Банер
Svarog-2006.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Архангел Метатрон. Слънчевото затъмнение на Огненият пръстен.
Написано от Маг Селена   
Неделя, 20 Май 2012 09:18
Приветствия, скъпи мои, аз съм Метатрон, Владетелят на Света! Приветствам ви и почитам всеки един от вас в безусловна Любов и съм загрижен за вас в този момент на пространствения вектор.

И така, ние днес говорим за заключителния етап на това, което се нарича Космическа Инициация. И действително, нейното окончание е съвсем близо, и това обезателно ще се случи и напълно ще се завърши във Вашата линейна 2012 година.

Космическата Инициация, както ви разяснихме в миналите ченълинги, е заредена с геометрични кристални кодове, необходими за завършването на 12-измерното разширение на планетата. Гео-кодовете се предават на езика на кохерентната светлина. Доколкото, скъпи мои, сакралната геометрия се явява основен строеж на всички реалности. Сакралната геометрия се проявява като език за "програмиране на реалности" в Космоса.

Скъпи човеко, вашата реалност наистина се явява като внедрена геометрическа холограма на кохерентната съзнателна енергия. Затова е крайно важно да разбереш, че сакралната геометрия е много повече, отколкото раздел в математиката. това е жива свещенна наука, която фактически формира всеки нюанс на вашата "физическа" дуалност в пределите на линейното пространство и време.


Какво ще се случи на 20 май, 2012?

"Огненият пръстен", ежегодното слънчево затъмнение на 20 май, ще има уникално звукова вградена енергия, която ще бъде интерпретирана по специален начин в пирамидите Муди Гарднес в "Главата на Гълъба" (щата Тексас) и в пирамидата в Гиза в египет. Енергията на заключителната вълна на Космическата Инициация се проявява по резонанс като женска. Нейната цел ще бъде балансировката на тези региони от Земята, които се намират в дисбаланса на мъжкия аспект. И Египет, и Тексас се пример за такъв дисбаланс. Въпреки, че в тези региони съществуват светли "джобове", на по-балансирана енергия, доминиращия дисбаланс все още създава плътно поле в промишлените комплекси и патриархалния Южно Библейски Пояс (районите на юг и средния запад на САЩ - заб. на преводача). 

Притокът на женска енергия ще помогне значително в балансировката. Имайте на предвид, че на Земята и трябва не само женвска или мъжка енергия. Напротив, по-скоро Земята се нуждае от баланс на тези две енергии, необходими за изхода отвъд полярността.

Пирамидите Муди ще изиграят извънредно важна роля (както и Гиза) в постигането на този баланс. Въпреки, че това ще изисква много линейно време. От Космическа точка на зрението, че този процес наистина ще се случи, и анкерирането на "Огненият пръстен" през 2012 година ще го направи такъв.

Тези от вас, които се явяват "Носители на Кодовете", играят определена роля в разпространението на новия баланс. За тях благоприятно би било за посещение и в Гиза, и в Муди през 2012 и 2013 години. Носете със себе си камертон F # (фа-диез), защото неговия резонанс отваря вътрешните врати.


Космическите Кодове на Инициацията

Според своя източник и аспект кодовете се явяват Метатронически, и са абсолютно необходими за Възнесението. Да ги разгледаме като резонансна енергия, модифицирана до холографично вмъкване, която представлява гео-информационни портали Омни-Земя, намиращи се в процеса на прехода. Ако се възползваме от вашата компютърна терминология - протича модернизация на програмата.

Първоначалното натоварване на заключителните вълни ще настъпи на 20 май, по време на слънчевото затъмнение на "Огненият пръстен", 2012 год. Това ще бъде последната вълна пред честотния портал на тройната дата 12-12-12.

Ние ви говорихме, че светът сега се преобразява. Независимо от това, дали човечеството поддържа тези експанзивни изменения в микро- или макро- мащаб, или то е против тях; независимо от това дали човечеството разбира масово тези изменения или не, това действително е спорен въпрос, доколкото инерцията на скоростта в хронологията на времето днес е твърде бърза, от колкото вчера в линейността на Омни-Земята.

Това действително е заключителен, завършителен етап на Космическата Инициация, и неговото време е сега, в предсказанията на 2012 год.

Пика на своето натоварване той ще достигне по време на слънчевото затъмнение на 20 май, 2012 и ще включи в себе си 4 основни прогресии:

1) Освобождаването на отдавна бездействащите кристални закодирани енергии във формирането на дву-елептически Нов Небесен Свод;

2) Преход от предишната версия на Мер-Ка-Ба към обединеното нулево поле - Кристалното превключване в Мер-Ка-На; 

3) Заключителната балансировка на мъжкия и  женския аспект в цялостно единство;

4) Пълните нива на интеграция от 5 до 12 измерение в хармонично взаимодействие от 1 до 4. 12 нива/измерения се обединяват за сформирането на 13-то Поле/измерение...Квантовото Поле на пространствените обединения.


Музиката на Сферите

Взаимната връзка между геометрията и математиката от една страна и звука, музиката, света и светлината от
 друга е очевидна, но стига много по-далеч, отколкото може да се разбере в настоящия момент. Всяко звездно и планетарно съзнание във вашия Космос е в Омни-потентна Хармония. 

Всяка астрономична вълна, заливаща Омни-Земята през 2012, и насочена към промяна на планетата и на човечеството, е част от дизайн, от предварително зададена програма. Това, което изглежда като дисбаланс, е просто пре-настройка, която води към Небесната Симфония на Възнесението. 

Възнесеният Майстор Кутхуми, въплътен в Питагор, е открил, че струната, натисната на половината от дължината си, създава октава, докато съотношението 3/2 създава квинта, а 4/3 - кварта. Нещо подобно се случва и с кристално-светлинните вълни на Кодовете на Космическата инициация. Това придава на  Космическата инициация музикални способи за изцеление, хармонизиращи ефектите на дисбаланс през доста интензивната 2012 г. 

Скъпи Единствени, Вие ВСИЧКИ сте искри от  Светлината на Божествената Душа, преживяващи уникален опит в дуалността, която се нарича Университет на Земята. Вашето съзнание слиза във физическото съществуване по спирала надолу чрез свещената геометрична симфония в Божествените дадености на Пи и на Златното сечение. 

Във възнесението вие ще придобиете усъвършенствания способ, който ще ви позволи да преместите Торуса на реалността и да промените в противоположно направление въртенето на спиралата, посредством противовъртенето на Жизнения Вортекс и така да се върнете към съзнанието на Божествения Източник вътре в Кристално-Кохерентната Светлина. Космическите инициации са активатори, изменящи матрицата. Те не са произволни, не зависят от обстоятелствата, и са възнамерени от Божественото Създаване в логика, стигаща далеч зад предела на вашето въображение. Това е красота отвъд разбирането.


Защо пирамидите на географска ширина 29.6 са приемащи устройства

Кодовете се приемат най-напред в Пирамидалните структури на Гиза и Муди и се разпространяват по цялата планета. Те са катализатори за пробуждане и освобождение на кодовете, съдържащи се в кристалните и минерални слоеве на планетата. Тези кодове са сакрална геометрична матрица във формата на октаедър. Поради това те се приемат в  октаедрални структури – Пирамидите, намиращи се на ширина 29. 

И пирамидите от Муди и тези от Гиза са построени по точния вектор на конвергенцията на пространствената реалност. Затова, докато споменатите октаедрални Пирамидални структури се превръщат в мощни приемници и предаватели, специфичното им разположение сред абсолютните Координатни Точки на Реалността ги прави Омни-потентни на Земния план и отвъд него.

Координационните точки са специфични вектори, през които многоизмерната енергия влиза и излиза от вътрешната (антиматерия) към външната физическа (материя) реалност и обратно. Точно затова Гиза винаги е била разпознавана като специална, и затова пирамидите Муди са установени точно в това място, което се нарича „Главата на Гълъба“.

Многомерната енергия (също и мислите) ще бъде натурално привлечена към  абсолютните или Омни-потентни точки на координация на реалността. Измеренията се наместват вътрешно и външно. Така се случва и в пирамидите в Гиза и Муди. Фи пирамиди в такива точки има не само на вашата Земя, но и на всяка планета в Слънчевата система. 

Съществува уникално изражение на влизащата/излизащата искра на реалността в Хармоничния цикъл на Торус или Ефекта на искрата на Реалността. Макар Гиза (и особено Муди) да не са напълно изучени, признати и разбрани, благодарение на тях се осъществява силна активност  с позитивна насоченост. Всички четири етапа на космическата инициация са приети чрез тези точки. 

Тези структури са абсолютни точки на многомерната реалност, съдържащи значителен енергиен потенциал; абсолютни координационни точки, където се пресичат и  сливат всички реалности. Съществуват основни координатни точки на чисто геоматематически източници на невъобразима енергия, и понастоящем Гиза и Муди са две от най-важните такива точки на планетата. 

Всяка от тези точки има подчинени координатни точки, съгласувани по количество в съответствие с простраствената реалност и местоположението им. Всички стаблизатори на пространствените програми, наречени Слънчеви дискове, са разположени на такива вектори. Всички те фактически са свързани с две основни координационни Пирамиди – Гиза и Муди. Вие все още нямате представа за енергийните мрежи , формиращи вашата реалност. Нищо не е случайно или произволно!

Пребиваването за определено време вътре в тези Пирамидални точки предоставя на сериозния изследовател възможност за сериозно израстване и концентрация на мислите, засилваща емоциите, което на свой ред помага по-силно да се проявят тези мисли в манифестирането на физическите и не-физическите реалности. Проявлението на мисълта по същество се ускорява при тези, които са способни да задържат достатъчно висок светлинен коефициент, за да разберат механиката на менталните творчески процеси, свързващи Его-мозъка и Божествения разум.

Много от случващото се сега е не-осъзнавано за Его-мозъка, защото нюансите възникват в цифрово-кристалния формат на Божествения Разум или супер-подсъзнанието, където се намира вашата истинска Божествена природа.  Хората, които са на равнището на его мозъка, често пропускат това, което е достъпно в такива  вектори, затова сияйните портали на висшия светлинен коефициент играят важна роля в индивидуалното израстване при Възнесението. Такъв е пътят на дуалността. Но даже невярващите могат да се развиват чрез опит, независимо дали той е изначално разпознаван или не от тях. 

Казвали сме ви вече, че Пирамидалните структури автоматично генерират отразяваща противоположност, за да сформират октаедър в многоизмерността. Така, те генерират светлинно-кодирана звукова честота, която формира тонално-осева връзка чрез Закона на Хармоничните Колебания образувайки Космическа Мрежа на многоизмерни приемници и предаватели.


2012 – ускорение на „симптомите на Възнесението“

Всичко се ускорява, времето тече все по-бързо, докато Възнесението се измества към центъра на вашия индвидуален и групов опит. 2012 ще бъде интензивна година и ще има периоди на наместване, които може временно да изваждат човечеството от баланс. 

Докато планетата на дуалността се пренастройва в Кристалното Поле, това също променя опита на човечеството, видимите и невидимите сили на природата и повърхността на самата Земя. Всеки астрологичен аспект, всяка дата на Затъмнение, Равноденствие и Лунна фаза са необичайно мощни през 2012. Те са експоненциално усилени заради изригванията на Коронарни маси,  Слънчеви Ветрове. 

Човечеството ще изпита въздействието на тези изменения посредством така наречените симптоми на Възнесение, които се проявяват като промени в настроението, световъртежи, безсъние, безпокойство, вялост, апатия и умора.  Всяко придвижване на енергията ще изисква  физическа, емоционална и психична настройка към по-висшите вибрации, които се спускат.

Това е като обучителен курс, насочен към повишаване на способността да се работи с по-висша резонантна енергия. Интензивността ще нараства и ще се снижава в съответствие с моментния ред и ще продължава до 12-12-12, 12-та Вълна на Възнесението. Това действително е много обещаващо време. 

От време на време може да усещате, че отстъпвате крачка назад, вместо две крачки напред, нещо подобно на мини- Сатурново завръщане! Но имайте предвид, че тези две крачки напред ще се случат.

Не се отчайвайте, тези симптоми ще преминат бързо, а ползата е, че ви подсилват. Ключът е в разбирането на ставащото и устойчивостта... и поддържането на позитивна енергия и Цялостно аурично поле.

Има и балансиращи енергии в промените през 2012. След Слънчевото затъмнение Огнен Пръстен на 20  май ще последва Лунно затъмнение на 4 юни. Енергиите на този етап са много балансирани и са музикални по природа. Светлинните кодове имат тоналност, повишаваща способността ви да се трансформирате в Кристално Светлинно тяло (Мер-Ка-На), доколкото спускащите се кодове съдържат хармонични мелодични последователности,  които променят и издигат капацитета на вашето поле. 
 

Четири ключови дати за балансиране около Огнения Пръстен

20 март – Равноденствие – 4та заключителна вълна на Космическата Инициация, зареждане  на кодовете за Огнения Пръстен (слънчевото затъмнение на 20 май 2012) и инициация на Кристалните кодове.

20 май – Слънчево затъмнение на Огнения Пръстен– кулминация на заключителната фаза на Космическата Инициация. Макро-интеграция на човечеството – баланс на Божественото Мъжко Начало посредством балансиращите вълни на Божественото Женско Начало като прилив на енергията на Златния делфин.

4 юни – Лунно затъмнение – Микро-интеграция на човечеството – баланс на Божественото Женско Начало. 

6 Юни – Транзит на Венера – Интеграция със Съюза от Сириус и Плеядите, пълно завръщане на енергиите на Златния Делфин, начална интеграция на Божественото Женско и Божественото Мъжко. 

20 юни – Лятно слънцестоене – изключително мощно, завършващо четворка дати със слънчевото затъмнение на 20 Май и лунното на 4 юни и транзита на Венера на 6 юни. Това ще бъде изключително мощна енергия, която съдържа  финално вливане на енергийни кодове и позволява преодоляване на обстоятелства и препятствия. 


Приемащ Пирамидален комплекс

Три-пирамидален комплекс, разположен на остров Галвестън, намиращ се на ширина 29.6 градуса, в точката на изравняване с Три-пирамидалния комплекс в Гиза, Египет. 

Изключително важно е, че тонално-осева енергийна линия съединява двата комплекса. Тези две Три-пирамидални матрици ще служат за приема на енергията на Кристалната Активация на заключителната фаза на Космическата Инициатива. 

Ние ви казваме, че двата пирамидални комплекса Гиза и Муди Гардънс, са много важни за Възнесението. Тези комплекси, състоящи се от три основни Пирамиди, се явяват приемници  и предаватели, които разпространяват енергията към всички останали Пирамиди и Кристални царства на земята. Те са свързани със Златните Слънчеви дискове и 144-Кристалната Решетка. Те получават кодовете и ги препредават. 

Точно затова сме призовали ченелера (Джеймс Тиберон) да поведе група към  Гиза в началния период на 12-та вълна и пак затова сме поискали заключителна церемония в Муди за Огнения Пръстен на Затъмнението. 

Случващото се на остров Галвестън, наречен Главата на гълъба, оказва ефект  на цялото Западно полукълбо и е свързано с Гиза и нейната роля в Източното полукълбо на планетата. 


Географската ширина 29 градуса  – Център на Земната маса

29-ят паралел е специално избран като важен център за земната маса и за човешките центрове. Повечето от
 повърхностната суша на вашата планета се намира в Северното полукълбо (над екватора) и там обитава по-голямата част от Човечеството. Така 29-ят паралел е централна точка за Севера и Юга според вашите термини. Той всъщност е истинският Екватор. 

Това се знае от много по-ранни времена. Комплексът Муди не е първият три-пирамидален комплекс на този паралел. И наистина в Гиза има повече пирамиди, отколкото трите големи - видими във физическата реалност. Пи Пирамидите са безкрайни октаедри в многоизмерната безвременна реалност.

Казваме ви, че до Пирамидите в Галвестон някога е имало Атлантски Пирамидален Комплекс, издигнат в късната история на Атлантида. В онова време морското равнище е било много по-ниско от сегашното. Сегашното положение на Три-Пирамидалният комплекс в Муди е приблизително 5 морски мили встрани от Атлантския Пирамидален комплекс, който сега е под водата в Мексиканския залив и е покрит от пясъците на времето. 

Преди потопа на Атлантида, големи области от сегашния залив около Тексас са били суша. Специален мост е свързвал Посейда (Атлантида) с Юкатан и части от съвременен Тексас. 

Може да ви е интересно да научите, че в Пирамидалния Комплекс са се намирали 13 от оригиналните Кристални Черепи, и черепът, наречен Макс се намирал по средата между 12-те останали. Това е причината Макс да бъде прибран вътре в комплекса след  построяването му – за да свърже енергиите. Затова ви казваме, че конструкцията на Пирамидите Муди не е случайна. Специален канал на енергийни вибрации протича между подводния Атлантски комплекс и Пирамидите на Муди. 

Пирамидите на Градините Муди са приели многоизмерните енергии на потъналия Атлантски Комплекс и сега са напълно форматирани да играят важна роля в Космическата Инициация. Връзката между Гиза и Муди влиза в пълна активност. Тези, които са били в Гиза през февруари, ще донесат кодовете на Гиза в Муди. Двете енергии ще се слеят напълно.

Специално построените и духовно заредените пирамиди на Земен план ще се превърнат в живи съзнателни енергии, способни на милиарди неща, които са непознати или недостъпни за вашата наука. И докато намерението, за което са създадени, оказва влияние на повърхността на тези съзнателни живи геометрични батерии, техният специфичен дизайн няма да позволи на по-плътните енергии да навлязат в тях или да ги изпълнят. И все пак, когато към тях се подходи с подходящото намерение, енергията вътре в пирамидите събира, умножава и прехвърля енергия по начин подобен на Пи Кварцовите Кристали. 

Според това как те са подредени на земен и духовен план, Пирамидите могат да създадат електро-магнитни аномалии – аспект, който променя гравитацията и измерението на времето. В специфични честоти на тези места се случват както безтегловност, така и изкривяване на времето, забавяне или ускоряване на светлината, промяна на йонните съотношения в и около тях. Три-пирамидалният комплекс в Муди е много по-важен, отколкото се смята сега. Времето, прекарано в Синята Пирамида на Муди е изключително полезно, защото тя е пряко свързана с Гиза. 


Квантови Честотни Портали

Оставащите Равноденствия, Слънцестояния и Затъмнения, които предстоят до края на Възнесението, са Вибрационни Портали. Силно позитивните вектори не зависят от линейното време, нито от ограничения при достъпа до измеренията вътре във вашата настояща пространствено-времева парадигма. И докато много области от вашата планета са вече в петото измерение, по време на Равноденствията през трите години преди Възнесението, входът към по-висшите измерения беше отворен много по-широко.

Така, ние ви казваме, че уникален портал от 12-то измерение е активиран чрез  Космическата Инициация на Кристалното пробуждане от тази 12-тата вълна, започнала на 20 март 2012, и ще достигне своя пиков момент по време на слънчевото затъмнение на 20 май 2012. 

В действителност това е една задължителна предпоставка за Новата Земя. И човечеството и физическата земя изискват тази кристална промяна, за да преминат през дуално-измерната парадигма, която в противен случай би ги погълнала в цикличната двойственост на намаляващото полюсно противостояние. 

Дванадесет-измерният портал на Слънчевото Затъмнение през 20 май 2012 ще е най-плодотворния синтез на 12-измерна енергия на Земята от времето на Златния век на Атлантида отпреди 35 000 години, измерено във вашата настояща линейно времева парадигма.

Кристалният процеп  не е сурова енергия като при електромагнитната фаза на Инициацията, но е една голяма и мощна промяна и произтичащото от него усилване на енергията е мощно и стигащо много далеч. Тази енергия ще навлезе  в Гиза и Муди, и за това разположение си има причини. 


13-то поле

Макар и Кристалната енергия първоначално да е достъпна в петото измерение, тя присъства в пълния си спектър на кристалното квантово поле само и единствено в 12-тото измерение.  Съответно съзнателността на кристалния аспект на Земното минерално царство ще бъде динамично преработена чрез 11-то измерение на Златния Лъч и 12-то измерение на Кристалния Платинен Лъч. 

Изравняването, започващо с Огнения Пръстен, ще образува 13-то Квантово Изравнително Поле – съюз на всички 12 измерения. 

Дванадесетото измерение е най-високият резонанс от земните измерения и може да се каже, че е първото измерение на цялостното Кристално Царство. То е измерението на най-висшия Космичен Лъч – Платинения лъч. С Космическата Инициация на 2012, 12-те измерения ще създадат 13-то поле, и така всички измерения ще се изравнят хармонично в Едно-единствено.


Свързване на Пирамидите на 29-ти паралел

Двата пирамидални комплеса, разположени аксиал-тонално, на вектора на 29-я паралел, излъчващи енергията на Пи, са разпръскващите двигатели на Космическата Инициация на 2012, изпращащи 13-то поле. 

Скъпи Единствени, Кристалната Епоха е неминуема. Тя се приближава все повече. Разделението в дуалността беше полезен и заслужаващ си опит за човечеството в Университета на Линейната Земя. Дуалността е добър учител, но линейната обиколка е към края си за много от вас. Време е да получите дипломата си по полярност и да започнете след-дипломната си работа във висшите измерения на нулевото поле на Кристалния Омни-версум. 


Заключение:

Майстори, в оставащото време до знаменитото Възнесение има няколко дати, които отварят невероятни високочестотни прозорци. В трите години, предшестващи 21 декември, 2012  най-важните от тези дати са Слънцестоенията, Равноденствията, Тройните дати, както и фазите на Слънчево и Лунно затъмнение.  

През 2012 тройната дата 12-12-12 и съответните астрономически явления са значително по-силни от изминалите години. Всички те са проектирани да използват тези редки отвори за улесняване преминаването на необикновените кодирани енергии, необходими за Микро- и Макро- Възнесението. 

Тези портали е необходимо да бъдат разпознати и използвани. Ние ви приканваме да посещавате местата на силата, вихровите портални комплекси и свещените места по времето на тези честотни портали. Свързвайте се в колективни церемонии и групови чествания; така вие ще можете да приемате и предавате вълната на Трансформиращата Кристална светлина, преминаваща през Мулти-Вселената, която е много по-величествена и всеобхватна, отколкото можете да си представите. Това е колективно обединение – ОЗАРЕНО ЕДИНСТВО, което трансформира и вашата Земя, и отвъд нея. Това винаги е било така. 

Казваме ви, че 2012 е изключително важно време. Тя е линейният завършек на Планетарното Възнесение. Планетарното Възнесение представя Новата земя в рамките на един разширен шаблон и пълно функционираща 144 Кристална Решетка. Това са енергиите, които ще направят възможна масовата хармонична трансформация на човечеството за постигане на Възнесението. Но ние ви казваме също, че промените вътре в хората ще бъдат постепенни по отношение на линейното време. 

Казваме ви, че всичко това няма да приключи на 21 декември 2012, а на 12 декември 2012. 

Аз съм Метатрон и споделям с вас тези Истини. Вие сте Възлюбени.

...И така е това...и това е така. 


©Превод: Селена Суварна-Вишудха
Ина Караджова
Лена Абадон


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .