а също и на ярки картини и украшения (не трябва да са евтини обаче).

За Девите най-важното в подаръка е той да бъде практичен и полезен. Подарък, който ще помогне на Девата да облекчи ежедневния труд е най-доброто решение.

Кухненски комбайн и всякаква друга кухненска техника би била по вкуса на Девата. Ако имате ограничени средства, подарете й набор от кърпи за маса, поднос, някаква посуда.

Девите не обръщат много внимание на цветята, така че букетът за тях може да бъде и по-скромен. Същевременно, ако самият подарък не е много скъп, нека букетът да компенсира това.

Везните обичат цветята, при това не евтините полски, а изискани и достойно оформени. На Везните им харесва да отварят повече подаръци, така че не се ограничавайте само с един. На представителите на този знак им харесва да разберат, че за тях са похарчени не само пари, но и време.

Везните са известни като естети, поради което подаръците за тях трябва да са красиви и изтънчени. Самата опаковка не играе голяма роля за Везната – по-важно е какво има вътре. А там може да сложите например красив тефтер, елегантен свещник или украшение.

Да забравите рождения ден на Скорпиона е равнозначно на смърт. Той няма да ви прости това дълги години. Но пък ако му подарите подарък, който не е очаквал, той ще бъде просто щастлив.
Тъй като Скорпионът обича загадките, винаги опаковайте подаръка.

Ако става въпрос за жена Скорпион, подарете й красива рокля или нещо друго, свързано с облеклото. Няма да останат незабелязани и “мистичните” подаръци – например кристална топка. На мъжете Скорпиони най-много би им допаднал подарък, който да подчертава тяхната сила.

На представителя на зодия Стрелец ще му бъде по вкуса пътуване в страна, където никога не е бил. Ако това ви е твърде скъпо, подарете му някакъв екзотичен сувенир или книга, разказваща за далечни страни.

Стрелците по правило не са равнодушни към книгите, особено към тези с философско съдържание. Ето защо една такава книга, но качествено, луксозно издание, би била идеален подарък.

Отнесете се с цялата сериозност към опаковането на подаръка – той трябва да изглежда разкошно, но елегантно. И не забравяйте за картичката – на нея можете да напишете стихотворение, възхваляващо достойнствата на именника.

Козирогът ще оцени практичният подарък, така че е безсмислено да му подарявате сувенири или разкошни букети. Ако избирате подарък за член от семейството си, спрете избора си на нещо топло и меко и няма да сбъркате (домашни пантофи, халат, жилетка).

Козирозите обожават подаръците за лично ползване, на които, например, присъстват инициалите им.

Водолеят обича подаръци, които показват наличието на чувство за хумор у този, който подарява. Колкото по-оригинален и неочакван подарък подарявате – толкова по-голямо удоволствие ще доставите на Водолея. Но дори и самият подарък да не е нещо особено, може да коригирате нещата, като измислите оригинален поздрав или съчините стихотворение.

Водолеите харесват подаръци с мистичен подтекст, а също така и всичко, което е свързано с космоса и вселената. Не остават равнодушни и към вещи, които имат собствен характер – например ръчно изработени.

Рибите са мечтатели и творчески натури, поради което те харесват вещи с оттенък на артистичност, креативност и духовност. Например билети за театър или стихосбирка (в зависимост от интересите на човека) биха били идеален подарък за този знак.

Друг вариант за подарък на Рибите е нещо, което да докосне чувствената страна на личността им. Може да им подарите бутилка отлично вино или скъп парфюм и те ще ви бъдат искрено благодарни.

 tiabg.com

 Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .