Банер
koreni.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Едно ново начало
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 24 Ноември 2011 18:40

Достижение с помощта на цялото небе.

Ние, от звездните системи и планети на Андромедианския Съвет сме твоето семейство и приятели. Ние сме тук, за да ви кажем,че вашата планета Земя/Тера и всички вие, хора сте пред прага на огромни промени, на растеж, повишаване на вибрациите, наречено Издигане. Това е едно съвършенно ново вибриране, ново издигнато съзнание и осъзнатост, ново съществувание....за първи път във вашата планетарна история.

Това е пречистване, раждане изново, трансформация.Това е преход. За вас, на тази планета Земя  -това е едно ново начало. Най-важното, това просто е еволюция.

Процесът всъщност е започнал отнякъде. Земята е пред прага на трансформация от вибрационни честоти на настоящето 3-то измерение, със стабилна и плътна материя, към 4-то измерение, вибрационно една честота/октава по-бързо, отколкото в момента на Земята, тъй като Слънчевата система на Земята и самата Земя са на път да преминат в Галактически Екваториална Зона, равнината на Галактиката Млечен път.

Тази нова зона на 4-то измерение е зона, където материята има по-малка плътност и тегло, зона на много по-бързи и високи вибрационни енергии. Това е също така измерение, където времето вече няма да задържа хората от Земята. От перспективата на 4-тото измерение, време не съществува - най-малкото не и по начина, както  се чувства сега.

В допълнение, тази област на 4-то измерно пространство има "черна дупка" с високо заредени магнитни енергии в центъра си. Слънчевата система на Земята и планетата Земя, след влизането в тази зона, се сблъскват с високо заредени магнитни енергии на тази "черна дупка" и ще чувстват нейният ефект. Някои от Земните учени, астрофизици, наричат тази област - Галактика или Торсионна енергия на вълните. 

Ускоряването на тази Слънчева система и планетите й, включително Земята, поради по-бърза и по-високочестотна енергийна вибрация на тази област - извисяването им в 4-та плътност, в резултат на продължаващите геофизични събития и допълнителни промени на планетата Земя - тези промени се очакват да започнат от средата на октомври, 2011.

Официалното начало, когато енергиите на 4-тото измерение ще започнат да засягат Слънчевата система на Земята е на 11.11.11, когато тя пресреща региона на  Галактическата Екваториална равнина - като една вселенска и галактическа хармонична честота - ще се отвори и засегне цялата тази област на пространството. 

Насищането с тази по-висока честота на вибрациите ще продължи през цялата 2012 г., достигайки  пълна сила на времевата рамка от декември, 2012 г. до март 2013 г., когато  крайното завъртане на  90% на  изместване на земната кора приключи, от сегашната Изток/Запад ориентация на континентите, към Северно/Южна ориентация. 

Тези промени се очаква да продължават през цялата 2013 и завършването на този цикъл започнал от края на октомври, 2011, да приключи до към декември 2013. Животът в 4-тото измерение официално започва в началото на януари 2014 г. 

През този период всичко живо, от най-голямото до най-малкото ще има възможност да се промени и  развие в 4-то измерно същество. 

Очаква се Земята да се установи в новото си 4-то измерено вибрационно съществуване, нов живот в 4D, през януари 2014. Да, планетата Земя най-вероятно ще  мине през продължителни драматични промени докато отиде там. Но тези събития променящи живота, ще бъдат както за хората, така и за целия живот на планетата; тези промени са нормални и необходими за този процес. Това е еволюция. 

Точно както тялото на една жена се променя, настройва и разширява, Земята също трябва да мине през неудобни корекции на родилни болки, и моментната
 силна болка на раждане на дете. Земята също трябва да се коригира и да се подготви за това ново начало, за новия си живот като свят от 4-та  плътност - далеч по-цветен, ярък и красив 4-то размерен свят.

След като Земята веднъж вече завибрира през 4-то измерение, останалите съзнателни обитатели, включително и всички хора, ще се променят завинаги. Те ще  проявят разнообразни природни, мулти-сензорни способности, както никога досега през Земната история. Тези нови способности са: телепатия, телекинеза, телепортация и левитация. За цялото трансформирано човечеството - човешкото съзнание, човешкия живот, ще направи квантов скок в еволюцията. 

Хората най-накрая разбират и научават от първа ръка за истината, и реалността на собствената си душа, истинската им духовна същност.

В 4D човечеството преживява истински духовен живот - пълна осведоменост и познание за себе си, спомняне на всичко, ясновидство, и великолепна естествена хармония с другите.

Пълна трансформация на вашата Слънчева система. Пълна трансформация на човешката раса на планетата Земя. Този път в историята на Земята ще започне това, което много от тях са описвали като Нова Епоха на Просвещението, истинско духовно осъзнаване на живот и съзнание, епоха на истинското човешко подновяване. 

Назад към първоначалната идея какво трябваше да стане с човешката раса. Вие от планетата Земя, вие хората ще създавате собствената си съдба, вие ще правите своите избори, вие ще създавате вашето бъдеще. Никой друг. 

Но разликата е, че от този момент напред вие, хората на планетата Земя, сега 4-то измерение раса, вече няма да бъдете сами, и сега наистина отново свързани с вашите братовчеди, братя и сестри сред звездите в тази огромна Вселена, пълна със съзнателен, интелигентен живот.

За да подпомогне и да подготви всички хора на Земята, за да направят стъпка нагоре, това "извисяване", в духовно осъзнаване и съзнание на 4-то измерение, тъй като Земята е на път да премине през екваториалната равнина на Галактиката, съвета на Андромеда е употребил много ресурси, обучил е хора, кораби, съветници в много области на компетентност за да помогне на Земните хора през различните етапи на приспособяване и растеж. Те ще направят това чрез наставничество, обучение и подпомагане на земните хора да се развиват емоционално, интелектуално, физически, социално и най-важното духовно. 

Те ще напомнят на хората на Земята за истината и реалността на собствения им произход като свещени искри на Създателя/Творението, като свободни суверенни души, свободни суверенни човешки същества.

Те ще обучават Земните хора чрез, като например: те ще използват значителни, специфични действия на Любов и Доброта, някои виждани и невидими за хората на Земята, за техните братовчеди, братя и сестри на този малък, син свят. 

Един пример на специален акт на доброта е броят на биосфери/кораби на съвета на Андромеда, с които те са се отзовали. Тези кораби ще използват своите комбинирани полеви сили, за да  обгърнат планетата Земя – за свеждане до минимум на корекциите, причинени от вибрациите и ефекта им върху тази планета по време на смяна в 4-то измерение.

Те ще споделят и напомнят на хората на Земята, че най-важната, най-мощната сила във Вселената е: Любовта.

Те ще посетят Земята тихо, ще се представят, ще споделят с хората кои са те, как живеят те, ще говорят директно с хората на тази планета от всички сфери на 
живота. Също както повторното представяне на стари приятели пред семейството.


Времева линия, проектирана за този контакт и посещения:

Най-вероятната времева рамка се очаква да бъде през средата на тази есен, 2011 г., продължаващо през 2012/2013, както и когато е необходимо, в зависимост от темпото на напредъка в свързването  с човечеството по целия свят.

Тъй като ние обсъждаме времето, свързано с големи космически събития, въпроса за "времето" по отношение на датата на първоначалния контакт и посещения  може да бъде променлив. Затова, моля, бъдете търпеливи.

Колкото по-близо нашата слънчева система и планетата Земя идва към това начало на разширение към 4-то измерение,  11.11.11, по-лесно е посещението за нас.


Диктовка: Телок от Съвета на Андромеда
Превод: Mis Bis
02.11.11.
andromedacouncil.com/index.html


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .