Банер
f29071aa74c52eed0f21f9cfa755b4af.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧУДОДЕЙНАТА СИЛА НА ДЪРВЕТАТА
Написано от Маг Селена   
Вторник, 06 Ноември 2007 00:00
Дърветата са едни от най-мощните проводници и източници на живителна енергия. Все повече хора разчитат на чудодейната сила на дърветата. Те помагат за отпускане, зареждат с енергия, действат оздравително и ни правят по-красиви. Преди да ви кажем как, добре е да знаете, че лечебната и разхубавяваща сила се появява в по-късните сутрешни часове.

Когато свещенодействате с дървото, слънцето не бива да ви огрява. Обърнете се с гръб към ствола, обгърнете го с ръце и залепете длани за него.

За да се свържете с енергията му, тялото трябва да е плътно долепено до него, а главата - отпусната надолу. Затворете очи и се старайте да мислите само за позитивни неща. Но ако ви се плаче, оставете сълзите да се стичат на воля. Така по-бързо ще се отървете от блокадите.


БРЕЗАТА ПОМАГА ЗА ВЗИМАНЕ НА ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ
Брезата е символ на живота, на събуждащата с природа. Тя е вашето дърво, ако ви привлича неудържимо. Тя действа освежаващо, прогонва меланхолията и премахва нежеланието да се захванете с каквото и да било.

Дървото помага при психически блокади, регулира холестерола, прави кожата сияйна, подпомага обмяната на веществата. Използват се мехлеми и чай с екстракт от сок от бреза при кожни заболявания.


БУКЪТ ГОНИ СТРАХОВЕ
Той изсмуква болестите от тялото. Незаменим е, ако искате да се отървете от главоболието и мигрената. Помага при нарушено кръвообращение и снижава пулса.

Дървото е бариера пред мрачното настроение, гони тъжните мисли, страховете, стреса. Ако често ви наляга меланхолията, поне веднъж седмично ходете при вашето дърво и го обгрижвайте с ласки. 10 минути ще направят чудеса.

Чай с екстракт от бук действа благоприятно на черния дроб и жлъчката. Ако сложите листа от дървото на слепоочията или местата, които ви мъчат, главоболието и болката ще намалеят.


ЯСЕНЪТ ЗАСИЛВА ВОЛЯТА
Твърди се, че полето на дървото действа дори и на 6 м разстояние от него. Затова ясенът бързо зарежда с енергия, повишава желанието за действие, засилва волята.

Стъблото е способно не само да събуди сензитивните, а и спиритуалните сили. Дървото, като никое друго, успява да освободи от всякакви психически зависимости, да ви накара.


ДЪБ
да вярвате в себе си и спокойно да гледате на живота. Енергията на ясена премахва напрежението, стимулира бъбречната дейност и черния дроб. Чай от семена на ясен се препоръчват не само при старания на черния дроб, а и на далака.


БОРЪТ ДАРЯВА СВЕТЛИНА
Дори само ако минете през борова гора, ще почувствте как по-леко започвате да дишате. Ароматът на дървото автоматично освобождава дихателните пътища.

Не само стъблото, а и екстрактът от игличките и филизите подпомагат оросяването с кръв, успокоя ват нервите и намаляват кашлицата. Чудесно облекчаващо действие има боровото масло - намажете се с него и влезте в гореща баня, вана, сауна.

Незаменимо е при астма и бронхит. Енергийното поле на бора се усеща на 5 м разстояние и още тогава ще забележите как дразненията и безпокойствието преминават.

Дървото дарява светлина и радост в душата, прогонва страхове и тъжни мисли.


ДЪБЪТ СЪЖИВЯВА ДУХА
Дъбът е дървото на изкуството и пророкуването. Той е символ на дълголетие. След дълго боледуване бързо активира лимфния отток и кръвообращението.

Масажи с отвара от дъбова кора или с други екстракти от дъб съживяват съединителната тъкан, лекуват кожата и жлезите. Бани с дъбова отвара се препоръчват при проблеми с влагалището, матката, фистули и хемороиди.

Ако дъбът ви привлича, докосвайте го всеки ден от 4 до 7 минути. Затворете очи и медитивно се съединете с духа на дървото. Само след седмица, особено след хранене, ще се почувствате по-свежи и съживени. Ще мислите по-ясно и бързо ще се концентрирате.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .