Банер
44XNXDG_-PQ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Навлизаме в Шестото измерение
Написано от Маг Селена   
Петък, 12 Август 2011 12:36

Приятели,
ние, арктурианците, отново сме в нашия Коридор. Виждаме важите успехи в петото измерение. Наистина, фантастично е да видиш, как вашето съзнание се разширява и се освобождавате от зависимостта ви от тримерните илюзии и ограничения.


Какво е реалност?
 
    Разбираме вашето объркване, когато колективният ви разум пита: в каква реалност сме сега? Вече петмерни ли сме или сме петмерни само в съзнанието си? ОТГОВОРЪТ НИ на този въпрос е: само това е реално, което е във вашето съзнание, тъй като реалността е състояние на съзнанието. Ние разбираме, че междупространственото преместване може да бъде много сложно. В един момент вие преживявате прекрасен петизмерен ден. А в друг момент вие сте попаднали в задръстването на триизмерния град. И въпреки това, сте разбрали, че е по-добре безконтролно да се превключваш между измеренията, отколкото да си в капана на ограниченията на физическия свят.

    За щастие, третото измерение е станало по-конфортно от времето, когато сте усвоили закона за притеглянето и сте се научили да контролирате своите мисли и емоции. Затова по-добре се справяте с физическия си живот и повече не избирате да бъдете жертви на лъжливите тъмните сили. Вие знаете, че са на път много промени, но какво ще се измени и как, вие не знаете. И въпреки това вие сте готови да предвижите на следващото ниво вашата триизмерна игра във виртуалната реалност, в която се завръщате във висшите измерения.

    Въпреки растящите промени, знаете, че сте единни с любимите си. Сили на Тъмнината в тази тримерна игра на полярностите направиха любовта толкова рядка и обкръжена от страх, че се научихте безусловно да се грижите за любимото. Дори се чувствате по-уверени, когато хората, местата, развлеченията и даже вещите, които обичате, остават с вас по време на прехода ви към „неизвестното” планетарно възнасяне. Освен това разбирате, че в петото измерение с лекота ще съумеете да манифестирате всичко, което сте обичали, когато временно сте били във физическия свят.

    Незабавното проявление на петото измерение, което започвате да използвате, може да ви се стори като разходка в Дисниленд. Мислите си за това, което искате и изведнъж то се появява. И обратно – една секунда съмнение, страх и гняв и изведнъж то изчезва. За щастие вие разбирате, че всичко това зависи от състоянието на съзнанието ви, особено от повишаването на собствените вибрации.

    Ако вибрациите ви съответстват на третото измерение, тогава трудно ще се достигне дори четиримерното съзнание, камо ли петимерното. Разбира се, Земята като цяло е четиримерна от началото на това хилядолетие.
 
    Проблемът е в това, че когато и да попаднете в четвъртото измерение, на вас, като на планета или индивид, ще ви се наложи да създавате собствен тунел светлина през низшия Астрал на четвъртото измерение. Фактът, че Тъмнината губи властта си над другите, показва, че вие, хората и планетата, завършвате последните щрихи на вашите светлинни тунели. И точно навреме, тъй като сега ще можете да използвате тази светлина, за да осветите правдата, скрита зад триизмерните илюзии. И един от тази скрити факти – че тъмнинета не може да разруши светлината, тя може само да разшири вашата вътрешна тъмнина. Затова, извисявайки се над собствената тъмнина, една от формите на страха, ставате недосегаеми вътрешно за външната тъмнина.


Краят на илюзиите

    Главната илюзия, от която се избавяте, е илюзията на разделението. В момента осъзнавате, че не сте отделни същества. Всички вие сте едно цяло и няма значение как изглеждате, с какво се занимавате, как и къде живеете. И по-важното – обединените ви усилия с другите или с Гая за създаване на светлинните тунели, изменят вашето съзнание от индивидуално към колективно и планетарно. Ставайки все повече петизмерно, съзнанието ви с лекота ще обхване галактическото ниво на съзнание.

    И когато ние стъпим в шестото измерение, вашето съзнание ще достигне космическото.

    От друга страна, разширяващото ви се съзнание също способства за объркването, в коя реалност сте. Най-добрият способ да определите това, е да се доверите на чувствата си. В третото и низшето четвърто измерение няма нужда да сте разделени, за да се защитавате от тъмнината и страха, които сте изпитвали – и които сте били – в многочислените си въплъщения. Когато узнаете петизмерната реалност, ще почувствате такова спокойствие, мир и безусловна любов, че няма да имате желание да сте разделени. Вие искате сливане с любовта, с мира, със спокойствието, така както и с хората, растенията, животните, местата и предметите, излъчващи тези петизмерни качества.

    Откривате, че определени обекти, които наричате предмети, служат като кондензатори, съхраняващи петизмерната енергия. Тези обекти станаха живи благодарение на творчеството ви или използването на тези обекти в светлите моменти на творчество и изцеление с безусловна любов. Затова кристалите, предметите на изкуството, домовете, мостовете, столовете, като че ли живеят свой живот. И вие забелязахте, че ако принизявате намерението и вниманието си към тези обекти, те се превръщат просто във вещи или се губят.

    Реално те не се губят, а се връщат към по-ниските вибрации/измерение, с които съвпада честотата на тази материя. С други думи, те стават материя без съзнание. Важно е да знаете за това свойство на предметите, защото това се отнася за вашия земен дом. Когато поддържате съзнание на хармония, спокойствие и безусловна любов, честотата на физическия ви носител се повишава до петото измерение, за да съвпадне с честотата на съзнанието ви.

    Какво ще стане след това? Ще поживеем, ще видим - процесът ви на възнасяне се създава в движение. В крайна сметка вие се преобразувате в светлинно тяло. Чели сте за много физеологически, научни и метафизически версии на това преобразяване. Все пак планетарното възнасяне е ваше творение. Земята винаги е била планетата на милиардите жизнени форми и на хората. Затова стопаните на различни земни тела ще придобият светлинни тела с различен образ. По-скоро първопроходците (пионерите) при различните форми ще помагат на останалите да направят това преобразяване по подобен начин.

    Във всеки случай, хора и земя, чакат ви милиони приключения през 2010 г. Ние Арктурианците, също, както и другите членове на вашето галактическо семейство, с любов ви наблюдаваме, готови да помогнем, когато и да ни повикате. А сега дойде времето да откликнем на призива за преместване в шестото измерение.


 Свещената матрица

    Шестото измерение съдържа Божествената Матрица, проектирана в три и четиримерни реалности. Именно в шестото измерение ще можете да
записвате или презаписвате лазеркопия на вашите три и четиримерни холограми. Петото измерение не е холограма. Холографската реалност – това е място за обучение, училище в низшите светове. И обратно – в петото измерение вие интегрирате всичко, което сте усвоили в низшите светове и там е основата, с която вашето Аз може да поддържа заземените ви тела.

    Щом позволите на своето Кундалини да се издигне в Коронната чакра и поберете многомерния си Аз в земното тяло, вашето индивидуално съзнание придобива разширено възприятие. Преживявайки реалността с помощта на многомерното възприемане на душата ви/СЕБЕ СИ, вашето „семейство” се простира след третото измерение през четвъртото и петото, за да вмести в себе си галактическото семейсто.

    Сега ние ускоряваме нашия Коридор до вибрациите на шестото измерение, за да можете да се обедините със своето шестизмерно Аз. Да, вие съдържате част от СЕБЕ СИ във всяко измерение, но само в шестото съзнанието ви може да приеме определена форма за определени цели. В шестото измерение ще можете да избирате „да приемете форма”, точно както можете да облечете сако в материалния свят.

 

Вашата Божествена съставляваща

    Когато Гая навлезе в петото измерение, ще приемате някаква форма/тяло по-скоро за комфорт. Комфортът произтича от привичното, като навика за приемане на форма. Освен това, по-скоро ще приемете пола, който също ви е обичаен. В същото време ще останете на прага на петото измерение дотогава, докато не разпознаете и не се обедините с Божествената си Съставляваща. Вашата Божествена половинка, известна също и като Близнаков Пламък, това е съставка на вашето Аз, разделено по полов признак по времето когато сте приели формата в третото и четвъртото измерение.

    Доколкото вече сте се обединили с всичко живо в петото измерение, за вас няма да е трудно да се обедините с половинката си. Понеже в петото измерение няма нито време, нито пространство, всичко, което трябва да направите е да извикате вашият Близнанков Пламък и веднага да се обедините. Ще разберете, че сте се обединили, защото ще почувствате пълно блаженство и единство. Много от вас вече са направили контакт със своя Близнаков Пламък/Божествена Съставляваща, но могат и да не знаят за това, защото Съставляващата може да бъде дете, най-добрия приятел или родител.

    Всъщност във всички ваши триизмерни въплъщения, вие и вашата Половинка сте се срещали в различни форми отношения (виж книгата „ Реконструирайки реалността” на Сюзан КЕРОЛ. За щастие мигновената манифестация на вашите мисли в петото измерение ще ви позволи веднага да опознаете вашата половинка. И обратно, ако мислите и чувствата ви са изпълнени със страх, съзнанието ви веднага ще понижи вибрациите и вие незабавно ще се върнете в низшите измерения.

    Връщането в низшите измерения в никакъв случай не е наказание. Смисълът е просто в честотата. Вашето състояние на съзнанието предопределя вашата реалност. За да съхраните състоянието на съзнанието в резонанс с честотата на петото измерение, вашите мисли и емоции трябва да се основават на безусловната любов, безусловното приемане и безусловната прошка. Ние знаем, че за вашето земно аз е много трудно да постигне безусловна любов. Но в момента, в който се окажете в петото измерение безусловната любов се усеща като ефир, вие се чувствате в пълна безопасност и единство с живота. Колкото по-често сте в петото измерение, толкова по-лесно ще достигате това състояние на съзнанието.

    Вашето многомерно Аз ви подготвя за прехода, показвайки колко бързо вашите мисли и емоции създават действителността ви. Показват ви също и останалите връзки на егото ви и службата на себе си. Вие, смели духовни воини, отново и отново се сблъсквате с вашето его и страховете, за да можете отново да достигнете пълна власт над енергиите (мислите и чувствата). Доколкото ставате майстори на енергиите, ще можете да се премествате от една реалност в друга.


Вертикални и хоризонтални реалности

    ”Горивото” за междупространствените ви пътешествия е безусловната любов. Тази любов повишава вибрациите на всичко, до което се докосне. Това е сила, разширяваща Коридора до шестото и по-високи измерения. В момента, в който силата на вашата колективна безусловна любов се докосне до периметъра на Коридора, нейният резонанс ще повиши вибрациите на Коридора до нивото на следващото измерение. В този случай, тя разширява коридора до шестото измерение. Разбрахте ли сега, как точно участвате в това пътешествие? Ние вече не трябва да ви насочваме, защото напълно се пробудихте. Затова ви даваме инструменти и ви позволяваме да експериментирате с вашите нарастващи възприятия и сили.

    Не забравяйте, че петото и висшите измерения се намират извън пространството и времето. Затова не е нужно да пътешествате пространствено, за да влезете в шестото измерение и това няма да ви отнеме и секунда време.

    Напротив, когато нараства вибрацията на коридора, тя издига своите обитатели до следващото измерение. Доколкото безусловната любов с огромна сила излиза в момента от тези, които са обединени в този Коридор, ние с лекота можем да извършим преход в шестото измерение. Запомнете, не е важно кога хората се включват в този процес и къде се намират – в Коридора няма време и пространство.

    Силата на безусловната любов ни движи нагоре или надолу по различните плътности/честоти с „асансьора” на вертикалната реалност, където можем да отворим вратата на този асансьор и да попаднем на етажа в хоризонталната реалност на всяка плътност. Постоянните колебания в Потока на безусловната любов между различните измерения увеличават неговата мощност. И затова ви молим да преместите вашата енергия/съзнание от третото към четвъртото измерение и обратно.

    А след това преместете съзнанието си от четвъртото в петото измерение и обратно. И по този начин вие можете да натрупате енергия, за да учеличите честотата/съзнанието от петото към шестото измерение. След като се поупражнявате в преместване на съзнанието по вертикалните реалности, изпълнете съзнанието си с безусловна любов. Отново преместете съзнанието си нагоре и надолу по вертикала, но сега ПОЧУВСТВАЙТЕ, че движещата сила е безусловната любов. Вие създавата огромен двигател с безусловната любов, космическа сила за придвижване в по-високо състояние на съзнанието, мисленето, очакванията и възприятията.

    Всяка от възможните реалности със своята собствена честота, е винаги във вас. За да се преместите, в която и да е реалност, ви е нужно да повишите нивото на вашето съзнание по вертикала така, че вашата честота да съвпада, с която и да е хоризонтална реалност. И вие ще бъдете в тази реалност толкова дълго, колкото дълго можете да удържите тази честота. Доколкото във висшите измерения, започвайки с петото, няма разделение, винаги се намирате във всички реалности едновременно. Но съществуващите привързаности към третото и четвъртото измерение не ви дават с лекота да преживявате няколко реалности едновременно.

    Вашето многомерно Аз е способно да се съединява и преживява всички ваши реалности в единното СЕГА. Когато напълно се изравните с многомерното си Аз, също можете да преживеете такъв опит. Но ви е нужно да се освободите от привързаностите към физическото си тяло, така както и от принципите, илюзиите и очакванията на вашето его. И което е най-важно, нужно ви е да се освободите от привързаността си към страха. Дори и да си мислите, че освобождаването от него е лесно, не забравяйте, че той ви е бил спътник в много триизмерни и низши четиримерни животи.


Космическата станция на Петото Измерение

    Придвижвайки се в шестото измерение и по-нагоре, често ще се връщате в петото измерение, за да заземите основното си съзнание, но не на тримерната, а на петмерната Земя. Земята от петото измерение става ваша домашна космическа станция в междупространствените ви пътешествия. Именно честотата на безусловната любов ще ви позволи да сте си у дома в петото измерение.

    Може би ще попитате: как безусловната любов може да бъде честота? А ние ви напомняме, че всичко съществуващо вибрира с определена честота. Както е казал известния земен учен Алберт Айнщайн „Даже материята е честота, вибрираща с много ниска скорост”. И обратно, безусловната любов вибрира с така наречената безкрайна честота, тъй като тази честота е неизмерима. Как може да се изчисли нещо зад пределите на времето и пространството? Безусловната любов се определя като всяка любов, изхождайки от нейния манифест. Доколкото безусловната любов манифестира практически всичко, тя наистина е извън всички мерки.

    Необусловената любов не само създава, но и преобразува всичко живо. Разбира се, доколкото всичко вече съществува, създаването е и преобразуване. Например, прекрасно произведение на изкуството преобразува светлината, поставена на платното с боите, във формата на изкуството, а музиката преобразува звуците в музикално произведение с помощта на дишането и/или действията с инструментите. Но изкуството не е било създадено. Напротив, елементите на ниските честоти са се смесили с намерението на художника – безусловната любов, за да се преобразуват в по-високочестотни.

    Да, всяко нещо има определена честота. И затова не създавате шестизмерен портал в Коридора. Вие използвате великата сила на своята безусловна любов, за да преобразувате Коридора в неговото шестизмерно изражение. Всъщност, ние, арктурианците, и хората, използваме безусловната любов, за да призовем винаги съществувалото във високочестотните нива.

    Когато безусловната любов се използва за изцеление, призовава идеалното здраве, вече съществуващо, на висшите нива. Тъй като вашите мисли и чувства създават реалността ви, ако са негативни и пълни със страх, то призовават/създават болести и конфликти. Но когато безусловната любов цари в тялото ви, вие спускате енергийния модел на идеалното тяло със светлинната матрица на шестото измерение.

    По този начин използвате силата на безусловната любов, за да потърсите светлинното си тяло. И разбира се, вашето тяло на светлината резонира с петото и висшите измерения, и когато го търсите тук долу, в честотата му, то веднага ви издига в петото измерение.

    Като казваме издига ви, нямаме пред вид вашето земно тяло. Говорим за вас, за вашето многомерно съзнание, което съществува във всяко измерение. С други думи, така както сега решавате да смените дрехите си, ще решите да смените своята форма/тяло. Дрехата защитава и покрива тялото ви, както тялото покрива и защитава съзнанието ви. Ако сте облечени подходящо, можете да отидете в чуждо/враждебно обкръжение и да оцелеете. И по аналогия, с подходящо тяло вие можете да влезете в чуждата среда на третото измерение с големи шансове за оцеляване.

    Така, както призовавате светлинното си тяло, за да ви пренесе у дома в петото измерение, вие призовавате шестизмерния Коридор и той ви издига до шестото измерение. Помнете, приятели, че горе и долу – това е само триизмерно понятие.

    В многомерната ни реалност долу означава измерение на по-ниска честота, а горе – измерение с висока честота. Откакто пътешествието ни ни доведе в петото измерение, ние пребиваваме извън пространството и времето, в единното СЕГА. Затова не се издигаме нагоре, за да създадем нещо, а вместо това преобразуваме честотата на дадена форма.


Любов и Светлина

    Безусловната любов е съзидателната сила на всичко. Всичко съществуващо е светлина и светлината е съзнание. Безусловната любов е езикът на светлината, вградена от раждането ви в многомерното ви съзнание. Триизмерният свят, разделен на светло и тъмно, а триизмерната любов е условна и програмирана да се приспособява към полярната реалност светлина-тъмнина. От друга страна, безусловната любов е нулева точка в енергийното поле, създадена за неполяризирания петизмерен свят. Безусловната любов е велика сила, която ви служи като „гориво” в междупространствените ви пътешествия, тогава когато езикът на светлината е системата на „управление”.

    Когато се намирате в Светлинната Матрица на шестото измерение, силата на безусловната ви любов ще помогне с езика на светлината, за да можете да програмирате освоождаване на възприятието ви от илюзията на разделенията, ограниченията и крайностите.

    Без тези илюзии, вашата способност да възприемате петото измерение, в което вече съществувате, значително ще се усили. Всичко около вас – мигове, чувства, видения, резонират с честотата на петото измерение, но вие не виждате това през завесата на илюзиите. Когато тази завеса изчезне, ще видите, колко вече сте петмерни.

    А сега отделете минутка и се слейте с многомерното си АЗ...
    Използвайки вградения си Език на Светлината, общувайте със своето Аз, чувствайте безусловната любов, която постоянно идва към вас от вашия Аз. Общувайки със СЕБЕ СИ, ще получите символа на светлинния език, обозначаващ безусловната любов. Сложете този знак в третото око и във висшето сърце и продължете този знак от третото око и висшето сърце, за да се образува арка над гърлената чакра...

    Вдъхнете безусловна любов на светлинните знаци в сърцето си, за да откриете вашата Меркаба...ПОЧУВСТВАЙТЕ как Меркаба усилва енергията ви и простира вашата безусловна любов в Коридора ни, за да достигне резонанса на шестото измерение...Разделете вашата безусловна любов с всяко съзнание в Коридора, за да повдигнете честотата на самия Коридор...Разширете това колективно съзнание в тримерната Гая, за да може и тя да участва в пътешествието ви...Почувствайте, как съзнанието ви се разширява до планетарното, когато Гайя се включва към Коридора...Съсредоточете своето лично, колективно и планетарно съзнание за възприемане на шестото измерение...

    Постепенно вие започвате да възприемате шестизмерното качество на Коридора...

    Светлинните ленти на възможностите танцуват в коридора и ви зоват след себе си.
    Ще видите как светлината на всяка Лента се движи във вътрешността на Коридора. Ще чуете космически хор, пеещ във всяка лента на светлината.
    Докоснете се до тях толкова нежно, както бихте докоснали до пеперуда.

    Дишайте дълбоко, разширявайте съзнанието, за да обхванете и височайшата честота на многомерното СЕБЕ СИ и най-малките частички от вашата квантова реалност... Позволете на шестизмерната светлина и безусловната любов да проникнат във всяка клетка и атом на съществото ви. Планетарното възнесение започва с пълното влизане на духа в материята, светлината в тъмнината, на всички нива – атомно, клетъчно, ефирно и духовно.

    Почувствайте как Лентите на Вероятностите проникват в тялото ви, което повече не изглежда човешко. Съдът, служещ като дом на съзнанието ви, се е превърнал в светлинна форма с лъчите на безусловната любов, излизащи отзад на сърцето ви, почти като крила. А над сърцето се намира третото ви око, затворено в силовото поле на чистото намерение.

    Вашите ръце също са лъчи светлина, излизащи от сърцето. Те променят формата си в зависимост от ситуацията. А по-долу от сърцето ви, тялото представлява два спускащи се шлейфа, приличащи на сватбена рокля. Вие нямате крака, защото нямате нужда да ходите. Вместо това летите или просто вече сте там – мигновено. Ако изведнъж ви се прииска да ходите, еманацията светлина ще приеме формата на крака.

    Гледайки ръцете си ще забележите, че палците са също разклонена светлина. Няма пръсти или нокти. Вашето тяло е гъста светлина и може да приеме всякаква форма. Когато разберете това, ще експериментирате с този феномен.

    Най-напред разширете тялото си така, че да стане Коридор. А след това умалете тялото си в малко петънце светлина, за да стане чисто съзнание. И накрая станете чиста безусловна любов. Нямате глава или крайници. Вие сте пулсиращ портал светлина. Вие сте Арктурианския Коридор. И заедно с това сте Земята.


В Шестото Измерение

    Коридорът е отворен в шестото измерение. И сега вие сте готови да излезете зад прага на Коридора. Почувствайте как Коридора около вас открива неизвестен нов свят. Изразявайки намерението си да прекрачите зад този праг, отново виждате милиардите Светлинни ленти. Всяка Лента представлява отделна паралелна реалност, която сте създали вие. Когато пристъпите прага на шестото измерение, всяка мисъл и емоция, задържала се в съзнанието ви, ще диктува реалността, към която ще бъдете привързани.

    Ще видите, че по същество съществуват милиони реалности и милиарди възможни реалности. Резонансът ви ще притегли реалност, в която ще влезете и тя ще бъде създадена в същия момент. Може би е сложно да се обясни това на вашия триизмерен мозък, но духовното израстване преди всичко е основано на опита, а след това на разбирането. Именно опитът ви дава мъдростта на разбирането. Опитът е точно това, заради което сте решили да живеете в триизмерните и четириизмерните реалности.

    Почувствайте, как безусловната любов на Коридора ви подтиква към края на прага в шестото измерение. Но спрете. Върнете се малко назад за секунда, защото благодарение на съпротивлението ви, безусловната любов ви е разклатила като махало между Коридора и прага.

    Отново и отново, движейки се насам и натам, вашият момент на инерцията нараства. Чувствайте се ту Коридор, ту праг, ставайки ново измерение и нова реалност...
    И сега отпуснете!
    Отпуснете!
    Да, сега сте там. Сега сте чиста светлина, носеща се в реалността, приличаща на гръмотевична буря, но без дъжд или гръмотевици. През светкавиците виждате светове, планети, звезди и галактики.

    И изведнъж ви привлича една от светкавиците. Почувствайте, как пътешествате по дългия коридор, приличащ на стъклена матрица. Вие виждате всяка от „възможните реалности”, израстващи от вашия тунел, но продължавате курса си нататък.
    Над вас, под вас и около вас реалностите съществуват в мир и хармония. Но не спирате. Възнамерявате да намерите реалност, в която вашето съзнание е заземено в тримерната възнасяща се Земя.

    Ще изберете някоя от тези реалности със силата на вниманието и намерението си. Затова безпристрастно гледате на множеството алтернативни светове и помните, че нищо не ще ви отвлече и няма да се намеси по пътя ви.
    Ето, пристигнахте. Вие сте на „програмната станция” на вашата текуща земна реалност. Този живот е много важен, защото с него поискахте да участвате в планетарното възвисяване. Разбирате, че множеството животи, които преживяхте по пътя към тази станция, са били подготовка за този живот на планетарно възнесение.

    Сега се почувствайте без тяло. Когато попаднахте в шестото измерение, станахте чисто съзнание и светлина. Изпратете прекрасната светлина и любовта в светлинната матрица на тази реалност, за да можете да влезете в шестмерното си АЗ.
    Във вътрешността на тази матрица вие чувствате как съзнанието ви се носи между различни форми и канали. Разирате, че там се намира средоточието или сърцето, но започвате с покрайнините и плувате навътре по пистите на духовно-електрическата платка на матрицата в тази реалност. Вашите най-чисти светлина и любов, есенцията ви (ТВОРЕЦА), постепенно запълва всяка писта на светлинната матрица.


    И СЕГА влязохте в Големия Централен концентратор – сърцето, ядрото, центъра, в ЕДИНСТВОТО!
    Във ВСИЧКО.
    Всички светове, планети, звезди, галактики, които сте преминали по пътя си, ви приветстват в СЕГА.

    Когато сте в СЕГА, вие сте НАВСЯКЪДЕ И ЗАВИНАГИ.
    НАВСЯКЪДЕ И ЗАВИНАГИ.
    Вие сте ВСЕЛЕНАТА, която наблюдавате.
    Вие сте ГАЛАКТИКАТА, която наблюдавате.
    Вие сте ПЛАНЕТАТА, която наблюдавате.
    Вие сте ЛИЧНОСТТА, която наблюдавате.
    ВИЕ СТЕ ВИЕ, безмълвно налюдаващи себе си!

    Благодарим ви, че се присъединихте към Арктурианския Коридор.

     
Източници: sunshinetwins.org
iosif.net
Превод: АнитаДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .