Банер
nBxrDDvmNF4.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Чупакабра
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Четвъртък, 19 Април 2007 00:00

Мистериозен вампир?Генетична грешка?Мутирал животински вид?Съвременен мит?Или масова истерия?

    Фотопортрет според свидетели

 Това са въпроси,свързани с Ел Чупакабра.Историите за кръвожадното същество идват от района на Латинска Америка.
   През1995 г територията на Пуерто Рико е засегната от силен
циклон.Катастрофата нанася страшни поражения не само върху
инфраструктурата,но и върху живота на хората.Тогава обаче още никой не предчувства,че бавно и тихо над тази област ще се издигне мистериозно проклятие.Едно същество, на 1/3 хуманоидно,1/3 като прилеп с големи крила и 1/3 – нещо,което не може да се определи,влиза завинаги в съзнанието на много хора от о-в Пуерто Рико.Документирано е ,че в продължение на 4 г от 1995г от 1999г на съвестта на фантома с дяволски образ тежи смъртта на различни видове животни – от зайци и кокошки до
коне и крави.Да,Чушакабра напада само домашни животни.В началото предимно кози и овце,поради което местните жители са го нарекли по този начин – Ел Чупакабрал(от испански –“chupa”,смуча,пия кръв ; и “cabra” –коза).Съществото избира един от най-бруталните начини на убиване–изсмуква до последна капка кръвта на жертвата.Едно от най-големите огнища на действие на козия вампир е около гр.Кановас на о-в Пуерто Рико.Много свидетели,предимно фермери,твърдят,че нощно време са чували
странни звуци,дори бил забелязван силуетът на голямо същество с
крила.Всички очевидци описват вампира като човекоподобно същество с височина не повече от 1,2 – 1,5 м,с голяма глава и големи червени очи,с бадемовидна форма.Мнозина казват,че лицето му е тъмносиво,а тялото му има пигментация като на хамелеон.Цветът му се мени от пурпурен през кафяв до жълт.
   Пораженията,които чудовището нанасяло в района,достигнали до
такива размери,че кметът на градчето Кановас бил принуден да реагира и затова разпоредил на шефа на местната служба за безопасност майор Сото да го обградят и веднъж завинаги да залови непознатата твар.Било избрано място известно като El Yunque и то съвсем не случайно.Тук набезите били най-интензивни,освен това районът бил прославен с
най-голям брой явления,известни ни като НЛО.
     Да убие хищника,обаче,се удава на пастира Хорхе Луис Талаверо от Никарагуа.На 1 октомври 2000 г два никарагуански ежедневника публикуват снимкa(вж 1 горe) на мъртъв звяр,за който твърдят,че е
„Чупакабрас”(Chupacabras).По думите на Хорхе на него му било
омръзнало,да му загиват една след друга козите и той решил да проследи похитителя,който и да е той.Смелият овчар бил поразен,когато видял кого е застрелял:Това било чудовище с големина на огромно куче,с муцуна на бик,.с огромни челюсти,кожа на прилеп и с крокодилски гребен.
   Зоологът Джоконда Чевес(сн. 2 горе),която изследвала останките от звяра,казала,че най-вероятно това е някакъв неизвестен вид,възможно резултат от генетически експеримент. „Това е много странен звяр.От всичките му характерни черти най-удевителни са очните кухини.Такива огромни очи няма нито едно известно ни живо същество”.
  Сред многобройните хипотези за произхода на Чупакабра една от
най-разпространените е,че тези животни може би са резултат на генетично създадени биологични организми,с военна цел,които обаче поради някакви обстоятелста са излезнали извън контрол.

   В легендите на аборигените в Австралия се говори за летящи маймуни с големи червени очи.Дали става дума за Чукакабри или гаргойли?

  Chupacabra в полет и гаргойли А това животно (без крила!) е застреляно в Тексас

IYI



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .