Банер
643414d05daa1ae5ae5b089f4bcbfbfa.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Рептилоидните извънземни
Написано от Маг Селена   
Сряда, 11 Май 2011 12:49

Влечугите са една от най-древните форми на живот. Те са много приспособими, което им е помогнало да оцелеят в продължение на милиони години. По света има 6 000 вида влечуги, които живеят при различни типове климат. Повечето от тях живеят на сушата, но някои обитават океана и сладководните басейни.


Думата „влечуго” означава „пълзя, лазя”. Много влечуги имат дълъг живот, а някои морски костенурки живеят в плен над сто години. Влечугите са студенокръвни, което означава, че телесната им температура се променя според температурата на въздуха и околната среда. Докато бозайниците имат вътрешен терморегулатор, поддържащ постоянна телесна температура, влечугите трябва да търсят среда (планета), която да подпомогне за оцеляването им.

Смята се, че 80% от енергията на влечугите идва от Слънцето. Останалите 20% идват от растенията и животните, с които се хранят. Няма особена разлика между начина, по който едно влечуго, човек или растение поглъщат слънчевата енергия, която да използват за химическите си процеси.

Местните жители от поколения си предават учението за сродството и близостта между всички живи същества. Много групи и племена, споделящи обща ДНК с определено животно, са нарекли това животно предшественик или тотем. Колкото и да е странно, тези хора споделят сходни физически характеристики със своя тотем. Забележете как тези характеристики на влечугите се изявяват при хората.

• При влечугите, включително и птиците, липсват ушни миди
• При хората – много малки уши
• Влечугите нямат телесно окосмяване
• При хората – много малко или никакво окосмяване
• Влечугите/змиите долавят вибрациите и инфра лъчите
• При хората – долавят същото
• Влечугите използват фотонната енергия
• Хората също.

Влечугите оцеляват най-добре при топъл климат. Хората също се чувстват добре в такава среда. Съвсем не е необичайно да се види човек с тотем на влечуго, който има драстични смени на настроенията според средата, в която се намира. Рептилоидните Извънземни и хибридните им човешки потомци са много отзивчиви, което означава, че те много лесно се настройват към емоционалната честота на средата.

Мислите и емоциите са заредени с енергия. Човешкото същество може да предава електрически импулси на изпаренията в едно помещение, като променя структурата на молекулите в изпаренията, които по този начин се превръщат в хранилище на характеристиките на човека.

Изследванията показват, че помещение с достатъчна степен на влажност може да съхрани човешките импулси до четири дни в своите парни хранилища. Зоната на носа при рептилоидните човеци е чувствителна към електромагнитните вълни.

В носните кухини се намират неутрални рецептори, отговорни за обонянието, като по този начин рецепторите се излагат на усещанията в околната среда. Усещанията често се бъркат със звук поради близостта на тези рецептори до ушите и звучат като телевизионен приемник, настроен на неизползван канал.

Някои хора са толкова чувствителни към тези вълни, че невроните им могат да демодулират радио излъчване, в резултат на което могат да чуят много
слаби гласове. Много от тези чувствителни хора свършват в психиатрични заведения, защото чуват неща, които останалите не чуват.

Разгледахме класическото определение за влечуго и го сравнихме с характеристиките на хората. Сега нека изследваме произхода и външния вид на рептилоидните извънземни, както и да чуем разкази на местни хора за срещите им с тях.


РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ, ПРОИЗХОД И ВЪНШЕН ВИД

“... Марсианците не са нито малки зелени, нито сиви човечета, а високи
смолисточерни хора...” — Волфганг Хюм


Има много древни устни сведения, както и някои съвременни теории, отнасящи се до произхода на рептилоидните извънземни:


• Вътрешноземни: Местни същества от Земята, които живеят в подземни градове в големи кухини в земята и в подводни бази.
• Вътрешноизмерни: Същества, които обитават друга вибрационна реалност, които с лекота преминават от едно измерение в друго.
• Извънземни: Същества от друга планета или звездна система, например Сириус, Дракон и Орион.

Според хора, които твърдят, че са имали контакт с тях, съществуват три физически типа извънземни: Рептило-хуманоидни хибриди, Крилати рептилоидни същества и Сиви извънземни рептилоидни хибриди. Височината им варира от 1.50 до 2.70 метра. Те имат атлетична фигура, покрита със силно пигментирана люспеста кожа. Цветът им варира от тъмнокафяв до тъмнозелен. За тях се говори, че имат изключително малки уши или изобщо нямат такива.

Главата е полегата, а очите са големи с вертикално цепнати зеници. Носът е сплескан с V-образна форма. Според сведенията рептилиите са с или без опашки, като липсва телесно окосмяване. Жените, които твърдят, че са имали сексуални контакти с тях, съобщават, че мъжките извънземни са много надарени.

Според д-р Малачи Йорк, рептилоидните извънземни са известни като Догри или Догир, наречени „грозните водни същества”. Те били високи от 1.80 до 2.10 метра, нямали телесно окосмяване и „имат хриле като останалите влечуги.” Хрилете обикновено се свързват с рибоподобни същества или такива, които са дошли от шестата звезда от съзвездието Орион.

Няколко вида змии имат един бял дроб, но хрилете при влечугите са нещо необичайно. Възгледите и учението на д-р Йорк са много нужни за тази книга. Следващата информация е дадена от ученици и последователи на г-н Йорк по време на изследователска експедиция.

В книгата на д-р Йорк „Свещените плочки” се разказва за племе от Мали, потомци на египтяните и пътешественици от отвъд звездите. Това племе се нарича Догони. Пътешествениците, които са дошли на Земята и са създали потомство със западноафриканци, са рептилиите от Сириус Б.

В информацията се казва, че рептилиите създават потомство с хората от векове. В други истории се разказва за Хаатон от расата Драконис, който се отцепил от своята и другите шестнадесет различни раси рептилоиди и въстанал срещу влечугоподобните, заставайки на страната на човеците.

Отношението на Хаатон към човечеството не било достатъчно за един от ръководителите на изследователската група. Когато бил попитан за другите раси рептилоиди, той казал, че всички рептилоиди са „неприемливи” и трябва да се убиват на място.

Един от членовете предостави копие на „Свещените плочки” за допълнителни проучвания. В нея има една история за догоните от Западна Африка. Споменава се един мит за това как богоподобните същества, наречени Номо, някой ден ще се върнат на Земята.

О’Номо от Езерото ще се върне на Земята в човешка форма в кивот, заедно с предците на хората, ще промени формата си в първоначалната, за да властва над водите и да даде многочислено потомство (разплод).

Различни групи за изучаване на НЛО, хора, които са били отвличани, и очевидци от Италия предават ужасяващи истории за рептилоидните извънземни. Възможно ли е по света да има истории, разказващи за различен опит с извънземните? Нека изследваме някои от различните племена и култури по света.


Източник: "Книгата на Мемес", Сундиата Ксиан Телем  
Дейвид Айк Стрийбър
(СЛЕДВА: МЕСТНИ ИСТОРИИ ОТ АФРИКА, ИНДИЯ, ЯПОНИЯ, КАМБОДЖА, АМЕРИКА И ЕВРОПА) 
 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .