Банер
Image_4813049_407.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Принц Уилям е Антихриста
Написано от Маг Селена   
Сряда, 11 Май 2011 12:13

Д-р Джой обяви: Принц Уилям е Антихриста!

Лондон, Великобритания

Трудно е да го осъзнаеш, докато никой все още не е чувал думата "клонинг", категорична е скандалната дама.

Доктор Джой Пю е поп певица, учен и християнски визионер от Южна Джорджия, като засега може да се похвали предимно с това, че е идентифицирала британския младоженец принц Уилям като Сатана. Вярвам съгласни сте, че това са кофти новини както за Кейт Мидълтън, така и за цялото човечество. Д-р Джой е писала много книги - от сапунената Colours of Joye, до горещата книга за конспирацията на нацистките доктори Antichrist, The Cloned Image of Jesus Christ.

Понастоящем тя инвестира цялото си време и енергия в разкриването на сатанинския образ на кралското семейство, предвещаващ края на света, както и на издаването на втория си албум. Интервюирах Д-р Джой Пю през късната 2010, докато изследвах 2012 и дългоочаквания апокалипсис. Говорихме около два часа по телефона, докато не се почувствах изтощен и помолих за почивка. Миналата седмица тя ми изпрати новия си музикален клип, който ми напомни колко интересна е тя всъщност. Появява се на 41-вата секунда.

- Здравей, докторе. Разкажи откъде дойде интересът ти към библейските пророчества.
- Имах пророчески сън докато бях шестгодишна, което ме накара да се запитам как биха изглеждали последните дни на човечеството. Започнах да ходя на църква и да задавам въпроси, на които възрастните не можеха да отговорят. Това беше преди повече от 40 години.

- Кое от съня ти те порази?
- Стоях насред тотално опустошена долина. Земята и небето горяха и единственото останало нещо беше грубата стена зад мен. Докато се опитвах да се махна от там, видях ярко светеща фигура, която ме гледаше. Тръгнах към нея, лицето й беше изумително.

- И това беше Бог, нали?
- Да, абсолютно. Обърна се към мен и каза “Никога няма да бъдеш сама.” Беше облечен в ленен чаршаф с колан около кръста. Когато се събудих сърцето ми биеше лудо. Отидох при баба ми и я накарах да ме заведе на църква. След този сън открих, че съм по-различна от останалите деца. В църквата и на неделното училище се опитвах да свържа нещата, които ми се случваха, но свещениците не обръщаха внимание. Тогава започнах да чета библейските текстове и книгата на Хал Линдзи, The Late, Great Planet Earth. Това беше първата книга, която ми даде представа какво бях видяла. Знаейки, че апокалипсисът предстои и някой ще се появи в образа на Исус, започнах да търся кой ще бъде Антихристът.

- Кога беше това?
- През 70-те. Някой ми показа торинската плащеница и избухнах в сълзи, защото това беше образа, който видях докато бях на шест. Тогава започнах да изследвам всичко свързано с плащеницата. По същото време майка ми се разболя от рак. Един ден, докато се молех за нея, чух същия глас да казва “Време е да напишеш книгата”. Обляна в сълзи осъзнах, че съм се молила вече 45-50 минути и тогава видях, че телевизорът е все още включен. Един човек казваше “Ако някой има ръкопис, моля да ми го изпрати”. Бях потресена… По-късно същия ден докато водех баба ми до града, внезапно ми светна лампичката и се спрях. Беше нещо като “Знам как Антихриста ще излъже всички, ще дойде в образа на Исус, дочувах, че Хитлер е клонирал хора.” В този момент информацията започна да тече като из ведро и започнах да пиша книгата си Antichrist, The Cloned Image of Jesus Christ.

- Как се вписва Хитлер и клонирането в тази история?
- Клонирането е усъвършенствано по времето на Хитлер, имал е достъп и до плащеницата. От там е извлечена и копирана ДНК. Антихристът ще дойде в плътта на Исус. Книгата Битие ни казва, че Бог пълни с душа всяко тяло, но напусне ли душата тялото, не може да се клонира в друго. В старите писания на Талмуда има истории за Голем, според които зверовете са създавани в тяло без душа. Тайните общества са използвали тази информация, за да създадат перфектното тяло без душа.

- ОК, значи навън има хора без души?
- Първият тумор въобще, изваден от жена, е жив и днес. Раковият тумор няма ген на смъртта. Така че ако тази плът е все още жива, тя функционира и без душа. За да опише този звяр, апостол Йоан използва гръцката дума “Икон”, заначеща икона. Коя е най-голямата икона на света, като изключим Исус и Дева Мария? Това е единственият начин Антихриста да привлече хората. Трябва да е икона, да има потеклото на иконата. Не е задължително да е от потеклото на Исус. Но е от потеклото на меровингите. Мария Магдалена е имала сексуална връзка с Исус, имали са дете и кралското семейство днес е от това потекло. Езическите ръкописи казват, че Антихрист ще бъде роден от 19-годишна девственица. Това е принцеса Даяна.

- До този момент ти си осъзнала, че принц Уилям е Антихристът.
- Да, определено. Но е трудно да го осъзнаеш, докато никой все още не е чувал думата “клонинг”. Така че чаках. Когато се появи овцата Доли, хора отвсякъде започнаха да ми се обаждат и питат как съм могла да знам това. Не съм пророк, просто изследвах подробно.

- Знаейки, че принц Уилям е Сатана, сигурно си ужасена, това означава, че краят на дните е близо.
- Да. Видението което имах доказва, че това ще се случи докато съм жива. Движим се към общество, което библейските писания предсказват. Писанията казват също, че ще има опустошителни торнада и променящи земната повърхност земетресения, както и, че ще използваме чекове и кредитни карти вместо пари.

- Библията е предсказала кредитните карти?
- Да. Според светото писание всичко това ще се случи. Не можеш да купуваш, продаваш или търгуваш ако не приемеш знака на звяра. Според
пророчеството трябва да има Антихрист, за да стане това.

- Обясни ми машинациите на кралското семейство и наследниците за връщането на Сатаната.
- Ами интересното е, че Даяна ги нарича „гущери”. Не е знаела за пъкления план, била е на 19 и когато се загледате в нея на сватбените фотографии, можете да видите тъгата в очите й.

- Дали наистина ги е наричала гущери?
- Да, в интервю с Джейн Паули. Дори е опитала да се самоубие, докато е била бременна с Уилям. Чарлз е имал връзка с Камила, защо да не се ожени за нея? Защото Камила не е била на подходяща възраст за изкуствено оплождане. Даяна казва също, че първата им брачна нощ е била много странна, тъй като Чарлз е четял книги за африканска черна магия. Също така, Уилям е роден на 21 юни, лятното слънцестоене. Той е роден под кралска звезда, както казва тя. Тя споменава също, че Хари не е син на Чарлз. Карат я да направи кръвен тест на Хари и когато я питат “Потвърди ли теста бащинството на Чарлз?” тя отговаря “Потвърди това, което се предполага”, но не “Да, той е син на Чарлз”. Веднъж развела се, те губят контола над нея. Тя казва по телевизията, че те искат да я убият. Също казва, че ще разкрие нещо, което ще шокира света.

- Как по-точно кралското семейство е свързано със Сатаната?
- В райската градина, Ева има син наречен Каин, чийто баща е Сатаната. Синовете божии се смесват с наследниците на Каин и затова следва и потопът. В Ноевия ковчег има двама от змийското потекло на Каин. Също така, като разглеждаме архитектурния дизайн на Вавилон в Ирак, на Нимрод и статуите му, той е изобразяван като получовек полузмия. Можете да проследите потеклото назад до кралете управлявали света. Когато идва Исус, Сатаната му казва, “Ако ме последваш, ще имаш всички царства на този свят”. За да си на управленска позиция, трябва да си от потеклото на Сатаната, към което принадлежат кралските семейства и президентите.

- Какъв е планът на Сатаната? Колко време имаме до края на дните?
- Всяка ситуация има паралел. Когато Исус е на 30 години, той има 3 години да проповядва, преди да е разпънат и умре на кръста. Вижте принц Уилям, който ще стане на 30 на 21 юни 2012, предстоят Олимпийските игри в Лондон, а самият олимпийски стадион прилича на корона от тръни. И малките пътища, които го обикалят, имат нещо общо с Исус, ъгли, дърводелец и Йосиф. Стадионът е в схема не по-различна от схемата на драконовите шипове, подобни мегалитни структури са Стоунхендж и пирамидите в Египет и Мексико. Те са подредени в същата схема.

- Какво тогава ще се случи през 2012?
- Погледнете олимпийското лого, “2012″, има 20 над 12, човек държи корона и я слага на нечия глава. Уилям сега е в светлините на прожекторите. Ще започне да прави някои неща. Всичко е постановка. Уилям в момента лети, издига се, а силата на Сатаната има много общо с въздуха. Едно от имената му е Лейтенант Дракон. Кръжи над бедната Кейт. Името на Мидълтън е с 13 букви (на английски - б. пр.), също като Мария Магдалена. Има нещо странно.

- Така, че на Олимпийските игри през 2012 Уилям ще се прояви като Дявола, нали?
- Преди Исус да започне да проповядва, Йоан го кръщава, гълъбът на Светия Дух се спуска върху него и се чува гласът Божи. През 2012, когато има подравняване с Орион и календарът на Маите свършва, змийският крилат бог ще слезе на земята вместо гълъб. Тогава ще започне и седемгодишният период на мъка, за който говори пророк Данаил.

- Това е периодът от седем години, в който управлява Сатаната, преди да настъпи денят на Страшният съд, така ли?
- Да, на края на този седемгодишен период, Господ ще отприщи гнева си срещу Земята и ще има огромни разрушения. Виждала съм снимки на долината Мегидо в Израел и нейната широта… Това видях и в съня си като дете. Стените на Йерусалим са направени от същия камък, който видях в съня си. Всичко очаква точната личност и точния момент. Ще свърши и седемгодишното примирие между Палестина и Израел, в което Англия играе ключова роля. Когато Папата посети Англия, кралицата носеше синя рокля и черни ръкавици, което е интересно. Тя дори му се поклони, а нямаше нужда… Тя знае кой е истинският Христос.

- Леко започваш да ме губиш. Значи и Папата е от змийското потекло?
- Настоящият Папа ще е мъртъв до края на 2011. Петър Римлянина ще завърти ключа на фалшивия Исус.

- Веднъж ми каза, че целта на Сатаната е хората да се бият срещу Исус.
- “Тромпетите заглъхват, тишина е в небесата” - това означава, че Светият Дух ще спре да удържа великия гняв. Хората вярващи в Бог ще бъдат спасени, някои ще изтърпят голямата скръб, защото трябва да осъзнаят кой е Антихриста. Тези същите ще бъдат преследвани и много от тях - убити, тогава ще дойде и Грабването.

- Тромпетите метафора ли са, съвременен вариант на тромпета или са тромпети в буквалния смисъл?
- Тромпет аз наричам звука, а звукът прави определени неща. Ако засвири тромпетът на Бог, човекът до теб ще изчезне и ще настъпи мъртвешка тишина. Ще започнеш да виждаш хора със знака на звяра.

Тук вече бях изсмукан докрай и спрях интервюто, може би пак ще вдигна телефона някой ден.


Алекс Милър, сп. "Вайс"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .