Банер
10599179_10203574076624485_4834538729582980488_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЗЕМЯТА ВЛЕЗЕ В ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ
Написано от Маг Селена   
Събота, 17 Ноември 2007 00:00
ЗЕМЯТА ОЩЕ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ВЛЕЗЕ В ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Уважаеми потребители на сайта, живеем в много динамично и напрегнато време, особено през последните пет години. Какво се случи през тях?! Ами времето се сгъсти и се промени, стана "по-късо".

Така, че 24 часовото денонощие вече не е 24, а е 16 часово. И не само това, а нещо повече - тенденцията е през следващите четири години денонощието да стане 12 часово. Тогава вече ще сме на прага на Петото измерение.


Всички нива на измеренията в този свят присъстват тук, в този момент и са взаимосвързани. Единствената разлика между световете с различни измерения е в тяхната дължина на вълната. Дължината на вълната е ключът към цялата Вселена.

Ние живеем в реалност, която се създава единствено от дължината на вълната. По принцип дължината на човешката вълната на нашия триизмерен свят е от 7.23 херца. Но образите, които виждаме с очите си в настоящото измерение, се променят непрекъснато и много интензивно в съответствие с дължината на вълната в света, в който сме влезли.


Какво представлява всъщност времето, еднакво ли тече То във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Какво всъщност представлява Законът за времето?! Неговото откритие постановява, че времето не е нищо друго освен определена честота.

Честотата е ниво на вибриране. Вибрацията сама по себе си е пулсирането на вълна. Вибрация поддържана от цикъл на вълна, който познаваме като Ритъм, се превръща в тон, в обертон. Ритъмът – това са регулярни действия и събития на Времето, които могат да се почустват или осъзнаят като равни интервали, например деня и нощта.


Ритъмът представлява прилагане на природната честота на Времето изразена чрез пропорцията 13:20 и това не е някакво изобретение, всъщност всички фази на еволюцията са управлявани от този принцип. Правилното разбиране на това знание ни отваря възможността да излезем от “космическото неосъзнаване”, за да можем да влезем в следващото ниво наречено “космическо осъзнаване” или в Петото измерение.

Базата на този преход се помещава в Четвъртото измерение. Целият универсум е направляван от тази връзка, която основава и построява “четириизмерното” синхронизиране с редът на живота.


В Четвъртото измерение също всичко е взаимосвързано!!! Някои от низшите царства на четириизмерното пространство ще бъдат нездрави, неразвити. Но те по-скоро ще са изопачени така, както и нашето триизмерно пространство на нисшето царство е изпълнено с най-различни причудливи нисши мисъл-форми.

Но висшите царства там ще са и са безкрайно много развити. В седмото, осмото и деветото ниво на Четвъртото измерение са разположени Ангеличните сфери. Тук, наред с деветото, единадесетото и дванадесетото ниво пребивават всички степени на човешко съзнание!!! Но успоредно с тях пребивават и други степени на съзнания, не само човешки!!!


Времето е атмосферата на нашето съзнание, което се помещава в Четвъртото измерение. И именно в тук, във него, времето се ускорява, то обхваща всичко живо и е навсякъде около нас. Да се осъзнае обаче Четвъртото измерение означава да се живее в така нареченото “Тук и Сега”. Това е вратата за едно различно ниво на осъзнаване от това, което наричаме “нормално” или “реално”, друго измерение на съществото ни, което може да бъде осъзнато и изпитано единствено чрез съзнанието ни, а не чрез сетивата ни.

Физическото пространство или третото измерение се осъзнава именно чрез сетивата на човека, заради което свързвайки се с природната честотата на Времето се отварят каналите ни към мултиизмеренията.


Така, че времето просто се помещава в съзнанието ни. Да живеем “Тук и Сега” означава да се срещнем с “Не-Времето”. Да влезем в “Не-Времето” означава да се свържем с хармонията на Цялостта, да се почустваме интегрирани с космичния универсум и с тоталността на неговите закономерности.

Всъщност трябва да превъзмогнем оковите на ограниченият ни ум и да стигнем до себеопознаването и себеосъвършенстването на личностите ни, т.е. да постигнем Не-ума - Божественото Единение, Твореца на всичко.


Така, че специфичната честота на Времето, в която живеем, излъчва живота ни като индивиди, групи от индивиди или човешка раса като едно цяло, определяйки в същото това време еволюционното ни развитие.

За да може да се разбере тази информация съществуват различни инструменти според нивото на задълбочаване в материята и единият от тях е йога.


Има два вида честота на времето - естествена и изкуствена. Биологичното време е естествено, натурално, нашият живот е воден от ритмични цикли, които ни позволяват да еволюираме в хармония с Божествената цялост.

Естествените закони съдържат в себе си Космичният ред, и ако не ги уважаваме, и спазваме ще променим осъзнаването ни за самата действителност в негативно направление. Изкуственото време е “изобретение” на човека, което ни откъсва от естествените закономерности на нашата природа, провокирайки сблъсъци с естественото време вътре в нас и околната среда.


Познаваме инструменти, които претендират, че измерват Времето, а те са календарите и механичния часовник. Същите са създали една изкуствена честота, 12:60, 12 месеца и 60 минути за един час. Тази честота противоречиво използва една мярна единица за пространство, за да уравновеси Времето. Един кръг разделен на 12 части, не може да измерва елептичното състояние на Земята около слънцето. Това е една сгреша мярна единица. Съществуват няколко начина и вида за измервания на времето, а те са:


- Слънчево-лунно. Това е праисторическа система свързана с полинезийците, келтите, инките, основавайки се на средната продължителност на 13 месечният лунен цикъл от 28 дена. 364 дена + 1, за да се завърши земната орбита около слънцето.


- Лунно отчитане. То е свързано с японско, китайско, мюсюлманско, еврейско, които се основават на 12-те синодски цикъла на луната от 29,5 дена, общо 354 дни за една година. Една лунна година от 354 дни не взима пред вид орбитата на земята около слънцето.


- Отчитане на Галактично слънчево-лунното време. Това е най-сложната система за отчитане на времето позната ни от историята, защото взима за начална точка започването на годината, звездата Сириус и изравняването й с нашето слънце всеки 26-ти юни на всяка година. Това отчитане на времето се е използвало само от 2 известни ни култури - на маите и египтяните с техният календар Тхот.


Тайнството на маите предрича, че през 2012 год. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата Галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Според календара на маите след 2012 год. ни чака живот извън времето и парите.


Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.


Именно и точно това събитие прогнозирах и предсказах пред една голяма аудитория от над 3000 човека през вечерта на 17.10.1991 год. в една от залите на НДК, което е документирано на видеокасета.


Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.


Забележително е, че за маите петата раса, както наричат Посветените Учители днешната цивилизация, свършва през 1987 г. А началото на шестата започва през 2012 г.

Понастоящем ние се намираме “между” световете.

Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. А неговото време тече в началото на потока в Четвъртото измерение, в което се намираме понастоящем.


Шестата раса за маите е “празна”. Според тълкувателите на техните уникални познания това означава, че изцяло от нас ще зависи като творци как ще започнем да сътворяваме новата цивилизация. Ето какво се казва в древните текстове на маите за битието след 2012 год.:

“Земята ще премине отвъд технологиите, които познава, отвъд времето и парите. И именно по този начин човечеството ще влезе в пето измерение, едва след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в Галактическа синхронизация с останалите Светове във Вселената.


Нашата генетична информация (ДНК) ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на Галактиката, поясняват изследователите. Този процес според тях вече е започнал. Всеки човек сега се изменя - някои осъзнават това, други не.

Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането на реалността.


Ритъмът става по бърз и в резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7. 83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс е започнал да се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда.

Това означава, че времето отдавна се е забързало: вместо за 24 часа денонощието вече изтича за по-малко от 16 часа, а тенденцията е да се сгъсти до 12 часово.


През Апокалипсиса, или времето между световете, хиляди хора преминават през дълбоки личностови промени. Те ще бъдат много и най-различни, тъй като са част от смисъла на живота на Земята - да се преживее определен кармичен опит. Какво може да ни се случи?

Да приключим дългогодишни лични връзки, да променим местожителството или страната си, професията и работата. Всичко ще е следствие от качествената промяна, която ще става в мисленето и разбирането ни, и естествено ще ескалира към количествена с течение на времето.


Във всеки момент ние вземаме малки или големи решения, всяко от тях се основава или на страх, или на любов. Ако човек следва чувствата и интуицията си, благородството на сърцето си, а не ограничения ум, взима правилното решение. Мислите са много важен елемент и повлияват всекидневния ни живот. Ние сътворяваме своята реалност чрез мисъл-формите си.

Ако те са негативни спрямо другите, ние това и ще привличаме към себе си от всичките светове и измерения. Ако са положителни, такива хора и събития ще прииждат към нас. Ето защо е толкова важно човек да премахне ненужните отрицателни и осъждащи мисли и свързаните с тях желания, чувства и емоции.


Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а, е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. Едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст във всяко едно дадено явление или събитие, и защо то му се поднася под една или друга форма, и информация. За реакция на съответен проблем или за решението му става дума?

Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а едва след това да вземем правилното решение, реализирайки се в духовно направление?!


Няма случайни случайности и нищо не става случайно. Така, че този, който следва посоката за изцеляването на Земята от агресията и омразата, от страха и бездушието, ще отхвърли чуждите на сърцето му мисли.

Така според Пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност, и отворят Пътя към новия свят на безмерната любов, помещаващ се в Петото измерение.


МАГ СЕЛЕНА



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .