Банер
f29071aa74c52eed0f21f9cfa755b4af.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Това, което всяка жена трябва да знае за изневерите на мъжа си
Написано от Румяна Алексиева   
Сряда, 20 Юни 2007 00:00
Какво изпитват повечето жени, когато разберат, че съпругът им изневерява?

Реакциите могат да се различават до известна степен, но като цяло са доста сходни: болезнено е! Чувствате се неудобно, дори унизена. Бъдещето на брака ви изведнъж се оказва под съмнение. В днешния свят с изневярата се свързват и някои здравословни проблеми. Жената, която открие, че съпругът и изневерява, преминава през много емоции, сред които гняв, тъга, може би дори отчаяние… Тя започва да си задава въпроси, понякога търси отговорите от свои приятелки. В повечето случаи, в крайна сметка, основния въпрос, който възниква е: "Какво не ми е наред, за да ми изневери?" или: "Какво го кара да предпочита нея, вместо мен?"

Добрата новина е, че отговор на тези въпроси има и почти винаги отговора е: "нищо". Мъжете, които изневеряват, обикновено не изневеряват, защото причината е в жена им. В повечето случаи изневярата не се отнася и до жената, с която изневеряват. Изневярата, най-често, е проблем на човека, който изневерява.

Мъжете изневеряват по няколко причини. Обърнете внимание, обаче, че не всички мъже изневеряват. Редица изследвания показват, че процента е някъде малко над 50% до 3/4 от мъжете, в зависимост от проучването, което четете. Това оставя най-малко един на четирима мъже, които никога не са изневерявали на жените си.

Някои мъже изневеряват между ранна и късна средна възраст, заради "кризата на средната възраст". В тази възраст при мъжете се наблюдава обща тенденция - те, като че ли се опитват да задържат младостта или да докажат, че още могат да правят неща, за които се смята, че им е минало времето. Други мъже изневеряват, защото не искат да пропуснат нищо в живота. Има и такива, които са видели, че баща им е изневерявал и просто вярват, че така е в живота - мъжете изневеряват, когато могат. А някои изневеряват, защото са егоисти и не очакват да ги "хванат" или че ще имат сериозни проблеми, ако ги хванат. Има и други причини, разбира се, но забележете, че никоя от тези причини не е в съпругите. Всички те се отнасят само до "неверника".

В началото казахме, че "добрата новина" е, че в повечето случаи изневярата на мъжа няма нищо общо с жената. Лошата новина е, че тъй като причината не е в нея, жената по принцип не може да попречи на мъжа да изневерява. Но ако предаността в брака е важна за вас, има няколко неща, които можете да направите. Може да се опитате да се омъжите за човек, за който е малко вероятно да ви изневери. Ето ви модел: Ако сте започнала връзката си с него, когато той е изневерявал на приятелката или съпругата си, шансът по-късно да изневерява и на вас, нараства. Потърсете мъж, който няма в биографията си изневери, и ако не успеете да намерите такъв, поне вижте да няма подобни скорошни "инциденти" (вземете под внимание последните 5-10 години, в зависимост от възрастта му). Също така, ако връзката ви е започнала, когато вие самата сте изневерявала на тогавашния си приятел или съпруг има голяма вероятност настоящият ви любим също да ви изневери. В крайна сметка, не може да го съдите, че прави нещо, което той вече знае, че вие също сте правили. Също така със сигурност не може вие да му изневерявате и да очаквате той да ви е верен. И накрая, знайте, че ако ви е изневерявал, докато сте "ходили", много е вероятно да продължи и когато вече сте женени.

Какво да правите, обаче, ако вече сте се оженили за "кръшкач"? Всъщност, това, което ви остава е да решите дали да останете омъжена за него или не. Има едно нещо, което е валидно както за женените мъже, така и за омъжените жени: промяната в поведението е по-вероятна, когато изневеряващия партньор се изправи пред загубата на семейството. Но никога не блъфирайте по отношение на това! Ако заявите, че ще го напуснете при изневяра, а после не го направите, единственото, което той ще научи е, че няма нищо, което да ви накара да го напуснете! Но обикновено мъж, който види види, че брака му е в риск, ще спре с похожденията, поне за малко, а често и за много дълго. Понякога, обаче, мъж, който вижда, че брака му е така или иначе застрашен, има по-малка мотивация за промяна и това е още една причина да не блъфирате относно прекратяване на брака. Ако не сте готова да прекратите брака си, в случай, че той не желае да се промени, дори не повдигайте въпроса. Ако блъфирате, той може дори да обърне ситуацията срещу вас и да ви заяви: "Ако не престанеш да ми натякваш това, те напускам!"

Какво ще направите, в крайна сметка, ако разберете, че мъжа ви изневерява, зависи от вас. Но може би ще ви е по-лесно да решите какво да предприемете, знаейки, че вие не сте причината за изневярата и всъщност - не можете да го спрете. Защото той ви е изневерил заради неговите проблеми, не заради вашите! Разбира се, има изключения, в случаите на физическа неспособност на партньора или партньор, който не желае интимност, както и когато партньорите са хладни и безразлични един към друг.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .