Банер
Svarog-2006.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Великият преход. Подготовката за него - 1 част.
Написано от Маг Селена   
Събота, 13 Октомври 2012 14:11
Всички вие сте обезпокоени от предстоящите събития, които ви очакват през тази значителна за планетата ви година. Това е естествено за човешкото възприятие. Не се бойте от нищо, повтаряме ние! Както любещ родител ще бъде с детето си в значим момент от живота му, за да го подкрепи и помогне, така и ние, всички сили на светлинната йерархия, ще бъдем всяка секунда с всеки от вас.

    Ние също се подготвяме за това радостно събитие. Представете си, колко еони от време сме го очаквали. Разбира се, времето за нас няма значение. Но процесите в развитието на Вселената и великият експеримент на вашата планета, са били под внимателното наблюдение на всички същности.

    Много пъти не сте успявали да доведете планетата до квантов преход, затова се е провеждала очистване на старите енергии, които могат да доведат до унищожение на планетата, което пък би повлияло на вселенския енергиен баланс. Затова се случват така наречените велики потопи – очистване с водната стихия.

    Още в началото на миналия век имахте прогнози, че приближава следващото очистване на планетата, но сега по-жестоко, очистване с огън. Всички параметри на вашето енергийно развитие можеха да доведат до взривяването на планетата отвътре. Вече не говорим за оръжието, което сте изобретили и може да унищожи целия живот на Земята в неговата физическа форма и при използването му може да предизвика сериозни изменения в магнитно-резонансната структура във вашия спектър на Вселената.

    Но радостната за всички нас вест е, че сте преодолели всичко това и няма да има унищожаване на планетата. Тази радостна новина вече е предадена по всички канали за връзка, които работят на Земята. И сега милиарди същности от вселенското общество се готвим за това велико събитие.

    Това не са просто думи. Извършва се огромна работа и към нея се присъединяват и много раси от други цивилизации от различни нива на Вселената. Протича подготовка за промяна на магнитната структура на планетата, промяната на енергийния й потенциал. Извършва се работа с други полета, които все още не са известни на вашите учени. Извършва се работа със цялата планетна система, във връзка с квантовия преход на вашата планета, понеже, както разбирате, вашата слънчева система е семейство. Всички планети и спътници, всички небесни тела са свързани помежду си в пряк физически и нефизичен смисъл.

    Примерния сценарий за развитието на събитията вече е виден за нас и за много от вас. Ние говорим примерен, ЗАЩОТО ВЪВ ВСЕКИ МИГ В ТОЗИ СЦЕНАРИЙ СЕ ВПЛИТАТ ПОДРОБНОСТИ И ШАРКИ, СЪЗДАВАНИ ОТ ВСИЧКИ ДОБРОВОЛНИ ПОМОЩНИЦИ И ВСИЧКИ ВАС!

    Ние използваме думата „шарка“, защото по друг начин е трудно да се нарече тази величествена картина, понеже тази шарка се изплита от милиарди енергийни импулси. Повярвайте, прекрасна е.

    И така, повтаряме. Не трябва да се страхувате от нищо. За вас всичко ще премине практически за един миг. Представете си, че спите и виждате сън, може би страшен, а може би прекрасен (при всеки е различно). И този сън възприемате като реалност. И се събуждате и разбирате, че е било само сън и сте се завърнали във вашата реалност. Точно така ще се случи с вашето съзнание. Ще се събудите в друг свят, в качествено променен свят.

    Но за да се събудите „правилно“, ще ви дадем практически съвети. Можете да се възползвате от тях или не – това си е ваш избор. Но вслушайте се внимателно.

    Първо. В никакъв случай не трябва да се страхувате! Светът, в който преминавате е по-фин. На ваш език ще го наричаме астрален свят, макар да не е точно това, което разбирате. При преминаването, се освобождавате от физическото си тяло, но всички останали тела остават, т.е. първата матрьошка ще се отвори и ще освободи следващата.

    Ние не напразно използваме аналогията с матрьошката (кукла в кукла, обвивки). Навярно вече се досещате, че с продължаването на развитието, ще се освобождавате от следващите тела матрьошки. (Повтаряме: физическо, астрално, ментално, енергийно, казуално тела). Същото се случва с мнозина от вас по време на смъртта (по-точно, завръщане към божественото).


Света, в който ще попаднете има ред особености.

    Структурата на материята му е по-фина, а значи по-пластична. И затова процесите на формиране различни образования, са значително по-бързи, от физическия свят. Т.е. всяка ваша мисъл (вече няма да разговаряте със звуци, а телепатично) – може мигновено да се реализира и структуризира в елемент от финия свят. Ние говорим за мисъл-формите.

    Затова е МНОГО ВАЖНО, С КАКВИ МИСЛИ ЩЕ НАВЛЕЗЕТЕ В ТОЗИ СВЯТ! ВАШАТА ПОСЛЕДНА МИСЪЛ ПРЕДИ ПРЕХОДА ЩЕ СТАНЕ ОСНОВА ЗА НАЧАЛНО ФОРМИРАНЕ НА ВАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В НОВИЯ СВЯТ.

    Затова казваме, не трябва от нищо да се страхувате! Енергията на страха е много силна. Ако навлезете в новия свят с енергията на страха, там ще ви бъде страшно. Ние не ви плашим, напротив, искаме да ви убедим: доверете се на нас, които ви обичаме и охраняваме. Не се бойте от нищо! Смело поемайте в плаване – ние винаги сме редом!

    Затова още сега трябва да започнете да тренирате мисловните си процеси и да работите с менталното си тяло, за да ви стане навик. Премахнете целия негатив от вашите мисли. Това е най-главното! Премахнете всички съмнения и страхове, агресия и злоба. Иначе в новия свят ще ви е трудно. Енергията на мислите ви, първо, ще ви създаде трудности при прехода, в това число и във физически смисъл, понеже трябва да преминете през процес на енергийно очистване, не бива да влизате с кални обувки в чистия дом.

    А след това, попадайки в новия свят и нямайки устойчиви навици да контролирате мислите си, изчиствайки ги от негатива, ще създавате около себе си астрално-енергийни структури с негативна зареденост, които ще влияят на живота ви в новия свят.

    След това, започвайте да работите с астралното си тяло още сега. Вече предадохме, че захранването и формирането на астралното ви тяло става основно за сметка на вашите емоции – ако видите астралното си тяло, мнозина биха се ужасили. ПреФОРМАТИРАЙТЕ ГО. Не са достатъчни само благи мисли. Напълнете астралното си тяло със светлите емоции на радостта и любовта, лекувайте го с благодарността и възхищението. На вас ви е дадена толкова широка палитра от чувства – използвайте ги и вашето астрално тяло ще стане прекрасно. Ако ви е трудно да го направите, изградете навик, постоянно да контролирате мислите и чувствата си. Ако възникне негативна мисъл или чувство (например гняв), не отлагайте, веднага го неутрализирайте. Не се укорявайте. Изпратете след него светлина и радост. Променете траекторията и оцветяването на вашите мисли или напълно неутрализирайте вашия импулс.

    Например, изпитали сте чувство на гняв по отношение на някакво събитие или човек. Спрете се. Успокоете се. И изпратете любов и благодарност след обекта на вашия гняв. Ако ви е трудно да се успокоите – дишайте, вдишвайте Божествената прана, тя ще очисти каналите ви, прочетете молитва – всичките способи са ви известни.

    При постоянна тренировка, този процес ще ви отнеме няколко секунди, а след това нуждата от него съвсем ще изчезне.

    Всички тези действия ще очистят астралното и менталното ви тяло и ще повиши нивото ви на светимост. За какво? За да преминете безболезнено в новия свят, за да се събудите в него и да се усетите прекрасно същество.

    По-нататък – работа с вашето казуално тяло – тялото на причинно-следствените връзки. Предавали са ви информация, че при съществуващия сега облик на вашия свят, че можете да захвърлите кармическия си товар от изминалите въплъщения. Да, тази възможност е предоставена на всички желаещи. НО! Пълното захвърляне е нулиране, на което нито един от вас не е давал съгласие. Затова, първо, част от кармичните връзки остават, и затова някои същности няма да ги видите в своя живот, но основното количество си остава с вас, особено тези, с които ви свързват отношения на любов и привързаност.

    Но от момента на захвърляне кармическия импринт, много от вас, почти всички, вече са успели да завържат нови кармични възли. Затова сега е важно да очистите и тях. Това е много просто, не желайте да причинявате зло на нито едно същество в обкръжаващия ви свят, имаме предвид всичко: и хора, и камъни, и растения, и животни. Очиствайте отношението си към света всеки един момент. Вашите мисъл-форми трябва да се очистят. Простете на всички обкръжаващи, за всички, от ваша гледна точка, обиди или зло, което са ви причинили.

    Това е също много важно. Влезте в новия свят с чиста и светла карма, нали от това зависи по-нататъшния ви живот. Ние вече сме предавали, че трябва да забравите цялото минало, което си спомняте, всички минали обиди, които отнемат от вас много енергия. А сега си спомнете и освободете всички стари енергии. Простете на всички! Струва ви се, че е трудно да го направите? Тогава, замислете се над това, че обкръжаващите ви хора са актьори от великия спектакъл на живота ви, сценария, за който сте написали сами и сте предложили на тези същности да участват в него, в една или друга роля! Да, така е. За какво ги обвинявате тогава? Те просто са изпълнили за вас своите роли, за да можете да получите определен опит в това въплъщение. Ще кажем веднага, че практически всички от вас, многократно преминават през опита на прощаването в разни варианти. Защото това ви се удава най-трудно.

    Сега е настанал момента, когато можете да го направите просто. Можете да не си спомняте всички обиди и негатив. Просто изпращайте, колкото се може по-често във Вселената мисли и чувства на благодарност към всички съучастници във вашия жизнен процес, молете ги да ви простят, ако сте им причинили умишлено или неумишлено зло, изпращайте им любов и светлина. Формата може да бъде всякаква, формата ще ви я подскаже вашето сърце и вашата душа – слушайте ги!

    Трябва да разберете, че всичко това не са просто думи, а метафизика. Това, с което се обкръжите и напълните, сега преди великият преход, това ще ви обкръжава и напълва в новия свят. Всичко зависи от вас. Ние сме готови да окажем всякаква помощ. Обърнете се към своите пазители. Можете да молите за помощ в очистването по време на сън. За целта, преди сън изразете отчетливо намерение и разрешение към висшите сили, да ви помогнат да поработите с вашите тела по време на сън. Правете го всеки път и ще усетите промени. А денем, когато бодърствате – радвайте се на света във всичките му прояви. Изпълвайте тялото си с енергията на радостта, любовта и възторга. Как? Съвсем просто е – огледайте се наоколо! Всичко го има редом с вас! Ежесекундно контролирайте вашите мисли и чувства. Това е важно.

    По-нататък. Разбира се, в преходния период ще има катаклизми и катастрофи, където ще загиват хора. Всичко това вече го наблюдавате. Върви очистване на планетата. Гея също като вас почиства физическото, астралното и енергийното си тяло. В това й помагат многобройни структури на Вселената. Помагайте и вие. Изпращайте светлина и любов на планетата си като на живо същество, притежаващо съзнание. Общувайте с природата, нали сега се решава въпроса, в какъв вид, не само за човека, но и за всяко същество, ще премине в новия свят. Вие всички сте взаимно свързани, и колкото и да ви е неприятно, за вселенските сили са еднакво важни и тревичката и човека. Всички са творци на различни стадии от развитието си.

    Можете да не се безпокоите за планетата, на нея и помагат, но помагайте и вие. Що се касае за смъртта на хора по време на катаклизмите – не се опечалявайте от това. Всичко става с тяхното съгласие. Работата е там, че не всеки човек може да премине безболезнено в новия свят. Затова част от хората, със съгласието на духа им, физическите им тела се отстраняват (нека не ви плаши тази формулировка) от физическия свят. Те ще ви чакат в новия свят и мнозина сега преминават през очистване на телата си при преминаването в новия свят. Това е тяхното желание, когато им съобщават, че преминаването в новия свят няма да е безболезнено за тях и им предложиха помощ. Такова желание може да изкаже всеки от вас и на него ще му бъде оказана помощ.

    Но ако вие все още живеете на планетата, значи имате възможност самостоятелно да преминете в новия свят. Или е възможно, някой от вас да не е повярвал в трудностите на прехода, или самостоятелно се е отказал от несамостоятелно преминаване по различни причини (разбира се, имаме предвид не решението на мозъка ви, а решение на духа ви). И ние ви разбираме – да дочакате на планетата това грандиозно събитие, действително си струва!

    По-нататък, част от хората са изявили желание да не се въплъщават в новия свят, а да преминат въплъщение в други светове на Вселената. Това е избрана част от тези, на които причинно-следствените връзки на този свят, практически са разкъсани и те могат да започнат своите въплъщения и творчество в други части на Вселената. За целта ги отстраняват физически от вашия плътен свят за въплъщение в други светове.

    Затова не се озадачавайте с въпроса, защо е загинал този или онзи човек, добър ли е бил или лош. Ние разбираме, че за вас смъртта на близък или смърт на дете, е много печално събитие. Не се опечалявайте! Смъртта не съществува. Радвайте се за тях. Те доброволно преминават квантов скок в индивидуален вариант или ви напускат за да познаят радостта от творчеството на други нива от Вселената.

    Сега, задавате въпроса, кой ще остане с вас в новия свят. Това е взаимно желание. Още сега можете да изразите своето намерение, с кого бихте искали да останете. Но знайте, че същността, която молите да остане с вас в новия свят, има свои планове. Затова, ако ги обичате, разумно е да им оставите правото на избор. При всички случаи, решението ще бъде взето от тях, законът за свободната воля продължава да действа. Но, ако ги помолите да останат с вас, то след като ви обичат, могат да решат да останат с вас. Вие решавайте. Ние не бихме препоръчали да въздействате на този процес. Нека всеки решава сам. Изпращайте на близките си любов и светлина, вашата съпричастност и взаимовръзка, все едно, няма да се загуби в дълбините на Вселената, нали напред е вечността!


На път

    Сега около вас и вътре във вас протичат глобални промени, времето се ускорява. Но заедно с времето се ускоряват и всички процеси, протичащи във Вселената и вашите тела. Светът ви, като самолет или ракета набира скорост. Ако продължим да използваме тази аналогия, то звездният кораб се е откъснал от пистата и вече е на път. Разбира се, под звездния кораб, разбираме вашата планета. Излитането имаме предвид като нелинейно.

    Нататък по аналогията – за да премине прелитането/възнесението, да се справите с претоварванията, попадането във въздушни ями, за да могат телата ви да се справят с предстоящите енергийни натоварвания и претоварвания, е необходимо да се подготвите и да участвате в този процес осъзнато и с твърдо намерение.

    Приемете напълно, че това, което става с вас е за ваше добро, по ваше решение и е много важно за всеки от вас и за цялата планета. Разбирате ли? Промените във всеки от вас, влияят на обкръжаващите и на обкръжението. Вие не летите сами, а през цялото време сверявате координатите си, подравнявайки строя, организирате водещи и водени, наблюдавате радара и др.под.

    Отново се опитваме да обясним процеса със земни аналогии.


Какво е важно сега?

    Първото е СЪЗВУЧИЕТО. Всеки от вас звучи по различен начин, това е нормално и е естествен закон на Вселената – ТОВА Е МУЗИКАТА НА ВАШАТА СЪЩНОСТ.

    Ако можехте всички (а мнозина от вас могат), да чуете звученето на вашият „оркестър“, щяхте да разберете, че
 все още няма единна мелодия, мелодия, в смисъл, на насочен вектор от вашето движение. Вашият оркестър прилича на настройката преди концерт, когато всички настройват инструментите си. Някъде – просто натягане на струните. Някой вече упражнява мелодии и звуци, като цяло – просто какафония.

    Това е нормално. Сега се съ-настройвате. Именно съ-настройвате. Важното е не само да чувате своята мелодия и чистотата на звука от собственото тяло/инструмент. Важното е да чувате и съседите – колеги по оркестър. Това е сложно. Но не всеки е зает само със себе си. Това ни радва и вдъхновява.

    Настройвайки себе си (прислушвайки се в себе си), опитайте и да се вслушате в това, което ви заобикаля. Оркестърът е огромен – всички живи същества на планетата! Но тези, които са в непосредствена близост до вас, които виждате ежедневно, или с които общувате постоянно, не е важно чрез какво, това е най-близкото ви обкръжение.

    То не е случайно, както не е случайно нищо, което се случва във Вселената. Това са тези, КОИТО СА ПРИТЕГЛЕНИ ЗАЕДНО И КЪМ ВАС, В СЪОТВЕТСТВИЕ С ВАШАТА СВЕТИМОСТ, С ВАШЕТО ЗВУЧЕНЕ И ВАШИТЕ ЗАДАЧИ. Става въпрос за хора, растения, животни. Това е вашият сегмент (все още сте разделени на сегменти) за съ-настройка на възприятието.

    Някои може да си мислят, че със чисти усилия могат да се възнесат и сами. Това не е възможно. Корабът, на който вече летите, е условно затворено пространство. На къде можете да излетите: през обшивката в космоса??? По същата аналогия – сами ще се изгубите и херметичността на кораба ще нарушите.

    Това е важно! Съ-настройвайте се, призоваваме ви ежесекундно! Чуйте съседа си, разберете, ЗАЩО НЕГОВАТА МЕЛОДИЯ ЗВУЧИ ТОЧНО ТАКА. Вие ли сте го привлекли, той ли вие привлякъл, без него вашата мелодия няма да звучи цялостно.

    Повтаряме, в сегашния момент, случайни същности на кораба-възнесение няма. Всички са дошли (привлечени) по свое решение и съобразно вариантите за най-добри възможности на своето възнесение.

    Във вашия оркестър вече чуваме съ-настроените групи. При това, не са обезателно физически едни до други. Те могат да са разхвърляни по планетата. Но вече са се съ-настроили и започват да възпроизвеждат мелодията си заедно. Те се чуват едни други и това е радостно за нас.

    Продължавайте. Най-главното е да помните, че СТЕ ЗАЕДНО. Възнесението е възможно, когато засвирите в пълен обем, когато се включат всички участници на оркестъра за божествена музика на вашето съвместно въплъщение. Това е и сигнала за готовността ви да се възнесете, готовността ви да приемете божествения импулс от Вселената и да го преобразувате в себе си като цялост (във вас като единен организъм) в ново творческо качество.

    Слушайте себе си, слушайте другите. Прислушвайте се към вятъра, към морето, към шума на листата и звуците на животните. Всичко това е музика, открийте музиката във всичко. Ако всеки ден слушате света наоколо, без значение къде се намирате, и какво правите в този момент, ще усетите, ще чуете своето обкръжение. Ще почувствате, как във вас отекват звуците от вашето възприемане на света.

    Ако ви е трудно да го правите всяка секунда, отделете си част от времето, посветен точно на това, забравяйки всички ежедневни грижи и безпокойства. Правете го осъзнато, в пълно присъствие на духа, сърцето и разума. Правете го с цялото си същество, без остатък, без да се разсейвате на несъществуващите, създадени във въображението ви проблеми. И ще видите чудо. Ще чуете мелодии. Ще усетите, как струи мелодията на тялото ви, на телата ви. И ще видите реакцията на вашето обкръжение – песента на песните!

    По-нататък. Физическите ви тела са претоварени сега, във всички възможни смисли, нали корабът излита. На планетата това вече е предадено, спускат се мощни очистващи енергии. Това е като „контрастен душ“, ако пак използваме аналогиите. Но не е само душ. Телата ви се напълват с енергия, която очиства каналите ви за възприемане и ги преобразува в тези характеристики светимост, които са необходими, за да могат следващите процеси да могат да протичат чрез вас максимално точно и с най-малко проблеми за вас лично, във всички смисли: физически, астрални, духовни и т.н.

    Съответно, не всички тела са готови за това. По различни причини, които вече нямат значение. Важното е: приемайте тези енергии, отново осъзнато и с благодарност. За силата на искрената и чиста благодарност вече сме предавали. Енергията на благодарността, отваря вашите канали за възприемане. Често сте затворени и ментално, и физически. Затворени от своите страхове, недоверие, опасения. Това е естествено за вашето устройство.

    Но дойде време да се променяте качествено. Отворете се за възприемането на божествената енергия. Не се страхувайте, че някой или нещо ще се възползва от това. Вас ви охраняват. Наблюдават възнесението ви. Процеса е напълно съпроводен от висшите сили във всеки от вас, макар да не ви делим на части. Ние ви виждаме и усещаме като единно цяло, някакво общество от светлинни същности, но детайлно виждаме и чуваме всеки от нас.

    Ако страховете и недоверието ви заключват, ние не можем да се намесваме насила и да издълбаваме във вас отверстие за възприемане на светлината. Доверете се на Бога! Доверете се на висшия си Аз, общувайте всяка секунда с него. То е винаги във връзка с вас и винаги ще ви даде необходимите инструкции чрез разбираеми символи, думи или знаци.

    
Болката.
Тя е неизбежна за повечето от вас, въпросът е само в сегментацията и интензивността на болката. Болката е сигнал, че някъде във вас има препятствие, което пречи да приемате енергията свише и тя не може да се движи нормално по цялото тяло и се натрупва в това място, и все едно, разкъсва физическите обвивки. Това е като бент, който може да се скъса. 

    Отново няма повод за безпокойство. В случая, ако напълването с енергия в определени точки на тялото ви се е случило, и не можете да се справите с тяхното освобождение, с отварянето на канала, условно казано, временно се прекратява подаването на енергия лично за вас. На никого не е нужно да прегорите. Търпеливо очакват, кога сами или с помощта на вашите незрими учители и помощници, ще отворите канала. Но да изтегли обратно енергията, никой не може. Тя се излива и напълва всичко съществуващо.

    Затова, ако във вас има болки в определени области, вслушайте се в себе си! Вслушайте се с духовния си слух в тази част от тялото ви, в която изпитвате болка. Каква е ситуацията там? Повярвайте на усещанията си. Ако затворите очи, ще видите цвят. Символиката на цветовете ви е известна. Тя е свързана със функциите на вашите енергийни точки – чакрите. Ако сте видели цвета на болката си, това означава, че енергия с точно това качество е натрупана (застояла) в тази точка и има нужда от освобождаване. Дишайте с този цвят и това място. В буквален смисъл и представете, как през тази област преминава вдишването и издишването на енергията с този цвят. Можете да си помагате с естественото дишане, след това процеса ще тръгне автоматично. Вслушайте се в усещанията на тялото си. Ще усетите помощта на учителите, които ще коригират вашите действия и самия процес. Доверете им се.

    Това е много проста техника и е описвана многократно преди. Сега е най-проста и достъпна за всички. Има много други техники за работа с болката. Пробвайте и тях. Възможни са и физически методи. Всичко, което ще ви помогне да очистите канала. Но главното в този процес: е пълната осъзнатост, за какво вършите всичко това и приемането на процеса, включително и болката. Благодарете на болката за сигналите, които ви е изпратила. Болката е просто реакция на вашия организъм, на вашите тела. Вие можете да я преодолеете. Вие имате всички механизми и помощници за целта. И това е нормално, ви повтаряме отново. Когато ви правят масаж, в някои места усещате болка. Вие търпите, защото разбирате, че след това ще настъпи състояние на прекрасно отпускане и усещане за тялото. Така е и в този случай.

    Сага са възможни болки в най-различни места. Това зависи изключително от индивидуалното ви развитие и възприятие. По повод лекарствените средства, които вземате при болка. Разбира се, желателно е да не го правите и да приемате това, което ви е приготвила планетата и природата. Както ви е известно – в природата съществуват всички необходими лекарства. Но тук е важно друго. Ако вярвате, че лекарството ще ви помогне, вземайте го. Това е като плацебо. Вашата вяра ще ви помогне. Ако не можете без вярата в таблетките, нека бъде така. Химическите процеси в тялото ви, се контролират, както от духа ви, така и от учителите ви, и ако се доверите на тези процеси, на вашите вътрешни и външни помощници (в действителност, няма разделение), то те незабележимо за вас ще неутрализират възможните странични следствия от химическите препарати.

    Тялото ви само ще го направи, то го умее, само мозъкът вие забравил, как се прави. Нека работи вярата ви. Единственото – изключете от вашето лечение силно действащите препарати и такива, които затормозяват възприятието ви. Наркотически средства от всякакъв вид (които ви изключват от реалното възприемане), силно действащите обезболяващи (които не ви позволяват да усещате сигналите на тялото си) невролептическите препарати (които могат да блокират невроните за възприемането на физическото и менталното). Разбира се, няма да изброяваме названията на тези лекарства, те са толкова много, че ще изисква и много време. Но работата не е в това. Доверете се на себе си. Приемайки един или друг препарат, попитайте се вътре в себе си: необходимо ли е? Обезателно ще чуете отговора.

    Да бъдеш осъзнат, означава да осъзнавате ежесекундно, какво се случва извън вас и всеки един момент, да сте във връзка с вътрешния си Аз.

    За мнозина това е трудно, понеже сте свикнали да бъдете заети във физическия ви свят с различни проблеми и с постоянното бърборене на вашия мозък/мислител. Но това е възможно и необходимо. Каквото и да правите в даденият момент, усещайте обкръжаващия свят и слушайте себе си. Всичко това едновременно.

    Тези, които се чувстват добре – това е прекрасно. Вашата съ-настройка не предизвиква болезнени усещания, поне в настоящия момент. Но не се успокоявайте. Правете всичко това, за което говорим. Съ-настройвайте се с Вселената тук и сега, всеки един миг. Продължавайте. Интензивността на потоците енергия, постъпващи на планетата и във вашите тела, ще нараства с приближаването на прехода. Ще се променя интензивността на енергията, нейното качество и оцветяване, нейната мощност и всичките характеристики. Ето, предадена ви е методика за очистване на тялото ви и чакралния стълб с всички цветове на дъгата за подхранване и възстановяване на чакрите. Примерно, същото се случва сега и с планетата. Само дето процеса е много по-сложен. През всеки времеви период, постъпващите енергии са оцветени с определен цвят-качество. Почувствайте го. Вече ви предават цветовете.

    При това не забравяйте, че се преустройват всички елементи-механизми на системата: магнитна решетка и магнитни полета, гравитацията, полюсите на концентрираната сила (по вашему енергийните аномалии). Протичат мощни процеси в ядрото на планетата. Възможно е нарастването на тектоническата активност. Променят се стихиалиите. Тяхната зареденост, качества, свойства. Променя се всичко. Но не минус на плюс, макар всичко да е относително. Всичко се съ-настройва, провежда се окончателна проверка и съ-настройка на всички инструменти в оркестъра, за да може да зазвучи с пълна сила.

    Още за болката. Тя може да не е само физическа. Случва се, както я наричате, душевна болка. При вас могат внезапно да се появят пристъпи на агресия (същата тази болка), униние, мъка, умора от живота. Всичко това присъства във вас и ще се усилва. Тези, които са приели достатъчно (за всеки от вас космически енергии), едва ли ще попаднат под този процес. Но такива са малцинство. Останалите, по наши оценки, са около 2/3 от хората.

    Но при всички случаи, не се чувствайте по-зле от другите. Всички сте уникални. Всички вече сте в кораба на възнесението. Помагайте на себе си и на нас. Ние винаги сме редом. Не допускайте отрицателни чувства във вашата същност. Радвайте се всеки ден. Радвайте се за тези, които вече са достигнали определена степен на просветление. Радвайте се за себе си! Вие сте част от огромен оркестър за божествени мелодии. Без вас не звучат. Вървете по своя път. Работете, без да отпускате ръце. Главният ви стремеж/желание е, да се влеете в общата светлина. Някои свирят на арфа, други на виолончело, а някои на барабан. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Всеки тон е важен! Не се сравнявайте с другите.

    Ние сме длъжни да ви предупредим за печални следствия за вас, макар за нас те да не са печални. Просто, това е ниво на човешко възприятие. Дори намирайки се на кораба на възнесението, е възможна смърт на човешкото тяло. Т.е. някои от вас може да не се справят с претоварванията. Това не е катастрофа. Вече предавахме, че много от тези, които преминават през смърт на физическото тяло, просто се възнасят по индивидуален сценарий, по тяхно желание.

    Затова не скърбете и не се бойте. Тези емоции също блокират вашето възприятие. Радвайте се на процесите като цяло, ако ви е трудно да ги възприемете по отделно. Приемете напълно и безвъзвратно, че всичко преминава по най-добрия сценарий на вашето лично и планетарно възнесение. Бъдете готови, събрани и благодарни за всичко, което се случва.

    Вие сте участници във велик експеримент, мащаба на който, тепърва ви предстои да узнаете и почувствате във Вселената.

    Не се конкурирайте. Обичайте се един друг. Общувайте всеки един момент със стихиалиите на природата и с планетата. Съ-настройвайте се един към друг. Слушайте. Слушайте. Слушайте. Всичко ви е достъпно! На любовта ви всичко е подвластно!

    И още нещо, понеже тези въпроси ви тревожат и ние ги чуваме в главите ви.

    Редом с вашия планетарен кораб на възнесението, се намират много вселенски същности. Това не са висшите
 сили и възнесените учители, които образно казано, са вътре в кораба. Става въпрос за множеството представители на други цивилизации, които са се оказали редом с вас, по различни причини. Те са много, дори много повече, отколкото си мислите.

    Някои от тях, действително искат да ви помогнат и да участват заедно с вас в процесите. Някои са долетели като наблюдатели. Някои са се стремили тук, за да заемат първите редове в залата, където ще се проведе грандиозно вселенско представление, просто от любопитство (по-точно от желание за познание, понеже любопитството е повече човешка категория и се различава малко), и от желание да си извлекат поука. Мнозина са дошли просто да аплодират по време и след завършване на представлението. Вие разбирате.

    Има и такива, които не толкова се стараят да пречат, колкото да натрапят своя път на развитие, смятайки го за по-правилен, и те са уверени, че постъпват правилно. Някои са дошли за откровено възприемане (захранване) с вашата енергия, понеже вече ви съобщихме, че енергетиката на вашия свят е много привлекателна за много същности във Вселената със своята клокочеща искристост и зареденост. Със своите много нива. И способността мигновено да се превключва на другата полярност и да променя вектора на насоченост.

    Много от тях ви предават послания. Послания се предават/приемат, съответно от тези хора, които, първо, по нивото на своя канал, могат да приемат (притеглят) тази информация. И второ, да се доверят на тази информация (т.е. съзнателно да отворите канала за възприемане). Ние няма да обсъждаме всеки по отделно. Това е несъществено. Всеки от вас се движи по свой път на развитие, законът за свободната воля е неотменим, и ако мислите, че има добра и лоша информация, то грешите. Тя е просто с различно енергийно качество, съответно, предназначена за различни хора и техните енергийни качества. И като цяло, всичко работи за вашето личностно развитие. Не осъждайте никого. От никого не се страхувайте. Между другото, животните, а и всичко живо, също приемат информация, но там механизма е напълно различен, но сега не става въпрос за това.

    Искаме друго да ви кажем. Ако видите тези безброй кораби и просто същности, които са се приближили към планетата, навярно ще се изплашите. Но около планетата е създадена съзнателно от нас светлинна бариера, за да ви предпазим от намеса. Вече сме ви говорили за светлинните бариери, които ги умеят само същности с определено ниво и качество (като код) на светимост.

    Тази бариера е корпуса и обшивката на кораба ви за възнесение.

    Много пъти в продължение на векове, са правени опити да се разбие кода за преминаване през бариерата, тогава вие и вашите учени наблюдавате т.н. НЛО. Няма да се задълбочаваме в тази тема, понеже, това, което разбирате като НЛО, в действителност, включва най-различни процеси и обекти. За тези неща ви е предадено много информация. Важно е друго. Че сте защитени от намеса. Затова не се страхувайте.

    Да, знаем, че в продължение на векове сте мечтали за контакти с извънземни цивилизации. Това са мечти-спомени, защото през всичките векове сте знаели/чувствали, че такива светове и цивилизации съществуват. И много е написано от писателите-фантасти – това е информация от космоса, съответстваща на действителността.

    И този контакт ще стане скоро, но не на физическо ниво. Защото вие напускате физическия свят на вашето битие и се възнасяте. А сега физическите контакти повече пречат, отколкото да помагат, понеже ви отклоняват от възприемането на себе си като не само физически същества.

    Ще се срещнете с тях след прехода и ние виждаме тази среща като радостна. Но срещата след прехода е отделна тема, понеже за нея трябва също да се подготвите, за да не попаднете в някои капани.

    Стремете се към светлината. Помагайте ни да подготвим телата ви. Почивайте от материалната суета. Концентрирайте се на вашия вътрешен Аз. Стремете се към своята природа и външно. Слушайте се един друг. И се обичайте. Ние сме с вас. Ние ви очакваме. Винаги сме редом. Обичаме ви! Щастливо възнесение!


Механизъм
    
Много въпроси и много отговори ви се дават, защото Вселената няма тайни от вас. Просто има неща, които все още не можете да осмислите и да разберете, защото за тяхното разбиране ви е нужна енергия от по-фино ниво.

    Все едно гледате през мътно, замърсено стъкло, очертания и отблясъци на светлини и се опитвате да ги интерпретирате по своему. Но това не означава, че не сте прави. Някои от вас успяват да доловят структурата и общата картина. Но като цяло, все още ви предстои да видите всичко това с друго Духовно зрение, което е заложено във вас самите.

    Затворете очи и отворете сърцето си. Там ще видите всички картини от бъдещето и Вселената, която ви очаква. Спрете мозъка си, насочете се само към сърцето. Сега за вас то е главния пътеводен ориентир.

    Там, където има съмнения, е трудно да се върви напред. Човешката ви природа ви е научила, да не се доверявате на пътя. Много от вас не могат да приемат напълно, че пътят винаги ще ви отведе там, където е необходимо, защото това е пътят на сърцето. Вие сте престанали да доверявате на сърцето. Затова го отворете и слушайте.

    Ние ви даваме тази информация, защото постъпи ясен въпрос и нямаме право да не отговорим на него. Но още веднъж предупреждаваме: не се вкопчвайте в нищо конкретно или определени думи. Много е трудно с вашите думи да се предадат същността на процесите, които протичат сега във Вселената. Възприемайте информацията енергийно.

    Човека, който приема тази информация, я приема от своето ниво на възприемане и енергийна структура. Това, което ви се стори невероятно – може просто да е действие на неин филтър. Отхвърлете филтрите и пропуснете информацията през сърцето, през сърдечното пространство, което е съсредоточено около сърдечната чакра. Всеки от вас ще чуе от този поток само това, които иска и е във възможностите му да възприеме енергийно.

    Ако нещо е несъвместимо с вашата структура, повтаряме: отхвърлете го. Необходимата ви информация ще дойде по друг път. Сега, в навечерието на великия преход, не е нужно да се спори, чия информация е по-добра. Слушайте, попивайте, подготвяйте телата и съзнанието си. Търсете знаците. Всичко е отворено за вас.

    Вашият преход в новото измерение е многомерен. Ние вече предадохме, че мнозина ще преминат прехода практически мигновено, възможно е, по време на сън. През периода на трансформация в енергиите на Гея, ще се извърши обща настройка на всички части от вашата система. За тази цел е устроен парада на планетите към центъра на галактиката.

    Сигналите ще се предадат по целия ред за настройка. Сигнала ще се породи в центъра на галактиката и по веригата ще бъде предаден на Гея, което ще доведе до трансформация. Енергията, по-точно, енергийния импулс, който ще достигне до планетата, ще включи множество механизми, които са подготвяни от векове. Тези механизми са били заложени изначално за вашето възнесение. Просто много дълго време стартирането им е било невъзможно. Вселенските структури са пазели и поддържали работоспособността на тези механизми. Но пускането им е било невъзможно.

    Защото импулса, който трябва да ги задвижи, трябва да постъпи по съответния енергиен канал на планетата. Каналът трябва да бъде подготвен за такъв колосален обем и качество енергия. Говорейки за канал, нямаме предвид някакъв проводник или тръба – това е цяла решетка от енергийно взаимодействащи структури, част от които са вашите светлинни тела.

    В „лошия“ за вас сценарий (защото за Вселената няма негативен опит, има само опит, който дава импулс за следващо творение) в развитието на това събитие, понеже импулса е неизбежен, както и дишането на Вселената, ако каналите не са готови, планетата би изгоряла. По-точно, би избухнала като свърхнова звезда. За това очистване с огън, са говорили вашите учения преди.

    Но вие със своите мисли, действия и енергии, успяхте заедно с Вселената и Гея, да подготвите канала за приемането на енергийния импулс.

    В момента въздействие на импулса, ще се задействат механизмите и физическите обвивки на всичко съществуващо ще се разпаднат на първична материя. Възнесението ще е буквално. Земята ще премине през портала на Възнесението. През портала ще премине и всичко живо на Земята.

    Всеки от вас има особен енергиен код, чрез който ви разпознават във Вселената. Тези кодове са записани в хрониките Акаша. Кодът е вашето светлинно име. За всеки ще бъде отворен индивидуален портал, през който ще премине възнесението. Количеството на тези портали не е ограничено. Подбора (отварянето) на вашия портал ще стане автоматично с прочитането на светлинното ви име. Нали е важно да бъдете насочени по комфортен път към възнесението, макар да знаем, че мнозина от вас са готови на страдания заради него. На Вселената не са нужни вашите мъки. Освен това, много страдални енергии поглъщат голямо количество позитивна енергия. Ние не говорим за вашите единомишленици, които със страданията си са освобождавали очистваща енергия. Това са били други велики същности, които са били готови енергийно за това.

    Вселената ви обича и се грижи за вас като за деца, независимо как пренасочвате вашите деца и да се стараете да им намерите по-сложен път. А за мнозина от вас, това ще отнеме секунди.

    Основната маса хора, към този момент, ще бъде вече подготвена. Сега сверявайки светимостта ви с кодовете на прехода, вече виждаме, че много от вас са готови за прехода. Вие знаете за кого говорим. Тези хора знаят, защото в тях отдавана протичат трансформиращите процеси и вече се учат да управляват астралните си тела.

    Другите не са работили още с телата си, но ние призоваваме! Обичайте света и самите себе си. Чистото намерение и любовта ще ви позволят да преминете по личния портал. Любовта към света, към Бог, към Вселената, към другите хора, към себе си, е просто ЛЮБОВ в чист вид.

    Не се тревожете за механизма на този процес. Всички точки на Вселената са свързани между себе си. Разстояния съществуват само в главата ви. Сами сте загубили знанието за възможността за преместване чрез портали във всяка точка от Вселената, за това разказват вашите легенди и древни текстове и рисунки. Ще кажем така, механизма за преминаване във всяка точка от Вселената, го знаят астралните ви тела. Те знаят. Но вашите ментални натрупвания и страхове, блокират това знание. Вашите астрални тела пътуват между световете по време на сън, когато менталния апарат е в дълбок покой.

    Но сега не е нужно да си спомняте всичко. Механизма е подготвен и ще сработи в нужната минута.

    Дори тези от вас, които не вярват във всичко това, но притежават съответната светимост, ще премине през порталите и ще се окаже в новия свят.
 

    Най-сложния въпрос е къде? Къде е този свят? Той е вътре във вас. Това е вашият избор.

    За нас е сложно да ви обясним многомерността и пространството във Вселената. Всеки от вас събира свой свят в определено пространство. Многочислените сборни точки от вашите светове, съответно се пресичат или сливат. Затова всеки ще получи според вярата си, това е истината на вашите учения. А във Вселената, това е закона за възприятието.

    Както възприемате себе си и света, такъв се реализира във вашето творение. Не съществува такова нещо, като подготвени площадки за кацане при срочна евакуация на вашия планетарен кораб. Разберете, това е линейна представа. Всеки от вас попада в тази точка на Вселената, където го насочи светлинното му тяло.

    Но важното е, че човечеството, всичко живо и самата Гея сте една структура. Затова чатите на структурата не трябва да се разпадат. Тогава няма да я има и планетата. Всички сте свързани. Един организъм сте. Отдавана предаваме тази информация, но вие я възприемате, все едно сте отделни части, между които съществува някаква зависимост. Растителното, животинското, минералното царство, човешкото общество. И планетата с океаните и материците.

    Няма нищо отделно. Вие сте единен организъм. Клетките на тялото ви също имат осъзнаване, но осъзнаване, че са част от един организъм. Вашият. Така и вие трябва да осъзнаете, че сте част от общия организъм на Гея. Вие сте Цялото, а вашето Цяло е единно с Вселената. Разбирате ли?

    Всичко, което се случва на планетата: стихийните бедствия, изхвърляне китовете на брега, промяната на течението Гълфстрийм, политическите събития – всичко влияе върху вас, на всяка клетка от вашето същество. Съответно, всяка ваша крачка (мисъл, действие, постъпка) влияе на всичко, което става.

    Ние сме го предавали това хиляди пъти. Но неизвестно защо, не всички осъзнавате процеса на влияние върху вас. Ако във вашето тяло го е заболяло кутрето, нима сърцето ще се зарадва и ще си каже: „нали не е с мен“. С мен всичко е наред. Ние толкова подробно и примитивно обясняваме, за да разберете всички! Тези, които знаят тази истина и живеят според нея – благодарим ви за съучастието в развитието на планетата.

    Всичко това ви го казваме, за да ви стане ясно, че няма да има отделно възнесение на избрани същности. Готви се планетарен преход. На вас ви е трудно да си представите мащабността и величието на този процес, но опитайте.

    Чрез много от вас е предавано, че човечеството е направило пробив и ви очаква велик преход. Но това събитие не е само от местно значение. Това е началото на качествено нов път в развитието на Вселената. Точно така е.

    Вие сте участници във велик експеримент, вие сте част от този експеримент. Вие сте епицентър в точка на броене, но именно част. От трансформираният импулс на вашия епицентър, ще тръгне вълнов квантов импулс за много ъгълчета на Вселената. Това е като вълнов ефект от взрив. Но това не е взрив, а енергиен скок.

    Заедно с решаването на целите при развитието на вашето планетарно общество, се решават насочените вектори при много процеси във Вселената. Всичко е взаимосвързано, повтаряме отново. Разбираме вашия възторг и гордост за своя пробив и ви ръкопляскаме. Но не се спирайте и не се ограничавайте в структурата на отделно космическо и енергийно пространство. Ние с вас също сме едно цяло. Вие също сте част от Вселената, по описаната аналогия за сърцето и кутрето. Всички сме едно.

    Затова сега е толкова важно да се осъзнае единството на всички нива.

    Повечето от вас вече са избрали в сърцето си планетарен преход съвместно с цялата пространствена група. Тези, които искат да посетят други светове – законът за свободната воля е неотменим – по своите портали ще попаднат в света, който жадува да попадне духът им. Във Вселената има безброй светове. Но не във всички може да се попадне веднага, защото те трябва да съответстват на енергетиката ви. Казано по-просто, на заминаващите от човешкото общество, ще им бъде предоставен широк спектър светове, които могат да ви приемат според нивото ви на светимост.

    Тези, които ще преминат групово – към тях специално внимание, понеже всеки индивид е важен, но груповото възнесение е подготвяно милиони години.

    Ще има някаква малка част от хората, които няма да искат да преминат. Тяхната съдба ни вълнува особено много. Защото ще им се наложи да се върнат в първоизточника. Т.е. към божественото начало и от там да започнат отново пътя на въплъщенията. Това е печално, защото вече са изминали голяма част от пътя. На тях също са готови да им помогнат. Но те не искат. Те строят бункери, запасяват се с храна, надяват се да останат в старите рамки и да оцелеят. Това е невъзможно. Няма къде да останат.

    Ако на Марс седят вашите астрономи с телескопи, то биха наблюдавали много ярко явление – планетата ще се озари от светлинен импулс и ще изчезне от физическата видимост. Отначало ще започне да потъмнява, а след това напълно ще изчезне и ще засияе в друг свят. Ние вече чуваме въпросите ви във вашите глави, а какво ще стане със Слънцето, със Слънчевата система, с гравитацията и т.н. Нека това не ви вълнува. Това е тема за отделна беседа, ако това ви е толкова интересно.

    Ние сме готови да споделим информация с вас, но и досега не можем да разберем, защо повече ви вълнуват подробностите, а не същността. Когато летите със самолет в друга страна, нима ви вълнува, как работят отделните части на самолета, как изглеждат пилотите, какво има извън самолета и т.н. Просто сте се доверили на полета и заспивайки, се надявате, дори сте уверени, че ще се събудите в крайния пункт. При това няма опасност да го проспите, защото ще ви разбудят грижливите стюардеси и ще ви поканят да излезете. В този случай е същото. Вашият самолет ще се приземи в нужното време на нужното място! Доверете се на пилотите! Не се страхувайте от нищо! Редом с вас са безброй същества, готови да ви окажат помощ.


Готовност

    Вие сте на прага на велики събития. Съвсем естествено е да се вълнувате поради това. Ние искаме да ви кажем:
 не се безпокойте. Всичко е изчислено до секундата. Много зависи сега от вас. От това, до колко сте готови да се събудите, за да видите и приемете новия свят.

    Новия свят не е просто метафора, а нова енергийна структура на вашето въплъщение. Ние предаваме информация по много канали и тя на практика е идентична.

    Вашата готовност за промените е ключът към новото измерение на вашето бъдеще. Вашата готовност има много аспекти.

    Първо. Отвореност за промените. Ако се боите или се съпротивлявате на промените, имаме предвид, разбира се, енергийното възприятие, те все едно ще настъпят, но ще са за вас по-болезнени и неприятни. Отворете сърцето си за Вселената. Приемете даровете, която ви дава сега в тези великолепни часове и минути. Настройте се към вибрациите и музиката. Чуйте я в себе си и наоколо. Достатъчно е отчетливо да изразите намерението си за приемане на промените, за мнозина е най-добре да го изразят на глас, защото често вашите мисловни образи се объркват и смесват един с друг. Произнесете го по произволен начин. „Готов съм за промените, приемам своя път.“ Това ще стане първата крачка от веригата възприятия на новия свят. Трябва да осъзнавате, че стъпването на пътя към промените, не търпи обратен ход и развитие.

    Ако се боите, разбира се, можете да продължите да сте в състояние на безхаберие, но все едно, както настъпва зората, така и промените идват на планетата при вас и всичко съществуващо. Затова, доколкото осъзнато ще го приемате, толкова плавно ще преминавате в новия свят.

    Разбира се, това не означава, че само едно съгласие е достатъчно, но това е първият ключ към движението. Мисълта-енергия е движеща сила в света и тя ще ви отвори кодовете за достъп и разбиране на процесите, които протичат.

    Второ. Слушайте. Слушайте себе си. Слушайте света, слушайте Вселената. На вас, на всеки от вас ще бъдат предадени много знаци и ще ви бъде оказана всяка необходима помощ. Трябва да се научите да четете знаците на Вселената, които ви изпраща всяка секунда. Информация за вас присъства във всичко, трябва само да я осъзнаете и разберете. Всяка дума или звук може да стане решаващ не само във вашето логическо осмисляне, но и в промяната на възгледа ви за света. Вашият свят трябва да се помръдне от фиксираната точка на постоянното и да премине в безпределното. Това означава, че реалната фиксирана картина на света, който ви обкръжава, ще се промени.

    Сами ще го разберете. За мнозина това ще е промяна в цветовото възприятие, в промяната на звуците и техните варианти, в появяването на нови образи. Не трябва да се плашите. Това са предвестниците на новия свят. Ще видите света в нов външен вид и нова структура. Вгледайте се. Това винаги е било с вас на продължение всичките ви животи. Това сте наблюдавали през детството си и понякога в сънищата си. Но не сте могли реално да го видите, докато възприятието ви е било фиксирано и установено в отчетливо положение. Сега се променя възприятието. Приемете го като даденост.

    Вие трябва да станете подвижни и леки, от гледна точка на обкръжаващия ви свят. При това, вашият емоционален фон ще нарасне, и ако го контролирате правилно, то за мнозина точно това нарастване на емоциите ще стане реален път за предвижване в промяната на възприятията. Тук е важно да следите своите емоции. Ако ви обхващат негативни впечатления и емоции, трябва да ги неутрализирате в себе си. Тяхното натрупване може да доведе до плачевни за вас резултати. Вие преминавате на следващо ниво съ-творчество на света, и затова е толкова важно състоянието на творящата ви мисъл. Вашият емоционален фон през текущия преходен период, става вибрационен ключ за влизане в новия свят. Ключовете за влизането в новия свят са настроени с емоционалния фон на вашето възприятие. Т.е., каналите за навлизане са множество и съответно, ще ви бъде отворен най-съответстващия на възприятията ви. Разбирате ли?

    Разбира се, рано или късно всички ще влязат в тази врата. Но скоростта и плавното влизане изцяло зависят от вас. Оставете в сърцето си само любовта и радостта. Любов към себе си и света, и радост в очакване настъпването на промените.

    Вече ви е предадена информацията, че енергетиката на планетата се променя. Сега на Гая се вливат нови, невиждани преди енергийни потоци. Те са по-наситени, многопосочни. Това е именно поточната енергия, където характеристиките на потока са съществено качествено по-високи, отколкото обикновените енергийни характеристики. С други думи, енергията има зареден вектор и носи в себе си информационна съставка, която напълва вашите структури, за да включи в определеното време програма за действие.

    Това съвсем не означава, че ви програмират за някакви събития. Това означава, че ви разкриват информация, закодирана във вашите ДНК, за способи и пътища за преминаване в новите структури и разтваря каналите ви за възприятие.

    Новата енергия ще се влива до края на декември и постепенно ще променя своята наситеност и насоченост.

    Ще усетите върху себе си разнопосочността и качеството на тази енергия.

    Вашето физическо самочувствие ще се промени. Разбира се, възможни са обостряния на хроничните заболявания. Искаме да отделим особено внимание на сърдечните и нервните заболявания, защото точно в тези възлови точки, за съжаление, се блокира възприятието ви. Покачване на кръвното налягане, болки в главата. Тези усещания, които по-рано преписвахте на атмосферните явления, но по-интензивни ще изпитвате. Това не трябва да ви плаши, понеже причините се крият само в промяната на енергийната ви структура. 

Новата енергия, преминаваща по каналите ви за възприемане, ще ги напълва и възстановява за информационното ви включване в процеса на прехода. Главното е, да не изживявате негативни емоции и особено страх от промените. Защото енергията на страха блокира вашето възприятие. Разбира се, във вас ще останат спонтанните човешки реакции на случващото се, както започват да ви треперят краката при подем на височина без защита. Но е нужно през цялото време да се съсредоточавате на позитивните емоции, преобразувайки по този начин негативните въздействия.

    
Редом с вас, ви повтаряме отново, винаги се намират десетки същности, които ви помагат. Това са вашите
 пазачи и учители, и много други, за съществуването на които, засега не подозирате. Понякога можете да усещате физически тяхното присъствие, във вид на неразбираемо докосване или внезапно нахлули емоции. Вие не сте сами, помнете! Вие сте любими всяка секунда. Важното е да не се възприемате като самотен странник, а съпричастни към велики събития от вселенски мащаб, важно е да станете част от обществото на Светлината и да разберете мястото си в тази структура.

    Това е много просто. Слушайте себе си. Очиствайте се от негативните енергии, отворете се за света. Всички пътища и цялата необходима информация ще бъде предоставена на всеки.

    Великия преход означава трансформация на вашето съзнание. За да видите новия свят е необходимо да разкриете в себе си специално зрение, духовно виждане. За да почувствате новата реалност, са необходими нови инструменти на чувствознанието.

    Вашите ментални обвивки ви пречат да видите и повярвате. Забравете всичко, което сте знаели преди, ако това ви пречи по пътя на предвижване. Станете чист лист, огледално възприятие, в който може да се отрази целия свят и цялата Вселена. Позволете новия свят да дойде във вас. Нали именно във вас, а не отвън, започва новия свят и промените.

    Най-главния инструмент за взаимна настройка е винаги любовта. Отворете я в сърцето си. Напълнете цялото пространство наоколо, възприемайте с любов и радост всяко мигновение, преминаващо през вас. По такъв начин изграждате верига от взаимни връзки на вашето възприятие с каналите на Вселената. Това многоцветно мостче, по което лесно може да се мине, ако вярвате в него.

    Обичайте себе си и света, и себе си в този свят, и пред вас ще се отворят многоцветни мостове на възприятието и прехода. Те са прекрасни. Толкова прекрасни като вас. Ние вярваме, че ще чуете зова на Вселената.
 
 
Източници: espavo.ning.com
yosif.net



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .