Банер
IMG_2415_gotowa_obr_.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Ексклузивно интервю, взето от Дейвид Уилкок - 3 част
Написано от Маг Селена   
Сряда, 16 Ноември 2011 16:50

(продължение)

Д.У.: Добре. Няколко бързи въпроса, за да приключим темата.

КОЙ УНИЩОЖИ БАЗИТЕ? ТОВА БИЛО ЛИ Е ЧАСТ ОТ ДОГОВОРЕНОСТИТЕ В МОНАКО?


Според Вас, кой е създал тези бази? Кой ги е унищожил и защо? Има ли това някакво отношение към срещата в Монако?

Б.Ф.: Да. "Белите Шапки" от Пентагона казват на елита: “Няма да разрушите повърхността на планетата, докато самите вие си стоите скрити. Ако сте решили да разрушите поверхността на планетата, вашите семейства също ще загинат. Няма да избягате”. Показали са им пределно ясно, че няма да могат да започнат някакъв ядрен холокост и да останат незасегнати.

Д.У.: Правилно. (Има убедително доказателство, че извънземните няма да позволят използването на ядрени бомби спрямо невинни граждани, но заговорниците, разбира се, продължават да се пробват. Събитията от рода на Хирошима, Нагазаки и Хукушиме, далеч не са толкова сериозни, колкото мащабът на това, което може да произтече от едно глобално ядрено нападение. Предвид степента, до която извънземните са блокирали всички ядрени активи на Стария Световен Ред, е интересен фактът, че заговорниците продължават да отричат реалностите и да се надяват, че ще им бъде позволено да използват своите активи на всяко съществено равнище.)


СЕГА ТЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ

Д.У.:Явно тези момчета са си мислели през цялото време, че базите им са в безопасност. А сега вече нямат нищо сигурно.

Б.Ф.: Да. Имали са си парници, продоволствени запаси, телевизори с голям екран и жени на разположение. Точно като при д-р Стренджлав. “Ще се скрием в тунелите с млади девойки, докато всички останали на повърхността не умрат”.

Д.У.: Точно така.

Б.Ф.: “След това ще излезем, ще завладеем планетата, и ще се плодим като зайци”. Е, точно това няма да се случи. Нали?


СЕГА АЛИАНСЪТ ИМА ДЕТАЙЛНИ КАРТИ, СНИМКИ НА ВСИЧКИ БАЗИ

Д.У: В своя блог вие казвате, че някои от вашите хора, присъствали на срещата в Монако, притежават подробни карти на подземните бази. Те знаят точно, къде се намират тези бази. Дали е показван видео материал за базите?

Б.Ф.: Да. Пентагонът представи доказателство на всички правителства по света за да покаже: “Да, това е истина. Тези смахнатите са планирали да убият 90% от човечеството”. Всички правителства по света го знаят.


КАК БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА СЪБИТИЕ И КОГА?

Д.У.: Можем ли да очакваме, да се случи нещо подобно? Какво би могло да се случи и кога? За какво да внимаваме? С какво се захващаме? Какви ще са предвестниците?

Б.Ф.: Има няколко възможности. Едната вероятност, за която чувам най-често, е следната: нашите хора в Пентагона започват съдебен процес, който би довел до арестуването на върхушката на заговорниците.


ИНФОРМАЦИЯТА НА УИЛКОК ЗА ТОВА, КОЕТО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ

Д.У.: Моите вътрешни източници очакват благодарение на съгласуваните международни усилия, доларът всеки момент да се срине. Ще последва официално обявяване на банкрут от американското правителство. Това ще е непосредственото събитие-предвестник. Вътрешните източници споделиха, че се разглеждат различни начини за достигането на този колапс. Всички те смятат, че колапсът е потенциално неизбежен, може би още до края на годината. Разбира се, никой не може да е сигурен за точното време, а “сроковете” постоянно се променят поради непредсказуеми събития. Да вземем например неотдавнашният банкрут на Пощенската служба на САЩ.


ТЕ СЕ МОЛЯТ ЗА ХАОС

Заговорниците очакват метежи и социални сътресения веднага щом бъде официално обявен сривът на долара и правителствения банкрут и обществеността
 го осъзнае.  И отново, предполам, са се нафантазирали за мащаба и степента на хаоса. Разбира се, става въпрос за нещо като защитен механизъм на съзнанието. Представителите на заговорниците отчаяно се надяват  да насъскат хората едни срещу други, защото това е последната им надежда за някакъв контрол над ситуацията.

Порнографските им сценарии за масов страх са по-скоро фантазии, тъй като по-голяма част от военните ще се обърне против тези, които ще се опитат да навредят на хората. Някои от технологиите, които ще се използват против заговорниците, са дълбоко засекретени и извънредно ефективни. Вероятно по-голямата част от хората никога не ще узнае за използването им. Такива “дробни” събития, разбира се, ще са нещо като “приятелски огън”. А американците нямат намерение да предадат оръжието и златото си.



ЗАЛОЖИЛИ СА ВЗРИВ ПОД МНОГО ВАЖНИ МОСТОВЕ

Чувал съм, че заговорниците вече са заложили взрив, за да вдигнат във въздуха голям брой важни мостове и авиописти, за да изолират отделни географски региони и да създадат временен недостиг на продоволствия. Разбира се, вината за масовите атаки ще бъде хвърлена върху “терористите”, нападнали Америка в най-уязвимия момент.

Това е една от най-съществените заплахи, с които ще се сблъскаме, веднага след епохалното обявление на банкрут. Разобличението на техните планове премахва всеки момент на изненада. Много от вътрешните източници споделят, че повечето, ако ли не и всички, местоположения на заложен взрив ще бъдат открити и предварително обезвредени, ако вече не е сторено. Но е нереално да предполагаме, че ще бъдат неутрализирани всички, доколкото някои могат да бъдат взривявани дистанционно от голямо разстояние, с едно натискане на копче.


ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ ПРОДОВОЛСТВИЯ ОТ НЕПРИКОСНОВЕНИТЕ ЗАПАСИ

Заговорниците са се надявали, че нападението ще доведе до повсеместен глад, анархия и хаос. Но дори при парализиран наземен транспорт и авиопревози, неприкосновените запаси ще попаднат там, където са нужни чрез целенасочените усилия на военните. Например, националната магистрала Айзенхауер е построена така, че в случай на необходимост може да се исползва като авиописта, а и е прекалено голяма, за да я разрушат. А въртолетите пък изобщо нямат нужда от писта.


МАСОВИ АРЕСТИ 

Веднага след официалното обявяване на банкрут и потенциален шок от взривяването на мостове и авиописти ще последват масови арести. Те ще обхващат ключов персонал от всичките три клона на управлението: сенатори, конгресмени, съдии и чиновници. Ще има арести и сред висшите чинове при военните, висшия персонал на разузнаването, контрагенти в сферата на отбраната, медийни магнати, корпоративни чиновници, хора от борда на федералния резерв, топ финансисти, недосегаеми финансови институции и така нататък.

Фулфорд казва, че Пентагонът, вероятно, ще може да изолира тези хора, в краен случай, временно, в тези “концентрационни лагери”, които заговорниците първоначално са предвидили и подготвили да използват против американските граждани. Карма, карма.


ОПИТ ДА НАМЕРЯТ УБЕЖИЩЕ 

Всички хора из този списък търсят място, където биха могли да се скрият. Базите до Вашингтон и Денвър са много популярни заради удобното си разположение. Повечето високопоставени хора вече разполагат с удобно лично жизнено пространство там, подредено с реликви, подаръци и всякакви носталгични вещи. Много от тях са прехвърлили личната си собственост в безопасни зони в Южна Америка. В домовете им в САЩ е останало само минимално количество вещи.


БЯГСТВА СЪС САМОЛЕТИ

Казвали са ми, че заговорниците са планирали бързи бягства със самолети. Летците и самолетите са в 24-часова готовност. Повечето от летците, вероятно, ще дезертират. Имам и сведения, че обслуживащият персонал на безопасните зони вече се е съгласил да се противопостави на заговорниците, още щом пристигнат. Летците, които не преминат на наша страна, несъмнено ще са в смъртна опасност, ако опитат да извършат полетите. Фулфорд също така спомена, че страните от Южна Америка са се съгласили да проникнат в тези зони и да ги разрушат, като се погрижат и за долитащите самолети.


МИЛИОН ПРОГОНЕНИ ДУШИ 

Фулфорд твърди, че броят на замесените вътрешни хора, боящи се за живота си, е около един милион. Те са обходили надлъж и шир света, за да изклинчат, заемат или присвоят всеки възможен къс земя, който би могъл да им послужи за убежище. Използвали са земетръсни и климатични оръжия, за да накажат страните, които са им отказали достъп. Като например земетресението в Нова Зеландия след като им е отказано използване на зеления южен мегаостров.

Северна Корея е първата страна, която изобщо се е съгласила да разгледа възможността за помощ, и то съвсем наскоро. Ким Чен Ир евентуално би помогнал единствено ако му обещаят да възстановят контрола му над Южна Корея. Малко вероятно е този план да сработи. А сега нека се върнем към записа от интервюто.


ТЕ БИХА СКЛОНИЛИ НА ПРИЗНАВАНЕ НА ИСТИНАТА И НА КОМИТЕТ ПО УРЕГУЛИРАНЕ

Б.Ф.: Точно сега те се опитват да постигнат някаква договореност. Международнят Алианс им казва: “Вижте какво, момчета, ако прекратите ядрения терор, може и да ви простим. Това е история, в която са въвлечени много хора. Затова е по-добре да се признае истината и да се създаде урегулиращ комитет, вместо да се стига до масови арести и да хвърчат глави.

Д.У.: Значи, казвате, че подземните ядрени удари по базите…

Б.Ф.: (прекъсва го) Казвам,че в противен случай ще има масови арести на известни личности, като започнем с Хенри Кисинджър…Или ще оправят всичко с мирни средства, ще разкажат истината и ще тръгнат към създаване на урегулиращ комитет, в замяна на опрощение.


КОГА ДА ОЧАКВАМЕ ПИКА НА СИТУАЦИЯТА?

Д.У.: Имаме ли времеви отрязък, в който ситуацията може да достигне пика си?

Б.Ф.: Ами, това е война. Кой знае, каква ще е следващата дивотия, която могат да направят? Може би тази есен. Може би през лятото на следващата година. Не разполагам с точна дата.

Д.У.: Добре.

Б.Ф.: Но дочувам, че пикът наближава.

ДУ: Мои източници твърдят, че поради масираната ескалация на заплахата, както и заради разрушаването на двата подземни града, ситуацията би могла да достигне пика си още през тази година. Освен това, дълбоко засекретени документи, още от 2008-а година, предлагат “декември 2011 година” като срок за планова евакуация на Белия Дом, заради "извънземното нахлуване". Затова, с оглед на сриване на запланираните разписания, се действа много бързо.


ЗАГОВОРНИЦИТЕ ОТМЪЩАВАТ ЛИ СИ НА РУСНАЦИТЕ? 

Д.У.: Не смятате ли, че разбиването на руския самолет с хокейния отбор на борда, е по някакъв начин свързано с тази война?

Б.Ф.: Възможно е. Макар, че по-скоро биха затрили група генерали, а не хокейни играчи. Зная, че с войната е свързана самолетната катастрофа до бреговете на Бразилия, но нямам никакви сведения за хокейните играчи.

Д.У.: Моите вътрешни източници твърдят съвсем друго. Чувал съм да се говори, че катастрофата на руския самолет е било нападение с цел отмъщение. И по-конкретно, беше ми казано, че американските спортни фенове притежават едва 1% от ентусиазма на руснаците, когато става въпрос за хокей. Затова самолетната катастрофа е била сритване на руснаците отзад, чрез нанасяне на тежък емоционален и психологичен удар.
 

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД РАЗГРОМА НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ

Д.У.: Добре. За да обобщим,каква картина бихте могли да ни обрисувате? Нека да си представим, че всичко вече се е случило. Да предположим, че 80-те страни са получили желаното. Просто ни обрисувайте картина на случващото се. Накъде поемаме като планета и колко време ще ни е нужно да достигнем целта си?

Б.Ф.: Става въпрос за сит здрав разум. Имаме техническа готовност да сложим край на бедността и да прекратим унищожението на околното среда в рамките на една година. Просто няма институции, както и воля това да бъде направено. Вместо фалшива война срещу тероризма, имаща за цел непрестанното финансиране на отбраната без никакво основание, ще имаме огромна кампания от глобален мащаб, нещо като Втората световна война, но в напълно мирен вариант. Впоследствие ще започне да се разкрива на хората тяхната истинска история, за която са лъгани толкова дълго.


ВСИЧКО ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО КРАХА НА ЯПОНИЯ ИЛИ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, НО МНОГО ПО-БЛАГОПОЛУЧНО

Ще започнем да създаваме нови институции, които ще са справедливи, прозрачни и меритократични(базиращи се на достигането на обществено положение въз основа на  личните и професионални способности, и качества на човека). Всеки човек да може да се изкачи дори до върха на пирамидата, ако е достатъчно добър и решителен, а не контролът да принадлежи на някаква семейна групировка по наследство. Японският народ мина по тези стъпки в края на Втората Световна Война. Изведнъж им беше обяснено, че техният император не е Бог и че войната всъщност не е приключила с победа. Скоро нещата са се променили за тях. И сега ще стане нещо подобно.

Попитайте, който и да е човек, преминал през разпада на Съветския съюз, какво точно е станало и ще добиете представа какво предстои. Но за разлика от разпадането на Съветския съюз, сега няма да последват трудности и бедност. Ще последва ера на безпрецедентно благополучие и щастие. Разбирате, нали? А сега ми се налага да тръгвам.

Д.У.: Чудесно. Благодаря Ви много.

Б.Ф.: Довиждане!


КНИГАТА ЗА ПОЛЕТО НА ИЗТОЧНИКА ВЕЧЕ ВЛИЗА В УПОТРЕБА

Д.У.: Така завърши нашето интервю. Но то не включва обновленията от страна на вътрешните ни източници, които по мое мнение следва да споделя. Един от
 източниците каза, че е чувал за книгата от 2-3 ключови личности на ден. Тези хора са от общност, занимаваща се с тъмни операции и работеща против заговорниците при много висока степен на секретност.

За да съм по-ясен, тези хора ежедневно работят със свободна енергия, антигравитация, телепортация, пътешествия през звездни портали и технологии за преместване във времето. Те са много развълнувани, тъй като вече осъзнават, че  моята книга е великолепно резюме на цялата потискана наука - наука, която ползват всеки ден в своята работа. Те прекрасно осъзнават, че може да бъде използвана, за да изведе хората до едно много по-бързо от очакваното развитие, с доста по-малко рискове и прения. Не е нужно да се стига до бой по главата и до убийство, за да излезе наяве истината - просто препоръчайте на хората да прочетат тази книга.


ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА НОВАТОРСКА ПОЩЕНСКА КАМПАНИЯ

Също така ми беше казано, че някои вътрешни хора купуват по 10 книги и ги разпращат препоръчано по пощата с обратна разписка на губернатори, сенатори и конгресмени. Ако се разпише, че получава книгата, получателят потвърждава с подписа си, че му е известно съдържанието й.  Най-вероятно половината от книгите ще се върнат без подпис. Това предполага, че книгата вече се използва като основа за Разкриване, което може да последва много по-скоро, отколкото повечето хора си представят.


НЕ ОЧАКВАХ КНИГАТА ДА ВЛЕЗЕ В УПОТРЕБА ТОЛКОВА СКОРО

Винаги ми се е искало книгата да се използва като важен инструмент в процеса на  Разкриването. Но никога не съм си представял, че ще се превърне в инструмент на Разкриването толкова бързо и убедително.

Книгата излезе в деня, в който беше унищожен втория подземен град. Не смятам, че това е планирано и замисляно предварително, но определено е синхронизъм. В същия ден падна и Либия. Мнозина го смятат за негативно събитие - опит на заговорниците да спрат въвеждането на новата финансова система в Африка. При всички случаи в символичен смисъл, хората свързваха Либия с диктатурата.

Земетресение по източното крайбрежие повреди горната пирамидална част на Паметника на Вашингтон, образувала се вертикална пукнатина до средата на обелиска. Както вече споменавах, именно там е било разположено окото - класическия символ на илюминатите. Не смятам, че тази повреда е била планирана или целена от противниците на Конспирацията.

Две дотолкова мащабни събития в един и същи ден, това е най-малкото изумителен синхронизъм.


ОБНОВЛЕНИЕ НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН: ЯВНО, ПОЗИТИВНИТЕ СЪБИТИЯ СЕ УСКОРЯВАТ

Днес сутринта се свързах с мой вътрешен източник, който има разнообразни контакти с хора от разузнаването, банкери, военни и т.н., и се специализира в опитите за обнародване на свободната енергия. Той още не беше чел тази статия и не знаеше за интервюто ми с Фулфорд. В основни линии информацията се потнърждава, но с някои обновления. Ако е истина, новините на въпросния вътрешен източник, свързани с "Белите Шапки" от Пентагона, са изключително позитивни.


СЪГЛАШЕНИЯ В ПОЛША, ПОСЛЕДВАЩИ СРЕЩАТА В МОНАКО

Само преди два дни същият Международен Алианс на 80-те страни се е събрал на нова важна среща в Полша.  Явно, Тимоти Гейтнер е чул за срещата и се е появил там лично, но не са му позволили да влезе. Тези сведения са дошли от висш офицер от ВМФ, който е присъствал на слещата и е следил усилията, насочени към рекоструирането на финансите. Ако това действително се е случило, ще разполагаме с по-подробна информация от Фулфорд в понеделник. 


4 000 ЗАГОВОРНИЦИ СА ВЕЧЕ АРЕСТУВАНИ

Високопоставени източници в Пентагона са казали и, че “около 4 000 човека”, работещи задкулисно на страната на заговорниците, са вече арестувани. Не се посочва къде са отведени, споменава се само за отдалечено място, откъдето е невъзможно да се избяга.


ФОРМАЛНО ТЕ СА СЕ СЪГЛАСИЛИ ДА СЕ ПРЕДАДАТ

Проведени са съществени ядрени удари по подземните градове и системите им за обслужване. Вече са започнали  масови арести, но информацията е "извън обхвата" на общественото внимание. В резултат на тези събития, както ни съобщиха, заговорниците формално са се съгласили да се предадат.


ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА КРЕСЛАТА НА ПАЛУБАТА НА ТИТАНИК

Дори докато се предават те се опитват да прокарат някои свои цели. При все, че тези им напразни действия изглеждат като държание на отчаяни хора, като че ли опитват да пренаредят креслата на палубата на Титаник. Ключов вътрешен източник споделя, че трима души “от върха на системата” независимо един от друг са подтвърдили, че заговорниците се предават. Същият източник потвърждава: веднага след обнародването си, това събитие ще се превърне в историческо и ще снижи равнището на страха по Земята.

Срока, който посочва е месец време. Независим източник споменава срок от два месеца. Фулфорд смята, че гласност ще се даде едва към лятото на следващата година. Никой не знае с точност, но когато се случи, ще е един от най-великите моменти в човешката история.

През последните няколко години съм имал над сто пророчески сънища, които предсказват настъпването на това събитие.
 
 
 
© Авторски превод: Лъчезар Живин 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .