Банер
veles-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

За Планината Шаста, Телос и Лемурия
Написано от Маг Селена   
Вторник, 26 Юни 2012 12:40

"Вълшебната Тора"

Шаста се явява най-величествената планина, укрепваща северния край на веригата от Невадските Планини Сиера. Тя е разположена в Графството Сиско в Северна Калифорния, приблизително на 33 мили от границата с Орегон. Планината Шаста се явява конус на угаснал вулкан, възвишаващ се на повече от 14,162 фута над нивото на морето, и е най-големият вулканичен пик на континента на Съединените Щати. Най-висши учители са открили, че Планината Шаста може да се счита за въплъщение на Великото Централно Слънце.

Най-малкото, което може да се каже, е това, че Планината Шаста – това е много особено място. Тя представлява нещо, много повече отколкото просто планина – това е едно от най-свещените места на планетата. Планината Шаста се явява мистичен източник на сила за тази планета. Тя е център за ангелите, духовните гидове, космическите кораби, учителите от Царството на Светлината. Също така и дом за оцелелите от Древна Лемурия.
За тези, които притежават дара на ясновиждането, Планината Шаста е покрита с гигантска, ефирна виолетова пирамида, чийто връх се простира много по-високо от предела на тази планета в космоса, и ни свързва междугалактически с Конфедерацията на Планетите от този сектор на Галактиката Млечен Път. 

Тази потресаваща пирамида също така включва в себе си обърната версия на себе си, която се простира надолу, в самото сърце на Земята. Планината Шаста представлява точка за вход на Светлинните Решетки на тази планета. Това е място, където преобладаващото количество енергии пристигат от галактиката и сърцето на вселената, преди тези енергии да бъдат разпределени между другите планини и останалата част на решетката. Мнозинството планински върхове – особено на високите планини – са Светлинни Фарове, захранващи светлинните решетки на планетата.

Странна светлина и звуци често се виждат и чуват на тази планина. Двойно изпъкнали облаци, сенки и невероятни залези на слънцето се добавят към тази мистична аура на планината. Там също така има много проходи и портали в градовете от 5-то измерение, които все още съществуват от времената на Лемурия. Планината Шаста – това е дом за много съвременни Лемурийци, които се явяват оцелели представители на потъналия континент Лемурия преди повече от 12000 години. 

Да, нашите Лемурийски братя и сестри са реални. Те са тук, физически живи и водят 5-ен пространствен образ на живот, който още не е видим за нашите очи. „Повърхността” сега се намира в периода на преминаване от 3-то в 4/5-то измерение на реалността. Други измерения също така съществуват на земята, но мнозинството хора, живеещи на повърхността, все още не притежават достатъчно развито съзнание за тяхното възприемане.

Древните Лемурийци преди потъването на техния континент и с пълно разбиране за неизбежната съдба на тяхната любима земя, използвали своето майсторство в енергиите, кристалите, звуците и вибрациите и издълбали огромен подземен град с намерение да съхранят своята култура, техните съкровища за цялата история на древната Земя. Тази част от историята е била загубена за Човечеството от времената на потъването на Атлантида. Лемурия някога е била огромен континент, по-голям от Северна Америка, и е била съединена с части от щатите Калифорния, Орегон, Невада и Вашингтон. Този огромен континент е изчезнал за една нощ в Тихия Океан, преди около 12000 години по време на огромна катастрофа. 

Всички обитатели на Земята по това време считали Лемурия за своя родина, и е имало много мъка и печал на Земята, когато тя е била загубена. В същото това време около 25000 Лемурийци са успели да мигрират във вътрешната част на Планината Шаста, най-важната от различните административни центрове, до потъването на Родината. И вие, възлюбени, които четете това сега, знаете във вашите сърца, че вашите бивши братя и сестри от Лемурия никога не са ви напускали. Те все още са тук, във физически, безсмъртни тела, напълно безгранични и живеещи живот на 5-то измерение.

Коренните жители на Америка вярват, че Планината Шаста е място от такава величавост, че нейното съществуване може да се приравни към създаването на „Великия Дух”. Те също така вярват, че раса от невидими малки хора, с ръст около четири фута1, живее по склоновете, като Хранители. Тези чудни малки хора, които често наричат „Малките Хора на Планината Шаста” са също физични, но с вибрации обикновено невидими за нас. Някои от тях понякога са видими в това измерение около планината.

Причината, поради която те не се показват физически на много хора е такава, че те имат колективен страх от хората. Някога, когато те са били физически видими както ние и изобщо не са могли да правят себе си невидими, хората са се отнасяли лошо с тях. Те започнали така да се страхуват от хората, че колективно са се обърнали към духовната йерархия на тази планета за разрешение да се вдигнат техните вибрационни честоти. Сега те могат да правят себе си невидими по желание и могат да продължат своята еволюция невредими и в света.

Съществуват съобщения за това, че расата на Големите Стъпки е била забелязвана в отдалечени райони на планината Шаста заедно с други мистични същества. По количество Големите Стъпки са останали съвсем малко в целия свят и около планината Шаста. Те притежават среден интелект и миролюбиво сърце. Те също са получили разрешение, което им позволява да бъдат невидими по желание. По този начин, така както и малките хора, те могат да не се конфронтират с нас, да избягват физическа вреда, осакатявания в името на науката, и поробване като раса.

 Ние, като човешка раса все още не сме разбрали истински, че ние сме поканени гости на тази планета. Ние се явяваме гости на благородната Майка Земя, която доброволно осигурява платформа за еволюция на много царства, които обитават тук. Човешкия род – е едно от тези царства. В началото е било строго договорено, че всички царства ще бъдат почитани и че на всички ще им бъде разрешено да делят тази планета „по равно”. Така и е било много дълго време. За съжаление, вече 400 хиляди години, откакто човечеството е взело връх. Те високомерно мислят, че са превиша раса и че имат право да контролират и манипулират другите царства, които са се получили по-уязвими, отколкото са те.

Много видове от животинското царство също са станали невидими. Те все още са тук, но с малко по-високи вибрации и затова са невидими за нас. Къде, вие мислите, са отишли всички предполагаемо „изчезнали” видове? Много от тях са станали изчезнали, защото те са направили колективен избор повече да не взаимодействат с нас. Тези видове от царството на животните, които все още са физически с нас, не винаги са любими и почитани от хората. 

Влезте във вашето сърце и изучете, как се отнасят с мнозинството животни, ползват се и се оскърбяват от предположително „превъзходящата раса”. Сега няколко духовни групи обкръжават района на планината Шаста. Много търсачи на истината, които са чувствали и чули в сърцата си „Зова на Планината”, са се преселили в този район, където те усещат, че най-накрая са се върнали „в къщи”. Приглушената памет на тяхното далечно Лемурийско родство ги зове назад, в мястото на техния произход.

В ясен ден, планината Шаста стои като бял скъпоценен камък, и може да бъде видяна от повече от 100 мили далечина. Хората, които живеят наблизо, имат необикновени истории за 14 162 футовият Каскаден вулкан. Най-необикновените истории – това са легендите за мистични хора, които живеят вътре в планината, независимо от това, че в честотата на 5-то измерение. Говорят, че те са потомци на древно общество от загубения континент Лемурия, живеещи дълбоко в недрата на планината в кръгли домове, радвайки се на безкрайно здраве, богатство и истинско братство. Те са запазили своята древна култура.

Лемурийците, живеещи в планината, обикновено се описват като: грациозни същества, с ръст 7 фута и повече, с дълги и свободно падащи коси. Те са облечени в бели, широки дрехи и сандали, но също така са ги виждали и в много ярки дрехи. Говорят, че те имат дълги, тънки шии и тела, които те украсяват с яки с красиви шевици, направени от перли и скъпоценни камъни. У тях е развито шестото чувство, което им позволява да общуват помежду си с високочувствителни способности. Те също така се телепортират и са способни да стават невидими по желание. Техният роден език е Лемурийският, наричан Солара Мару, но те също така говорят безупречен английски с лек британски акцент. Те са избрали да учат Английският като втори език, тъй като те са разположени в Америка.

Доктор М. Дореал е заявил преди много години, че той е посещавал Лемурийците вътре в
 тяхната планина. Той е казал, че мястото, което му е било показано е било с височина около 2 мили, 20 мили в дължина и 15 мили в широчина. Той е писал, че светлината вътре в планината е била много силна, както в летен ден. Защото точно в центъра на тази огромна пещера имало голяма светеща маса от светлина. Друг човек съобщил, че той заспал на планината Шаста, за да бъде събуден от Лемуриец, който го завел навътре в планината, в неговата пещера, която била украсен със злато. Лемуриеца казал на човека, че съществува серия от тунели, оставени от вулкана, под земята, като скоростни шосета... свят вътре в света.

Било съобщено, че Лемурийците са усвоили във висша степен атомната енергия, телепатията, и са имали ясновиждащи навици, електроника и наука още преди 18 000 хиляди години. Те имат технологии, които правят жителите на 3-то измерение подобни на току що прохождащи младенци, по сравнение с тях. Те контролират мнозинството от своите технологии с ума си. В миналите времена, те са знаели как да пускат в движение лодки, използвайки енергия, излизаща от кристали. Те са имали въздушни кораби, които са летели в Атлантида и на други места. 

Сега те имат цял флот от космически кораби, наричан „Сребърният Флот”, с помощта, на който те пътешестват вътре и навън в планините на 5-то измерение и по-нататък в космоса. Те също така имат способността да правят своите космически кораби невидими и безшумни, за избягване възможността да бъдат забелязани от местните и национални военни сили. Независимо че те са физични по природа, те са способни да променят своите енергийни полета от вибрациите на трето в четвърто и пето измерение и да стават видими и невидими по желание.

Много хора съобщават за това, че са видели странна светлина на планината. Едно от обясненията за това е, че космически летателни апарати постоянно влизат и излизат от въздушното летище вътре в планината. Планината Шаста не само е дом за Лемурийците, но също така е междупланетен и междугалактически многопространствен портал. Има огромен ефирен град – Града на Светлината – над планината Шаста, наричан „Кристалния Град на Седемте Лъча”. Някога в близкото бъдеще, през следващите 12 до 20 години, на този изумителен град е предназначено да се снизи в нашето физическо царство и да стане първия Град на Светлината, който ще бъде осезаемо манифестиран на повърхността на тази планета. За да може да се случи това, хората, които живеят тук, са длъжни да бъдат с равни на тези вибрации в своето съзнание.

Вие можете просто да посетите района на планината Шаста без четене или чуване за Лемурийците, но ако у вас има бивши връзки с тях, вие можете да бъдете благословени с някои откровения. Планината Шаста привлича посетители от целия свят, някои търсят духовно разбиране, други – се наслаждават на красотата и природните чудеса, които „природата майка” може да предложи в този уникален алпийски регион.

Всички обичат тайната, особено тайната за Планината Шаста. Съществуват много написани възхитителни митове и легенди за този Северен Калифорнийски гигант. Тази отшелническа планина винаги дреме, а нейните секрети са недокоснати. Но по-някога изплуват разни мистически истории. Появява се нов списък на герои, и вниманието отново се концентрира върху тази мистическа планина. Така е било с години и, навярно, винаги ще бъде. Планината Шаста има тенденцията да открива „себе си” само на тези, които почитат живота, самите себе си за това, кои те в действителност се явяват, и почитат Земята и всичките други царства, делящи тази планета.


Накратко за историята на Трагичната Смърт на Лемурия

Тази информация е извлечена от ученията на Шарул Дюкс от Телос, сега живеещ на „повърхността” в Ново Мексико, а също така от няколко ченелинга от различни Възнесени Учители, по време на Разпределението на Моста на Свободата през 1950 година и от друга информация, предадена от Адама за тази презентация.

Лемурийският Век продължавал приблизително от 4500 000 години до Рождество Христово и до преди 12 000 години. До потъването на континента Лемурия и, по-късно на Атлантида, на планетата са съществували седем основни континента. Земите, принадлежащи на гигантският континент Лемурия, включвали в себе си земи, които сега са под Тихия Океан, а също така Хаваите, Островите Пасха, Фиджи, Австралия и Нова Зеландия. Континента също включвал в себе си земи в Индийския Океан и Мадагаскар. Западното крайбрежие на Лемурия е стигало до Калифорния, също така до части от Британска Колумбия в Канада.

В резултат на войни, огромно разрушение е станало в Лемурия и в Атлантида. Преди 25 000 години, Атлантида и Лемурия, двете най-висши цивилизации на това време, воювали една с друга поради „идеологии”. Те са имали две различни идеи за това, в каква посока трябва да се развиват другите цивилизации на тази планета. Лемурийците вярвали, че другите по-малко развити култури трябва да бъдат оставени, за да могат да продължат своята собствена еволюция, със своята скорост и съгласно собственото си разбиране и пътища.

Атлантите вярвали, че всички по-малко развити култури трябва да бъдат контролирани от двете по-развити цивилизации. Това разногласие довело до серия термоядрени войни между Атлантите и Лемурийците. Когато войните завършили, и прахът се утаил на земята, то нямало победители.

По време на тези разрушаващи войни, хората, които били високо развити, се проявили с твърде ниско ниво на поведение, докато неосъзнали безсмислеността на такова действие. В крайна сметка Атлантида и Лемурия станали жертви на своята собствена агресия, и родните два континента много отслабнали от тези войни. Чрез свещениците, на хората им било съобщено, че след по-малко от 15 000 години техният континент Лемурия ще бъде унищожен. Тъй като в тези дни хората обикновено живеели от 20 000 до 30 000 години, те разбрали, че тези, които са причинили това разрушение, ще бъдат живи, за да изпитат върху себе си унищожение.

По времената на Лемурия, Калифорния е била част от Лемурийската земя. Когато Лемурийците осъзнали, че на тяхната земя предстои да изчезне, те подали петиция в Малката Шамбала – в това време това е била главата на Системата Агарта – за разрешение да се построи град под планината Шаста, за да се спаси тяхната култура и ръкописи. Малката Шамбала е населена с Хиперборейската цивилизация, която е напуснала повърхността на тази планета преди повече от 40 000 години. В това време, Хиперборейците са били отговорни за приемане на решение за Системата Агарта, която сега се състои от 120 подземни Градове на Светлината, основно населени с Хиперборейци. Четири града в тази мрежа са населени с Лемурийци, два други – с Атланти.

За това, за да бъде дадено разрешение за построяване на град и ставане на част от подземната Система Агарта, Лемурийците са били длъжни да докажат на много агентства, като например, Галактическата Конфедерация на Планетите, че те са изучили урока на мира, за да могат отново да бъдат приети като членове на конфедерацията. Когато разрешението за построяване на града било дадено, станало ясно, че този район ще преживее предсказаните катаклизми. 

Вътре в планината Шаста вече съществувала огромна куполовидна пещера. Лемурийците построили своя град, наречен Телос, което се явявало името на цялата тази област в това време, включвайки цялата Калифорния и огромна част от Юго-Западните САЩ. Телос включвал северните земи от към Планината Шаста, по продължение на източното крайбрежие до част от Британска Колумбия. Телос – това означава общуване с Духа, единство с Духа и разбиране на Духа.

Когато Телос бил завършен, то той е бил предназначен да приеме 200 000 човека. Когато континента бил разрушен, това се случило малко по-рано, отколкото се е очаквало, то много хора не са успели да се доберат до града навреме. Когато катаклизмите са станали, само 25 000 човека са успели да попаднат „вътре” в планината и били спасени. Това количество е единственото, което е останало от Лемурийската култура от това време. Ръкописите вече са били пренесени в Телос, също са били построени и няколко храма.

Известно е, че възлюбената Родина е потънала надолу за една нощ. Континента е потъвал толкова тихо, че много хора не са осъзнали напълно това, което се е случвало. Почти всички са спали по време на случващото се. Никакви необичайни метеорологични условия не са се проявили тази нощ. Съгласно ченелинг, предаден от Лорда на Хималаите чрез Джералдин Инносенти (огън-близнак на Ел Мория), той обяснил, че велико количество от тези свещеници, които останали верни на Светлината и на собствените свещени имена, като капитани на потъващ кораб, са стояли на своите постове. Безстрашни до края, те потъвали и се молели, отивайки надолу под вълните.

В друг ченелинг от Лорд Маха Чохан, в март 1957 чрез Джералдин Инносенти, се казва: „Преди началото на потъването на Лемурийският континент, свещениците и служителките на храмовете са били предупредени за идващите катаклизмени изменения, и много огнища на Светия огън са били пренесени в Телос. Други са били преместени в тези земи, които не са подлежали на влияние. Много от тези огньове са били взети на континента Атлантида, в специално място и се били поддържани достатъчно дълго време, благодарейки на ежедневните духовни молби. Направо преди момента на потъването на Лемурия, някои от тези свещеници и служителки са се върнали у дома, на своя континент и доброволно са потънали със земята и Нейните хора, оказвайки помощ със своето излъчване и създаване на комфорт и безстрашие.

Те са предложили тази помощ, за да преборят страха, който пристигнал в резултат от действията на катаклизмите. Тези любещи благодетели с излъчването на своята жертва в буквален смисъл обкръжили аурата на хората в одеялото на мира и помогнали за създаване на свобода от страха, за да могат ефирните тела на тези жизнени потоци да не бъдат силно изплашени; по такъв начин, спасявайки хората за техните бъдещи въплъщения от по велики трагически последствия.”

Лорда на Хималаите в завета „Мост към Свободата” в 1959 година е казал: „Много членове на свещеничеството стратегически разположили себе си на малки групи в различни райони, и те са се молили и пеели по това време, когато са отивали надолу под водата. Мелодията, която те пеели, била тази същата, която сега се нарича „Старите Добри Времена”. Смисълът, стоящ зад тези действия е бил такъв: всеки ужасяващ опит остава дълбок белег и травма в ефирното тяло и клетъчната памет на хората, за излекуването, на който ще потрябват няколко въплъщения.

Чрез действията и жертвоприношенията на свещеничеството, което е избрало да остане заедно с групите и пяло до самият край, много страх е бил смекчен, и определено ниво на хармония е било подържано. По такъв начин, поврежданията и травмите, на душите, които пропаднали, били намалени. Било е казано, че свещениците заедно с музикантите пеели и се молели, докато вълните и водата нестигнали до нивото на техните усни. Тогава и те изчезнали. В продължение на нощта, в това време, когато масите спели под звездното синьо небе, всичко било завършено. Възлюбената Родина била потопена под вълните на Тихият Океан. Никой от свещениците не е оставил своя пост, и никой не е показал никакъв страх. Лемурия си е отишла с достойнство!

„Старите Добри Времена” била последната песен, някога чувана на земята на Лемурия.
Днес вечерта, Аз ви моля да изпеете тази песен отново, като част от нашето представяне. Хората на Земята отново са изнесли тази песен чрез Ирландският народ, такива пророчески думи са били добавени към нея: „Нима старите запознанства трябва да бъдат забравени!„ Какво, вие мислите, ние правим днес, тази вечер? В действителност ние и сме тези стари познати, възсъединяващи се с вас отново. Тези от нас, които са от сферата на 3-то измерение, сега се съединяват в съзнанието с нашите бивши приятели и членове на семействата и Лемурия, „за сега невидими” за нашето зрение, но, надяваме се, не задълго. Чуйте в своите сърца, мои приятели, следващото изказване.

Преди Лемурия напълно да потъне, било е предсказано, че веднъж, в далечното бъдеще, много от нас ще се съберат на групи и ще изпеят тази песен отново, с абсолютното знание че „Победата на Земята” е спечелена.

Днес дойде празнуването на този дълго чакан ден и изпълнение на това необикновено пророчество. Днес ние предприемаме началото на дълго чаканото „Възсъединение”. Почти със сълзи на очите, аз ви съобщавам от Адама, че много от вас в тази стая са били сред храбрите души, които пожертваха своя живот за ползата на мнозинството. Нека да аплодираме вашата храброст и нека сега да се порадваме на нашето завръщане заедно, за продължение на великата Лемурийска мисия – помощ на човечеството и планетата в нейното велико възнесение.

В Телос един от аспектите на тяхната мисия е било поддържане в баланс енергията на съзнанието и възнесението за планетата, до това време, докато живеещите на „повърхността” могат да направят това сами. Сега дойде времето за двете наши цивилизации да правят това заедно като „Едно Сърце”.


Земята след Потъването на двата Континента

По времето на потъването на Лемурия, Атлантида започнала да се тресе и да губи части от
 своята повърхност. Това продължило повече от 200 години преди последната сцена, когато останките от континента не потънали напълно. 2 000 години след катастрофата на Лемурия и Атлантида, планетата продължавала да се тресе. За 200 години Земята загубила две основни земни маси, което се явявало такава регресия и травма, че на планетата и потрябвали няколко хиляди години за възстановяване на баланса и гостоприемство за живота. 

Няколко стотици години, след разрушението на двата континента, в атмосферата било изхвърлено толкова много радиоактивни газове и прах, че на Земята нямало ярка слънчева светлина. Атмосферата станала много студена, тъй като слънчевата светлина не можела да прониква през тази токсичната и радиоактивна атмосфера и много малко храна е могла да расте. Голямо количество животни и растения изчезнали.

А защо има толкова малко доказателства за съществуването на тези две велики цивилизации?

Тези градове, които са останали на планетата и не са потънали, са се превърнали в камънак или са били стрити от земетресенията и огромните приливни вълни. Които често заливали хиляди мили земя от брега на морето, разрушавайки мнозинството градове и поселения по своя път. Жизнените условия за тези, които са преживели катаклизмите, били толкова тежки, че хората били много изплашени, и качеството на живот много бързо спаднало. За тези, които оживели в тези нещастия – глада, бедността и заболяванията станали тяхно наследство.

Изначално височината на хората на тази планета била приблизително 12 фута ръст. Хиперборейците били, и все още са с 12 футов ръст, и никой от тях не живее на „повърхностното” измерение. Когато потънала Лемурия, Лемурийците били смалени до 7 фута ръст, и до днес си остават с височина от 7 до 8 фута. От тогава на планетата станало следващо понижение на ръста. Когато нашата цивилизация се развие, тази височина на телата ще се възстанови. Дори сега хората на повърхността стават доста по-високи от това, какви са били само преди 100 години.

Тази вечер, ако вие поискате или разрешите това, Адама и всички, които са от Телос и присъстват тук в своите светлинни тела (те са почти половин милион), ще ни дадат възможност да изцелим нашите собствени и планетарни записи. Това ще бъде велика услуга за планетата и за човечеството. И за всеки от вас индивидуално.

Новия Ден, Новия Свят вече почти се е родил. Ние изучихме своите уроци на Любовта, и Новата Лемурия, обновения рай, вече почти отново се е проявил. Телос, частта от Лемурия която остана вярна на Нейното свято име и светлината, беше вдигнат до 4-то измерение по време на катаклизмите. С времето Нейните хора еволюционираха в съзнанието на 5-то измерение, и сега напълно съществуват в това висше измерение. И Телос, нашия възлюбен Телос, и всички необикновени хора, които живеят там се явяват нашите „Врати” в това забележително място.
 
*   *   *  

Изчистване на Старите Лемурийски
 
Записи На зората на Новата Ера на Земята
 
Възлюбени мои, най-скъпи братя и сестри от миналото, бивши членове на семейството.
От името на Лемурийският Съвет на Телос, от името на Ра и Рана Му, краля и кралицата на Телос, а също така от името на половин милион от нас, присъстващи тук в нашите ефирни тела тази вечер, с велика радост, любов и чест ние ви приветстваме. В това време, когато ние ще отворим своите сърца за вас, ние ви молим също така да отворите вашите сърца за нас, за великото изцеление.

Ние сме тук тази вечер, заедно да сътворим много важно изчистване и изцеление за нашата планета, а също така за всички вас. Нека, на първо място, да наречем това изчистване на старите, болезнени Лемурийски записи, все още тежащи в сърцата и душите на мнозинството хора. И, на второ място, благодарейки на възсъединяването на нашите сърца, нека да създадем нова и директна връзка между нашите две цивилизации. Времето на нашето разделение вече почти завърши, и сега ние се съединяваме от сърце към сърце, с все по-голямо количество от вас всеки ден. 

Скъпи мои, това разкриване, което ние вече сме готови да създадем, ще съкрати времето за нашето сливане с вас.

Скоро нашите две цивилизации отново ще се срещнат, лице в лице във велико празнуване на Светлината и Любовта. Ние ще работим заедно, ръка за ръка и сърце към сърце, за построяването на най-необикновеният и вълшебен, постоянен златен век на просветление, мъдрост, мир и изобилие, които вие само можете за си представите. Ние ще ви помогнем в построяването на общество на Любовта и Светлината, което никога все още не е било, и без вмешателството на всякакви негативни сили, които така дълго са се разпространявали на тази планета.

Дългата, тъмна нощ, която вие издържахте на тази планета, вече почти свърши. Много скоро светлината ще блести по-ярко, отколкото когато и да е било, за всички нас, за да можем да се радваме. Сега вие изпитвате последните часове на тъмнината преди разсъмването, която вече започва да просветва. Независимо от това, че скоро вие ще се сблъскате с изменения на повърхността, които вие много дълго сте чакали, ние ви молим да възприемате тези изменения като „избавление” за вашата планета. Това време вече е над вашите глави и е много важно, вие да оставате центрирани във вашето възхитително „Аз”. Скъпи мои, не си позволявайте да изпадате в страх и приемете всички изменения и измествания, които ще се проявят; не е важно свидетели на какво ще бъдете и какво ще изпитате около вас. Прегърнете всичко това като ръката на Бога, създаваща нов свят за вас.

Толкова много помощ ще бъде достъпна за вас отвсякъде, ние също ви предлагаме нашата помощ. Просто ни помолете в своето сърце, и ние ще бъдем там, за да ви помогнем.
Аурелия Луиза ви разказа накратко за трагедията на потъването на Лемурия преди 12 хиляди години. Това беше направено с цел да ви дадем представа за тежките спомени, предизвикани от опустошението след катастрофата. 

Ние желаем, вие да знаете, че много от тези болезнени спомени все още тежат над човечеството до днешен ден, съхранявани в сърцата и душите на милиони. Неописуема история за разбити сърца и душевни травми. Сега дойде времето да се изцели всичко това, започвайки от самия себе си. До днешен ден тези древни спомени образуват нещо като душевна мъгла в съзнанието на мнозинството от човечеството. Тъй като страданието е било непоносимо, твърде много от вас за затворили своето съзнание за спомените за висшето знание.

Аз самия, както и всички от Телос, много желаем днес да разчистим значителна част от тези задържали се спомени. Тази вечер тук присъстват достатъчно същества от нашата и вашата страна, за което, ако вие сте съгласни и създадете намерение, ние бихме могли да сътворим това изцеление за вас и за планетата.

Желаете ли вие сега да го направите заедно с нас? (аудиторията: "Да.")

А сега нека малко да помълчим, и аз ви моля да утвърдите вашите намерения да изчистите и изцелите своята памет. Навлезте дълбоко в своето сърце. Днес тук с нас също така присъстват много майстори и царството на ангелите, готови да помогнат в това грандиозно изцеление. След като вие помолите за изцеление на себе си, мълчаливо, в своето сърце, с разрешението на вашият висш Аз, помолете за изчистване и изцеление на останалата част от човечеството, за което сега е възможно да стане изчистване на паметта. Уверявам ви, че такива са много. (Момент на  тишина)

Това, приятели мои, стартира процес, който ще се развива подобно на ефекта на стотната маймуна, докато не бъдат очистени всички архиви на паметта. Това ще окаже огромна помощ на човечеството. Голямо благодаря Ви. Участвайки в това сътворение, вие оказвате грандиозно служене на планетата, а също така и на самите себе си.
 
Сега, когато огромния процент спомени е изчистен и изцелен, хайде да пуснем всички трагедии и скърби на планетата и да се отворим насреща идващите велики събития, развиващи се в настоящето време, благословявайки вашата планета със способи, които вие за сега не можете да постигнете. Сега директно са отворени вратите, съединяващи нас с човечеството, сърце към сърце. Ние ви благодарим за това планетарно служене тук тази вечер.

Не се съмнявайте в това, че в скоро време тъмната нощ напълно ще се разсее. Повече няма да има скръб и сълзи на повърхността на тази планета. И ако бъдат, то само сълзи на радост и възторг. Ние заедно ще осъществим най-великолепната съдба за всички, които я изберат.

Ние, вашите старши братя и сестри, доброволно изразили желание да ви покажат пътя и да станат образци за подражание. Понеже ние вече сме направили това, което вие желаете да осъществите, с нашата помощ това ще бъде по-лесно за всички вас. Ние ви каним да протегнете ръка към нас и да приемете вашата помощ. Вие знаете, че ние действително можем да облекчим вашия път към това най-близко планетарно приключение. Ние създадохме в пето измерение Нова Лемурия, рай на чудесата и вълшебствата. Там е представено всичко, за което вие сте мечтали, и дори повече от това. Когато настъпи времето, ние заедно с всички вас ще разпространим Нова Лемурия на „повърхностното” измерение на планетата. Ние ще ви научим на всичко, което знаем ние самите и на което сме се научили за последните 12 хиляди години от своята изолация от населението на повърхността на Земята.


Нова Лемурия

Приветствам Вас, приятели, аз - Адама.

Сред обитателите на повърхността на Земята е разпространено поверието, че преди повече
 от 12 хиляди години Лемурия е загинала под вълните на Тихия Океан, че нея повече я няма. Това е съвършено вярно от позицията на трето измерение. Катаклизмите унищожили голямата част от нашия континент заедно с повече от триста милиона от нашия народ, предизвикаха най-болезненото опустошение на физическата повърхност и сред нейното население.

Това беше също така огромно потресение за вашата Майка Земя. На заключителния стадий на своето съществуване нашата любима Лемурия, считаща се люлката на цивилизациите на нашата планета, изчезна почти мигновено. Останалата част от света се потопи в пълно вцепенение, оплаквайки тази велика загуба. Болката от загубата на Родината била толкова велика, че даже днес мнозинството от вас все още я носи в дълбините на своята клетъчна памет – тази болка и тази травма.

Душите на загиналите в този момент са били пределно изтощени. Много от вас, пострадали при унищожението на нашия континент, напълно сте капсулирали спомените за своите славни Лемурийски предци. Понеже за вас края е бил толкова трагичен. Вашите болка и скръб са потънали дълбоко в подсъзнанието в очакване на времето, когато тях ще може да ги издигнете на повърхността и да ги изцелите. Задачата на тази нова информация – е да помогне на вас, четящите тези изречения, да започнете съзнателно да изцелявате тези спомени, отначало за самите себе си, а после и за цялата планета. С тази цел, скъпи братя и сестри, ние с огромна любов и състрадание ви предлагаме нашата помощ.

Лемурия все още съществува на честотата на пето измерение, засега, недостъпно за вашето виждане и възприятие, принадлежащи на трето измерение.

На всички вас, все още преживяващи скръбта от загубата, съобщаваме, че Лемурия никога не е била напълно унищожена, както се представя от позицията на вашето сегашно разбиране. Понеже завесата между измеренията продължава да изтънява, ние желаем да ви заверим, че в не толкова отдалечено бъдеще пред тези, които участват в процеса на възнесение, вашата любима Лемурия ще се изправи в цялото Свое Великолепие и Слава по напълно физически осезаем начин.

Когато вие разкриете себе си за по-съзнателен начин на живот и се изчистите от изкривените и грешни системи на вярвания, усвоени от вас през миналите хилядолетия, вие отново ще можете да възприемате своята любима Родина. В края на краищата, на вас ще ви позволят да встъпите в Нея и да бъдете приети от Нея с Любов и Великолепие, които Тя сега е способна да предложи. 

Когато вие бъдете готови, вас ще ви поканят да се присъедините към нас съвършено съзнателно в това райско място. По време на потъването на Лемурия, това, което тя е представлявала за планетата е било издигнато в честотата на четвърто измерение и след това е еволюционирало в честотата на пето. Тя продължавала да процъфтява и еволюционира до сегашното ниво на съвършенство и красота, бидейки населена с тези, които са се спасили по времето на нейното потопяване.

Ако тази информация предизвиква сълзи на очите, разтворете вашето сърце, за да изцелите страданията, които сте пазили в себе си толкова дълго време. Позволете на своята печал да тече и тече! Позволете на своите сълзи да донесат изцеление на всяка част на вашето същество. Разрешете на себе си напълно да го почувствате и приемете в своето сърце чрез дишането. Позволете на себе си напълно да почувствате тези спомени и цялата болка, не потискайте нищо. Именно така, стъпка след стъпка, вие ще осъществите собственото си изцеление. Вдишвайки болката, вие завинаги ще разтваряте и изцелявате тези импринти. Помолете вашия Висш Аз да ви помогне да разтворите тези архиви, удържащи ви от придвижване напред насреща към вашата нова възхитителна реалност.

Ние ви молим искрено да извършвате тази работа в своята ежедневна медитация, докато не почувствате нейното завършване. Съединявайте се с нас – сърце към сърце с помощта на любовта. Молете от нас помощ, и ние ще бъдем с вас при изпълнението на тази необичайно важна вътрешна работа. Всички ние в Телос горим от желание да помогнем на тези, които достигнат нас в своето сърце. 

Нашата цивилизация е достигнала значително разтваряне на сърцето, и нашата вибрация пулсира в унисон със Сърцето на Божествената Майка. Дълбоко вкоренената болка постепенно ще бъде отстранена, и вие ще се почувствате значително по-леко. Освобождаването от тази болка ще ви помогне също така да разтворите своята памет и да постигнете собствена истинска индивидуалност. Тя ще ви позволи да направите гигантски скок към пълно духовно, емоционално и физическо обновление.

Ние ви каним да посещавате Телос нощно време, докато вашите тела спят. Ние имаме множество духовни съветници, които са готови да работят със всеки от вас. На всеки дошъл се дават три съветника, които ще работят с вас съвместно и много интензивно. Единия от тях се специализира за изцеляване на вашето емоционално тяло, втория – за изцеляване на вашето ментално тяло, третия – за изцеляване на вашето ефирно тяло, - всичките заедно в единство с вашето Божествено Присъствие.

На този канал, Аурелия Луиза (Aurelia Louise) неотдавна беше предоставена възможност за миг да погледне в Лемурия. Тя беше дълбоко трогната и сега знае с пълна увереност в сърцето, че това, което ние сега пишем чрез нея, не е просто обещание за някакво отдалечено бъдеще. Тя знае с всяка клетчица на своето същество, че за много от вас това проявление може да стане реалност в течение на това десетилетие или скоро след това. Вие можете да започнете това пътешествие! Ще приемете ли нашите ръце, за да може заедно с нас да се носите на вълната на възнесението в реалността на новото измерение?


Като земни същества, ние сме едно голямо семейство

От мястото на нашето пребиваване ние наблюдаваме за постоянния прогрес в колосалното пробуждане, протичащо в съзнанието на човечеството, според това как то си спомня за своята божествена природа.

Скъпи мои, в този момент, докато вие все още не сте в състояние да видите пълната картина на този поразителен прогрес, ние разполагаме с необходимата технология, позволяваща ни не само да го наблюдаваме, но и ежедневно да правим диаграми на нашите аминокисилинни компютри. Ние можем да построяваме графики за ежедневния подем на честотите на вибрациите на човечеството във всяка зона на повърхностното измерение. Ние всеки ден виждаме, как нови хора се пробуждат към своята божествена
 цел. Ние виждаме, че все повече хора сред вас правят избор в полза на приемането на любовта и мира в своето сърце, както в своя личен живот, така и за планетата.

Самия факт на това, че сега толкова много от вас се пробуждат към по-дълбоко разбиране на истинската духовност и правят нов избор, ни показва, че вашата крайна победа и духовна свобода са гарантирани. Въпросът е само в това, колко дълго, колко земни години ще потрябват за достигане на критичната маса. Ние можем честно да ви кажем, че това става дори по-бързо, отколкото изначално се очакваше от духовната йерархия. Каквото и да не стане, на вас повече няма да се наложи столетия или хилядолетия да чакате прехода в толкова дълго очаквания нов свят. Знайте, че в продължение на десет години от настоящия момент ще се случат многочислени позитивни промени. Интензивността на енергиите няма да се снижава и няма да се прекрати, докато вие не се почувствате уютно сред чудесата и благодатта на пето измерение.

Сега, най-накрая, много близко е времето на възсъединяването на двете наши цивилизации
Ние в Телос, заедно с всички ваши братя и сестри на „Вътрешната Земя”, представляваща обширна империя на многочислени цивилизации, следим за това разширяване на съзнанието с огромна радост и надежда. Ние винаги ви поддържаме със своята Любов и Светлина. Ние сме почти като деца, броящи дните до Рождество, Рождество на „Единението” в Любовта и Братството на едно голямо земно семейство. Ние с изумление наблюдаваме, как ден след ден става събуждане, и знаем, че сега, след толкова столетия на физическо разделение, времето на възсъединяването на двете наши цивилизации, най-накрая, е много близко.

Когато настъпи времето на нашето появяване в повърхностното измерение, това ще бъде време на любов и огромна радост за много хора, особено за тези, които осъзнават нашето присъствие вътре в Земята и изпитват в своето сърце дълбоко стремление да ни приветстват най-накрая, и да по общуват с нас лице в лице. Чудесата на нашата „Велика Среща” ще надминат даже това, което вие можете в настоящия момент да си представите. Бъдете уверени, че ние също така жадуваме да бъдем редом с вас в по-осезаем начин, така както и вие се стремите да бъдете с нас. Ние сме - едно семейство, и това е естествено желание.

Ние също наблюдаваме огромно количество работници на светлината, които се въплъщават сега, за да способстват изпълнението на тази забележителна мисия, проправяйки път в това грандиозно пробуждане. Вие сте – мъжествени войници на Светлината, преодоляващи многочислени трудности, за да способстват за Съзнанието на Христос на планетата, и ние грижливо ви пазим в своите сърца. Ние ви приветстваме и уважаваме с благодарност и огромна любов.

Ние ще се върнем на „повърхността” по по-явен начин, когато духовното пробуждане достигне критичната маса, но не по-рано. В скоро време на нас ще ни дадат разрешение да общуваме с ограничено количество хора от „повърхността”, достигнали такова ниво на честоти/вибрации, което ще им позволи да ни виждат и да се чувстват комфортно в присъствието на нашето сияние. Бъдете уверени, че ние няма да понижим своите вибрации, за да се срещнем с вас на вашето сегашно ниво на плътност от третото измерение. Най-вероятно, ние ще се срещнем с вас на половината път. За да може всеки от вас да ни възприема на високите нива на четвърто измерение, е необходимо, вие да издигнете своята честота и съзнание до това ниво.

В края на краищата, този първичен обмен постепенно ще отвори пътя към нашето по-мащабно проявление сред вас, съединявайки двете цивилизации в Едно Голямо Семейство на Децата на Майката. Ние сме – същества на любовта, ние живеем пътя на любовта и желаем, вие да знаете, че ние ви обичаме всичките вас.

Когато ние дойдем, ние ще можем да ви научим на такъв образ на живот, който ще ви помогне много бързо да заложите основите за надежден златен век на просвещението, любовта, мира, красотата и процъфтяването за всички.

Ние ще ви помогнем да встъпите в този златен век, към който вие толкова време сте се стремили. Подгответе се, обичайте се един друг още повече, възприемайки всеки по-скоро като братя и сестри на огромното семейство. Станете възприемчиви за нас в своя разум и сърце и ни поканете в качеството на свои ръководители и наставници. Вие никога няма да съжалявате за това.

За изминалите 12 хиляди години от нашият „подземен” живот в многомерните градове и в Телос, ние заложихме фундамент, основан на съзнанието на Любовта и истинското Братство. За тези хиляди години ние усъвършенствахме структурите на своите общества, за да достигаме все по-високи и по-високи нива на резонанс с Божествените Принципи във всеки аспект на своя живот,

Възлюбени, ние достатъчно дълго време бяхме свидетели на вашите страдания и вашата борба. С огромна радост и надежда ние очакваме възможността да ви покажем способ за проявление на реалността на висшите измерения във вашият свят, за да може никога повече да няма страдания ни в човечеството, ни в каквото и да е друго царство, еволюциониращо на тази планета.

За постигане на това няма да са нужни 12 хиляди години. Ние вече знаем това.
Проявлението на нашите енергии, чрез „магията” на Любовта е способно да осъществи за вас тези чудесни промени и ще направи това. Бъдете готови да разтворите за нас вашите сърца и да повярвате, че ние сме не само ваши приятели, но ние също така сме ваши отдавнашни братя и сестри. На нивото на душата всички ние прекрасно се познаваме един друг. Понеже ние всички веднъж сме били едно семейство на прекрасния континент Лемурия, и ние оставаме същите тези.

Ние ви изпращаме от Телос потоци любов, които изобилно постъпват тук. Ние нямаме проблеми за нейното получаване и тя ни позволява да живеем в изобилие. Ние с любов ви съхраняваме в своите сърца. Докато ние се срещнем, упражнявайте се в изкуството на истинската любов, която започва от това, да обичате себе си. Нека във вашите сърца изобилства любов към себе си, един към друг и към цялото творение. Вие сте – скъпоценни съкровища и изражение на любовта на Бога-Баща/Майка!


Източник: "Телос"
Автор: Аурелия Луиза Джоунс


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .