Банер
ВОДЕН ДУХ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ
Написано от Маг Селена   
Сряда, 02 Май 2007 00:00
В Сан Франциско се намира една правителствена развойна научна лаборатория. Учените в нея проучват психичните аномалии. Телепатия - способността да се четат мисли, да се предсказва бъдещето и да се виждат неща, без да се използват нормалните сетива. Нещо, което предизвиква известните ни научни закони. Много животни имат шесто чувство.

Змиите могат да усетят незначителна промяна в обкръжаващата среда, използвайки единствено езика си. Вълците могат да надушат плячка от огромно разстояние. Дали тези сетива съществуват и при хората, спотаени някъде дълбоко в мозъка?

В Сан Франциско се намира една правителствена развойна научна лаборатория. Учените в нея проучват психичните аномалии. Обучени са да са скептични, но даже и някои от тях приемат телепатията насериозно. Джеймс Спотисууд е професор по физика и известен критик на паранормалното. Съществуват експерименти в областта на телепатията, или в способността да се предава информация от един човек на друг от разстояние, които са проведени изключително старателно и са проучени много внимателно. Има налични доказателства от тези експерименти, че такива способности съществуват. Доказателствата са достатъчни, за да накарат американските и руските разузнавателни служби да се включат в битката за психично надмощие.

Януари, 1991 г. Провежда се операция "Пустинна буря". Докато съюзническите сили унищожават режима на Саддам в Ирак, в Америка се води друг вид война. Задействана е тайна американска част във форт "Мийд", край Вашингтон. Това е операция "Старгейт" - строго секретна част с необичайна задача - да шпионира врага с помощта на телепатията, или ясновидство.

Ръководителят на проекта - Дейл Граф разказва:

Наша задача бе да открием местонахождението на ракети "Скъд" и всякакви други ракети, предсказването на нападения, които в няколко случая, предсказахме успешно. Основната цел бил главният враг - Саддам Хюсеин.

Майор Ед Дейн е бивш агент от тази част. Неговата задача в операция "Пустинна буря" - да определи точно местонахождението на Саддам със силата на мисълта си.

Имаше голям военен отряд, разположен на брега, от специалните части, готови да тръгнат до 10 минути, където ние или Мосад им посочим.

Американската военна машина използва психоагенти от 20 години. Това е трудно за обяснение за незапознати. По-голямата част от работата им е все още засекретена, а понякога и те самите нямат обяснение за своите способности.

Лейтенант Джоузеф Макмонаго е бил психоагент 17 години и суперзвезда на частта "Старгейт".
"Човек не може да издържи твърде дълго на подобна работа. Аз се задържах много по-дълго от повечето, и затова ме извикаха на интервю. Това, което направиха след интервюто, бе да ме подложат на преглед, за да се уверят, че съм здрав и че съм добре психически."

Идеята за такива прегледи е много добра. Във Виетнамската война Макмонаго бил съгледвач. Роля, в която способностите му се развили до краен предел.
"Трябва да взимаш решения при изключително стресови ситуации. Решения на живот и смърт. Понякога се налага да отгатваш ходовете на противника. Това ме е спасявало много пъти. И хората започнаха да ми се доверяват при вземането на такива решения."

Притежанието на шесто чувство е могъщо оръжие на бойното поле. За взвода, придвижващ се през вражеска територия, оцеляването може да зависи от предусещането на засада или надвиснала опасност. Съгледвачът върви напред
и разузнава.

В хода на войната американските военни установили, че някои хора предусещат опасността по-добре от други. Способностите, проявени от Макмонаго във Виетнам, завинаги променили живота му.

"В резултат от тези преживявания просто четях мислите на хората. Започнах да разбирам неща, преди да са се случили. Можех да чувам разговорите, провеждащи се в съседната стая, които не бих могъл да чуя. Виждах неща, които ще се случат на следващия ден. Започнах да разпознавам неща, сякаш ги виждам ясно пред себе си."


През 1975 г., когато Студената война все още ръководела мисленето на военните, ЦРУ тайно създава първия психичен отдел. Само малцина външни са знаели за неговото съществуване.

"Не бих могъл да дам нашите резултати или информация на хората, които имат нужда от тях, защото нямаха право да знаят за съществуването на тази програма. Затова я изнасях тайно и я носех в лаборатории и при други учени, работещи по тайни проекти, хвърлях я на масата и им казвах: Не ме питайте откъде имам това.

Една от целите била да се открият по телепатичен път военни бази в СССР.
Агентите били обучени в различни начини на визуализиране, или виждане от разстояние на различни цели. Понякога им давали координатите на мястото, или снимки в запечатан плик. Задачата им била да направят точен чертеж на това, което виждат в мислите си.

Как са го правели? За това като че ли няма рационално обяснение.

"Отърсих се от всякакви мисли и се опитвах да остана в това състояние. След това отворих съзнанието си към търсената информация. Обикновено получавам информацията под формата на различни фрагменти, които са много трудни за разбиране, но въпреки това трябва да се опитам да сглобя цялостната картина от тях."

На този етап не можем да намерим обяснение как става това. От гледна точка на традиционната наука все още не знаем къде трябва да търсим отговора, но мозъкът умее да го прави. Всяка идея изглежда съществува като налична информация.

Така че ние настройваме радиото си на тази честота и я прихващаме.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .