Банер
МАТЕРЬ СВА..jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧЕРНА СПРАВЕДЛИВОСТ, БЯЛ КАХЪР!
Написано от Маг Живин   
Вторник, 05 Юни 2007 00:00

Едно интервю на известния феномен

- Маг Живин, често наше читатели питат в своите писма може ли чрез магия да се въздаде истинска справедливост? Какво бихте им отговорили вие?

МАГ ЖИВИН: Възможно е. Стига някой да има представа какво означава истинска справедливост. Светът и взаимоотношенията са такива, че има само субективна справедливост - групова или лична справедливост. Някаква си там справедливост по принцип няма. Справедливостта е нещо, което произтича от морала, светогледа и т.н. на даден човек, общество, група и практиката показва, че субективната справедливост е винаги в ущърб на друго общество, група или отделен човек. Магията може да бъде използвана и за въздаяние, но това е винаги на лична основа – някой е обиден, унизен, отхвърлен, смазан... Той се опитва да се добере до възмездие чрез всякакви средства. А възмездието не носи очакваното удовлетворение.

- Това означава ли, че вие не одобрявате тази употреба на магията?

МАГ ЖИВИН: Личното ми одобрение или неодобрение няма да прекрати прилагането на така наречената наказателна магия. Защо й казват наказателна ли? Защото не искат да признаят, че е черна. С думи и витиевата терминология избягват да произнесат истината. А тя е – наказателната магия е ЧЕРНА МАГИЯ.

- Защо черна магия, нали е насочена към възстановяване на нарушената справедливост?

МАГ ЖИВИН: Каква справедливост. Някой обидил някого си, ограбил някого си или унижил някого си и дай сега да го „елиминираме” с магия. Във всяка подобна ситуация са виновни както насилникът, така и жертвата. За това си има човешки съдилища, които криво-ляво би трябвало да се справят с подобни отношения. А наказателната магия не е насочена към възстановяване на справедливостта, а към навреждане на даден човек. Нека ви разкажа един реален случай. В приемната ми дойде г-жа В. Изчака си спокойно реда, влезе, седна и каза: „Не е нужно да анализирате. Зная какво искам – да възстановя справедливостта.” Обикновено след подобно начало, клиентите си тръгват много бързо, тъй като се изяснява, че искат еди кой си да бъде наказан свише, защото ги бил зарязал, да бъде умъртвен, защото, „ако не е мой, на никоя друга не трябва да е”, защото „тя ме подлъга да й дам тия пари, а после ме завлече” и т.н., и т.н. Доколкото не се занимавам с подобен род „възмездия”, разговорът ни приключва много бързо. Но г-жа В. продължи с историята си. Преди три години имала връзка с мъж. Смятала, че е голямата й любов. Бурната им връзка с много любов, скандали, събирания и раздели продължила цяла година, а след това мъжът се отдръпнал, казал, че се уморил от цялата лудница и прекратил отношенията.

Ходила тя при този онзи да й оправят любовта чрез магия, но нищо не се получило. Озлобила се и решила да потърси възмездие чрез магия. Упътили я към някаква жена, която била много добра по тази част. Отишла, платила стабилна сума и поръчала да се направи такава магия, че „онзи бял ден да не види през живота си, задето така постъпи с мен”. Попитах я: „Добре, къде ви беше любовта докато го поръчвахте това?” А тя ми отговори с раздразнение от неразбирането ми: „Ами аз от любов го направих!” След около десетина дни мъжът катастрофирал лошо и останал инвалид в количка. Родителите му починали в рамките на три месеца. Нямало кой вода да му подаде, дето има една дума. Човекът се принудил да продаде, каквото има и да постъпи в социален дом за хора с тежки увреждания. От тогава му изгубила дирите. Година по-късно се запознала с настоящия си съпруг. От тогава нещата тръгнали на зле при нея. Всеки опит за забременяване приключвал безпричинно със спонтанен аборт към края на първия месец. Мъжът й се отчаял и взел да покръшква. Майка й заболяла тежко и се залежала, а преди три дни едва спасили и закрепили баща й след опит за самоубийство. Помълча малко и добави „Разкайвам се за всичко сторено от все сърце! Може ли да изчистим всичко направено и да мога да започна нов живот”.

- Помогнахте ли й?

МАГ ЖИВИН: Разбира се. Аз не съм тук, за да възмездявам или да съдя, а за да помагам. Нещастието, макар и напълно заслужено, не ме радва. Помогнах й, изчистих, стъпи си на краката, заздрави си семейството. Надали ще помисли отново да пресегне към магия. Но човек се учи от опита си. Греши, поправя се и така.

- И все пак не сте ли се изкушавали да въздадете справедливост на човек, който ви е засегнал или навредил? Все пак сте един от най-силните магьосници на нашето време.

МАГ ЖИВИН: Силата е в това да не те застига запратеното срещу теб. След като не може да те застигне, то автоматично се връща върху онзи, който го е запратил. В този смисъл мнозина ще тръгнат да ви убеждават как съм навредил на този или онзи. Те са си навредили сами – ако хвърляш по дивеч бумеранг, който няма как да уловиш, ако не удари целта, и при връщането си той те удари по главата или пък ти отнесе главата, можеш ли да виниш дивеча? Има един стар принцип в черната магия – никога не използвай черна магия, за да свърши онова, което можеш и би трябвало да свършиш сам, защото ще останеш много неприятно изненадан от резултатите. Имаше един „колега”, който ме беше помолил да премахна последствията от именно такива резултати. Имал много зъл съсед точно над неговия апартамент, който непрестанно го тормозел.

Вместо да си реши проблемите по стандартния начин – съд и т.н., нашият герой решил да му врътне една наказателна магийка. Седнал и направил тежък ритуал за отмъщение и съсипия, каквито съседът му заслужавал. И като се започнала една серия. Апартаментът на съседа три пъти се наводнявал, два пъти горял, при което апартаментът и на нашия човек също понесъл много тежки щети. Децата на съседа започнали да боледуват, а децата на „колегата”, които играели с тях носели всяко ново заболяване в къщи... И така приказка без край. „Колегата” ме молеше само да изчистя, защото не можеше нищо да направи. Ако се беше опитал да си го „дръпне” сам, по законите на магията щеше да направи живота си троен ад. Изчистих, нещата се оправиха и човекът успя да насмогне на болести и на ремонти. Позакрепи се и напоследък дори дочух, че пак възмездявал. Човек без акъл ли е, за цял живот е.

- А какво бихте казали за другата страна на медала. За хората, които правят така, че да станат обект на наказателна магия?

МАГ ЖИВИН: В най-общия случай нищо ласкаво. Това са хора, които обикновено напълно съзнателно са подвели други хора, навредили са на други хора, без да съзнават, че вредят най-вече на себе си. Но има и случаи, в които някой просто следва естествения ход на живота си без желание или умисъл да вреди, а друг въз основа на собствените си възгледи решава, че са му навредили.

- Кои са повече?

МАГ ЖИВИН: И едните и другите са много. Реалните вредители, които идват да ги чистя са по-малко, защото обикновено чрез увреждане и чрез грабителство са натрупали достатъчно благосъстояние и то им помага донякъде да компенсират ударите на магията и съдбата. А и не е тайна, че на такива хора е по-трудно да се помогне, защото те не искат помощ, а искат още повече да вредят и грабят – инерцията увлича. Колкото до другите, доста често се случва да помагам на подобни хора. Някой решил, че са разбили живота им, викнали им една наказателно-черна и ги оставили да се пържат в собственото си масло. Наскоро имах един такъв случай с човек, който е бил шеф на някаква ликвидационна комисия.. Не че длъжността е особено привлекателна, но все някой трябва да върши и тази работа. Та един от ощетените решил, че трябва да се въздаде възмездие. А ощетени винаги има. Според решението на комисията „ощетеният” бил възмезден с прилична сума за активите си, но не останал доволен. Беше отишъл при ходжа и беше извъртял такава магия на шефа на ликвидационната комисия, че човекът не знаеше на кой свят е. Изчистих магията и не след дълго клиентът ми се възстанови – емоционално, семейно и финансово. Понякога магията може да направи живота много труден и неприятен.

- А съществува ли някакъв начин да се предпазим от предизвикването на подобен род въздействия?

МАГ ЖИВИН: Да! Като не засягаме интересите на другите хора. Това обаче е невъзможно. Значи реалният отговор е не. Дано не ви прозвучи прекалено оптимистично.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .