Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

2013 - база за нов живот в двете направления на Ин и Ян
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 14 Януари 2013 16:56

Прогнозите на тази година бяха твърде оскъдни, твърде разхвърляни и обобщителни. Никой ясновидец/ясновидка, астролог, нумеролог, маг/магеса, гадател, баяч или ню ейджър не дадоха някаква контретна прогноза с изключение на астролога-физик Филип Филип. Реших да изчакам всички и тогава да направя моята собствена прогноза, тогава да изложа моето виждане по въпроса.

След 21.12.12 вече нищо не е същото, усеща се твърде осезателно, но не и твърде осъзнато. Краят на света не настъпи, но...настъпи тотален крах в духовно направление вместо да ескалира високото одухотворяване на човечеството и...в частност на българина.

След като на Земята се установиха новите вибрации на 4Д и 5Д хората в по-големия си брой излязоха извън кондиция, останаха без ориентир, изпаднаха в неадакватност. Първо, бяха отчаяно шокирани от информационните измами и манипулации на "духовните радетели и разпространители", както и всякакви други "работници на светлината" в ярко-розовото сияние на Ню Ейдж религията, т.е. трайно установената Ню Ейдж религия, която е изпила, промила и зомбирала окончателно мозъка на човешкото население по света - в това число и българина. На повечето хора понастоящем в Сърцата им е пусто...неориентирано, неустановено и несигурно.

Беше нужен почти един месец за да започнат да се случват "новите" събития в плана на 4Д, но...на 13.01.2013 се видя, че новото е всъщност онова същото старо, което се ширеше в Ню Ейдж политиката и преди. Така и никой не забеляза какво се случи, и в какво направление се случи това, което се случи...

Как стоят нещата в Бълг-Ария?! Меко казано умопотресаващо, защото...годината започна с много жертви - катастрофи, убийства и самоубийства, силно агресиране по улиците и в домовете, безконтролно поведение и агресиране на децата, и всякакви други подобни от рода проявления.

Всъщност, денят си личи от...сутринта, казвам това в контекста, че каквото ще е началото на годината, такава ще е и цялата година.

Вместо Сърцата ни да се изпълнят с Любов, те снизходиха в най-нисшите честоти на Нарака/Ада и се изпълниха...с още по-голяма агресия, с ненавист, отречение, злост един към друг, яростни нападки, гняв, садизъм и мазохизъм, сарказъм и подигравки. И не само това - Сърцата на мнозина "духовни просветители" се изпълниха и преляха от край до край с лицемерие и престореност, чрез които отново започна най-стръвно да се демонстрира "учението" Ню Ейдж потока, който учи на примирение, на приемане на всичко негативно и най-вече на подчинение чрез еуфорично настройване съзнанието на човеците.

Защо се случва всичкото това?!

Бълг-Ария е страна под знака на Козирога, което предопределя нейното ярко и мрачно бъдеще, което от собствена страна говори, че в момента вибрацията, която я обхваща е нервна и меланхолична, дори бих казала твърде тревожна, и най-вече...кармично разразяваща се. Точно поради тази причина тъмния песимизъм и липсата на воля за промяна са се възцарили в народа на Бълг-Ария. Повечето хора си я карат както преди...Тъмните нотки обаче биват заливани от контрастиращия на тях български хумор, макар да е абсолютно неуместен точно в този момент, защото ги кара да изпадат в еуфорично празнуване, което ще отклони тяхното внимание от несгодите и бедите, които им предстоят. С една дума - в момента в Бълг-Ария цари един тих хаос, който скоро ще набере инерция и ще ескалира в доста бурно проявление. Това ще се случи след първите 3 месеца на 2013 год.

Не напразно има една българска поговорка: "Желязото се кове, докато е меко." През първите 3 месеца българина въпреки всичко, ще има възможността да коригира собственото си поведение и да се възползва от добрите тенденции на мекото проявление на негативните вибрации. Но...това едва ли ще се случи, защото Козирога се управлява от Сатурн. Неговата система от пръстени, показваща ограниченост, обвързаност и зависимост няма да позволи тези промени да се случат. Едва и предимно на 8 март и 21 септември, 2013 г. Бълг-Ария ще бъде залята от много добра перспектива за промяна във всички направления. Но...тя е твърде ограничена и най-вероятно няма да бъде използван нейният пълен капацитет по предназначение за качествени и съответно количествени промени във всяко едно направления както по хоризонталата, така и по вертикалата.

Сатурн ще позволи на българите да излизат от своите утеснения на всички нива крачка по крачка, лъжичка по лъжичка. И тази перспектива лежи пред тях до 2030 г., като положителните перспективи ще се реализират изключително бавно, травматизиращо и с много жертви поради неразбирането им на Живота.

Тук ще добавя, че всичко постигнато под влиянието на Сатурн е трайно и представлява солидна база за развитие. Под негово влияние се срещаме с реалноста и със законите на материята. Освен това Сатурн е силно изразена Кармична планета, а кармата на Бълг-Ария е съзряла до крайност и в нейния план ще се разразят и разиграят драстично негативни тенденции, свързани със закона и политиката, както и с полезните изкопаеми на нашата земя, предимно златото. Цялата тази ситуация ще подтисне психическите настройки на остатъка от българското население в Бълг-Ария и ще нагнети в него огромно чувство на страх и абсолютна несигурност, като в същото това време ще подхрани гнева на така нареченото "ромско малцинство", което ще отнеме животите на мнозина българи, както и ще им наложи невиждан тормоз и терор на всички нива в това число: изнасилвания, грабежи, нанасяния на жестоки побоища и убийства.

Козирог в Сатурн - твърде неприятно съчетание и вибрационно влияние, което ще ни накара по един твърде

жесток и тежък начин да научим кармичните си уроци и да платим дълговете си по отношение на българската безотговорност, нехайство, безхаберие, лицемерие и нежелание за духовна промяна. Тук искам да добавя, че повсеместното резониране на българското население на маяка на розовото Ню Ейдж притворството няма нищо общо с онази истинска духовност, която води човека до извисяването му на Различаването, Разпознаването и Разбирането на истинските неща в Живота, носители на дълбокото и древно Славяно-Арийско Познание. И именно това ще е най-голямата и кармична разплата на българския народ, който задгърби и забрави своето истинско Начало на Началата.

2013 година ще бъде онова Начало за всичките онези пионери, които ще се пробудят във вибрациите на Шестата Раса - Славяно-Арийската Раса. Тази година може да бъде отбелязана като предучилищна възраст за нашата страна по отношение на Просветлението. Затова в страната ни ще има бунтове и размирици по всички направления, които обаче няма да доведат до желани и добри ползотворни резултати, напротив. Но за сметка на това народа на Бълг-Ария ще започне да съзрява за истинското Начало на Началата, което ще бъде първата искра към новото съзиждане на страната ни в реалиите на новата Златна Епоха. Но тъй като Сатурн символизира старите порядки, старата епоха, както и авторитетите на тези, които диктуват правилата в политиката, народа ни няма да стигне до никакви положителни резултати - според мен.

Ако погледнем и другият аспект, този на годината на Черната Водна Змията, съчетан с аспекта на Сатурн и Козирог, може да се каже следното: целта на Сатурн е да научи хората да се справят с изпитанията на Живота. Ето защо често ще ги изправя пред трудности от най-различен характер, за да ги научи кое е правилно и кое грешно. Специално за Бълг-Ария резонанса на тези три аспекта активизира 2013 година като година на Отговорностите, която кара хората да бъдат практични, да мислят реалистично и да си поставят граници буквално във всички направления.

Нека да погледнем сега как стоят нещата и в нумерологичен аспект. Редуцираното число на 2013 год. е 6. До него стои и редуцираната цифра 7 на 2014 г. В тази комбинация нещата не стоят никак добре, близоста на тези две цифри говори за твърде неблагоприятни събития както през 2013, така и през 2014 год.

В „Откровението на свети Йоан Богослов“ е казано следното: „И той ще направи, щото на всички — малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби — да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. Тук е мъдростта. (Апокалипсис 13:16–18)."

Всички знаем, че числото на Звяра е 666. Редуцираната цифра на 2013 год. е именно знака на Сатаната, и не напразно е планувано точно през тази година да се роди...Антихриста, като в негова чест започне масовото чипизиране на човечеството, включително и в...Бълг-Ария. В основното си значение цифрата 6 отговаря за физическия труд, материалното осигуряване на семейството, за парите, изхранването, майсторството и умението да работим с ръцете си. Но те ще бъдат вързани през тази година от драко-илюминатската Клика, защото тепърва ще се разгръща и начева маскарадно-ритуалното шествие на Новия Световен Ред и неговите свирепи драконовски порядки.

Относно качеството на цифрата 6, което може да се формулира като стремеж да подчиним на себе си другиго с цел облагодетелстване за негова сметка, трябва да посочим още едно от значенията на цифрата: разрушение, смърт, неуспех. Освен това наличието на цифрата 6 показва влияние на външни, негативни сили (пречки, препятствия, врагове и т.н.). Съвсем ясно е, че волята на човечеството ще бъде подчинена от Кликата, но...има светлинка в тунела. Успоредно с негативите има и позитиви, макар и малки като тенденции те ще са съществени.

Във всеки конкретен случай възможните пречки и трудности трябва да се разкриват според местоположението на цифрата 6, но най-важно е да се предвиди възможността за тяхното проявление и да се предотврати предстоящата световна катастрофа чрез активизиране на преминаването на цифрата 6 в 7 чрез занимания с изкуство, наука или чрез активизиране на интереса към опознаване на света. Особено внимателно човек трябва да се отнася към материалните и паричните проблеми, както и към постигането на лидерство, власт, ръководство, тъй като точно те спомагат за активизиране на цифрата 6, и тя може да придобие характеристиката на неуспех, пречка, загуба, разрушение, смърт.

Затова е необходимо да се развиваме предимно по вертикалата, а не единствено и само по хоризонталата, която вече е стара тенденция от Старата Епоха преди 21.12.12. Само тази малка вратичка към перспективата на 2014 може да отвори Райските врати, през които ще преминем към спасението и избавлението си в световен мащаб. Но нека да не забравяме и факта, че цифрата 7 носи Голямата Депресия през следващата година.

В тази черна перспектива няма място за отчаяние, защото само голямото и жестоко страдание може да преобрази човека в плана на духовното му развитие. И това ще се случи в крайна сметка. През 2013 ще започнат да се поставят основите за впечатляващо духовно развитие като на преден план ще започне да изпъква Шестата Раса - Славяно-Арийската Раса.

Как ще бъде повлиян българина в този аспект имайки предвид неговата народопсихология, характерови слабости и скрити качества? Будността и невежеството ще вървят ръка за ръка, като невежеството ще преобладава и ще ескалира до пълно озверяване и оскотяване поради отчаяние, гняв, безотговорност, безразличие, агресия, проява на наркомании и алкохолизъм. Високия праг на алчост при българина ще си каже думата, като политическия елит на страната ни ще концентрира изцяло всички материални и финасови блага в свой интерес, а масовия българин ще затъне в много по-голяма бедност от сегашната. Ще има протести, опити за гражданско неподчинение, размирици, агресивни ромски ескалирания, които обаче ще бъдат потушавани бързо.

Липсата на чиста храна и вода ще започне през настоящата година да се чувства много осезателно, поради факта, че климатичните войни, които се водят по настоящем, ще доведат до налагането на цялостно зареждане в хранителната верига с имитиращи продукти и ГМО, в това число дори и голяма част от биопродуктите. Успоредно с този план Ню Ейдж "културата" ще процъфтява в най-фрапиращия си вид на тотални противоречия и очевадна демагогия, което в крайна сметка ще доведе до окончателно замъгляване на съзнанието на българина - основа, върху която по най-брилянтен начин ще започне да се налага и в Бълг-Ария Новия Световен Ред. До сега бяхме свидетели само на неговите малки и тихи проблясъци.


Ще изложа месечните пикови моменти в негативните тенденции:

Януари: безработица, провокации и предизвикателства между хората, вътрешни и външни ограничения; затваряне в себе си, здравословни проблеми предимно от вирусни и грипни епидемии, повечето от които вече започват да се развиват предимно в ракови заболявания, в доста от случаите при това скоротечни; изпадане в тежка депресия.

Февруари: месец на измами, конфликти и несправедливост; материални, духовни и физически загуби, което говори за съществено обедняване на българина; доста повече злополуки, побоища и убийства от обикновеното поради факта, че новите енергии, които нахлуха от 21.12.12 се понасят много трудно от повечето българи. Те ще изпадат в честа неадекватност, дисфория и депресия, което от собствена страна ще ги подтиква към употребата на дрога и алкохол - основателни причини за по-горепосочените следствия.

Март: нажежават се силно напрежение и неуспехи в много от начинанията на българите; очаква ги изразена самота и изолация от света; вероятности са протести и размирици сред народа и етническите групи.

Април: отново предизвикателства, конфликти и ограничения; материални и духовни загуби.

Май: народа ще бъде обхванат от спотаена тъга, изолираност и самота; ще се чувства ескалиране на напрежение, раздвоения и депресията; хората ще се влияят много лесно от всякакъв вид и род манипулации - повече, отколкото преди.

Юни: склонност към крайности и отново затваряне в себе си на по-голямата част от българското население; разпиляност в действията на хората; настъпва разочарованието, ескалират кражбите и измамата. Един от най-трудните месеци в годината и най-опасния, особено в неговата втора половина; изборите ще бъдат изтеглени 1-2 месеца поне назад във времето, най-вероятно ще бъдат предсрочни, и ще протекат при особено високо напрежение, не е изключено да има насилие и принудително гласуване.

Юли: предстоят големи изпитания, предизвикателства, ограничения, страх и пасивност.

Август: народа ще изпадне в още по-голяма зависимост и ограничения; нервно напрежение, големи

разочарования и загуби за народа поради политическа и икономическа несправедливост.

Септември: ескалират предизвикателства за неподчинение, сблъсъци с властимащите, жестоки противоречия във всички планове; голяма безработица.

Октомври: Настъпва още по-голяма безработица, ограничения и дълбоко вътрешно затваряне, което ще се изрази в изблик на повече психични заболявания, преди всичко и особено на депресивния синдром. Това ще са първите залпове на Голямата Депресия на предстоящата 2014 год.

Ноември: месеца на най-големите измами, конфликти и несправедливости от страна на правителството. Големи материални, духовни и физически загуби. Опасност от големи граждански размирици.

Декември: силно напрежение, неуспехи и изолираност за народа ни.

Това до тук е разгръщането на негативните тенденция в цялостната им перспектива през 2013 год. А сега нека видим какви ще бъдат и позитивните...

*   *   *
Положителните тенденции са доста противоречиви сами по себе си, защото повечето от тях ще бъдат в ущърб на народа ни. Странно явление, но...то ще е факт. Съчетанието на българските скрити вътрешни характерови настройки между неистовото желание за стабилност и търсене на изява по върховете на духа, преди всичко и за пореден път, ще изпаднат в дълбоки крайности. Но пък за сметка на това точно тук се крие отговора за проявата на нарцистичните нагласи в българската народопсихология защо хем се имаме за най-интелигентната раса в света, пък и хем никога не можем да си оправим положението.

Българският народ с неговата преиначена, изопачена и умишлено изгубена истинска история за точния му произход, е създал невероятно тежка карма, която в следващите 2 години ще се разгърне до пълна крайност. Нейното изражение ще наложи едно парадигма за ново виждане по въпроса и нова заинтригованост от къде наистина произлиза българското племе. Този развой ще бъде провокиран преди всичко от нашите братски руски народи. Ние ще достигнем до тайните на изначалната и древна Славяно-Арийска култура, донесена от забравената Даария и ПанГея, където са живяли невероятните народи на Хиперборейците. Мнозина от нас ще прозрат истинското си РОД-ословно начало идващо и свързано с извънземната Плеядинска раса. Ще разберем, че сме неразривно свързани със Славяно-Ариските народи, които впоследствие ще се наложат като новата Шеста Раса на Земята. Ние все повече и повече ще си спомняме за нашето хилядолетно минало и начало...

Българинът ще направи своята твърда крачка към тоталното си духовно пробуждане и окончателно прозрение кой е и от къде е дошъл. И този факт ще промени завинаги курса на духовното му развитие в най-положителните тенденции към новата Златна Епоха. Страданията му през 2013 и 2014 година ще наложат корекции в негативното му и черногледо виждане и отношение към всичко и всички, като отприщи невиждан разцвет в духовно направление.

През 2013 год. ще започне масово и невиждано развитие на туризма в Бълг-Ария и това ще бъде една от провокациите за появата на коренно новото виждане, свързано със скритата историята на България. Насилственото насаждането на чужди култури в страната ни ще предизвика силното недоволство и съпротивление на макар и малкото останалото на брой българско население. Освен това ще се открият още много археологически доказателства свързани с нашия Славяно-Арийски произход.

Наред с всичкото това мнозина от хората в големите градове ще започнат да се завръщат по родните си места бавно и постепенно, поради липсата на качествена и истинска храна, и вода. Ще започнат отново сами да си отглеждат земеделските култури. Ще започнат да се появяват малки общини, където ще се наложи екологичния начин на живот. Успоредно с това ще навлязат и тенденциите на новите свръхтехнологии, които ще улеснят в много голяма степен локалното производство на нови модели енергийно захранване. Наред с това в България ще бъдат официално открити богати находища на газ, злато и др. полезни изкопаеми. Ще се появи и ново образователно обучение изцяло на базата на духовното разкритие и осъзнаване, което в началото ще е твърде ограничено, поради частния му характер.

Това са само най-общите тенденции в позитивните насоки, които обаче ще променят изцяло мирогледа на българския народ, независимо от факта, че ще се проявяват и развиват изключително бавно. Важното е, че ще бъде засято първото семе на новото Духовно Познание.
А сега нека видим месечните пикови моменти и на позитивните тенденции:

Януари: българина като цяло ще бъде обхванат от пасивност и интелектуална насоченост, това вече е очевадно; повечето от интелектуалците и Ню Ейджа ще се активират и насочат към и в обучение, самоусъвършенстване, преквалификация. Това ще доведе до натрупване на ценен житейски опит от негативите, които ще се натрупат, поради сляпото виждане и на двете течения. В тези начинания ще има изразена външна подкрепа и ходатайство. Ще се създадат приятелски връзки свързани с пътуване, сключване на договори, сделки и сдружения. Възможна е коренна промяна в работата и начина на живот, но едва ли това ще бъде в чистата духовна сфера.

Февруари: месец на съзидателна работа, самообладание и изтрезняване за истинската ситуация, в която са намира Бълг-Ария, приток на сила и енергия. В българина започва да се пробужда и активира целенасочената воля и стремеж към реализация. И ако се следва тази тенденция е възможна победа, признание, успех по отношение на качествени и количествени промени в духовно развитие напред във времето. Наред с това ще дойдат и добри печалби, материални и финансови придобивки. Тук има прекрасна перспектива за ново начало, стига да се хване добрата тенденция с добри и честни намерения.

Март: това е месец на осъществяване, реализация и социално признание за народа ни, боя се обаче, че това може да бъде само една фалшива тенденция, умело разиграна от Кликата на нашите правителствени органи. Ако българина през март съумее да подхване Живота си умело в свои ръце и подходи с различаване, разпознаване и разбиране към своите естествени житейски проблеми, ще получи своята награда за труда и усилията си. Ентусиазъм, вдъхновение и всеотдайност ще има така или иначе - независимо дали ще бъде в положителните или отрицателните тенденции, българина е емоционален индивид и това ще се случи. Ако се поддаде на емоциите си, както винаги е правел до сега, той ще пропусне добрата тенденция за свобода в действията и решенията си, което може да го доведе до патова ситуация, и най-вероятно точно това ще се случи. Тази ситуация от собствена позиция ще предизвика мощна вълна на Духовно пречистване за ново начало с нови перспективи, като се създадат добри контакти за духовно взаимосътрудничество с чужбина.

Април: динамика и бързо развитие на обстоятелствата. Работа, усилия, борба. Народа издига глас за своята свобода и самостоятелност. Ще търси признание, напредък, късмет. Ще се сдобие с основателни стремежи и амбиции. Предстоят важни промени и полезни срещи/отношения в направление за преобразяването на законодателството в страна ни, което може да бъде ново начало на работа, дейности, проекти за един по-добър живот.

Май: ако българския народ съумее за това кратко време, в рамките на изминалото тримесечие, да се избави от своята невиждана алчност, омраза един към друг, завист и злоба, нарцисизъм и т.н. негативни характерови качества, ще започне да излиза от трудната си и мрачна ситуация. В този случай му предстоят освобождаване от негативните аспекти. Ще последва бавно еволюционно развитие постъпателно и на етапи. Това ще доведе до съвместна групова дейност, сключване на договори, сделки, сдружения. Ще се появи възможност за външна помощ, подкрепа, съдействие. Ще може да се стигне до разбирателство в личен и обществен план между индивидите. Ще предстои много работа и отношения с жени, деца, с млади и възрастни хора.

Юни: този месец ще е белязан с динамичен период на работа и творческа активност. Появяват се добри възможности за по-бързи промени. Придобивки, задоволство, приятни моменти. Успешни контакти и взаимоотношения. Раждане, поява или създаване на нещо ново.

Юли: месец на труд, усилия, сигурност и стабилизиране, и при условие, че положителните  тенденции през последните месеци са реализирани - появата на първите малки общности, които в един по-късен етап от времето могат да прераснат в големи духовни общини. Ще се наложи да се поемат обществени отговорности, отношения, задължения. Предстоят изпълнение, уреждане, узаконяване на текущи дела в тази насоченост. Завършване на дейности и проекти; постигане на равновесие и контакт с природата.

Август: бързо развитие на обстоятелства и събития. Нажежаване на обстановката с напрежение сред народа за изразяване на свобода, реализиране на промени, предстои нестабилност. Изграждане на нови перспективи; сделки за краткострочни проекти; искания за подобряване на личното, семейното и обществено положение под формата на разнообразни възможности, контакти и взаимоотношения.

Септември: най-големият пик по отношение на изисквания и стремежи свързани с дом, семейство и установеност в тях. На преден план застава вече въпиющата нуждата от поемането на отговорности, задължения, всеотдайности. Налага се да се започне активна работа в това направление за да се стигне до реални успехи и придобивки в бъдеще. Това е най-невероятния пик на нужда от разбирателство, сигурност, добри отношения в личен и обществен план. И ако българина съумее да се реализира точно в тези планове, пред него ще изникнат най-благоприятните възможни тенденции за развитие на и във всички нива.

Октомври: негативните тенденции тук ще подсилят вибрациите на пасивност и проява на сляпа интелектуална насоченост и проява. Отново ще има бум на интелектуално, а не интелигентно обучение, самоусъвършенстване и преквалификация, гарнирани с розовите и измамно-илюзорни пледоарии на Ню Ейдж религията. Това отново ще доведе до жестоки кармични натрупвания, които ще отприщят кармичния поток в събитийния план на отговорността, като това ще доведе до полагането основите на ценен опит за тотална промяна и ново преобразуване в духовна насока. Внезапно ще се появи повод дошъл от Изток, най-вероятно от Русия, за неочаквана помощ в това направление, възможна подкрепа и ходатайство. Укрепване на добро приятелство, което ще наложи пътувания на северо-изток. Предстоят сключване на договори, сделки, сдружения за съвместно сътрудничество с чужбина. Настъпва невероятната възможност за коренна промяна в работата и начина на Живот за българина.

Ноември: вече е крайно назряло времето за съзидателна работа. Необходимост от самообладание, сдобиване със

сила и положителна енергия за целенасочени действия. Необходимост от целеустремена силна воля и стремеж към сполучлива реализация. Само така може да се стигне до победа, признание и съответен успех във всяко едно начинание към новите преобразования на нов живот в Бълг-Ария. Само по този начин може да се стигне до добра печалба, материална и финансова подкрепа. Само така може да се реализира добрата възможност, която стои на прага на Бълг-Ария за предстоящото ново начало и навлизане с твърда стъпка в новата Златна Епоха.

Декември: идва ред за пълноценното осъществяване на въпросната реализация, ведно с контекста за социално признание. Съществува добрата тенденция за успешно приключване на дейности и проекти от всякакво естество. Може да бъде постигната награда за труда и положените усилията, което ще доведе до изблик на нов духовен ентусиазъм, вдъхновение и всеотдайност в Бълг-Ария. Настъпва оживено движение и пътуване предимно в посока към Изток, най-вероятно Русия, с добрите тенденции и за всички останали посоки на света. Тази свобода в действията и решенията може да доведе до извисяването и по-скорошното разкритие, и авторитетна реализация на Шестата Раса, Славяно-Арийската. Настъпва тоталното духовно и кармично пречистване на всички нива за народа на Бълг-Ария, което ще доведе до новото Златно Начало на Началата в най-добрата му Светлина и перспектива. Контактите с чужбина се разширяват неимоверно много.

Но нека да не забравяме, че положителните тенденции за развитие на бъдещите събития в Бълг-Ария зависят изцяло от преобразуването на предшестващите ги негативни тенденции! Нека да не забравяме все пак, че все още всичко е в наши ръце, всичко зависи от нас...


Автор: © Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .