Банер
rIIV27M8qVc.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ВЕЩОМАНИЯТА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 20 Май 2008 00:00

Отрицателното енергийно излъчване на вещите намалява защитните сили на организма и води до различни болестни състояния

 

Когато парите се превърнат в самоцел, предизвикват най-пагубните човешки прояви - безскрупулност, измами, кражби, спекулации и убийства. Дори безобидното на пръв поглед колекционерско пристрастие, превърнало се в мания, също може да доведе до подобни актове на престъпления.

Предаваната от ръка на ръка банкнота, пропита с множество потоци на енергийна алчност, е изпепеляваща клада за духовните ценности. Отрицателното енергийно излъчване на вещите намалява защитните сили на организма и води до различни болестни състояния. Още по-опасно е въздействието на вече употребявана от друг човек вещ. Същото важи и за вземането на заем на други, които в непосредствен допир с тялото, едновременно с генерирането иа енергиите на притежателя, просмукват и гези на ползващия ги.

Обикновено смятаното за късмет намиране на изгубени ценности е в очевидна несъвместимост, с двете взаимноизключващи се емоции - радост и тъга.

Не можем да градим своето щастие върху нещастието на другите, дори то да е плод на случайността.

Вещите на мъртвите продължават години след смъртта им да пазят информация за техния характер, изживени емоции и отношения към техните близки и познати. Това закодирано енергийно въздействие в материята, вид "мъртво" присъствие, влияе върху наследниците за добро или зло, в зависимост от проявеното приживе отношение към покойника към тях. Привързаността на починалия към даден предмет често го кара да добавя астралната си енергия към любимата вещ - положителна при грижовност към него от страна на живия и отрицателна - при немарливост.

Вещите дават възможност на ясновидеца да открива изчезнали лица или местонахождението иа търсени от закона престъпници. Гадаенето по снимки е вид пророчески способ за разбиращия езика на енергиите. Това е възможност за проникване в отвъдното и опознаване на продължаващия астрален живот в него.

Как да поберем всичко?Колкото повече еволюира човечеството, толкова повече се отдалечава от естествената си енергийна среда - природата, и става жертва в името на прогреса на непрекъснато нашестващата материя към него. Но, от друга страна, животът ни е немислим без нея във всичките й разновидности. Това поставя въпроса

как да се предпазим от енергийния материален вампиризъм.


Амулетите и талисманите са първобитно суеверие, което, за съжаление, някои хора продължават да използват като защитно средство. Няма по-мощна съпротивителна сила от положителната мисъл, която е изключи телен вид енергия. Ако на оръжието се противопоставяме с оръжие, то на енергиите трябва да се противопоставим с енергията на мисълта, съчетана с разумното ползване на материалните блага, което ще гарантира нашата сигурност.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .