Банер
11145100_865833363492897_2874140950363074563_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Предсказания из "Палмовите листа"
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 04 Ноември 2013 11:48

През 2013 ще се влошат връзките на Европа и Америка със страните от Северна Африка и от Ориента. В Сирия ще се стигне до тежки конфликти. Размириците в останалите арабски държави ще се засилват. Възможно е военно нападение от страна на американците, тъй като те се надяват да отклонят вниманието на обществото от своята слабост именно чрез военни действия, както и да подобрят лошото си иконимическо положение.

Особено в Йемен и Египет ще продължават размириците и протестите. Също ще е и в Афганистан, и по горното течение на Индус (Пакистан? - бел. авт.) ще се влошава положението на съюзниците. Никой повече няма доверие на чуждите. Много ще искат те да бъдат прогонени от родината или да ги видят мъртви.

Освен това елита зад управляващите ще се опита да създаде безпокойства срещу новите и старите управляващи в Русия. Също и срещу Иран ще бъдат насочени предимно през 2013 много от действията на задкулисните игри. Тук има възможност от военни акции, стигащи до ръба на военен конфликт. Също и Кореа ще види през 2013 и 2014 военна намеса между Северна и Южна Корея и размирици в Южна Корея.


По-подробно за 2013 година

В големите европейски градове ще има размирици и бунтове, които до голяма степен ще са насочени и към, живеещите там чужденци. Особено кръвопроливни бунтове ще се разиграят в Париж и Рим, но също така и в Мадрид, Лондон, Прага и Будапеща.

Майката Земя се бори срещу злоупотребата с нея – изригвания на вулкани, земетресения, също и торнадата, силни бури, свързани с големи наводнения и внезапни и интензивни горещини ще настъпват все по-често. Тове ще бъде преди всичко в регионите, които вече са били засегнати от такъв вид катастрофи. Особено през втората половина на март 2013, както и през третата седмица на август и първата седмица на септември 2013 и след това между втората и третата седмица на декември 2013 и първата седмица на януари 2014 са възможни терористични атаки, смущения в енергоснабдяването и засилени рискови ситуации във финансовата сфера.

В този период съществува тенденцията отделни страни от мрежата на Европейския съюз да се отделят. Конкретно това засяга Гърция, Португалия, Испания и Италия. Властващите ще се опитат на всяка цена да възпрепядстват това развитие, така че едва през 2017 да се стигне до един основопроменящ процес.

Годините 2012 – 2013 маркират точката на промяна на един дълъг трансформационен процес. От този момент Старото ще отстъпва място на едно ново общество. За новите управляващи, които скоро ще дойдат на власт, това ще са логични развития – за предшествениците си ще са революционери. В настъпващите години е възможна появата на една обща обществена система, която ще засили централизираната сила в Европа чрез обща инфраструктура в транспорта, образованието, здравеопазването и науката. Обикновените хора ще отхвърлят в началото тази програма.

Преди всичко въпроса как ще бъде платена тази нова система, ще доведе до големи дискусии в цяла Европа. За решение на този проблем управляващите и държавите ще прибегнат непосредствено до парите на техните подчинени, за да се справят с властта на тези, които управляват финансовата система. Тези идеи ще настъпят предимно от Франция и Германия. Личността на новия френски управляващ ще благоприятства това развитие. Той знае, че годините от 2012 до 2016 изискват търпение и умелост, за да поведе не само своята родина, но и обвързаните с нея държави през времената на несигурност и рискове.

През 2013 година ще започнат да се налагат нови възможности за енерго- и водоснабдяване, тъй като постепенно ще се налага преосмисляне в употребата на ресурсите на нашата планета. Особено водата и новите енергийни форми ще донесат подобрения.

През определени периоди на 2013 няма да е благоприятна ситуацията за започване на Ново или да се поемат големи рискове. Тези периоди са от последната седмица на февруари 2013 до третата седмица на март 2013, от последната седмица на юни 2013 до последната седмица на юли 2013, както и от последната седмица на октомври 2013 до втората седмица на ноември месец 2013.“


Предсказания за 2014 год.

През тази година в света на политиката ще стане много трудно и сложно. С началото на януари 2014, както и между средата на април и средата на юни 2014 има вероятност за големи размирици, които могат да достигнат и до близки до гражданска война ситуации в западна, южна и централна Европа. На много хора едва сега ще им стане ясно до каква голяма степен са засегнати от промените от изминалите години и колко много са загубили до този момент. Управляващите ще се опитват да удържат разгневените тълпи на обикновените хора чрез празни обещания. Ще бъдат установени безброй много нови закони, целящи да запазят сигурността на управляващите.

Социалните системи на еврпоейските държави ще достигнат своя предел на натоварване в първата половина на 2014 година. Ще бъдат предприети масивни съкращения в областта на образованието, културата, здравеоопазването и държавното снабдяване. Пенсиите също ще бъдат силно засегнати от тези съкращения в отделните области. В рамките на 2014 и 2015 управляващите ще работят усърдно над това да преустановяват работата на различни институции в отделните държави в Европа с цел те да бъдат заменени от една централна управляваща сила. Управляващите в Англия външно ще се съпротивляват срещу такова развитие, но в действителност тайно ще го подстрекават.

В целия свят промените и обратите ще се осъществяват с нова интензивност. Промените на трансформация ще обхванат целия свят в периода между януари и април 2014. Тук се отваря нова възможност за промяна или отстраняване на съществуващите структури и възможност за поставяне началото на нови форми на взаимосвързан живот. Тези, които дърпат конците зад правителствата, ще се опитат за сетен път да блеснат като носителите на Новото и съхранителите на Старото. През този период ще се дискутира за въвеждането на световна единна валута, както и за изграждането на институции, които да могат да упражняват обществена и легална сила по целия свят.

До проблеми в икономиката и особено в техниката може да се стигне предимно между първата седмица на февруари 2014 и първата седмица на март 2014, както и от втората седмица на юни до първата седмица на юли 2014 и от втората седмица до към третата седмица на октомври 2014. Договори, сключени през тези периоди, няма да донесат нужните резултати и ще бъдат разтрогнати. Закони, сключени през този период ще са носители на несправедливост.

От януари до юни 2014 по целия свят ще се стигне до екстремни метереологични явления, големи суши, бури, пожари и наводнения. Земята от една страна ще се защитава чрез липсата на вода, а от друга чрез изобилие. Тя иска да научи хората да се отнасят отговорно и с уважение към нея. През втората половина на 2014 година ще намалеят природните катастрофи и неблагоприятните метеорологични явления.

Като цяло в сферата на икономиката и по-специално в областта на финансите и банките ще настъпят нови неудовлетворености и размествания. Има голяма възможност за значително обезценяване на валутите и рухването на отделни валути – предимно в азиатския регион. От тези проблеми ще бъдат наново засегнати хората от САЩ и Европа. Наложен държавен контрол ще се опита да доведе до отстраняване на нередностите, но като цяло ще бъде разглеждан като произвол, което от своя страна ще доведе до (насилствена) съпротива.


 

Из „Предсказанията написани на палмови листа“ (Vishnu Purana)
Превод: Lena Abadon GorislavaДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .